Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
537 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 537 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
desT έγραψε:Στις συσπάσεις πετρώνει όλη η κοιλιά σου. Σκληραίνει και από τις δύο μεριές. Πολλές φορές και χωρίς πόνο. Θα το καταλαβαίνεις περισσότερο τους τελευταίους μήνες που είναι και φυσιολογικό να έχεις δοκιμαστικές συσπάσεις.
Εγω η χαζη νομιζα πως σκληρυνε η κοιλια μου και πηγαινα στο γιωργο καμαρωτη καμαρωτη...Ας μη σχολιασω οτι πηγα και στο Κιαμο.....

https://facebook.com/nantia.naturally

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
danik έγραψε:
NantiaN έγραψε:
korina26 έγραψε:koritsia pos katalavenoume oti exoume sispaseis?
Εγω στην αρχη δε το καταλαβα νομιζα οτι κλωτσουσε το μωρο μετα σκεφτηκα οτι ειναι πολυ χαμηλα...Ε και μετα αρχισα να ποναω .... ενιωθα πολυ κουραση δεν αντεχα καθολου να σκυψω η να ανεβω την σκαλα.....
ΩΧ ΛΕΣ ΝΑ ΕΧΩ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ?ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ?ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΤΟ ΝΙΩΘΩ...ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ?

Πρέπει να πετρώνει η κοιλιά σου και μετά να χαλαρώνει.
Δες εδώ (από το vita.gr)
"...Oι ελαφριές, ανώδυνες συσπάσεις στη μήτρα (γίνεται πολύ σκληρή και μετά χαλαρώνει) είναι φυσιολογικό να συμβαίνουν μετά την 20ή εβδομάδα της εγκυμοσύνης. Aν όμως γίνονται σε τακτά διαστήματα, δηλαδή έξι ή περισσότερες φορές μέσα σε μία ώρα, θα πρέπει να το αναφέρετε στο γιατρό σας, καθώς είναι ύποπτες...."

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
NantiaN έγραψε:
Κοιτα ο πονος χαμηλα δν ειναι απαραιτητα συσπασεις απλα εμενα τοσες μερες αντι να ξεκουραζομαι ετρεχα ημουν με μηχανακι σηκωνα την ανηψια μου και καποια στιγμη ο οργανισμος μου αντεδρασε....Φτηνα την γλυτωσα ....Τωρα εσυ θα κρινεις αν πρεπει να τον παρεις...

NantiaN έγραψε:[
Εγω η χαζη νομιζα πως σκληρυνε η κοιλια μου και πηγαινα στο γιωργο καμαρωτη καμαρωτη...Ας μη σχολιασω οτι πηγα και στο Κιαμο.....

Και μηχανάκι και Κιάμο.... Shocked
Και αναρωτιέσαι γιατί παίζει ντραμς η κοιλιά σου μετά;  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 2 - Σελίδα 31 536304 (δε βρήκα εμοτικον που παίζει ντραμς και σου έβαλα αυτό που χορεύει)

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
desT έγραψε:
NantiaN έγραψε:
Κοιτα ο πονος χαμηλα δν ειναι απαραιτητα συσπασεις απλα εμενα τοσες μερες αντι να ξεκουραζομαι ετρεχα ημουν με μηχανακι σηκωνα την ανηψια μου και καποια στιγμη ο οργανισμος μου αντεδρασε....Φτηνα την γλυτωσα ....Τωρα εσυ θα κρινεις αν πρεπει να τον παρεις...

NantiaN έγραψε:[

Και μηχανάκι και Κιάμο.... Shocked
Και αναρωτιέσαι γιατί παίζει ντραμς η κοιλιά σου μετά;  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 2 - Σελίδα 31 536304 (δε βρήκα εμοτικον που παίζει ντραμς και σου έβαλα αυτό που χορεύει)
Αχ καταστροφη ειμαι......Ο γιατρος μου τραβαγε τα μαλλια του....Ενταξει εχω σε γενικες γραμμες καλη εγκυμοσυνη δεν ηξερα τι ειναι και πηγα....Παντως ο μπεμπης δε χαλαστηκε απ τον κιαμο πρεπει να του αρεσε..κοιταγα τα βιντεο που τον τραβηξα και μολις ακουει κιαμο χορευει....Τρελο σαν τη μαμα του θα βγει....
Τωρα καθε 8 ωρες τα χαπακια μου και μπουζουκια απο Ιουνιο....λες και παω καθε Σαββατο.... Very Happy Very Happy

https://facebook.com/nantia.naturally

MARIA TR

MARIA TR
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια! Χρόνια πολλά!!! Χριστός Ανέστη και απο μένα! Κ εγώ πρόβλημα με το laptop, έκαψα το σκληρό και δουλεύει μόνο safe mode, θα τον κάνω ένα φορματ να ηρεμίσω.
Κατα τ'άλλα περάσαμε ήρεμα σπιτάκι τα 3 μας. Ξεκουραστήκαμε, το είχαμε ανάγκη όμως.
Έχω και εγώ αυτό το θέμα με τις συσπάσεις, άλλες φορές νομίζω οτι τεντώνετε και με ζορίζει πολύ απο τη μια μεριά λες και θα εκραγεί η κοιλιά μου...και πονάει, μήπως όμως είναι συσπάσεις; άλλες φορές το παθαίνω χαμηλά. Όσο δεν είναι ανα τακτά χρονικά διαστήματα και περνάνε δεν ανυσηχώ πολύ.

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
NantiaN ιδια ΠΗΤ ακριβως εχουμε!!!
Και μενα ο γιατρος μου στο μητερα ειναι,και επειδη τωρα με τον εοππυ θα δωσω μονο 670 στο μητερα θα παω εκει...(εννοειται πως χωρις το βοηθημα που ειναι 1000 ευρω..αυτα τα κρατανε ειτε πας σε δημοσιο ειτε στο ιασω ειτε στο μητερα Sad )
Βεβαια ειναι εξτρα και η αμοιβη του γιατρου..
Kοριτσια πιασατε ενα θεμα το οποιο με απασχολουσε σημερα ολη μερα,και εψαχνα στο google να βρω πληροφοριες..δεν ξερω ποτε εχω αυτες τις ανωδυνες συσπασεις..γιατι και μενα ο μπεμπης ειναι δραστηριος..βεβαια καποιες φορες ποναω χαμηλα η νιωθω ενα εντονο πιασιμο..αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν ειναι συσπασεις η αν ειναι πονακια εγκυμοσυνης..λογω οτι μεγαλωνει η μητρα κτλ..! εχω μπερδευτει!!!!!!!!
συν οτι αυτα τα τραβηγματακια τα νιωθω οποτε αλλαζω μηνα..οπως τωρα ας πουμε...! Rolling Eyes cyclops

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια μου και Χριστός Ανέστη και από μένα. Εχθές μπήκα και έγραψα και βγήκα μετά. Σήμερα είδα ότι δεν είναι πουθενά η απάντηση μου. Ενώ σε άλλο θεματάκι γράφτηκε κανονικά. Γι' αυτό τα Χρόνια Πολλά τα λέω με λίγη καθυστέρηση.

Μια χαρά περάσαμε κι εμείς, οικογενειακά, με πολύ φαΐ, τα γνωστά.

Να σας ρωτήσω, απ΄ότι βλέπω ξεκινήσατε οι περισσότερες να το νοιώθετε. Εγώ δεν είμαι σίγουρη. Κάποτε νοιώθω κάτι ελαφρύ σαν τσίμπημα, σαν να με χτυπάει κάτι ελαφριά, αλλά δεν είμαι σίγουρη. Πότε ξεκινήσατε να σιγουρεύεστε ότι νοιώθετε το μωρό;

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kalimerakia se oles... Very Happy

Ti kanete??? Very Happy

Emeis mwlis ksupnisame...
Ksenuxtisame para poli na erthoume spitaki mas pses... Cool

Wxxx spiti spitaki m...
K ksekourasei...
Exoume kourastei poli autes tis meres... Rolling Eyes

Demmy m Asto akomi ligo k tha niwseis to ninaki s pio entona...
Emena den me afinei stin isixia m...
Panta m dinei to paron tis...
Wmos eimai 25 eudomadwn...
Asto akomi ligo agapoulla m k tha to niwseis ki esu... Wink Wink Wink

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Korinaki m perimenoume ta nea s...x.x.x...  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 2 - Σελίδα 31 328109

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!
Γεια σου Ιωάννα!
Λείπατε για Πάσχα απ' ότι κατάλαβατε.
Ξανά στα παλιά τώρα. Άντε να ξαναμπούν τα παιδάκια στην ρουτίνα πάλι.
Φαντάζομαι ότι τελικά η Κορίνα κατάφερε να ταξιδέψει.
Κορίνα, περιμένουμε τα νέα σου. Very Happy

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Geia s dest m...
Wxx nai thelw na ksana mpoume stin routina mas...
Kimomastan meta ta mesanuxta...
kourastikame oloi mas oikogeneiakos...
+ niothw pws tha arrwstisw einai mpoukkomeni i mutti m...  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 2 - Σελίδα 31 534787

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
joannoua3 έγραψε:Geia s dest m...
Wxx nai thelw na ksana mpoume stin routina mas...
Kimomastan meta ta mesanuxta...
kourastikame oloi mas oikogeneiakos...
+ niothw pws tha arrwstisw einai mpoukkomeni i mutti m...  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 2 - Σελίδα 31 534787

Είναι και εποχή αλλεργιών... σίγουρα είναι κρύωμα;

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Exw arrwstisei...  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 2 - Σελίδα 31 585182

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
joannoua3 έγραψε:Exw arrwstisei...  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 2 - Σελίδα 31 585182

Υπομονή Ιωάννα! Ξάπλωσε και άσε κάποιον άλλο να σε βοηθήσει με τις δουλειές.

vasiliapap07

vasiliapap07
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ Β' ΕΠΙΠΕΔΟΥ! ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ... ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ!!! ΑΠΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ, ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!!! ΟΠΟΤΕ ΝΤΥΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΜΠΛΕΕΕ!!! Very Happy  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 2 - Σελίδα 31 49454  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 2 - Σελίδα 31 386913

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
vasiliapap07 έγραψε:ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ Β' ΕΠΙΠΕΔΟΥ! ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ... ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ!!! ΑΠΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ, ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!!! ΟΠΟΤΕ ΝΤΥΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΜΠΛΕΕΕ!!! Very Happy  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 2 - Σελίδα 31 49454  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 2 - Σελίδα 31 386913

OYPS!!ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΓΙΟΚΑΡΟΣ!!ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ??ΠΟΤΕ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΗΧΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ??ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙ??ΕΧΩ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΛΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΚΛΠΗΞΗ??

MARIA TR

MARIA TR
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μπράβο σας! Με το καλό! Πολύ μ'αρέσουν αυτά τα απρόοπτα! Εμείς είχαμε την αντίθετη περίπτωση. Ε, αν πήρατε και τίποτα ροζ, στη μόδα είναι να φοράνε οι άντρες ροζ.

Ιωαννούλα περαστηκά σου!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
περαστικα ιωαννα!!!!τι κανετε?εγω καθε αλλαγη εβδομαδας υποφερω απο πονακια απο κατω....γκρρρ!!!!

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχαχα αυτά είναι!
Δεν βαριόσαστε ποτέ. Τον ένα μήνα κοριτσάκι τον άλλον αγοράκι.
Δε βαριέσαι, γερό να 'ναι!
Τα ζευγάρωσες κι εσύ Βάσω! Very Happy

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΚΡΑΜΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΗΞΙΜΟ ΣΤΑ ΑΚΡΑ!!!ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΛΙΤΩΝΑ!!!ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΙ ΦΟΡΕΜΑΤΑ(ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ) ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ!!ΜΟΝΟ ΔΥΟ!!ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΕΙΜΑΙ ΣΑ ΤΟΝ ΟΒΕΛΙΞ!!ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ(ΤΑ ΣΗΚΩΝΕ Η ΚΟΙΛΙΑ)..ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ..ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΚΟΜΑ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΗ!!ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ...ΑΣΤΟ...ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΕΓΚΥΟΣ ΕΙΜΑΙ!!

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσιαααα! <3
Εγω αυριο εχω Β επιπεδου και εχω αγχωθει!(ειμαι και αγχωδης απο την φυση μου! και ηρθε και εδεσε) !
Vassilia ωχ λες να χουμε και μεις κανα απροοπτο και απο αγορακι να ναι κοριτσακι?! χαχα!  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 2 - Σελίδα 31 654316
εχει πολυ ομορφη μερα εδω Αθηνα οτι πρεπει για καφεδακι! Smile sunny

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Danik αν εσυ αισθανεσαι καλα μεσα στο φορεμα και νιωθεις ανετα ουτε να σε νοιαζει τι θα πουν!Κι αν θα πουν κατι ακομα καλυτερα θα τραβηξεις και τις εντυπωσεις!!!!!Αλλα το να δεις μια εγκυο και να σκεφτεις η να σχολιασεις κατι δεν ειναι ομορφο,συνεπως και να πουν να μην σε νοιαζει η γνωμη τετοιων ανθρωπων.!οριστε μας! Razz Ασε που εμενα μ αρεσουν τα εφαρμοστα στις εγκυους με τα φαρδια εγω νιωθω σαν σακι με πατατες!!!!!!!! Razz  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 2 - Σελίδα 31 654316

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε?τι καιρος και αυτος....μια ηλιο,μια συννεφια και αερα!!!!!ελπιζω να εχουμε δροσερο καλοκαιρι γιατι θα υποφερουμε!

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έχω και εγώ μια βάφτιση την Κυριακή και ευτυχώς έχω ένα φουστάνι εγκυμοσύνης από τη εγκυμοσύνη του γιου μου. Φυσικά θα σκάσω επειδή είναι χειμωνιάτικο αλλά ένεκα η ανάγκη. Θα πάω χωρίς πανωφόρι. Μας έχουν και στο τραπέζι το μεσημέρι εντωμεταξύ και σκέφτομαι να πάω πρώτα στο σπίτι και να αλλάξω, να βάλω το άνετο κολάν μου και να πάω.
Ο καιρός χάλια μαύρα στην Ξάνθη και στην Κομοτηνή. Ο Αρναούτογλου είπε ότι αύριο θα έχουμε λιακάδα. Άντε να δούμε.

MARIA TR

MARIA TR
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα απο το βροχερό Κιλκίς!
Κ εμένα βαφτίζετε ο ανηψιός μου το Μάιο, έχω ένα φόρεμα μπαλούν να βάλω (σαν σακί με πατάτες), κ εγώ προτιμώ τα στενά αλλά ότι έχω θα βάλω. Με τα παπούτσια έχω ένα θέμα που είναι όλα πολύ ψηλά και δεν θέλω να βάλω μπαλαρίνες.
Όσο για τις κράμπες και εμένα άρχησαν να με ταλαιπωρούν, πήρα κάτι πάτους με σιλικόνη απο το φαρμακείο, να δούμε θα κάνουν δουλειά;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις