Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
664 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 664 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 41]

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λουλού η φάβα είναι περισσότερο σαν συνοδευτικό, και εγώ δεν ξέρω τι να κάνω, ευτυχώς δεν μου λείπει το κρέας καθόλου !!

mariposa καλημέρα I love you

Ευη θα τα έχω αύριο για πρωινό Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 38 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 38 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 38 654316

xristina_29

xristina_29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
evi27 έγραψε:Χριστινάκι καλημέρα!!!όντως ισχύει αυτό με τον ύπνο!!μήπως όμως θα έχουμε και κανένα ευχάριστο?? Very Happy

Λεμονάκι μόλις γίνουν τα στέλνω με κούριερ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 38 40746 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 38 40746

μακαρι κουκλι μου αλλα εγω νομιζω πως ειναι απο την κουραση...ψυχικη κ σωματικη...

mariabel

mariabel
Εύη, bebaki, Λεμονάκι, Χριστίνα καλημέρα και ευχαριστώ πολύ!
Όντως δεν μπορώ να μη στενοχωριέμαι... Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει καλά-καλά!! Είχα πάει στο γιατρό με τέτοια χαρά και ήμουν σίγουρη ότι όλα θα είναι καλά... Sad Sad
Έβαλα να σκουπίσω όλο το σπίτι... Έχουν μείνει 2 δωμάτια... Αν είναι να φύγει, θέλω με φυσική αποβολή και όχι με φάρμακα. Νομίζω ότι δεν είναι το ίδιο. Τόσες γυναίκες σκουπίζουν και είναι όλα καλά. Και στον Αντωνάκη είχα σκουπίσει πολλές φορές... Αυτό κρατιέται ακόμα και θα τρελαθώ... Ένα δεν έχω καταλάβει και θα ρωτήσω το γιατρό... Αν δεν το προκαλέσουμε εμείς, τι θα συμβεί; Θα πεθάνει έτσι και αλλιώς ή θα γεννηθεί με προβλήματα;
Ό,τι και να γίνει φάρμακα δεν παίρνω όσο ακούω καρδιά. Είμαι τόσο λάθος;
mariposa, δηλαδή αν ξεκουράζομαι θα πάνε όλα καλά; Και εγώ το ίδιο με εσένα θα κάνω... Θα περιμένουμε μέχρι να σταματήσει η καρδούλα. Αχ, και εγώ έχω έναν "ταλιμπάν" σπίτι μου!!

xristina_29

xristina_29
loulou_29 έγραψε:
xristina_29 έγραψε:καλησπερα κοριτσακια μου!!!τι κανετε;;εγω ειμαι στη δουλεια κ κοιμαμαι ορθια...κ να πω οτι ξενυχτησα χθες... απο τις 9.30 με πηρε ο υπνος.. αλλα λενε πως οσο περισσοτερο κοιμασαι τοσο πιο κουρασμενη νιωθεις...Μαρακι μου λυπηθηκα πολυ με αυτα που διαβασα...δεν εχω λογια να βρω να σε παρηγορησω γιατι καταλαβαινω το πως νιωθεις... η παναγια να ειναι κοντα σου κ να εισαι εσυ καλα πανω απ'ολα!!!

καλησπερα χριστινακι κανε υπομονη να περασει η ωρα να σχολασεις κ να πας σπιτακι σου!!!!! Wink

αυτο περιμενω...να παω σπιτι να φαω κ να ξαπλωσω....
α

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι ότι πρέπει θα είναι!!! Very Happy

Μαράκι μου Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 38 334590

Χριστίνα ποτέ δεν ξέρεις!!!!

loulou_29

loulou_29
evi27 έγραψε:όντως Λουλου μου δύσκολο με την νηστεία ε?

δυσκολο απο θεμα μαγειρικης γιατι κανεις συνεχεια τα ιδια κ τα ιδια......κ εγω το βαριεμαι αυτο σε ολους τους τομεις Razz θελω αλλαγες κ παραλλαγες Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 38 235182
κοριτσια παω να Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 38 93981 και μετα να τελειωσω την μηλοπιτα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 38 564595 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 38 564595 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 38 40746

xristina_29

xristina_29
[quote="mariabel"]Εύη, bebaki, Λεμονάκι, Χριστίνα καλημέρα και ευχαριστώ πολύ!
Όντως δεν μπορώ να μη στενοχωριέμαι... Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει καλά-καλά!! Είχα πάει στο γιατρό με τέτοια χαρά και ήμουν σίγουρη ότι όλα θα είναι καλά... Sad Sad
Έβαλα να σκουπίσω όλο το σπίτι... Έχουν μείνει 2 δωμάτια... Αν είναι να φύγει, θέλω με φυσική αποβολή και όχι με φάρμακα. Νομίζω ότι δεν είναι το ίδιο. Τόσες γυναίκες σκουπίζουν και είναι όλα καλά. Και στον Αντωνάκη είχα σκουπίσει πολλές φορές... Αυτό κρατιέται ακόμα και θα τρελαθώ... Ένα δεν έχω καταλάβει και θα ρωτήσω το γιατρό... Αν δεν το προκαλέσουμε εμείς, τι θα συμβεί; Θα πεθάνει έτσι και αλλιώς ή θα γεννηθεί με προβλήματα;

εγω στην θεση σου θα περιμενα κ θα ξεκουραζομουν!!! δεν θα μου πηγαινε η καρδια να προκαλεσω αποβολη ειτε με φαρμακα ειτε απο φυσικα αιτια.. κ αν αλλαξει κατι;;;κ αν γινει καποιο θαυμα;;συζητα το με τον γιατρο σου για το τι θα γινει σε περιπτωση που αποφασισεις να το παλεψεις... αχ ρε κοριτσι μου....

mariposa

mariposa
mariabel σιγουρα η καθε περιπτωση ειναι ξεχωριστη.Εμενα ο γιατρος μου,μου ειχε πει απο την αρχη ξεκουραση,οχι βαρη ειδικα(πραγμα λιγο δυσκολο αφου σηκωνα τον μικρο)και μετα μου εδωσε προγεστερονη και τις τελευταιες μερες να φανταστεις ημουν κια τελειως ξαπλα.Χοριακη κανεις ανα δυο μερες ή οχι?εγω εκανα και απλα δεν αυξανοταν οσο επρεπε,ομως ξερω περιπτωσεις που ενω δεν αυξανοταν ξαφνικα πηρε τα πανω της γι'αυτο σου λεω ολα γινονται

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία έχεις τόσα γιατί στο μυαλό σου, μακάρι να μπορούσα να σου δώσω για όλα μια απάντηση...
θα πρότεινα να πάρεις ένα τηλέφωνο τον γιατρό σου και να ρωτήσεις.

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ηρθα κι εγω....

Θοδωρα αδιαθετησες ε;Να δω εγω ποτε!Να ξεπρηστω επιτελους!Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 38 M019Κι εγω στο ΙΚΑ ετρεχα σημερα για κατι φαρμακα της μανας μου!Τρατζικ!Καλαμαρακια γεμιστα δεν εχω φαει ποτε! scratch

Γιαννα πρωι ξυπνησα αλλα τρεχω!Τωρα γυρισα σπιτι!

Μαρακι αντε!που εισαι και αναρωτιομουν!Καμια νεα εγκυουλα και η λιστα ΔΕΝ περιμενω ειναι στις δημοσιευσεις της Ελλη!κι εμας μας ελειψες!Τωρα διαβασα για την κυηση!Τι λες μωρε; γιατι; μηπως να παρεις κι αλλη γνωμη πριν κανεις οτιδηποτε;;;Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 38 M130Θυμασαι τι εγινε με την δεσποινα και σημερα κανει αυχενικη!Το ξερεις πως δεν μπορεις να μη στεναχωριεσαι αλλα εχεις ενα παιδι πισω που σε χρειαζεται δυνατη. Μην το αφησεις να σε καταβαλει γιατι θα το καταλαβει ο Αντωνακης σου!Κουραγιο! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 38 35468

zoyzoynitsa moy μακαρι με την διαθεση μας ελπιζω να ανοιξει κι η τυχη μας! Respect

mariposa καλη δουλεια! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 38 417472

Αγαπη φιλα το μωρε το ζουζουνι τωρα που ειναι μικρο και σε αφηνει!Ποσο ωραια θα ειναι να το εχεις ολο δικο σου για καποιες ωρες...

Εβελιν Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 38 417472

Σοφια η ορεξη με τιποτα!Αντε τωρα που θα αρχισουν τα φρουτα να πνιγουμε εκει τον πονο μας!
Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 38 M090

Ελλη βαρα με αλλα η αληθεια ειναι αλλη! Wink Δεν πειραζει απο μαϊο τωρα!Κι εγω θελω να χασω!Περιμενω την Αλεκα να ξεκινησω δυναμικα και ισως με γυμναστηριο!Βαλε αντιηλιακο γιατι ο sunny αυτη την εποχη ειναι επικινδυνος!

Ευη παλι δεν εχετε νερο;;; Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 38 585182 Παρε τηλεφωνο να κανεις παραπονα! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 38 654655. Ο αντρας μου κανει φοβερο καφε!οσοι πινουν λενε να ανοιξει καφετερεια! Για μας πισια δεν εχει;;;

bebaki!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 38 417472

Λεμονακι αυτο το αγχος του γαμου το ξερω, το περασα!Οχι δεν ειναι οτι ειχα ενδοιασμους για τον ανθρωπο μου και την ελευθερια μου αλλα σκεφτομουν πως ηταν το τελος μιας εποχης και οτι ερχοταν μια νεα με αλλες ευθυνες και υποχεωσεις!Ηταν και το αγχος για το οικονομικο και για το αν θα πανε ολα καλα και τα βραδια εβλεπα εφιαλτες....Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 38 C14Ειχε χθες στο μεγκα μια ταινια με ενα κοριτσακι με συνδρομο DOWN μιας κι ηταν παγκοσμια ημερα χθες!Συγκινητικη!Οσο για την φαβα μια φορα εκανα και ηταν χαλια!

Χριστινα τι ωρα σχολας;Ο πολυς υπνος οντως σε κανει σα ζομπι μετα!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πρεπει να βαλω φρενο γιατι η επομενη φωτο μου δε θα χωραει καν. Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 38 4872

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Οταν πεινας για να ξεγελας την πεινα σου και να τρως υγιεινα φαε ενα γιαουρτακι με μελι, γαλα με μελι και βρωμη, μπαρες δημητριακων, χυμους, φρουτα, φρυγανιες με ταχινινι κλπ κλπ

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loulou_29 έγραψε:
αααα και κατι καλο που ξεχασα...εχθες το βραδυ εμφανιστηκε κ η αλεκα,ελλη μου οταν γυρισω θα υπολογισω τις μερες scratch για να σου πω την καινουργια ημερομηνια για την λιστα!!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 38 40746 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 38 40746 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 38 531909 [/color]

γειά σας κορίτσια! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 38 667478 που μπαίνω στο θέμα σας..θέλω να ρωτήσω κάτι..αυτό το μήνα είχα καθυστέρηση 7 μέρες(δεν ξέρω για ποιό λόγο.πρώτη φορά μου συνέβη).τώρα πώς θα υπολογίσω την επόμενη περίοδό μου;με βάση τις 28 μέρες κύκλο που είχα πάντα ή σύμφωνα με αυτόν τον κύκλο που ήταν περίπου 35 ημερών;ευχαριστώ όποια μου απαντήσει.παρακολουθώ συχνά τις συζητήσεις σας και νιώθω σαν να σας ξέρω.. Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 38 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 38 417472

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Οταν πεινας για να ξεγελας την πεινα σου και να τρως υγιεινα φαε ενα γιαουρτακι με μελι, γαλα με μελι και βρωμη, μπαρες δημητριακων, χυμους, φρουτα, φρυγανιες με ταχινινι κλπ κλπ

γαλα?μπιαχ μπλιαχ!!!!!δε παιρνω κιλα ομως!!!!!δε τρωω ασυστολα και κυριως δε τρωω βραδυ.κανενα φρουτο και υπνο!αλλα δε χορταινω.....

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ειρηνη καλως ηρθες στο θεματακι μας!ο κυκλος σου αφου ειναι σταθερος τοσα χρονια στις 28 μερες αυτη η καθυστερηση των 35ημερων θεωρειται ανωμαλια του κυκλου και αν επαναληφθει δε θα πρεπει να ληφθει υποψη!Δηλαδη εσυ υπολογιζεις την επομενη περιοδο στις 28 μερες!Αυτο πιστευω εγω!
Εχεις καμια υποψια για την καθυστερηση αυτη;

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ιωάννα να έρθω για καφέ τότε!!!

πως δεν έχει καλέ και για σένα πισία!!

λοιπόν πάω να βάλω να φάμε κι επανέρχομαι!!

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Ειρηνη καλως ηρθες στο θεματακι μας!ο κυκλος σου αφου ειναι σταθερος τοσα χρονια στις 28 μερες αυτη η καθυστερηση των 35ημερων θεωρειται ανωμαλια του κυκλου και αν επαναληφθει δε θα πρεπει να ληφθει υποψη!Δηλαδη εσυ υπολογιζεις την επομενη περιοδο στις 28 μερες!Αυτο πιστευω εγω!

ιωάννα σε ευχαριστώ πολύ που μου απάντησες Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 38 417472
αυτές τις μέρες είχα πολύ άγχος και μάλλον αυτό προκάλεσε την καθυστέρηση.έκανα τεστ αλλά ήταν αρνητικό.δεν ξέρω τι φταίει.δε μου έχει ξανασυμβεί..

loulou_29

loulou_29
mariabel καλο θα ηταν να μην κανεις δουλειες.....σκεψου λιγο οτι μπορει να γινει ακομα ενα θαυματακι!!!!! Wink
ιωαννα μου γιατι καλε να αδιαθετησεις με το ετσι θελω????η αλεκα μπορει να θελει να γινει αλεκος Smile
Ειρηνη και εγω θα συμφωνησω με την ιωαννα!!!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφια τωρα το θυμηθηκα για το γαλα!Στην εγκυμοσυνη δεν ειναι σωστο να πεινας!Δε λεω να τρως ποσοτητες αλλα να τρως τροφες που σου δημιουργουν το αισθημα του κορεσμου!Παραδειγμα αν βαλεις λιναροσπορο στη χωριατικη θα σε φουσκωσει και θα νοιωθεις χορτασμενη!Για το βραδυ μην τρως μονο φρουτο, συνοδεψε το και με κατι αλλο, σκετο ποτε!Εχω αν θες προυπο διατροφης για εγκυες 1800 και 2000 θερμιδων αλλα δεν το χρειαζεσαι!

Ευη σε περιμενω!!!!

Ειρηνη καταλαβα οτι αδιαθετησες τωρα!προσπαθειτε για παιδακι;

Θοδωρα εχω ολα τα συμπτωματα!Μαυρα ματια, σκασμενα χειλη, πρσημενη κοιλια και στηθος, εντονους πονους κλπ κλπ

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini7 έγραψε:
ioanna85 έγραψε:Ειρηνη καλως ηρθες στο θεματακι μας!ο κυκλος σου αφου ειναι σταθερος τοσα χρονια στις 28 μερες αυτη η καθυστερηση των 35ημερων θεωρειται ανωμαλια του κυκλου και αν ΔΕΝ επαναληφθει δε θα πρεπει να ληφθει υποψη!Δηλαδη εσυ υπολογιζεις την επομενη περιοδο στις 28 μερες!Αυτο πιστευω εγω!

ιωάννα σε ευχαριστώ πολύ που μου απάντησες Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 38 417472
αυτές τις μέρες είχα πολύ άγχος και μάλλον αυτό προκάλεσε την καθυστέρηση.έκανα τεστ αλλά ήταν αρνητικό.δεν ξέρω τι φταίει.δε μου έχει ξανασυμβεί..

Διορθωσα ενα δεν που ελειπε!!!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ιωάννα καλημέρα,
μένουμε απο το 2008 μαζί, άρα ξέρω τι θα ξημερώσει, αυτό που με βασανίζει είναι το οικονομικό και οι επιπτώσεις...
ουσιαστικά δεν με ενδιαφέρει αν έχω να φάω αστακό, αν μπορώ να αγοράσω πλέων ακριβά παπούτσια ρούχα αν πάω διακοπές,
αυτό που είναι πραγματικά μέσα βαθιά κριμένο στην σκέψη μου είναι πότε θα μπορέσω να ξεκινήσω την διαδικασία τις εξωσωματικής. Ο γάμος για μένα είναι ένα ευχάριστο λιθαράκι, ένα μικρό κύτταρο στο σώμα μου που με κάνει να μην σκέφτομαι τον στόχο μου αλλά είναι τόσο μικρό που δεν βοηθάει τελικά και πολύ...
Δεν κρύβω να σου πω πως με επηρέασε και η εγκυμοσύνη της φίλης μου, ζηλεύω την χαρά της, ζηλεύω την ευτυχία που νιώθει μέσα στην καρδιά της.
Το αξίζει και θέλω να είναι καλά, καταλαβαίνεις τι ακριβώς θέλω να πω.

Αχ άντε δεν φτάνουν τα δικά σου, σου λέω και τα δικά μου...

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
είχαμε ξεκινήσει προσπάθειες αλλά αποφασίσαμε να παντρευτούμε πρώτα και μετά να ξαναξεκινήσουμε..και μάλλον γιαυτό έχω αγχωθεί κιόλας..αλλά αν ερχόταν τώρα δεν θα είχαμε πρόβλημα βέβαια Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 38 654316
ιωάννα σε σένα να μην έρθει για 9 μήνες και σε καμία κοπέλα από αυτό το θέμα..να της απαγορεύσετε την είσοδο!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 38 893968

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:Ιωάννα δεν θα φάω μπριζόλα σήμερα!!είναι αρρωστούλης Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 38 534787

10/4 έχω γενέθλια...και 2/4 ΔΕΝ την περιμένω την βλαμμένη Very Happy
ευη εχουμε ιδια μερα γενεθλια.....10 4 και εγω.κριαρακι ε?

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βρε Λεμονακι για αυτο δεν ειμαστε εμεις εδω; αυτο το θεμα κραταει ακομα γιατι νοιαζομαστε η μια για την αλλη και στηριζουμε στα δυσκολα!
Ξερω τι λες για το οικονομικο, σε καταλαβαινω οσο μπορω γιατι αν δεν το ζησεις η ιδια δε μπαινει καλα στο πετσι σου! Με το γαμο θα μαζεψεις τα λεφτα για το παιδακι ειναι σιγουρο!1000%.Το ξερω!Οσο για τη φιλη σου το καταλαβαινω...Οταν πηγαμε ταξιδι γνωρισαμε 1 ζευγαρι που παντρευτηκε μια μερα μετα απο μας, ειχαν 1 και μονη ελευθερη επαφη πριν τι γαμο και οταν γυρισαμε εμαθε οτι ηταν εγκυος!Πριν 2βδομαδες γεννησε....απο τη μια χαιρομαι για αυτη και απο την αλλη κλαιω για τη δικη μου αδεια αγκαλια...

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ειρηνη σε ευχαριστουμε ολες μας για τις ευχες σου!
Με τη σειρα μου σου ευχομαι με το καλο ο γαμος και με το καλο ενα μωρακι στην αγκαλια γιατι πια η ευχη με ενα μωρο στην κοιλια δε φτανει! Wink

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις