Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
648 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 648 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 40]

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MARIA TR έγραψε:Καλημέρα απο το βροχερό Κιλκίς!
Κ εμένα βαφτίζετε ο ανηψιός μου το Μάιο, έχω ένα φόρεμα μπαλούν να βάλω (σαν σακί με πατάτες), κ εγώ προτιμώ τα στενά αλλά ότι έχω θα βάλω. Με τα παπούτσια έχω ένα θέμα που είναι όλα πολύ ψηλά και δεν θέλω να βάλω μπαλαρίνες.
Όσο για τις κράμπες και εμένα άρχησαν να με ταλαιπωρούν, πήρα κάτι πάτους με σιλικόνη απο το φαρμακείο, να δούμε θα κάνουν δουλειά;

Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω Μαρία αλλά δε νομίζω ότι θα κάνουν κάτι. Νερό να πίνετε πολύ. Λένε ότι οι κράμπες έχουν να κάνουν με την αφυδάτωση.

vasiliapap07

vasiliapap07
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
danik έγραψε:
vasiliapap07 έγραψε:ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ Β' ΕΠΙΠΕΔΟΥ! ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ... ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ!!! ΑΠΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ, ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!!! ΟΠΟΤΕ ΝΤΥΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΜΠΛΕΕΕ!!! Very Happy  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 2 - Σελίδα 32 49454  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 2 - Σελίδα 32 386913

OYPS!!ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΓΙΟΚΑΡΟΣ!!ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ??ΠΟΤΕ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΗΧΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ??ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙ??ΕΧΩ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΛΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΚΛΠΗΞΗ??

MARIA TR έγραψε:Μπράβο σας! Με το καλό! Πολύ μ'αρέσουν αυτά τα απρόοπτα! Εμείς είχαμε την αντίθετη περίπτωση. Ε, αν πήρατε και τίποτα ροζ, στη μόδα είναι να φοράνε οι άντρες ροζ.

Ιωαννούλα περαστηκά σου!

desT έγραψε:Αχαχα αυτά είναι!
Δεν βαριόσαστε ποτέ. Τον ένα μήνα κοριτσάκι τον άλλον αγοράκι.
Δε βαριέσαι, γερό να 'ναι!
Τα ζευγάρωσες κι εσύ Βάσω! Very Happy

Eirinomama έγραψε:Καλημερα κοριτσιαααα! <3
Εγω αυριο εχω Β επιπεδου και εχω αγχωθει!(ειμαι και αγχωδης απο την φυση μου! και ηρθε και εδεσε) !
Vassilia ωχ λες να χουμε και μεις κανα απροοπτο και απο αγορακι να ναι κοριτσακι?! χαχα!  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 2 - Σελίδα 32 654316
εχει πολυ ομορφη μερα εδω Αθηνα οτι πρεπει για καφεδακι! Smile sunny
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΙΣ ΠΑΘΑΜΕ ΣΟΚ... ΑΠΟ ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΝΑ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ Κ ΑΓΟΡΟΜΑΝΑ!!! ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΟΜΗ... Κ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΩ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ!!!

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΘΕΜΑ!!ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΨΗΛΟ ΤΑΚΟΥΝΙ..ΤΙΣ ΜΠΑΛΑΡΙΝΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΜΠΟΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΚΟΥΡΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΛΥ...ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΓΑΜΟ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΣΤΗ ΤΖΙΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΓΟΒΕΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΤΑΚΟΥΝΙ(ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΜΑΣ!!)ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΒΟΛΕΨΟΥΝ...ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΡΕΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΧΟΡΟ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΟΥΝ!!
ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΘΑ ΦΟΡΑΩ??ΠΟΥ ΤΑ ΣΑΝΔΑΛΑΚΙΑ ΜΕ ΚΟΥΡΑΖΟΥΝΕ ΠΟΛΥ,ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΦΛΑΤ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΩ ΚΑΛΑ...

MARIA TR

MARIA TR
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
vasiliapap07 έγραψε:
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΙΣ ΠΑΘΑΜΕ ΣΟΚ... ΑΠΟ ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΝΑ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ Κ ΑΓΟΡΟΜΑΝΑ!!! ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΟΜΗ... Κ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΩ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ!!!

Νομίζω οτι σε καταλαβαίνω! Εγω έχω αγοράκι και όταν ξέραμε για αγορι είπα ξέρουμε τι να περιμένουμε, τα έχουμε περάσει, ρούχα έχουμε. Όταν μας το άλλαξαν σε κορίτσι άλλαξε η ψυχολογία όχι προς το άσχημο αλλά παράξενα, ευχάριστα γιατί είμαι ροζούλα(μ'αρέσει πολύ το ροζ στη ζωή μου) αλλά αγχωτικά για το πως θα είναι ένα κοριτσάκι.

MARIA TR

MARIA TR
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
danik έγραψε:
ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΘΑ ΦΟΡΑΩ??ΠΟΥ ΤΑ ΣΑΝΔΑΛΑΚΙΑ ΜΕ ΚΟΥΡΑΖΟΥΝΕ ΠΟΛΥ,ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΦΛΑΤ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΩ ΚΑΛΑ...
Αθλητικά; θα είμαστε και πολύ φουσκομένες τότε.

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σημερα μπηκα στη 18η εβδομαδα....δηλαδη στο 5 μηνα?????εχω ενα θεμα με τους μηνες.....με μπερδευει ο γυναικολογος!

vasiliapap07

vasiliapap07
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
MARIA TR έγραψε:
vasiliapap07 έγραψε:

Νομίζω οτι σε καταλαβαίνω! Εγω έχω αγοράκι και όταν ξέραμε για αγορι είπα ξέρουμε τι να περιμένουμε, τα έχουμε περάσει, ρούχα έχουμε. Όταν μας το άλλαξαν σε κορίτσι άλλαξε η ψυχολογία όχι προς το άσχημο αλλά παράξενα, ευχάριστα γιατί είμαι ροζούλα(μ'αρέσει πολύ το ροζ στη ζωή μου) αλλά αγχωτικά για το πως θα είναι ένα κοριτσάκι.
Και γω το ίδιο έπαθα! Έχω κορίτσι κ σκεφτόμουν ότι αφού κ αυτό κορίτσι θα έχω πάρα πολλα ρούχα κ δεν θα αγοράσω σχεδόν τίποτα!!! Τώρα ο μπέμπης μας έκανε την ανατροπή!!! Γερό να ειναι το μωρό μου κ οτι θέλει ας είναι!!!

bettoulina

bettoulina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια μου θελω βοηθειαα!!...με τελευταια περιοδο 7/11/11..ποσο εβδομαδων και ποσο μηνων ειμαι?????...εχω μπερδευτει!!!!η κοιλια δεν μεγαλωνει,το μωρο δεν κλωτσαει!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bettoulina έγραψε:κοριτσια μου θελω βοηθειαα!!...με τελευταια περιοδο 7/11/11..ποσο εβδομαδων και ποσο μηνων ειμαι?????...εχω μπερδευτει!!!!η κοιλια δεν μεγαλωνει,το μωρο δεν κλωτσαει!!

http://www.doctorvasiliadis.gr/mainmenuweekscalc1.html

εγω εδω μπαινω να σου πω την αληθεια...και εγω μπερδευομαι.

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MARIA TR έγραψε:
danik έγραψε:
Αθλητικά; θα είμαστε και πολύ φουσκομένες τότε.

Ξυπόλητες μήπως; Laughing
Ή και σαγιονάρες με λίγο ύψος;

bettoulina

bettoulina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
sofouli έγραψε:
bettoulina έγραψε:κοριτσια μου θελω βοηθειαα!!...με τελευταια περιοδο 7/11/11..ποσο εβδομαδων και ποσο μηνων ειμαι?????...εχω μπερδευτει!!!!η κοιλια δεν μεγαλωνει,το μωρο δεν κλωτσαει!!

ναι βρε σοφουλι μου!!! μπαινω σε κατι παρομοιο αλλα δεν καταλαβαινω Very Happy
ο αντρας μου με πειραζει και λεει,να μην ανυσηχω,απλα να περιμενω ακαι οταν σπασουν τα νερα..γενναω!!!!

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bettoulina έγραψε:
sofouli έγραψε:

ναι βρε σοφουλι μου!!! μπαινω σε κατι παρομοιο αλλα δεν καταλαβαινω Very Happy
ο αντρας μου με πειραζει και λεει,να μην ανυσηχω,απλα να περιμενω ακαι οταν σπασουν τα νερα..γενναω!!!!
Μπετουλίνα το τικεράκι από κάτω σου λέει πόσων εβδομάδων είσαι 23 και 1. Εκείνο να κοιτάς για τις εβδομάδες σου. Και αφού τελευταία περίοδο είχες 7/11 τότε λογικά προβλεπόμενη ημερομηνία τοκετού πρέπει να έχεις γύρω στις 14/8. Αν είναι έτσι τότε μη ζορίζεσαι: κάθε 14 αλλάζεις μήνα.
14/12 ήσουν 1 μηνός
14/1 ήσουν 2 μηνών
14/2 ήσουν 3 μηνών
14/3 ήσουν 4 μηνών
14/4 ήσουν 5 μηνών
δηλαδή τώρα είσαι στον 6 μήνα πράγμα που σημαίνει ότι στις 14/5 θα τον συμπληρώσεις και θα είσαι πλέον 6 μηνών.
Πάντως συμφωνώ με τον άντρα σου χα, χα, χα... Laughing

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Παρεπιπτόνως ωραίο το σάιτ που έβαλες.

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ara simera mpika ston 5o mhna?

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα και απο εμενα!!!Εγω πηγα εχθες για καφεδακι με την φιλη μου και τον μπεμπη της σε μια καφετερια που εχει μεσα και παιδικη χαρα.. μικρη αλλα θαυματουργη!!!!Εγω που εχω φορεσει τακουνι καναδυο φορες με βολευουν!!!Γενικα το τακουνι με βολευει παρα πολυ αλλα τωρα με την εγκυμοσυνη δε τα πολυφοραω στο γαμο τον αλλο μηνα και στα βαφτησια που εχω να παω θα βαλω μαλλον τακουνι και υψος αναλογα με αυτο που με βολευει....πιο πολυ για τα ρουχα πανικοβαλομαι.....

https://facebook.com/nantia.naturally

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εχθες πηγα και στο γιατρο!!!!Ο μπεμπης μου ειναι 512 γραμΣε ησυχια δε μας αφησε να κανουμε τον υπερηχο.....Λιωσαμε στο γελιο με τον γιατρο!!!!!!!!!Ολα ειναι καλα!!!Ευτυχως!!!!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="NantiaN"]Εχθες πηγα και στο γιατρο!!!!Ο μπεμπης μου ειναι 512 γραμΣε ησυχια δε μας αφησε να κανουμε τον υπερηχο.....Λιωσαμε στο γελιο με τον γιατρο!!!!!!!!!Ολα ειναι καλα!!!Ευτυχως!!!!!![/quote

ζωηρος ο μπεμπουλης!!!αντε με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 2 - Σελίδα 32 328109

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="sofouli"]
NantiaN έγραψε:Εχθες πηγα και στο γιατρο!!!!Ο μπεμπης μου ειναι 512 γραμΣε ησυχια δε μας αφησε να κανουμε τον υπερηχο.....Λιωσαμε στο γελιο με τον γιατρο!!!!!!!!!Ολα ειναι καλα!!!Ευτυχως!!!!!![/quote

ζωηρος ο μπεμπουλης!!!αντε με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 2 - Σελίδα 32 328109
Ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και ο γιατρος μου λεει υγεια ειναι να χαιρεσαι που ειναι ετσι...... Μου εχει παρει τα μυαλα!!!Που να γεννηθει κιολας!!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="NantiaN"]
sofouli έγραψε:
NantiaN έγραψε:Εχθες πηγα και στο γιατρο!!!!Ο μπεμπης μου ειναι 512 γραμΣε ησυχια δε μας αφησε να κανουμε τον υπερηχο.....Λιωσαμε στο γελιο με τον γιατρο!!!!!!!!!Ολα ειναι καλα!!!Ευτυχως!!!!!![/quote

Ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και ο γιατρος μου λεει υγεια ειναι να χαιρεσαι που ειναι ετσι...... Μου εχει παρει τα μυαλα!!!Που να γεννηθει κιολας!!!!

μια χαρα ειναι!!!!!!!εμενα απο χθες δε μου δινει σημασια....θυμωσε που δεν εφαγα γλυκο??????????????

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="sofouli"]
NantiaN έγραψε:
sofouli έγραψε:

μια χαρα ειναι!!!!!!!εμενα απο χθες δε μου δινει σημασια....θυμωσε που δεν εφαγα γλυκο??????????????
χαχαχαχαχαχα λες;;;; Μπορει να ξεκουραζεται!!!Εμενα εχει φτιαξει και προγραμμα.....ξερω ποτε θα αρχισει το μποξ και ποιες ωρες δε κουνιεται καν!!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="NantiaN"]
sofouli έγραψε:
NantiaN έγραψε:
sofouli έγραψε:

χαχαχαχαχαχα λες;;;; Μπορει να ξεκουραζεται!!!Εμενα εχει φτιαξει και προγραμμα.....ξερω ποτε θα αρχισει το μποξ και ποιες ωρες δε κουνιεται καν!!!!

ειστε πιο μεγαλοι εσεις!!!χαχαχα!εμεις κραταμε και μουτρα!!!!!!θα φαω παγωτο να το χαρει ο μικρος!στον 6 εισαι? Wink

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="sofouli"]
NantiaN έγραψε:
sofouli έγραψε:
NantiaN έγραψε:
sofouli έγραψε:

ειστε πιο μεγαλοι εσεις!!!χαχαχα!εμεις κραταμε και μουτρα!!!!!!θα φαω παγωτο να το χαρει ο μικρος!στον 6 εισαι? Wink
Ναι φρεσκια φρεσκια τωρα μπηκα!!!!εμενα ειναι τις προηγουμενες εβδομαδες ηταν χοντρουλης για την ηλικια του!!!Και τωρα επρεπε να ειναι καπου στα 450 γραμμαρια αλλα ειναι 512!!!!Καλα ναι με ενα παγωτο νομιζω θα τον καλοπιασεις για τα καλα!!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σημερα μπηκα στον 5ο(λογικα).ε θα φαω γιατι θα με πεθανει απο την αγωνια!!!! tongue εμενα ειναι μια βδομαδα πισω.αργησε η συλληψη!βαριοτανε φαινεται.....

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Στην 18η εβδομαδα ναι στον 5ο μπηκες!!!Ποτε εχεις Π.Η.Τ???
Απο οσο ξερω στην β επιπεδου θα φανει η κανονικη ημερομηνια τοκετου!!!!Εμενα απ την αυχενικη με εχουν αντι 20/8 19/8
Αλλα για μια μερα ποιος δινει σημασια!!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
NantiaN έγραψε:Στην 18η εβδομαδα ναι στον 5ο μπηκες!!!Ποτε εχεις Π.Η.Τ???
Απο οσο ξερω στην β επιπεδου θα φανει η κανονικη ημερομηνια τοκετου!!!!Εμενα απ την αυχενικη με εχουν αντι 20/8 19/8
Αλλα για μια μερα ποιος δινει σημασια!!!!

21/9 εχω πητ!στην αυχενικη 26/9. ε 5/5 εχουμε β'επιπεδου!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις