1 Η μανα μου κ η πεθερα μου ανακατευονται παντου!!!!!!! Τετ Μαρ 21, 2012 5:25 am
anna4
Είναι σε καλό δρόμο!
Κοριτσια γεια σας, ειμαι καινουργιο μελος και θα ηθελα και εγω να σας πω για την αξιολατρευτη πεθερα μου και μαμα μου. Η πεθερα μου ανακατευεται παντου. Που θα παμε, ποτε θα παμε, τι αγορασα στο μικρο, σε εμενα κτλ. Απο την αλλη η μαμα μου θελει παντα τα γινεται το δικο της σε ολα. Για παραδειγμα εχει σε 2 εβδομαδες γεννεθλια ο μικρος. Και ξεκιναμε πολεμος ποσα κομματια θα εχει η τουρτα, τι θα εχει πανω και τετοια. Για παραδειγμα, αν εγω θελω 10 η μαμα μου θα θελει 20 και η πεθερα μου αν γινεται και 5. Με εχουν τρελανει....Ερχονται τα γεννεθλια του παιδιου μου που τοσα περασα για να αποκτησω, θελω να μοιραστω τη χαρα μαζι τους αλλα δεν με αφηνουν να χαρω. Και να ηταν μονο αυτο καλα θα ηταν. Μπερδευονται στο τι θα φαει ο μικρος, γιατι τρωει το ταδε γιαουρτι και οχι το αλλο, γιατι πινει αυτο το γαλα.... ειναι πιο ακριβο.... με εχουν τρελανειιιιιι και καθε μερα την εχω απεναντι. Το αλλο τα τραπεζια, συνεχεια καπου θα πρεπει να παω να φαω. Δεν λεω ωραια ειναι να σου μαγειρευει η μαμα, αλλα ρε παιδια δεν γινεται να φευγεις απο την δουλεια σου, που μπορει να ειναι στην αλλη ακρη της Αθηνας για να πας στη μαμα σου να φασς. Επισησ,καθε κυριακη τραπεζι...η στην πεθερα μου η στη μανα μου....τα βαρεθηκα εχω και αλλα πραγματα να κανω....
Κοριτσια το ξερω σας κουρασα αλλα τισ βαρεθηκα και τις 2. Βςρεθηκα να μου κανουν κουμαντο....
Κοριτσια το ξερω σας κουρασα αλλα τισ βαρεθηκα και τις 2. Βςρεθηκα να μου κανουν κουμαντο....