Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
517 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 517 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 18 ... 26  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 26]

226 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 - Σελίδα 10 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 Κυρ Απρ 01, 2012 11:07 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τατιανα μου ειναι περιεργο το θεμα του τοκετου το ξερω...

Η μπουμπου ομως τι εχει; Πρασινα κακακια γιατι;
Ασχετο αλλα νομιζω οτι με το θηλασμο δεν κανουν πολλους κολικους τα μωρακια, ισχυει ε;

227 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 - Σελίδα 10 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 Κυρ Απρ 01, 2012 11:20 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marilia_92 έγραψε:Κοριτσια οσες εχετε διαλεξει rooming in δεν θα το μετανοιωσετε σας διαβεβαιωνω εγω.Θα τα εχετε ολη μερα διπλα σας εκτος τις ωρες που τα παιρνουν για εξετασεις.Εγω και τις 5 μερες που ημουν εκει ζητημα να εφυγε μακρια μου 3 ωρες.Σε καθε δωματιο εκτος απο την τουαλετα ειχε και ενα αλλο δωματιακι για αλλαγμα.

Τετοια να μας λες μαριλια!!
Και με τα επισκεπτηρια τι εκανες με το μωρο;
Σημερα το συζηταγαμε με τον αντρα μου, και του το ξεκαθαρισα οτι δεν υπαρχει περιπτωση να μου κουβαλησει τον καθε ασχετο στο δωματιο, μαζι με το μωρο...
Πιστευω οτι δεν θα σηκωνω μυγα στο σπαθι μου, οσον αφορα τον μπεμπη.... Ουπς! Κοριτσια που γεννησατε, αλλαζουμε τελικα; Γινομαστε αυστηρες με τους γυρω, σε οτι εχει να κανει με το μωρο;

228 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 - Σελίδα 10 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 Κυρ Απρ 01, 2012 12:04 pm

mommy2be

mommy2be
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γειά σας κορίτσια κι απο μένα!
dinaki να σου ζήσει η μπέμπα σου!!! να είναι γερή και φωτισμένη!
Μαρίλια τέλεια η μπέμπα σου! Τατιάνα θα τα χάσεις τα κιλά ακόμα νωρίς είναι!
εγώ από τη Παρασκευή είμαι με κρυολόγημα (τώρα με επιασεWink κ η ψυχολογία σήμερα στα τάρταρα. Τα βαλα με τον εαυτό μου που κρύωσε πάνω στο μήνα μου. Τι να πεις. Αύριο μπαίνω στην 37η εβδομάδα με ΠΗΤ 23/4. Αυτός ο μήνας μου φαίνεται ατελείωτος. Κάτι μου λέει όμως οτι θα γεννήσω πριν τη ΠΗΤ.
Θα πάω στο γιατρό Μεγ.Δευτέρα κ να δούμε τι θα πει.... βαλίτσα ακόμα δεν έφτιαξα αλλά την κατέβασα Cool από αύριο λέω να αρχίσω να τη φτιάχνω. όλα είναι καθαρά και σιδερωμένα κ περιμένουμε τη μπέμπα με αγωνία!!!!!!

229 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 - Σελίδα 10 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 Κυρ Απρ 01, 2012 9:11 pm

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Elenathens έγραψε:
marilia_92 έγραψε:Κοριτσια οσες εχετε διαλεξει rooming in δεν θα το μετανοιωσετε σας διαβεβαιωνω εγω.Θα τα εχετε ολη μερα διπλα σας εκτος τις ωρες που τα παιρνουν για εξετασεις.Εγω και τις 5 μερες που ημουν εκει ζητημα να εφυγε μακρια μου 3 ωρες.Σε καθε δωματιο εκτος απο την τουαλετα ειχε και ενα αλλο δωματιακι για αλλαγμα.

Τετοια να μας λες μαριλια!!
Και με τα επισκεπτηρια τι εκανες με το μωρο;
Σημερα το συζηταγαμε με τον αντρα μου, και του το ξεκαθαρισα οτι δεν υπαρχει περιπτωση να μου κουβαλησει τον καθε ασχετο στο δωματιο, μαζι με το μωρο...
Πιστευω οτι δεν θα σηκωνω μυγα στο σπαθι μου, οσον αφορα τον μπεμπη.... Ουπς! Κοριτσια που γεννησατε, αλλαζουμε τελικα; Γινομαστε αυστηρες με τους γυρω, σε οτι εχει να κανει με το μωρο;

Ελενα ειχαμε ξεκαθαρισει απο την αρχη οτι δεν θελουμε να ερθει κανενας.Μονο η μανα μου και η πεθερα ερχοντουσαν.Ευτυχως και οι υπολοιπες μανουλες που ηταν διπλα μου ειχαν πει ακριβως το ιδιο οποτε ημουν ηρεμη οχι τιποτα αλλο υπαρχει και αυτη η γριπη και φοβομουν.

Οσο για την αυστηροτητα νομιζω πως γινομαστε σκληρες.Κοιταμε να ειναι πρωτα απ'ολα καλα το μωρο μας.Εγω εχω παραμελησει και τον αντρα μου κι μου κανει παραπονα συνεχεια.

230 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 - Σελίδα 10 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 Κυρ Απρ 01, 2012 9:17 pm

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marilia_92 έγραψε:Καλημερα κοριτσια μου.Ειχα πει οτι θα μπω χθες αλλα ειχα πολλα να κανω.Λοιπον χθες που πηγαμε στον γιατρο μας ειπε πως η μπεμπα εχει παρει 500 γραμμαρια και εγινε 3100.Ειναι μικρουτσικο ακομα αλλα πολυ γρηγορα θα παρει τα πανω της.Βγηκαμε και βολτουλα μετα.Ηταν τελεια!!!Ο αρης και η αναστασια το ευχαριστηθηκαν παρα πολυ και η μικρη κοιμηθηκε στο καροτσι για μιση ωριτσα και μετα ηταν πολυ ηρεμη.Ειχα ανχος για το πως θα τα παμε ολοι μαζι εξω αλλα ευτυχως ολα ηταν υπεροχα.

Εβαλα και καινουρια φωτο της μπουμπους.

αχ τι καλα Μαριλια..500γρ τελεια!δεν ειναι πολυ ωραιο το συναισθημα οταν ξερεις οτι ο κοπος σου ανταμοιβετε??
Ειναι μια γλυκα με τα ρουχαλακια της τρελα!!βλεπω περνει πιπιλα ε? η δικια μου δεν την θελει καθολου να παρει γιατι?? [/quote]

Ωραιο δεν λες τιποτα.Και μονο που μεγαλωναν μεσα μας τοσο καιρο και τωρα τρεφονται απο μας ειναι το κατι αλλο.Νομιζω πως δεν θα μπορεσω ποτε να εξηγησω τι αισθανομαι αλλα ολες οι υπολοιπες μανουλες καταλαβαινετε.

Εχω βρει την σωτηρια μου με την πιπιλα.Ετσι τουλαχιστον ησυχαζει λιγο.Μην ανησυχεις και η αναστασια μου δεν ηθελε καθολου πιπιλα μεχρι τον 4ο μηνα.Μετα ομως δεν την αφηνε.Τωρα σιγα σιγα εχουμε αρχισει να την κοβουμε.

231 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 - Σελίδα 10 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 Κυρ Απρ 01, 2012 9:21 pm

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσαρες μου.Πως ειστε;Σημερα αν και ξενυχτισμενη νοιωθω υπεροχα.Εχει και καλο καιρο οποτε λεω να βαφτω λιγο,να ντυθω ωραια,να χτενιστω και να βγω βολτα με τα παιδακια μου.Εχω ενα θεμα ομως.Δεν ξερω αν θα τα καταφερω μονη μου γιατι τα διδυμα θα τα εχω στο καροτσι και την μικρη στο μαρσιπο.Θα'ναι δυσκολη η βολτα με τρια παιδια αλλα θελω να βγω.

232 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 - Σελίδα 10 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 Κυρ Απρ 01, 2012 10:19 pm

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΞΥΠΝΙΣΑ ΝΩΡΙΣ!! ΕΥΤΗΧΩΣ ΚΑΛΑ ΠΗΓΕ Ο ΥΠΝΟΣ ΑΠΟΨΕ. ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ!!! ΜΑΡΙΛΙΑ Η ΜΠΕΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ!!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΕ ΤΗ ΒΟΛΤΑ ΣΑΣ, ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ!!!

233 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 - Σελίδα 10 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 Κυρ Απρ 01, 2012 10:39 pm

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elpidamamy έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΞΥΠΝΙΣΑ ΝΩΡΙΣ!! ΕΥΤΗΧΩΣ ΚΑΛΑ ΠΗΓΕ Ο ΥΠΝΟΣ ΑΠΟΨΕ. ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ!!! ΜΑΡΙΛΙΑ Η ΜΠΕΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ!!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΕ ΤΗ ΒΟΛΤΑ ΣΑΣ, ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ!!!

Συντομα θα παρεις κι εσυ το μπεμπακι σου αγκαλια και θα λες πως περασε ετσι ο καιρος.Να ξεκουραζεσε οσο μπορεις γιατι μετα θα εχεις ξενυχτια

234 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 - Σελίδα 10 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 Κυρ Απρ 01, 2012 11:08 pm

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα κοριτσια τι κανετε?εγω ειμαι λιγο αγχωμενη...αυριο παω στο γιατρο να δουμε τι γινετε!και σκεφτομαι απο εχθες τι να κανω να τον πω κατα την πεμπτη να με βαλει να γεννησω με προκληση εστω και αν δεν ειμαι ετοιμη ακομα εννοω απο διαστολη και τραχηλο η να περιμενω?το προβλημα μου που θελω να τελιωνω ειναι οτι ο γιατρος μου θα φυγει το σ/κ και θα ερθει μεγαλη πεμπτη και δεν θελω να γεννησω με αλλον γιατρο!σκεφτομαι μετα να ειμαι και πασχα εδω με τα παιδακια μου να μην ειμαι στην κλινικη...εσεις τι θα κανατε στη θεση μου?θα το αφηνατε στην τυχη του η θα κανατε αυτο που σκεφτομαι?

235 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 - Σελίδα 10 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 Κυρ Απρ 01, 2012 11:28 pm

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γκαλαιτζογλου έγραψε:καλημερα κοριτσια τι κανετε?εγω ειμαι λιγο αγχωμενη...αυριο παω στο γιατρο να δουμε τι γινετε!και σκεφτομαι απο εχθες τι να κανω να τον πω κατα την πεμπτη να με βαλει να γεννησω με προκληση εστω και αν δεν ειμαι ετοιμη ακομα εννοω απο διαστολη και τραχηλο η να περιμενω?το προβλημα μου που θελω να τελιωνω ειναι οτι ο γιατρος μου θα φυγει το σ/κ και θα ερθει μεγαλη πεμπτη και δεν θελω να γεννησω με αλλον γιατρο!σκεφτομαι μετα να ειμαι και πασχα εδω με τα παιδακια μου να μην ειμαι στην κλινικη...εσεις τι θα κανατε στη θεση μου?θα το αφηνατε στην τυχη του η θα κανατε αυτο που σκεφτομαι?

Αμα θελεις να γεννησεις με τον γιατρο σου και να εισαι με τα παιδακια σου το πασχα κανε αυτο που ειπες.Η γνωμη μου ειναι να το αφησεις στην τυχη του αλλα επειδη κι εγω ειχα ανχος στην πρωτη εγκυμοσυνη επιδη θα εφευγε ο γιατρος μου σε καταλαβαινω.Αυτο πρεπει να το σκεφτεις εσυ με τον αντρα σου και να αποφασισετε.

236 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 - Σελίδα 10 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 Κυρ Απρ 01, 2012 11:29 pm

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ηρθε η ωρα να βγουμε βολτιτσα.Παω να ετοιμασω τα παιδια και θα σας πω αργοτερα πως πηγε.Απο τωρα εχω αρχισει να φοβαμαι για το τι θα γινει εξω

237 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 - Σελίδα 10 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 Δευ Απρ 02, 2012 4:36 am

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια η βολτα ηταν τελεια!Και τα τρια ηταν ηρεμα και περασαμε ενα υπεροχο 2ωρο.Η μικρη καποια στιγμη αρχισε να κλαιει επειδη ηθελε να φαει αλλα ευτυχως ετοιμαζομασταν να φυγουμε.Το τι γελιο εριξαν τα παιδια δεν λεγεται.Παλι καλα πηρα και παιχνιδια μαζι μου οποτε καθοντουσαν και στο καροτσι και παιζανε.Δεν περιμενα πως θα παει τοσο καλα.

238 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 - Σελίδα 10 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 Δευ Απρ 02, 2012 4:42 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
marilia_92 έγραψε:Κοριτσια η βολτα ηταν τελεια!Και τα τρια ηταν ηρεμα και περασαμε ενα υπεροχο 2ωρο.Η μικρη καποια στιγμη αρχισε να κλαιει επειδη ηθελε να φαει αλλα ευτυχως ετοιμαζομασταν να φυγουμε.Το τι γελιο εριξαν τα παιδια δεν λεγεται.Παλι καλα πηρα και παιχνιδια μαζι μου οποτε καθοντουσαν και στο καροτσι και παιζανε.Δεν περιμενα πως θα παει τοσο καλα.
αχ τι καλα!εγω βγηκα μονη για περπατημα με την κοιλουμπα ουτε να περπατησω πλεον λαχανιαζω τι καλα εσυ με τα καροτσια τελεια ηταν!!σε ζηλευω!

239 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 - Σελίδα 10 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 Δευ Απρ 02, 2012 4:46 am

Ντάλια

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
marilia_92 έγραψε:Κοριτσια η βολτα ηταν τελεια!Και τα τρια ηταν ηρεμα και περασαμε ενα υπεροχο 2ωρο.Η μικρη καποια στιγμη αρχισε να κλαιει επειδη ηθελε να φαει αλλα ευτυχως ετοιμαζομασταν να φυγουμε.Το τι γελιο εριξαν τα παιδια δεν λεγεται.Παλι καλα πηρα και παιχνιδια μαζι μου οποτε καθοντουσαν και στο καροτσι και παιζανε.Δεν περιμενα πως θα παει τοσο καλα.

Μπραβο μαριλια!! Ολα μια συνηθεια ειναι,να δεις,θα τους βρητε τους ρυθμους σας σιγα σιγα και μετα τιποτα δεν θα ειναι..
Να σου πω, ειπες τα δωματια για το rooming in εχουν δωματιακι για αλλαγμα.. Εσυ την αλλαζες μονη σου δηλαδη;; Γιατι εγω σημερα παλι ρωτησα τη μαια και μου πε πως τα παιρνουν οι μαιες να τα αλλαξουν να τα πλυνουν κτλ..

Φευγω για τον γιατρο..αντε να δουμε τι θα μου πει και σημερα... Θα μπω να σας πω μετα!!!

240 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 - Σελίδα 10 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 Δευ Απρ 02, 2012 4:50 am

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ντάλια έγραψε:

Μπραβο μαριλια!! Ολα μια συνηθεια ειναι,να δεις,θα τους βρητε τους ρυθμους σας σιγα σιγα και μετα τιποτα δεν θα ειναι..
Να σου πω, ειπες τα δωματια για το rooming in εχουν δωματιακι για αλλαγμα.. Εσυ την αλλαζες μονη σου δηλαδη;; Γιατι εγω σημερα παλι ρωτησα τη μαια και μου πε πως τα παιρνουν οι μαιες να τα αλλαξουν να τα πλυνουν κτλ..

Φευγω για τον γιατρο..αντε να δουμε τι θα μου πει και σημερα... Θα μπω να σας πω μετα!!!

Αντε καλα αποτελεσματα περιμανουμε νεα σου!Στην κλινικη που γεννησα εγω ειχε δωματιο για αλλαγμα.Τωρα σε αλλες κλινικες η νοσοκομεια δεν ξερω αν εχουν.Η μαια και οι νοσοκομες ερχοντουσαν και αν δεν ειμασταν καλα για να σηκωθουμε τα αλλαζαν αυτες.Τις τελευταιες δυο μερες που ημασταν μεσα την αλλαζα εγω.Ευτυχως δεν πονουσα και εκανα και λιγο τις βολτουλες μου εκει μεσα

241 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 - Σελίδα 10 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 Δευ Απρ 02, 2012 5:03 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γκαλαιτζογλου έγραψε:καλημερα κοριτσια τι κανετε?εγω ειμαι λιγο αγχωμενη...αυριο παω στο γιατρο να δουμε τι γινετε!και σκεφτομαι απο εχθες τι να κανω να τον πω κατα την πεμπτη να με βαλει να γεννησω με προκληση εστω και αν δεν ειμαι ετοιμη ακομα εννοω απο διαστολη και τραχηλο η να περιμενω?το προβλημα μου που θελω να τελιωνω ειναι οτι ο γιατρος μου θα φυγει το σ/κ και θα ερθει μεγαλη πεμπτη και δεν θελω να γεννησω με αλλον γιατρο!σκεφτομαι μετα να ειμαι και πασχα εδω με τα παιδακια μου να μην ειμαι στην κλινικη...εσεις τι θα κανατε στη θεση μου?θα το αφηνατε στην τυχη του η θα κανατε αυτο που σκεφτομαι?

Γεωργια μου και εμενα η γνωμη μου ειναι να μην βιαστεις.
Επειδη και εγω ειπα στο γιατρο μου να μου το παρει το πασχα, για να εχουμε τις αδειες ηταν ανενδοτος. Μου ειπε οτι το μωρο μας καθοδηγει ουσιαστικα και μου το αρνηθηκε λεγοντας μου, οτι αν δεν συντρεχει σοβαρος λογος ο ιδιος ο γιατρος δεν καλυπτεται νομικα πριν την 38η. Εφοσον εχεις πητ23/4, ειναι τουλαχιστον 15-20 μερες, ασε τον μπεμπουλη, ξερει αυτος.
Και επειδη θα ειναι φυσιολογικος, αν δεν ειναι ετοιμο το σωμα σου και ο μπεμπουλης θα ταλαιπωρηθειτε μωρε...
Ξερω και γω... Ο γιατρος σουβεβαια οτι νομιζει....
Τωρα εχεις δικιο μεγαλο, που θα λειπει ο γιατρος σου...
Οτι σου πει γεωργια μου, αυτος ξερει καλυτερα....

242 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 - Σελίδα 10 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 Δευ Απρ 02, 2012 5:05 am

Αλεξάνδρα13

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καταρχήν αν το γιατρό τον είχες και στις δύο προηγούμενες γέννες σου εγώ το βρίσκω πολύ λογικό να θέλεις να γεννήσεις πάλι μ'αυτόν.Οπότε μπορεί να σου πεί 1ον στο ραντεβού ότι όλα είναι μια χαρά και για πρόκληση,αυτό δεν το ξέρεις.Και μετά δεν είναι και τόσο κακό να προγραμματίζουμε λιγάκι βάση κάποιων καταστάσεων.Εγώ πάντως στην πρώτη μου γέννα δεν το είχα αφήσει και τελείως στην τύχη του,βάση κάποιων θεμάτων που είχα,οπότε σε καταλαβαίνω απόλυτα.

243 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 - Σελίδα 10 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 Δευ Απρ 02, 2012 5:10 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαριλια με βλεπω να αγριευω επικινδυνα, γιατι εγω πρεπει να το εξηγω στον αντρα μου, οτι δηλ. Δεν θελω να ερχονται οοοολοι οι ασχετοι στο μαιευτηριο(ακομα και συναδελφοι του που δεν τους εχω ξαναδει...!). Μπραβο στον αντρα σου λοιπον!

Εν τω μεταξυ, αν καταφερες και τα τρια μπεμπεκια να τα κουμανταρεις εξω, νομιζω πια οτι μπορεις τα παντα!
Μπραβο μαριλια!

Νταλια περιμενουμε νεα!!!!

244 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 - Σελίδα 10 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 Δευ Απρ 02, 2012 5:36 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elenathens έγραψε:

Γεωργια μου και εμενα η γνωμη μου ειναι να μην βιαστεις.
Επειδη και εγω ειπα στο γιατρο μου να μου το παρει το πασχα, για να εχουμε τις αδειες ηταν ανενδοτος. Μου ειπε οτι το μωρο μας καθοδηγει ουσιαστικα και μου το αρνηθηκε λεγοντας μου, οτι αν δεν συντρεχει σοβαρος λογος ο ιδιος ο γιατρος δεν καλυπτεται νομικα πριν την 38η. Εφοσον εχεις πητ23/4, ειναι τουλαχιστον 15-20 μερες, ασε τον μπεμπουλη, ξερει αυτος.
Και επειδη θα ειναι φυσιολογικος, αν δεν ειναι ετοιμο το σωμα σου και ο μπεμπουλης θα ταλαιπωρηθειτε μωρε...
Ξερω και γω... Ο γιατρος σουβεβαια οτι νομιζει....
Τωρα εχεις δικιο μεγαλο, που θα λειπει ο γιατρος σου...
Οτι σου πει γεωργια μου, αυτος ξερει καλυτερα....
ναι ξερω οτι ειναι καλυτερο να ερθει μονο του αλλα και πολλες φορες αυτο δεν γινετε!και στην πρωτη μου εκλεισα 40 εβδομαδες και παλι με προκληση πηγα....αυτος μου ειπε αν δει οτι ειμαι εστω και λιγο ετοιμη θα με βαλει μεσα να μη τρεχουμε απλα εγω δεν ξερω τι να κανω σε περιπτωση που με πει δεν εισαι ετοιμη ακομα
περιμενε...αυτα αλλαζουν απο ωρα σε ωρα!και τα χω κανονισει ολα στο μυαλο μου με τις κλινικες,γιατρους...τωρα αν ειναι να φυγει παω και σε ενα δημοσιο με οποιον εφημερευει και γλιτωνω και τ λεφτα αλλα δεν το θελω κυριως ψυχολογικα......

245 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 - Σελίδα 10 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 Δευ Απρ 02, 2012 5:44 am

peripmalou

peripmalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΓΚΑΣΤΡΟΥΛΙΤΣΕΣ...ΕΜΕΙΣ ΚΑΟΜΗ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΜΕ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΟΥ,ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ,ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝ ΜΑΣ ΞΕΓΕΝΝΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ Ο ΓΙΑΤΡΟΥΛΗΣ ΟΣΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!

http://WWW.FLOWERTALE.GR

246 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 - Σελίδα 10 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 Δευ Απρ 02, 2012 5:45 am

peripmalou

peripmalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΑΡΙΛΙΑ ΤΙ ΜΩΡΑΚΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ???ΤΙ ΚΟΥΚΛΑ ?ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΗ ΚΙ ΕΣΥ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΜΕ ΠΥΓΜΗ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙΣ ΟΛΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ,ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ!!!!

http://WWW.FLOWERTALE.GR

247 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 - Σελίδα 10 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 Δευ Απρ 02, 2012 6:48 am

mommy2be

mommy2be
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γειά σας κορίτσια!
πως πάτε;
εμείς σήμερα μπήκαμε στη 38η εβδομάδα! Μεγ. Δευτέρα έχω ραντεβού στο γιατρό, να δούμε τι θα μου πει!!!
Απ τη παρασκευή είμαι κρυωμένη κ αυτό με έριξε πολύ!!
Μαρίλια μπράβο με τη ψυχραιμία σου και τη βολτούλα σου με 3 τόσο μικρά παιδάκια!!!! Είσαι αστέρι τελικά, ε;

248 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 - Σελίδα 10 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 Δευ Απρ 02, 2012 9:51 am

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια σας ευχαριστω ολες αλλα δεν ειναι κατι δυσκολο τελικα.Ολες μπορουμε να το κανουμε.Λιγη ψυχραιμια να εχουμε ολα γινονται.Ευτυχως με βοηθησε οτι οταν ημουν στο πατρικο μου ειχαμε πολλα μωρα τριγυρο και μου αρεζε πολυ να τα προσεχω.Ετσι ηξερα καποια πραγματα πχ ταισμα,αλλαγμα μπανιο και δεν ειχα προβλημα.Οταν ειναι δικο σου ομως νομιζω οτι κολλας οσο και να ξερεις.

249 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 - Σελίδα 10 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 Δευ Απρ 02, 2012 10:22 am

Ντάλια

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερααααααα!!!! Πηγαμε στο γιατρουλη το απογευμα,ολα πανε καλα, ο πλακουντας τελειος,τα αμνιακα τελεια,ο ομφαλιος ακομα πιο τελειος κ το μωρο δε πιεζεται καθολου!! Με λιγα λογια ο μπεμπης την εχει αραξει εκει μεσα και δεν τον βλεπω να βγαινει συντομα!!!!! Shocked Το βαρος του 3.600 παρακαλω Shocked Shocked Shocked Shocked
Ειναι λεει λιγο μεγαλουλης Rolling Eyes αλλα δεν συντρεχει λογος ανησυχιας.. Στην αναμονη λοιπον,να δουμε ποτε θα αποφασισει να βγει απο την βολη του....χαχαχα Very Happy

250 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 - Σελίδα 10 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 Δευ Απρ 02, 2012 10:26 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ντάλια έγραψε:Καλησπερααααααα!!!! Πηγαμε στο γιατρουλη το απογευμα,ολα πανε καλα, ο πλακουντας τελειος,τα αμνιακα τελεια,ο ομφαλιος ακομα πιο τελειος κ το μωρο δε πιεζεται καθολου!! Με λιγα λογια ο μπεμπης την εχει αραξει εκει μεσα και δεν τον βλεπω να βγαινει συντομα!!!!! Shocked Το βαρος του 3.600 παρακαλω Shocked Shocked Shocked Shocked
Ειναι λεει λιγο μεγαλουλης Rolling Eyes αλλα δεν συντρεχει λογος ανησυχιας.. Στην αναμονη λοιπον,να δουμε ποτε θα αποφασισει να βγει απο την βολη του....χαχαχα Very Happy

Μπραβο κοριτσακι!!!!
Καλε μιλαμε για αντρακλα!!!!!!!!! Super!!!!!ποτε σου ειπε οτι το βλεπει; Δεν νομιζω να το αφησει να παει πανω απο 4 κιλα ετσι δεν ειναι;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 26]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 18 ... 26  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις