476 Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 Κυρ Απρ 15, 2012 9:15 am
τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
peripmalou έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ !! ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΤΕ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΣΑΣ ΟΣΕΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΜΕ(ΝΑΙ ΕΜΑΣ ΛΕΩ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΠΑΠΙΕΣ,ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΑΜΕ ΧΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΜΠΑΔΑ ΣΑΝ ΠΑΡΑΓΕΜΙΣΜΕΝΑ ΑΡΝΙΑ,ΠΟΥ ΤΟ ΤΣΟΥΡΕΚΙ- ΜΕ ΜΕΡΕΝΕΤΑ -ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΑΟΥΡΑ) ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!ΥΠΟΜΟΝΗ,ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ!!!
χαχαχα πως τα λες..πλακα εχεις!!υπομονη κοριτσι υπομονη και ερχεται και η σειρα σου να δεις την γλυκα...
Γεωργια εμας ο ομφαλος επεσε σε μια εβδομαδα ακριβως, εγω εβαζα καθαρο οινοπνευμα οχι μπεταντιν ετσι μου ειχε πει η παιδιατρος αλλα το ειχα ακουσει και απο τον παιδιατρο Μαζανη που βγαινει στην σκορδα.
Εμεις κοριτσια χθες δεν καναμε ΤΙΠΟΤΑ γιατι η μπεμπα ολη μερα ειχε γκρινια και κλαμα και την νυχτα ζητημα αν κοιμηθηκαμε 3 ωρες διασπαρτα..κολαση σας λεω!!χεχε
Εν τω μεταξυ το μεσημερι της εδωσα γαλα απο μπουκαλι που ειχα αρμεξη την προηγουμενη μερα και κοιμηθηκε 4 ολοκληρες ωρες!!!πρωτη φορα κοιμηθηκε τοσο πολυ, και υποθετω πως εγινε επειδη ηπιε απο το μπουκαλι 90ml με την μια και ετσι χορτατη και κουρασμενη που ηταν ταβλιαστικε!
Εγω κοιμηθηκε κανα 2 ωρες και ξυπνησα επειδη το στηθος μου εγινε τουμπανο μιλαμε και η πυτζαμα και το κρεβατι μουσκεμα...αντλησα μπολικο γαλα..τωρα για νυχτα θα της δωσω παλι απο μπουκαλι μπας και κοιμηθει λιγο παραπανω!
Απο την ωρα που ξυπνησε βεβαια ειναι κολημενη στο στηθος, εμ μετα απο τοσο υπνο...
Μαριλια που χαθηκες εσυ κοριτσι??ειστε ολοι καλα?