Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
630 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 630 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
desT έγραψε:Γεια σου danik!
Αλήθεια το μικρό σου όνομα ποιο είναι;
Μήπως Δανάη;

Ωραιο το Δαναη!!Αλλα με λενε Νικη!!το da είναι απο το επιθετό μου!!

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
danik έγραψε:
desT έγραψε:Γεια σου danik!
Αλήθεια το μικρό σου όνομα ποιο είναι;
Μήπως Δανάη;

Ωραιο το Δαναη!!Αλλα με λενε Νικη!!το da είναι απο το επιθετό μου!!

Wraio to niki agapoulla m...

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
NantiaN έγραψε:
danik έγραψε:
joannoua3 έγραψε:
danik έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

Geia s Danik m ti kaneis p xathikes pws eisai????

KRYWMENI:(χαλια και νομιζα οτι θα την γλιτωνα!!!κατα αλλα μια χαρα!!φιλακια σε ολες!!
Καλημερα και περαστικα!!!!!Ειναι οι μερες τετοιες που ολοι την πατανε !!!!!
καλημερα

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Χθες στεναχωρηθηκα λιγο Sad γιατι μερικοι ανθρωποι δεν κοιτουν απλα την δουλεια τους???οπως ξερετε περιμενω κοριτσακι...οποτε επεσε το θεμα του ονοματος απο τωρα...την μαμα μου την λενε Ευαγγελια και απο μικρη της ξεκαθαρησα οτι δε θα βγαλω το ονομα της(δε μου αρεσει)..ολα καλα...την πεθερα μου την λενε Ευαγγελια!!της το λεω και της πεθερας μου,η οποια καμια αντιδραση, ειναι μια γυναικα με πολυ καλη καρδια, με βοηθαει πολυ αλλα ειναι αγαθη πολυ και την χειραγωγεις ευκολα...
την πιασαν λοιπον μια συνυφαδα της και μια συναδελφος της και της καναν πλυση εγκεφαλου...

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
danik έγραψε: Χθες στεναχωρηθηκα λιγο Sad γιατι μερικοι ανθρωποι δεν κοιτουν απλα την δουλεια τους???οπως ξερετε περιμενω κοριτσακι...οποτε επεσε το θεμα του ονοματος απο τωρα...την μαμα μου την λενε Ευαγγελια και απο μικρη της ξεκαθαρησα οτι δε θα βγαλω το ονομα της(δε μου αρεσει)..ολα καλα...την πεθερα μου την λενε Ευαγγελια!!της το λεω και της πεθερας μου,η οποια καμια αντιδραση, ειναι μια γυναικα με πολυ καλη καρδια, με βοηθαει πολυ αλλα ειναι αγαθη πολυ και την χειραγωγεις ευκολα...
την πιασαν λοιπον μια συνυφαδα της και μια συναδελφος της και της καναν πλυση εγκεφαλου...
Οντως αλλη δουλεια δεν εχουν??μιλησε στην πεθερα σου, λογικα θα σε καταλαβει και μη στεναχωριεσαι γιατι δε κανει καλο ουτε σε εσενα ουτε στο κοριτσακι σου!!!!

https://facebook.com/nantia.naturally

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
NantiaN έγραψε:
danik έγραψε: Χθες στεναχωρηθηκα λιγο Sad γιατι μερικοι ανθρωποι δεν κοιτουν απλα την δουλεια τους???οπως ξερετε περιμενω κοριτσακι...οποτε επεσε το θεμα του ονοματος απο τωρα...την μαμα μου την λενε Ευαγγελια και απο μικρη της ξεκαθαρησα οτι δε θα βγαλω το ονομα της(δε μου αρεσει)..ολα καλα...την πεθερα μου την λενε Ευαγγελια!!της το λεω και της πεθερας μου,η οποια καμια αντιδραση, ειναι μια γυναικα με πολυ καλη καρδια, με βοηθαει πολυ αλλα ειναι αγαθη πολυ και την χειραγωγεις ευκολα...
Οντως αλλη δουλεια δεν εχουν??μιλησε στην πεθερα σου, λογικα θα σε καταλαβει και μη στεναχωριεσαι γιατι δε κανει καλο ουτε σε εσενα ουτε στο κοριτσακι σου!!!!

χθες μας λεει η πεθερα μου,ολες με λενε χαζη που δεν επιμενω για το ονομα!!
ο αντρας μου εγινε εξωφρενων!!!και τα ακουσε αυτη η κακομοιρα...ειμαι σιγουρη οτι δεν ειναι καθολου πονηρη..αλλα οι αλλες οι κλωσσες τι δουλεια εχουν...παντως γενικοτερα την επηρεαζουν πολυ αυτες οι δυο..

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
danik έγραψε:
NantiaN έγραψε:

χθες μας λεει η πεθερα μου,ολες με λενε χαζη που δεν επιμενω για το ονομα!!
ο αντρας μου εγινε εξωφρενων!!!και τα ακουσε αυτη η κακομοιρα...ειμαι σιγουρη οτι δεν ειναι καθολου πονηρη..αλλα οι αλλες οι κλωσσες τι δουλεια εχουν...παντως γενικοτερα την επηρεαζουν πολυ αυτες οι δυο..
κριμα!!!Υπομονη, εξηγηστε της πως οι αλλες δε πρεπει να μπλεκονται στο σπιτι σας!!!Αχ απο τετοιους ανθρωπους αλλο τιποτα!!!

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Man lanvaneis kanena upopsei s agapi m...
K min stenaxwriesai g kanenan...
Den aksizei g kanena na stenaxwriesai esu k to ninaki s...
Esu tha kaneis oti pisteueis esu g to kalo s...
Esu eisai i mitera k esu tha apofasiseis...

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
joannoua3 έγραψε:

Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
joannoua3 έγραψε:

etsi tha kanw oytws i allws an kai genikotera eimai poly ipios xarakthras twra me thn egymosyni exw kati neyraaa kai o theos na tis filaei aytes tis dyo giati se aytes tha ksespasw...

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
danik έγραψε:
joannoua3 έγραψε:

etsi tha kanw oytws i allws an kai genikotera eimai poly ipios xarakthras twra me thn egymosyni exw kati neyraaa kai o theos na tis filaei aytes tis dyo giati se aytes tha ksespasw...

Oxi agapi m den aksizei ton kopo na xalas esu tin ugeia s...
Wpos s eipa apla men tis lamvaneis upopsei...
An wmos ksana sumvei kati apla me kalo k wraio tropo na tis peis,,,Diko m einai to mwro k tha kanw egw oti thelw...

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
joannoua3 έγραψε:
demmy5_k έγραψε:
NantiaN έγραψε:
demmy5_k έγραψε:Καλημέρα κι από μένα! Εγώ είμαι δουλειά και παραγγείλαμε λουκουμάδες να φάμε! Τους περιμένω πως και πως!

Very Happy
Καλημερα!!!!!!Λουκουμαδες ε;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Τωρα γιατι μου το κανεις αυτο???? Very Happy Very Happy
Ζηλεψα!!!!

Κοπιάστε! Very Happy Very Happy Very Happy

Erxwmaste filenada...

Αντε, σε περιμένω, είσαι και πιο κοντά εσύ Very Happy

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nai nai s erxwme eimai sto dromo...
Demmy p tha genniseis esu re agapi m???

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
joannoua3 έγραψε:Nai nai s erxwme eimai sto dromo...

Λευκωσία Ιωάννα μου. Δεν μου άρεσε καμία κλινική στη Λάρνακα. Και είναι τέλειος ο γιατρουδάκος μου και πολύ ευχάριστη η κλινική, ολοκαίνουργια. Παίζει πολύ ρόλο για μένα το ευχάριστο περιβάλλον. Εσύ?

MARIA TR

MARIA TR
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα!! Καλορίζικο το Νο 2!! Τόσα πολλά τα νέα σας σε 2 μέρες μόνο!!!! Είχατε και δυσάρεστα, περαστικά σου danik και μην σε παίρνει απο κάτω το θέμα με το όνομα, με τον άντρα σου να είσαι καλά και θα το συνηθήσουν το όνομα και υπόλοιποι.

Εγώ πήγα στον γιατρό χθες, ακόμα δεν επιβεβαιώσαμε το φύλλο, σταυροπόδι και γυρισμένο κώλο το μωρό, θα το μάθουμε όμως στον β'επιπέδου.
Δυστηχώς αυτό το μήνα έχασα μισό κιλό αντι να βάλω και ο αιματοκρίτης μου έπεσε απο 40 στο 33...... Τρώω, αλήθεια λέω  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 2 - Σελίδα 4 534787  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 2 - Σελίδα 4 534787 !!!!! (κανένας δεν με πιστεύει)
Κατα τ'άλλα το μωρό περίπου 360γρ και όλα φυσιολογικά!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εχετε καθολου συχνοουρια?

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
demmy5_k έγραψε:
joannoua3 έγραψε:Nai nai s erxwme eimai sto dromo...

Λευκωσία Ιωάννα μου. Δεν μου άρεσε καμία κλινική στη Λάρνακα. Και είναι τέλειος ο γιατρουδάκος μου και πολύ ευχάριστη η κλινική, ολοκαίνουργια. Παίζει πολύ ρόλο για μένα το ευχάριστο περιβάλλον. Εσύ?

K g mena paizei megalo rolo to euxaristw perivallon...
Egw tha gennisw stin kliniki axilleio...

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MARIA TR έγραψε:Καλησπέρα!! Καλορίζικο το Νο 2!! Τόσα πολλά τα νέα σας σε 2 μέρες μόνο!!!! Είχατε και δυσάρεστα, περαστικά σου danik και μην σε παίρνει απο κάτω το θέμα με το όνομα, με τον άντρα σου να είσαι καλά και θα το συνηθήσουν το όνομα και υπόλοιποι.

Εγώ πήγα στον γιατρό χθες, ακόμα δεν επιβεβαιώσαμε το φύλλο, σταυροπόδι και γυρισμένο κώλο το μωρό, θα το μάθουμε όμως στον β'επιπέδου.
Δυστηχώς αυτό το μήνα έχασα μισό κιλό αντι να βάλω και ο αιματοκρίτης μου έπεσε απο 40 στο 33...... Τρώω, αλήθεια λέω  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 2 - Σελίδα 4 534787  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 2 - Σελίδα 4 534787 !!!!! (κανένας δεν με πιστεύει)
Κατα τ'άλλα το μωρό περίπου 360γρ και όλα φυσιολογικά!!

Ti einai auta p les gt exeis xasei miso kilo agapoulla m...
K o aimatokritis s tosos xamilos???

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:εχετε καθολου συχνοουρια?

Sofia egw tora den exw pia suxnoouria wmos tha m ksana erthei opou k na se...
8 9 mines egkumwsinis ola ksana erxwnte pisw...

veny

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
geia sas koritsia!! pws pate? egw eutuxws kalytera... exw arxisei nomizw na hremw ligo - einai mallon epeidh den exei arrwsthsei gia 2 ebdomada h koroula mou xa xa, vevaia sxoleio den thn paw..lew na paei meta to pasxa pali etsi gia na hremhsoume ligo na perasoun oi iwseis. egw pali etrexa me eksetaseis giati ksafnika gemisa spyrakia - milame pantou apo th mesh k panw - k fovh8hka mhn exw kamia paidikh arrwsteia alla telika agnwsto giati. mou eipe o gynaikologos sto ika oti den douleuei kala to sykwth mou k tetoia k me tromaxe alla telika einai kales oi eksetaseis mou. isws kati me peiraxe den kserw. pantws einaii hdh poly kalytera exoun meiw8ei arketa. to exei pa8ei kamia sas auto??

telospantwn, kata ta alla eimaste kala xa xa, perimenw pws k pws na er8ei o aprilhs na paw na dw to mwraki mou...

veny

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ax na rwthsw k akti allo pou me trwei poly (ektos apo ta spyrakia xaxa). to noiw8ete to mwraki sas? eimai sthn 19 ebdomada k den exw noiwsei kounhma akoma kai me exei piasei anhsyxia k gia auto...

MARIA TR

MARIA TR
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
joannoua3 έγραψε:
Δεν ξέρω, θα παίρνω 2 σιδήρους τη μέρα τώρα και θα δούμε. Ίσως γιατί δεν κάθομαι στα αυγά μου και όλη μέρα τρέχω και τα καίω.

Τρώω τα δημητριακά μου και βουρ για δουλειά!!! Να έχετε όλες μια όμορφη μέρα!!!  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 2 - Σελίδα 4 417472

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
veny έγραψε:ax na rwthsw k akti allo pou me trwei poly (ektos apo ta spyrakia xaxa). to noiw8ete to mwraki sas? eimai sthn 19 ebdomada k den exw noiwsei kounhma akoma kai me exei piasei anhsyxia k gia auto...

Kalimera veny m...
Tha to nioseis kali m min anisixas...

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MARIA TR έγραψε:
joannoua3 έγραψε:
Δεν ξέρω, θα παίρνω 2 σιδήρους τη μέρα τώρα και θα δούμε. Ίσως γιατί δεν κάθομαι στα αυγά μου και όλη μέρα τρέχω και τα καίω.

Τρώω τα δημητριακά μου και βουρ για δουλειά!!! Να έχετε όλες μια όμορφη μέρα!!!  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 2 - Σελίδα 4 417472

Kalimera maria m...
K egw pinnw 2 siriro...Ena prwin k ena vradu...
K to mesimeri foliko oksu k asvestio...

Prepei na trws pio polles fores tin imera wmos liges posotites...

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
To lipon koritsia apofasisa na arxisw xalaro perpatima...
Gnwrizei kamia an Kanei kako sto mwraki m???
Tin tetarti mpenw ston 6 mina...
Ti lete???

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις