176 Απ: Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 2 Τετ Μαρ 28, 2012 4:36 am
joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Ti kaneis allo ola ok???
Emena m piezei poli tin mitra m i koritsara m...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την joannoua3 στις Δευ Απρ 02, 2012 11:47 pm, 3 φορές συνολικά
joannoua3 έγραψε:Geia sas koritsia ti kanete???
Egw exw epistrepsei apo tin b epipedou...
To mwraki m zugizei 410gr k einai peripou 25 ekatosta...
Ola einai mia xara doksa ton theo...
Exw valei pali ena kilo...
eimai tora 49 kila...
Betoullina m,,,
Oso g to karotsi exw trellathei poli me to xrwma tirkouaz ki egw...
EINAI TELEIO... ...
Euxwme se oles sas ta kalitera...
bettoulina έγραψε:joannoua3 έγραψε:Geia sas koritsia ti kanete???
Egw exw epistrepsei apo tin b epipedou...
To mwraki m zugizei 410gr k einai peripou 25 ekatosta...
Ola einai mia xara doksa ton theo...
Exw valei pali ena kilo...
eimai tora 49 kila...
Betoullina m,,,
Oso g to karotsi exw trellathei poli me to xrwma tirkouaz ki egw...
EINAI TELEIO... ...
Euxwme se oles sas ta kalitera...
Μπραβο κοριτσαρα μου πολυ χαιρομαι!!οσο να πεις η β επιπεδου ειναι ενα αγχος....
μπορω να σε λεω χοντρουλα??? ακοθ εκει 49 κιλα!!! εχεις ξεφυγει!!!
οσο για το καροτσι..το θελω αλλα που θα το βρω!!!
καλημερα σε ολες κοριτσια μου!!
ασντε με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!kkkk έγραψε:Αγόρι κορίτσια!!!!!!!!!!!!! Αγόρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kkkk έγραψε:Αγόρι κορίτσια!!!!!!!!!!!!! Αγόρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bettoulina έγραψε:kkkk έγραψε:Αγόρι κορίτσια!!!!!!!!!!!!! Αγόρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
συγχαρητηρια!!!
Κοιτα ακριβως σε ποια εβδομαδα γινεται δε ξερω αλλα λογικα καπου 18η και μετα...vgog65 έγραψε:Καλημέραααααααααα σας....!!!Γραμμή που ακριβώς γίνεται και σε ποια εβδομάδα???Για Μητέρα γνωρίζει καμία τιμές ρε κορίτσια???Είναι νωρίς ακόμη αλλά να προετοίμαζομαι ψυχολογικά...σιγάσιγά!!!
Και ευτυχως ειναι και απο τα σημαδια που μετα τη γεννα φευγουν.....Οντως και εγω ετσι εχω διαβαζει πως δε σημαινει κατι αν δεν την εχουμε...spyros3 έγραψε:καλημερα κοριτσια ειμαι εγκυουλα ιουνιου στον γιο μου ειχα την γραμμη απτον 4ο.τωρα ειμαι στον 7ο κ η γραμμη αφαντη..μονο το φαλι ειναι λιγο καφε.δεν ειναι απαραιτητο να χουμε την γραμμη,δεν σημαινει κατι σν δεν την εχουμε
Σωστο και αυτο........Εγω παντως εκτος απ το βαρος μου που με ζοριζει ισως να ειμαι και καλυτερα απο ποτε..Βεβαια με γυρναει ενα κρυωμα αλλα θα την γλυτωσω ελπιζω!!!!bettoulina έγραψε:καλημερα!!! τι να πω!!!!εγω δεν εχω ααυατην γραμμη...αακαι καλαυτερα αθα ελεγα!!!...μην αγχωνομαστε ακομα και για αυτο...εχουμε τοσα αλλα!!!
kkkk έγραψε:Αγόρι κορίτσια!!!!!!!!!!!!! Αγόρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αχ με το καλο!!!!!Λιγο εμεινε!!!vgog65 έγραψε:Είμαι στο 4ο μήνα αρχές ακόμη 14 εβδομάδων και 5 ημερών.... και ενώ έχω κάνει αυχενική φύλλο δεν φάνηκε....!!!!Περιμένω 16η εβδομάδα κυριολεκτικά Μεγάλη Δευτέρα να πάω στη γιατρό τρέχωντας για υπέρηχο....!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης