51 Απ: Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 2 Πεμ Μαρ 22, 2012 11:46 pm
sofouli
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!!!!!!!!!!τι κανετε?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
NantiaN έγραψε:joannoua3 έγραψε:S euxwme ta kalitera agapoulla m...
Oso g to poulaki nai fenetai agapi m afou eisai ston 5o mina...
Kanonika kapote fenetai apo ton 3o mina...
Egw apo to 3o mina eida tin mikri m...
Αυτο δε το εχω καταλαβει τα κοριτσια τα βλεπουν πιο νωρις...
Εμεις οταν καναμε την αυχενικη ειχαμε χαζεψει δε σκεφτηκαμε καν να ρωτησουμε το φυλλο οποτε καταληξαμε να μας πει τον προηγουμενο μηνα και σιγουρα τωρα!!!Αχ τετοια ευτυχια!!!Περναει τοσο γρηγορα ο καιρος!!!
Εσυ ξεκουραστηκες καθολου εισαι καλυτερα σημερα;;;
sofouli έγραψε:καλημερα!!!!!!!!!!τι κανετε?
Να προσεχεις !!!οση διαθεση και αν εχεις μερικες φορες καλυτερα να βαριεσαι καθιστη παρα να εχεις αλλα μετα!!!!!joannoua3 έγραψε:NantiaN έγραψε:joannoua3 έγραψε:S euxwme ta kalitera agapoulla m...
Oso g to poulaki nai fenetai agapi m afou eisai ston 5o mina...
Kanonika kapote fenetai apo ton 3o mina...
Egw apo to 3o mina eida tin mikri m...
Αυτο δε το εχω καταλαβει τα κοριτσια τα βλεπουν πιο νωρις...
Εμεις οταν καναμε την αυχενικη ειχαμε χαζεψει δε σκεφτηκαμε καν να ρωτησουμε το φυλλο οποτε καταληξαμε να μας πει τον προηγουμενο μηνα και σιγουρα τωρα!!!Αχ τετοια ευτυχια!!!Περναει τοσο γρηγορα ο καιρος!!!
Εσυ ξεκουραστηκες καθολου εισαι καλυτερα σημερα;;;
Den pirazei kalitera arga pora pote wpos lene...
Nai agapoulla m egw ksekurastika eimai mia xara...
joannoua3 έγραψε:sofouli έγραψε:καλημερα!!!!!!!!!!τι κανετε?
Kalimera sofia m ti kaneis agapi m???
Καλημερα!!!!!!Λουκουμαδες ε;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Τωρα γιατι μου το κανεις αυτο????demmy5_k έγραψε:Καλημέρα κι από μένα! Εγώ είμαι δουλειά και παραγγείλαμε λουκουμάδες να φάμε! Τους περιμένω πως και πως!
sofouli έγραψε:joannoua3 έγραψε:sofouli έγραψε:καλημερα!!!!!!!!!!τι κανετε?
καλα ειμαι και εγω μια fb και μια εδω!!!!!
joannoua3 έγραψε:sofouli έγραψε:joannoua3 έγραψε:sofouli έγραψε:καλημερα!!!!!!!!!!τι κανετε?
καλα ειμαι και εγω μια fb και μια εδω!!!!!
Kapote den exei me kamia na poume kamia kouventoulla edw sto forum k meta paw fb na perasei i wra...
NantiaN έγραψε:Καλημερα!!!!!!Λουκουμαδες ε;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Τωρα γιατι μου το κανεις αυτο????demmy5_k έγραψε:Καλημέρα κι από μένα! Εγώ είμαι δουλειά και παραγγείλαμε λουκουμάδες να φάμε! Τους περιμένω πως και πως!
Ζηλεψα!!!!
εγω ειδικα το φαγητο παντα το ζηλευα αμα ακουσω η δω κατι μπορει εκεινη την στιγμη να μου καρφωθει οποτε δεν εχω δει διαφορα !!!joannoua3 έγραψε:NantiaN έγραψε:Καλημερα!!!!!!Λουκουμαδες ε;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Τωρα γιατι μου το κανεις αυτο????demmy5_k έγραψε:Καλημέρα κι από μένα! Εγώ είμαι δουλειά και παραγγείλαμε λουκουμάδες να φάμε! Τους περιμένω πως και πως!
Ζηλεψα!!!!
Koritsia thelete na pite pws pethimatai fagika k gluka???
Epidi egw oxi akomi...
Eilikrina se auti tin egkumwsini m den niothw egkuos aaa....
Wmos eutixws apo tin alli...
NantiaN έγραψε:Sofouli Επειδη εχω χασει επεισοδια αυτες τις μερες, εισαι καινουργια στην παρεα μας;;;Ποσο εισαι;;
NantiaN έγραψε:Καλημερα!!!!!!Λουκουμαδες ε;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Τωρα γιατι μου το κανεις αυτο????demmy5_k έγραψε:Καλημέρα κι από μένα! Εγώ είμαι δουλειά και παραγγείλαμε λουκουμάδες να φάμε! Τους περιμένω πως και πως!
Ζηλεψα!!!!
demmy5_k έγραψε:NantiaN έγραψε:Καλημερα!!!!!!Λουκουμαδες ε;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Τωρα γιατι μου το κανεις αυτο????demmy5_k έγραψε:Καλημέρα κι από μένα! Εγώ είμαι δουλειά και παραγγείλαμε λουκουμάδες να φάμε! Τους περιμένω πως και πως!
Ζηλεψα!!!!
Κοπιάστε!
Καλωσορισες και απο εμενα λοιπον!!!!!sofouli έγραψε:NantiaN έγραψε:Sofouli Επειδη εχω χασει επεισοδια αυτες τις μερες, εισαι καινουργια στην παρεα μας;;;Ποσο εισαι;;
σ'αυτο το γκρουπ ειμαι καινουρια!ειμαι 14 εβδομαδων!
NantiaN έγραψε:Καλωσορισες και απο εμενα λοιπον!!!!!sofouli έγραψε:NantiaN έγραψε:Sofouli Επειδη εχω χασει επεισοδια αυτες τις μερες, εισαι καινουργια στην παρεα μας;;;Ποσο εισαι;;
Joannoua3 Δεν εισαι η μονη οχι!!!!!Εγω χαιρομαι γτ ειμαι και παραξενη στο φαγητο και αμα αρχισω να ζηταω ποιος ξερει τι θα γινει....
NantiaN έγραψε:Καλωσορισες και απο εμενα λοιπον!!!!!sofouli έγραψε:NantiaN έγραψε:Sofouli Επειδη εχω χασει επεισοδια αυτες τις μερες, εισαι καινουργια στην παρεα μας;;;Ποσο εισαι;;
Joannoua3 Δεν εισαι η μονη οχι!!!!!Εγω χαιρομαι γτ ειμαι και παραξενη στο φαγητο και αμα αρχισω να ζηταω ποιος ξερει τι θα γινει....
joannoua3 έγραψε:danik έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!
Geia s Danik m ti kaneis p xathikes pws eisai????
Καλημερα και περαστικα!!!!!Ειναι οι μερες τετοιες που ολοι την πατανε !!!!!danik έγραψε:joannoua3 έγραψε:danik έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!
Geia s Danik m ti kaneis p xathikes pws eisai????
KRYWMENI:(χαλια και νομιζα οτι θα την γλιτωνα!!!κατα αλλα μια χαρα!!φιλακια σε ολες!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης