151 Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 Παρ Μαρ 30, 2012 2:59 am
elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
XRYSA M έγραψε:ΧΑΧΑΧ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΦΩΤΟ.ΙΣΑ ΠΟΥ ΧΩΡΑΩ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΤΡΑΤΖΙΚ!!!!
τελεια!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
dinaki78 έγραψε:καλησπερα κοριτσια!πως ειστε??? εγω στις 25/3 το βραδυ ειχα παλι αποκολληση με τρομερη αιμοραγια και βρεθηκα για πολοστη φορα στην κλινικη!!αλλα αυτη ηταν κ η τελευταια καθως γεννησα στις 25/3 στις 23.15 μια μπουμπου 2.900kgr υγιεστατη με καισαρικη φυσικα δεδομενων των συνθηκων!!! χθες γυρισαμε σπιτι μας και ομολογω πως η πρωτη βραδια ηταν δυσκολη....εχω θεμα με τον θηλασμο...δεν τα καταφερνουμε και αναγκαστηκα σημερα να βγαλω με το θηλαστρο και να της δωσω μπουκαλι...με εχει πιασει ψιλοαπελπισια και πανικος γιατι ειναι μικρουλα και πρεπει να τρωει....μαλλον με επιασαν και τα ορμονικα μου και απο το πρωι μιξοκλαιω....τι να πω φανταζομαι οτι ειναι φυσιολογικα ολα αυτα και θα περασουν.......ευχομαι!
να σου ζησει!!!!!!! παντα γερη και καλοτυχη !!!!!!μην απελπιζεσε οι πρωτες μερες ετσι ειναι δυσκολες βαλτην να θηλαζει οποτε κλαει θα μαθει!dinaki78 έγραψε:καλησπερα κοριτσια!πως ειστε??? εγω στις 25/3 το βραδυ ειχα παλι αποκολληση με τρομερη αιμοραγια και βρεθηκα για πολοστη φορα στην κλινικη!!αλλα αυτη ηταν κ η τελευταια καθως γεννησα στις 25/3 στις 23.15 μια μπουμπου 2.900kgr υγιεστατη με καισαρικη φυσικα δεδομενων των συνθηκων!!! χθες γυρισαμε σπιτι μας και ομολογω πως η πρωτη βραδια ηταν δυσκολη....εχω θεμα με τον θηλασμο...δεν τα καταφερνουμε και αναγκαστηκα σημερα να βγαλω με το θηλαστρο και να της δωσω μπουκαλι...με εχει πιασει ψιλοαπελπισια και πανικος γιατι ειναι μικρουλα και πρεπει να τρωει....μαλλον με επιασαν και τα ορμονικα μου και απο το πρωι μιξοκλαιω....τι να πω φανταζομαι οτι ειναι φυσιολογικα ολα αυτα και θα περασουν.......ευχομαι!
dinaki78 έγραψε:καλησπερα κοριτσια!πως ειστε??? εγω στις 25/3 το βραδυ ειχα παλι αποκολληση με τρομερη αιμοραγια και βρεθηκα για πολοστη φορα στην κλινικη!!αλλα αυτη ηταν κ η τελευταια καθως γεννησα στις 25/3 στις 23.15 μια μπουμπου 2.900kgr υγιεστατη με καισαρικη φυσικα δεδομενων των συνθηκων!!! χθες γυρισαμε σπιτι μας και ομολογω πως η πρωτη βραδια ηταν δυσκολη....εχω θεμα με τον θηλασμο...δεν τα καταφερνουμε και αναγκαστηκα σημερα να βγαλω με το θηλαστρο και να της δωσω μπουκαλι...με εχει πιασει ψιλοαπελπισια και πανικος γιατι ειναι μικρουλα και πρεπει να τρωει....μαλλον με επιασαν και τα ορμονικα μου και απο το πρωι μιξοκλαιω....τι να πω φανταζομαι οτι ειναι φυσιολογικα ολα αυτα και θα περασουν.......ευχομαι!
Elenathens έγραψε:Βρε κοριτσια συγνωμη που ξαναρωταω αλλα εχω στεναχωρηθει με τη γηρανση του πλακουντα. Δεν μου ειπε σε τι βαθμο ειναι, αλλα μηπως κανω κατι εγω λαθος;
Δεν καπνιζω και δεν πινω. Μηπως σχετιζεται ο καφες; Πινω δυο φλ. Γαλλικο την ημερα. Ξερετε κατι μπας και με διαφωτισετε; Ψαχνω στο internet αλλα δεν βρισκω κατι που να με βοηθαει.
Ευχαριστω...
Elenathens έγραψε:Βρε κοριτσια συγνωμη που ξαναρωταω αλλα εχω στεναχωρηθει με τη γηρανση του πλακουντα. Δεν μου ειπε σε τι βαθμο ειναι, αλλα μηπως κανω κατι εγω λαθος;
Δεν καπνιζω και δεν πινω. Μηπως σχετιζεται ο καφες; Πινω δυο φλ. Γαλλικο την ημερα. Ξερετε κατι μπας και με διαφωτισετε; Ψαχνω στο internet αλλα δεν βρισκω κατι που να με βοηθαει.
Ευχαριστω...
την ειπα τη μαια να μου βαλει ενα χαρτακι στη σερβιετα μου να ξερω τι γινετε και μου λεει δεν χρειαζετε!δεν ειχα αλλη ροη απο εχθες ουτε το βραδυ 4 φορες και σταματησε ουτε υγρα εχω!ο γιατρος ειπε να παω σπιτι δεν ημουν για εισαγωγη και βλεπουμε!ολο το βραδυ με ενοχλουσε η λεκανη και η μεση μου αχ!αντε να τελιωνω δεν μπορω αλλο!Elenathens έγραψε:Σας ευχαριστω κοριτσια! Οχι γιατι με τον καφε εχω εθισμο!!
Ελπιζω ολα να πανε καλα.
Γιωργια μου, μου φαινεται οτι ο γιος σου δεν θελει να σε αποχωριστει! Δεν ειναι κακο αυτο!!
Δεν περνεις αυτα τα σερβιετακια απο το φαρμακειο που αλλαζουν χρωμα οταν υπαρχει διαρροη αμνιακου; Να ξερεις τι γινεται, για να μην αγχωνεσαι; Πιστευω θα σε βοηθησουν πολυ να μην εισαι μεσα στο αγχος σπασανε, δεν σπασαν τα νερα. Ο γιατρος τι ειπες; Ποτε εδωσε τελευταια ημερομηνια;
Elenathens έγραψε:
Τατιανα τελικα ισχυει οτι χανονται τα κιλα μετα τη γεννα;; Το λεω γιατι εχω χτυπησει 20αρα και εχω αρχισει να το σκεφτομαι λιγο το μετα...!!! Και εχω αλλες τρεις εβδομαδες! Που θα φτασωωωωω!
γκαλαιτζογλου έγραψε:κοριτσια εσες που σας εσπασαν τα νερα σας εφυγαν πολλα???αυτο που λες νταλια για το σερβιετακι το εκανα εβαλα κανονικη σερβιετα μαλιστα και τις 3 που αλλαξα εσταζαν!αχ δεν ξερω λες και τα περναω πρωτη φορα κανω αλλα φοβαμαι αν οντως εχω χασει αμνιακα υγρα τι θα γινει με το μωρο????τριτη ξαναπαω στο γιατρο μου μεχρι τοτε????σας επρηξα ε?στη δευτερη μου κορη ειχε γινει τι ιδιο με μια διαροη μονο και την μεθεπομενη μερα με εβαλε με προκληση για να ξεμπερδευω γιατι με ειχε πει ξεκινησε η διαδικασια τωρα δεν με ειπε τιποτα!
XRYSA M έγραψε:γκαλαιτζογλου έγραψε:κοριτσια εσες που σας εσπασαν τα νερα σας εφυγαν πολλα???αυτο που λες νταλια για το σερβιετακι το εκανα εβαλα κανονικη σερβιετα μαλιστα και τις 3 που αλλαξα εσταζαν!αχ δεν ξερω λες και τα περναω πρωτη φορα κανω αλλα φοβαμαι αν οντως εχω χασει αμνιακα υγρα τι θα γινει με το μωρο????τριτη ξαναπαω στο γιατρο μου μεχρι τοτε????σας επρηξα ε?στη δευτερη μου κορη ειχε γινει τι ιδιο με μια διαροη μονο και την μεθεπομενη μερα με εβαλε με προκληση για να ξεμπερδευω γιατι με ειχε πει ξεκινησε η διαδικασια τωρα δεν με ειπε τιποτα!
ΒΡΕ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΣΟΥ ΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΛΟΓΙΚΑ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης