Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
647 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 647 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφουλι μου το εχεις ξεπερασει αυτο το σταδιο... στην κουνιαδα μου της το ελεγε στην αρχη να μην ζοριζεται οταν παει...στην πολυ αρχη που την ειχε και σε ακινησια λογω αιματος!

απλα καλο ειναι να μην ζοριζεσαι και αποκτήσεις αιμορροΐδες..γιατι δν ειναι και οτι καλυτερο! Razz Razz Razz

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
sofouli έγραψε:
Eirinomama έγραψε:
sofouli έγραψε:kai emeis kala ta perasame an kai efaga ap'ola ta glyka poy yphrxane kai eskasa!!!trww damaskina,syka..dimitriaka de trww giati de pinw gala....
Sofouli ειμαι ειδικος εφαρμογων διαιτητικης και μας ειχαν πει στην σχολη,μεχρι 5 μερες αμα δεν εχεις παει να τρως καθε μερα 2 ακτινιδια,ενα πρωι ενα βραδυ,5-6 ξερα δαμασκηνα,δημητριακα ( εσυ αν δεν πινεις γαλα,παρτα σε μπαρα all bran μπαρα) φαε και 2 μπαρες!και περπατημα για να λειτουργησει το εντερο.. αν περασουν 5 μερες και δεν εχεις παει,παιρνεις χαπακι,μετα υποθετο και μετα την βδομαδα κλισμα!
δοκιμασε να φας αρκετη ποσοτητα απο τα παραπανω.. ειναι η γνωμη μου.. Smile

θα τα δοκιμασω και αυτα!δε θελω και να ζοριζομαι καθολου για να μη παθει τπτ το μικρο....ακουσα οτι μια εχασε παιδι απο το ζορι και επαθα σοκ!παντως ευχαριστω πολυ! Very Happy
τιποτα βρε..!!!!παντως αν τρως φρουτακια να τα τρως οπως ειναι..οχι χυμους..γιατι τα φρουτακια εχουν πολλες φυτικες ινες που βοηθουν στην δυσκοιλιοτητα..ενω οι χυμοι οχι τοσο...
Οσο για αυτο με το σφιξιμο..μου το λεει και η μαμα μου..αλλα να σου πω την αληθεια δεν το πολυπιστευω...μου φαινεται υπερβολικο..

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Σοφουλι μου το εχεις ξεπερασει αυτο το σταδιο... στην κουνιαδα μου της το ελεγε στην αρχη να μην ζοριζεται οταν παει...στην πολυ αρχη που την ειχε και σε ακινησια λογω αιματος!

απλα καλο ειναι να μην ζοριζεσαι και αποκτήσεις αιμορροΐδες..γιατι δν ειναι και οτι καλυτερο! Razz Razz Razz

την αλλη βδομαδα λογικα μπαινω στο 5 η' παλι εχασα τους μηνες?οσα συμπτωματα δεν ειχα...αυτο κανει για πολλα!!!αχ βρε ελλη μου απο το γεναρη που μπηκα και εσυ και ολα τα κοριτσια με βοηθατε παρα πολυ!!!  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 2 - Σελίδα 30 654316 στη 10 βδομαδα ειχα λιγο αιμα γιατι ζοριστηκα και μετα το φοβηθηκα!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Eirinomama έγραψε:
sofouli έγραψε:
Eirinomama έγραψε:
sofouli έγραψε:kai emeis kala ta perasame an kai efaga ap'ola ta glyka poy yphrxane kai eskasa!!!trww damaskina,syka..dimitriaka de trww giati de pinw gala....
Sofouli ειμαι ειδικος εφαρμογων διαιτητικης και μας ειχαν πει στην σχολη,μεχρι 5 μερες αμα δεν εχεις παει να τρως καθε μερα 2 ακτινιδια,ενα πρωι ενα βραδυ,5-6 ξερα δαμασκηνα,δημητριακα ( εσυ αν δεν πινεις γαλα,παρτα σε μπαρα all bran μπαρα) φαε και 2 μπαρες!και περπατημα για να λειτουργησει το εντερο.. αν περασουν 5 μερες και δεν εχεις παει,παιρνεις χαπακι,μετα υποθετο και μετα την βδομαδα κλισμα!

θα τα δοκιμασω και αυτα!δε θελω και να ζοριζομαι καθολου για να μη παθει τπτ το μικρο....ακουσα οτι μια εχασε παιδι απο το ζορι και επαθα σοκ!παντως ευχαριστω πολυ! Very Happy
τιποτα βρε..!!!!παντως αν τρως φρουτακια να τα τρως οπως ειναι..οχι χυμους..γιατι τα φρουτακια εχουν πολλες φυτικες ινες που βοηθουν στην δυσκοιλιοτητα..ενω οι χυμοι οχι τοσο...
Οσο για αυτο με το σφιξιμο..μου το λεει και η μαμα μου..αλλα να σου πω την αληθεια δεν το πολυπιστευω...μου φαινεται υπερβολικο..

τοσο ευκολα χανονται τα παιδια μωρε?

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
sofouli έγραψε:
Eirinomama έγραψε:
sofouli έγραψε:
Eirinomama έγραψε:

τοσο ευκολα χανονται τα παιδια μωρε?
αυτο που λεει και η Boubou στην αρχη..αντε καπου να μου κολλαει..αλλα τωρα 5 και 6 μηνων να μην σφιγγομαστε στην τουαλλετα μην παθει το παιδι..δεν μου κολλαει..αν ο τραχηλος ειναι κλειστος..απο που να βγει..!!!δεν ξερω μπορει να λεω και βλακειες..απλα δεν μου φαινεται λογικο!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλο ειναι να μιλατε με τον γιατρο σας γι αυτα τα θεματα και οχι με θειες μαμαδες γιαγιαδες κλπ.
θα γλυτωσετε απο το πολυ αγχος απο τις διαφορετικες απαντησεις που θα παιρνετε απο τον καθενα... ενω ο γιατρος σας θα σας δινει μια απαντηση, που σιγουρα βαση της γνωσης και της εμπειριας του θα ειναι και η πιο σωστη!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ο γιατρος μου ειπε 4 κουταλιες duphalac τη μερα!αλλα δεν ειναι πολλες?και γι'αυτο πηρα και υποθετα γλυκερινης.

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
boubou έγραψε:καλο ειναι να μιλατε με τον γιατρο σας γι αυτα τα θεματα και οχι με θειες μαμαδες γιαγιαδες κλπ.
θα γλυτωσετε απο το πολυ αγχος απο τις διαφορετικες απαντησεις που θα παιρνετε απο τον καθενα... ενω ο γιατρος σας θα σας δινει μια απαντηση, που σιγουρα βαση της γνωσης και της εμπειριας του θα ειναι και η πιο σωστη!!
Οντως..
πχ. εμενα μου ειπε ο γιατρος οταν θελω να σκυβω να το κανω με καθισμα,δηλαδη ρωσικα πως το λενε.. εε..οταν με βλεπει ετσι η μανα μου και οι θειαδες φωναζουν..και σηκω πανω και δεν κανει...!ε κι ομως κανει!!!!!!!!Razz

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
sofouli έγραψε:ο γιατρος μου ειπε 4 κουταλιες duphalac τη μερα!αλλα δεν ειναι πολλες?και γι'αυτο πηρα και υποθετα γλυκερινης.
για φρουτα και δημητριακα δεν σου ειπε τπτ? κατευθειαν σιροπι????
Αν επιτρεπεται ποσες μερες εχεις να ενεργηθεις?

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Eirinomama έγραψε:
sofouli έγραψε:ο γιατρος μου ειπε 4 κουταλιες duphalac τη μερα!αλλα δεν ειναι πολλες?και γι'αυτο πηρα και υποθετα γλυκερινης.

ανα 3 ημερες τωρα που αλλαξαμε περιβαλλον!κατεβηκαμε στα πεθερικα και δεν εχω τη βολη μου εδω!

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
sofouli έγραψε:
Eirinomama έγραψε:

ανα 3 ημερες τωρα που αλλαξαμε περιβαλλον!κατεβηκαμε στα πεθερικα και δεν εχω τη βολη μου εδω!
οταν αλλαζω περιβαλλον και γω το παθαινω..! Very Happy

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΛΑ!!ΕΜΕΙΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!!ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 50 ΕΤΩΝ!!!ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΜΟΥ(Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΚΡΗΤΗ),ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΘΕΡΑ ΤΗΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΝΗΓΑ,ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ..ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΒΓΑΖΑ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΒΟΛΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΕΚΛΑΙΓΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ!!ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑ ΑΡΚΕΤΑ!!  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 2 - Σελίδα 30 215994
ΓΥΡΙΣΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΕΝΑ ΦΙΛΙ!!ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kalimera koritsia ego siderosa kai se ligo tha etimaso kai tin valitsa mas, danik ontos einai simantiko na exeis kala petherika, eisai tixeri ego pali poli atixi epesa se sovari periptosi na fantastis tis leei o antras mou na erthei na mas dei kairo kai tha erthei tora pou einai arosti kai me pireto.

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κοπελιές!
Χριστός Ανέστη!
Επιστρέψαμε κι εμείς στις δουλειές μας. Ο μικρός στον παιδικό, η μεγάλη το πρωί με τον μπαμπά που είναι απογευματινός και το απόγευμα με την γιαγιά.
Ωραία ήταν το τετραήμερο αν και ο καιρός δε μας έκανε πάντα τη χάρη.
Στον επιτάφιο παράδειγμα δεν μπορέσαμε να πάμε. Την ώρα που ξεκινούσε από την εκκλησία πάτησε μια μπόρα και πήραμε τα παιδιά και φύγαμε.
Στην Ανάσταση πήρα φέτος και τον μικρό για πρώτη φορά. Γελάσαμε πολύ μαζί του. Είχε μια υπερένταση επειδή τον κρατήσαμε μέχρι αργά αλλά με το που άναψε τη λαμπάδα του δεν ξανακούστηκε. Την κρατούσε προσεκτικά και την κοιτούσε μέχρι να γυρίσουμε στο σπίτι.
Την Κυριακή είμασταν στα πεθερικά του αδερφού μου και όχι εγώ ΔΕΝ έφαγα πολύ φέτος. Έφαγα κανονικά, πράγμα που είναι παράξενο για μένα. Έφαγα μπόλικη πέτσα από το αρνί και χόρτασα γρήγορα. Μας έκανε πολύ ωραίο καιρό. Ούτε κρύο, ούτε ζέστη, ούτε πολύ ήλιο. Ειδικά τα παιδιά το διασκεδάσανε πολύ.
Και εχθές είχε πολύ ωραίο καιρό και κάναμε βόλτες.
Το πρωί δυστυχώς έπρεπε να ξυπνήσω πάλι νωρίς και ξανά στα ίδια. Ο καιρός χάλια... μουντίλα και συννεφιά.
Αναμένουμε την επόμενη αργία. Πρωτομαγιά!

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
oraia perasate despina emeis kai ston epitafio kai sthn anastasi pigami oso gia tin kiriaki eixe poli oreo kairo imastan kai megali parea perasame oraia vgikame kai gia kafedaki, simera evgale aera kai me epiase anxos mipos kai den figoume aurio vgali apagoreutiko kai exo b epipedou tin pempti teleutea mera pou mporo na tin kano den exo allo perithorio.

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
korina26 έγραψε:kalimera koritsia ego siderosa kai se ligo tha etimaso kai tin valitsa mas, danik ontos einai simantiko na exeis kala petherika, eisai tixeri ego pali poli atixi epesa se sovari periptosi na fantastis tis leei o antras mou na erthei na mas dei kairo kai tha erthei tora pou einai arosti kai me pireto.
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!!ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπερααααα!!Χριστος Ανεστι και απο μενα!!!!Αχ καλε πολυ μου λειψατε...εχω προβλημα και με το λαπτοπ και μπαινω απο αλλου.....
Τι κανετε;;
αεγω με τα χαπακια μου ανα 8ωρο, εχω μελλον ακομα και δυστηχως ενω ειμαι καλυτερα δεν εχουν περασει εντελως..Παρολα αυτα παω κανονικα για τα χαρτια του γαμου σημερα τα καταθεσαμε και πρεπει να παμε και το παραβολο αυριο....
Ο γιος μου θα βγει διαολος οπως φαινεται μιας και κανει σαν τον ταρζαν .........
Eirinomana Εχω πητ 19-20/08 αλλα το που θα γεννησω δε το ξερω ακομα γιατι ο γιατρος μου ηταν στο μητερα τωρα μαλλον παει στο Ρεα αλλα εγω μαλλον θα γεννησω σε δημοσιο!!!

https://facebook.com/nantia.naturally

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μη στεναχωριέσαι Κορίνα. Ο γιατρός και να έχεις περάσει το περιθώριο θα σου την κάνει την εξέταση. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Βέβαια θα είναι κρίμα να μην μπορέσετε να ταξιδέψετε. Είναι αγχωτική όλη αυτή η κατάσταση. Μπορώ να σε καταλάβω.
Νάντια, με το καλό ο γάμος σας και με το μαλακό όλες οι δραστηριότητες. Άσε και κανέναν άλλο να σου δέσει τα κορδόνια ή στην έσχατη περίπτωση πάρε παπούτσια χωρίς κορδόνια Laughing . Μήπως αυτό που αισθάνεσα σαν κλωτσιές του μπέμπη είναι οι συσπάσεις; Εγώ θυμάμαι στις προηγούμενες εγκυμοσύνες δεν μπορούσα να ξεχωρίσω πότε κλωτσούσε το μωρό και πότε είχα συσπάσεις. Νόμιζα ότι όλα είναι το μωρό.

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
desT έγραψε:Μη στεναχωριέσαι Κορίνα. Ο γιατρός και να έχεις περάσει το περιθώριο θα σου την κάνει την εξέταση. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Βέβαια θα είναι κρίμα να μην μπορέσετε να ταξιδέψετε. Είναι αγχωτική όλη αυτή η κατάσταση. Μπορώ να σε καταλάβω.
Νάντια, με το καλό ο γάμος σας και με το μαλακό όλες οι δραστηριότητες. Άσε και κανέναν άλλο να σου δέσει τα κορδόνια ή στην έσχατη περίπτωση πάρε παπούτσια χωρίς κορδόνια Laughing . Μήπως αυτό που αισθάνεσα σαν κλωτσιές του μπέμπη είναι οι συσπάσεις; Εγώ θυμάμαι στις προηγούμενες εγκυμοσύνες δεν μπορούσα να ξεχωρίσω πότε κλωτσούσε το μωρό και πότε είχα συσπάσεις. Νόμιζα ότι όλα είναι το μωρό.
Στην αρχη και εγω δεν το ειχα καταλαβει νομιζα πως ηταν κλωτσιες γτ ειναι πολυ δραστηριο το μωρο αλλα ξαφνικα ο πονος ηταν πιο επιμονος και ετσι μιλησα με το γιατρο μου....Ημουν 12 μερες με εντονο βηχα και 4 με συσπασεις χωρις χαπια, ο γιος μου τελικα εινα γερος!!!!

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
desT έγραψε:Μη στεναχωριέσαι Κορίνα. Ο γιατρός και να έχεις περάσει το περιθώριο θα σου την κάνει την εξέταση. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Βέβαια θα είναι κρίμα να μην μπορέσετε να ταξιδέψετε. Είναι αγχωτική όλη αυτή η κατάσταση. Μπορώ να σε καταλάβω.

ksero den tha piraksi mia dio meres parapano alla exo na pao sti giatro peripou 40 meres kai exo anxothei na do oti ola einai entaksi den eimaste kai konta me ti giatro mou.

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
koritsia pos katalavenoume oti exoume sispaseis?

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
korina26 έγραψε:koritsia pos katalavenoume oti exoume sispaseis?
Εγω στην αρχη δε το καταλαβα νομιζα οτι κλωτσουσε το μωρο μετα σκεφτηκα οτι ειναι πολυ χαμηλα...Ε και μετα αρχισα να ποναω .... ενιωθα πολυ κουραση δεν αντεχα καθολου να σκυψω η να ανεβω την σκαλα.....

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
NantiaN έγραψε:
Εγω στην αρχη δε το καταλαβα νομιζα οτι κλωτσουσε το μωρο μετα σκεφτηκα οτι ειναι πολυ χαμηλα...Ε και μετα αρχισα να ποναω .... ενιωθα πολυ κουραση δεν αντεχα καθολου να σκυψω η να ανεβω την σκαλα.....
ΩΧ ΛΕΣ ΝΑ ΕΧΩ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ?ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ?ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΤΟ ΝΙΩΘΩ...ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ?

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Στις συσπάσεις πετρώνει όλη η κοιλιά σου. Σκληραίνει και από τις δύο μεριές. Πολλές φορές και χωρίς πόνο. Θα το καταλαβαίνεις περισσότερο τους τελευταίους μήνες που είναι και φυσιολογικό να έχεις δοκιμαστικές συσπάσεις.

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
danik έγραψε:
NantiaN έγραψε:
ΩΧ ΛΕΣ ΝΑ ΕΧΩ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ?ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ?ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΤΟ ΝΙΩΘΩ...ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ?
Κοιτα ο πονος χαμηλα δν ειναι απαραιτητα συσπασεις απλα εμενα τοσες μερες αντι να ξεκουραζομαι ετρεχα ημουν με μηχανακι σηκωνα την ανηψια μου και καποια στιγμη ο οργανισμος μου αντεδρασε....Φτηνα την γλυτωσα ....Τωρα εσυ θα κρινεις αν πρεπει να τον παρεις...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις