201 Απ: Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 2 Πεμ Μαρ 29, 2012 11:40 pm
bettoulina
Πανταχού παρούσα!
την Δευτερα εχω ρντβ για β επιπεδου...αυτο κι αν ειναι αγχος!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
vgog65 έγραψε:Οτι και να ναι γερό να είναι
korina26 έγραψε:ego 19 apriliou exo b epipedou kai apo anxos allo tipota, kala apotelesmata na exeis.
bettoulina έγραψε:λετε να χουμε και καμια ανατροπη και απο κοριτσακι να μου πουν αντρακι???
danik έγραψε:bettoulina έγραψε:λετε να χουμε και καμια ανατροπη και απο κοριτσακι να μου πουν αντρακι???
ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ¨ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΨΩΝΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ!!ΧΑΧΑ ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙ!!
danik έγραψε:bettoulina έγραψε:λετε να χουμε και καμια ανατροπη και απο κοριτσακι να μου πουν αντρακι???
ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ¨ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΨΩΝΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ!!ΧΑΧΑ ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙ!!
demmy5_k έγραψε:Καλημέρα ζουζούνες μου ! ΚΚΚ συγχαρητήρια για το αγοράκι
Ούτε εγώ έκανα γραμμή στην κοιλιά. Αλλά βρε κορίτσια δεν το νοιώθω ακόμα και είμαι στη 18η εβδομάδα. Περιμένω ανυπόμονα την μεγάλη Τρίτη που θα πάω γιατρό.
bettoulina έγραψε: ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΤΑΧΤΕΙ Ο ΑΦΑΛΟΣ???ΕΜΕΝΑ ΟΧΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΠΕΤΑΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 4 ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΕΤΑΧΤΕΙ....
ΑΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΗ ΑΛΛΑ ΟΛΗ Η ΚΟΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ..ΤΡΑΤΖΙΚ!!
bettoulina έγραψε:demmy5_k έγραψε:Καλημέρα ζουζούνες μου ! ΚΚΚ συγχαρητήρια για το αγοράκι
Ούτε εγώ έκανα γραμμή στην κοιλιά. Αλλά βρε κορίτσια δεν το νοιώθω ακόμα και είμαι στη 18η εβδομάδα. Περιμένω ανυπόμονα την μεγάλη Τρίτη που θα πάω γιατρό.
ελα ντε!!! καιγω ακομα τιποτα!!!..λενε βεβαια οτι αν ειναι το 1ο σου μωρακι αργεις να το ακουσεις!! εμενα ειναι οποτε κανω υπομονη...που θα παει!!!!
bettoulina έγραψε:demmy5_k έγραψε:Καλημέρα ζουζούνες μου ! ΚΚΚ συγχαρητήρια για το αγοράκι
ελα ντε!!! καιγω ακομα τιποτα!!!..λενε βεβαια οτι αν ειναι το 1ο σου μωρακι αργεις να το ακουσεις!! εμενα ειναι οποτε κανω υπομονη...που θα παει!!!!
danik έγραψε:bettoulina έγραψε:demmy5_k έγραψε:Καλημέρα ζουζούνες μου ! ΚΚΚ συγχαρητήρια για το αγοράκι
μη περιμενετε κλωτσιδια...θελει ηρεμια για να το νιωσεις ειναι σαν να σου χαιδευουν τι κοιλια με φτερο σαν γαργαλητο ειναι στην αρχη...
demmy5_k έγραψε:bettoulina έγραψε:demmy5_k έγραψε:Καλημέρα ζουζούνες μου ! ΚΚΚ συγχαρητήρια για το αγοράκι
Εσύ είσαι πιο μπροστά από μένα έτσι; Εγώ λογικά βάσει εβδομάδων είμαι στην 1η εβδομάδα του 5ου μήνα. Να μην ανησυχώ δηλαδή.
Μμμ..... και μια μπάλα παγωτό απο πάνω....τέλειο!!!!korina26 έγραψε:apo xthes eixa treli oreksi gia revani simera sikothika kai ekana, tora perimeno pos kai pos na kriosei gia na fao.
MARIA TR έγραψε:Μμμ..... και μια μπάλα παγωτό απο πάνω....τέλειο!!!!korina26 έγραψε:apo xthes eixa treli oreksi gia revani simera sikothika kai ekana, tora perimeno pos kai pos na kriosei gia na fao.
Καλησπέρα κορίτσια!!!! Καλομάθαμε στον ήλιο και τώρα έχει πάλι συννεφιά και αέρα...χαζόκαιρος...
Εμένα ο αφαλός μου έχει ανοίξει, ακόμα δεν βγήκε όλος έξω αλλα έτοιμος είναι, όσο για τις τρίχες... λίγο ακόμα και θα φτάσω τον άντρα μου σε ποσότητα στην κοιλιά, πώς θα κάνουμε μπανάκι στη θάλασσα; άτοιμες ορμόνες!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης