Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
536 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 536 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 26  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 26]

476 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 - Σελίδα 20 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 Κυρ Απρ 15, 2012 9:15 am

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
peripmalou έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ !! ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΤΕ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΣΑΣ ΟΣΕΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΜΕ(ΝΑΙ ΕΜΑΣ ΛΕΩ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΠΑΠΙΕΣ,ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΑΜΕ ΧΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΜΠΑΔΑ ΣΑΝ ΠΑΡΑΓΕΜΙΣΜΕΝΑ ΑΡΝΙΑ,ΠΟΥ ΤΟ ΤΣΟΥΡΕΚΙ- ΜΕ ΜΕΡΕΝΕΤΑ -ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΑΟΥΡΑ) ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!ΥΠΟΜΟΝΗ,ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ!!!

χαχαχα πως τα λες..πλακα εχεις!!υπομονη κοριτσι υπομονη και ερχεται και η σειρα σου να δεις την γλυκα...

Γεωργια εμας ο ομφαλος επεσε σε μια εβδομαδα ακριβως, εγω εβαζα καθαρο οινοπνευμα οχι μπεταντιν ετσι μου ειχε πει η παιδιατρος αλλα το ειχα ακουσει και απο τον παιδιατρο Μαζανη που βγαινει στην σκορδα.

Εμεις κοριτσια χθες δεν καναμε ΤΙΠΟΤΑ γιατι η μπεμπα ολη μερα ειχε γκρινια και κλαμα και την νυχτα ζητημα αν κοιμηθηκαμε 3 ωρες διασπαρτα..κολαση σας λεω!!χεχε
Εν τω μεταξυ το μεσημερι της εδωσα γαλα απο μπουκαλι που ειχα αρμεξη την προηγουμενη μερα και κοιμηθηκε 4 ολοκληρες ωρες!!!πρωτη φορα κοιμηθηκε τοσο πολυ, και υποθετω πως εγινε επειδη ηπιε απο το μπουκαλι 90ml με την μια και ετσι χορτατη και κουρασμενη που ηταν ταβλιαστικε!
Εγω κοιμηθηκε κανα 2 ωρες και ξυπνησα επειδη το στηθος μου εγινε τουμπανο μιλαμε και η πυτζαμα και το κρεβατι μουσκεμα...αντλησα μπολικο γαλα..τωρα για νυχτα θα της δωσω παλι απο μπουκαλι μπας και κοιμηθει λιγο παραπανω!
Απο την ωρα που ξυπνησε βεβαια ειναι κολημενη στο στηθος, εμ μετα απο τοσο υπνο...

Μαριλια που χαθηκες εσυ κοριτσι??ειστε ολοι καλα?

477 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 - Σελίδα 20 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 Κυρ Απρ 15, 2012 10:17 am

Ντάλια

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Χρονια πολλα κοριτσακια, Χριστος ανεστη!!!
Μομιρενε και Χρυσα να σας ζησουν τα μπεμπινια σας, δεν σας ευχηθηκα!!
Πως περασατε σημερα;; Εγω αν και δεν εφαγα πολυ εχω κατι καουρες... Επισης αρχισαν να πρηζονται τα δαχτυλα στα χερια..Κομμενο το αλατι ειπε ο γιατρος!! Κατα τα αλλα ολα καλα!! Κανενα σημαδι οτι θα ερθει ο μπεμπικος μας!! Rolling Eyes Μαλλον του αρεσει μεσα εκει και ειπε να κατσει μεχρι το τελος! Αντε να δουμε τι θα πει και ο γιατρουλης την Τεταρτη που θα παμε!! Φιλια σε ολες!!!  Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 - Σελίδα 20 654316

478 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 - Σελίδα 20 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 Κυρ Απρ 15, 2012 2:57 pm

eleni7

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ!!!
ΣΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ (ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΥΧΗ)ΝΑ ΧΑΙΡΟΣΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΙΝΑΜΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!!!

479 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 - Σελίδα 20 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 Κυρ Απρ 15, 2012 11:22 pm

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα κοριτσια!!!!σημερα επιτελους μας επεσε ο οφαλος  Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 - Σελίδα 20 215994  Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 - Σελίδα 20 215994 και ειχα στεναχωρεθει εχθες ματωνε ολη μερα το εριχνα μπεταντιν κατεβαζα και το παμπερς και ξεραθηκε....τι κανετε μανουλες και εγκυουλες?μειναμε λιγες η μου φαινετε?

480 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 - Σελίδα 20 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 Δευ Απρ 16, 2012 1:01 am

peripmalou

peripmalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γκαλαιτζογλου έγραψε:καλημερα κοριτσια!!!!σημερα επιτελους μας επεσε ο οφαλος  Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 - Σελίδα 20 215994  Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 - Σελίδα 20 215994 και ειχα στεναχωρεθει εχθες ματωνε ολη μερα το εριχνα μπεταντιν κατεβαζα και το παμπερς και ξεραθηκε....τι κανετε μανουλες και εγκυουλες?μειναμε λιγες η μου φαινετε?

ΠΩ ΠΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΦΟΒΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΛΟ,ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΚΟΥΡΑΓΦΙΟ,ΒΑΣΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΑΓΧΟΣ.ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΓΕΝΝΑΜΕ!ΩΧ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

http://WWW.FLOWERTALE.GR

481 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 - Σελίδα 20 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 Δευ Απρ 16, 2012 1:13 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
peripmalou έγραψε:
γκαλαιτζογλου έγραψε:καλημερα κοριτσια!!!!σημερα επιτελους μας επεσε ο οφαλος  Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 - Σελίδα 20 215994  Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 - Σελίδα 20 215994 και ειχα στεναχωρεθει εχθες ματωνε ολη μερα το εριχνα μπεταντιν κατεβαζα και το παμπερς και ξεραθηκε....τι κανετε μανουλες και εγκυουλες?μειναμε λιγες η μου φαινετε?

ΠΩ ΠΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΦΟΒΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΛΟ,ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΚΟΥΡΑΓΦΙΟ,ΒΑΣΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΑΓΧΟΣ.ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΓΕΝΝΑΜΕ!ΩΧ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!
ετσι ειναι κοριτσι θα σε φαει το αγχος αλλα μολις μπεις στην κλινικη και αρχησουν οι διδικασιες θα περασει ολο το αγχος και θα ερθει η αγωνια για να αντικρισεις το μωρακι σου!!!!!!!αντε και αλλα γεννητουρια θα χουμε!!!!  Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 - Σελίδα 20 215994

482 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 - Σελίδα 20 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 Δευ Απρ 16, 2012 6:50 am

momirene

Χριστος Ανεστη και αυ δινω γπο μενα μανουλες και εγκυουλες!
Εμεις βγηκαμε το Μ.σαββατο, εχτες μαζευτηκαμε ολοι οικογενεια στο σπιτι μου 14 ατομα και ψησαμε. Εγω φυσικα μεσα, ο μπεμπης στο δωματιο του και σημερα ησυχια...μειναμε οι 4 στο σπιτι, λιγο οι γονεις μου ηρθαν πηραν τον μεγαλο για βολτα και ολα κυλανε μια χαρα.
Θηλαζουμε με τα μανιας! Αλλα ρε σεις ολο πνηγετε και εχει λοξυγγα!
Του δινω γαλα για να του φυγει αλλα τιποτα.
Α! Κι εμεις Εχουμε κανει τον τοπο χαλια με τα τσισα λες και δεν ειχα πριν μωρο και μαλιστα αγορι Smile

483 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 - Σελίδα 20 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 Δευ Απρ 16, 2012 8:19 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ!ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ???ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΡΩΜΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ.Ο ΑΦΑΛΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΑΓΧΟΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΟΝΑΩ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΖΑ.ΑΥΡΙΟ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΟΙ 3 ΜΑΣ.ΝΙΩΘΩ ΟΚ ΠΑΝΤΩΣ Η ΤΟΜΗ ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΝΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΡΕΥΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΑΣ???

484 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 - Σελίδα 20 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 Δευ Απρ 16, 2012 8:20 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια μου γεια σας και απο μενα!

Σημερα με πηρε τηλ. Ο γιατρος και ενω ειχαμε ραντεβου την πεμπτη για να μπουμε απο βδομαδα, μου ειπε να παω αυριο να κανουμε ενα καρδιοτακογραφημα. Μου ειπε οτι το σκεφτηκε( του ειχα πεινα εμπαινα αυτη την παρασκευη και δεν μου ειχε απαντησει) και πιστευω θα με βαλει αυτες τις μερες. Peripmalou σε καταλαβαινω, σε αυτη την κατασταση βρισκομαι και εγω....
Θελω να κανω συνεχεια δουλειες στο σπιτι μαλλον γιατι ξεχνιεμαι. Αυριο θα δειξει.....

485 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 - Σελίδα 20 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 Δευ Απρ 16, 2012 10:55 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="XRYSA M"]ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ!ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ???ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΡΩΜΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ.Ο ΑΦΑΛΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΑΓΧΟΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΟΝΑΩ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΖΑ.ΑΥΡΙΟ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΟΙ 3 ΜΑΣ.ΝΙΩΘΩ ΟΚ ΠΑΝΤΩΣ Η ΤΟΜΗ ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΝΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΡΕΥΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΑΣ???[/quote ]εμενα ρευετε πολλες φορες χρυσα και αν δεν ρευτει βγαζει πολυ μετα!μια μαια στην κλινικη μας ειχε πει οτι με το θηλασμο δεν ειναι απαραιτητο να ρευτει γιατι πινει σιγα σιγα και δεν ρουφαει αερα οπως το μπιμπερο.σε εμας αυτο δεν ισχυει παντως!εσενα δεν ρευετε;

486 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 - Σελίδα 20 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 Δευ Απρ 16, 2012 11:48 am

peripmalou

peripmalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elenathens έγραψε:Κοριτσια μου γεια σας και απο μενα!

Σημερα με πηρε τηλ. Ο γιατρος και ενω ειχαμε ραντεβου την πεμπτη για να μπουμε απο βδομαδα, μου ειπε να παω αυριο να κανουμε ενα καρδιοτακογραφημα. Μου ειπε οτι το σκεφτηκε( του ειχα πεινα εμπαινα αυτη την παρασκευη και δεν μου ειχε απαντησει) και πιστευω θα με βαλει αυτες τις μερες. Peripmalou σε καταλαβαινω, σε αυτη την κατασταση βρισκομαι και εγω....
Θελω να κανω συνεχεια δουλειες στο σπιτι μαλλον γιατι ξεχνιεμαι. Αυριο θα δειξει.....

ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΙΔΙΑ ΠΗΤ 26 ΕΤΣΙ? ΑΝ ΠΑΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΙΣΩΣ ΣΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΙΑΛΛΟ,ΕΓΩ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ,ΕΙΧΑΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΣΗΜΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΔΕΝ ΝΑΤΕΧΩ ΑΛΛΟ.ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΕΝΝΑΜΕ,ΑΥΡΙΟ ΠΑΩ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ΟΥΡΑ,ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΚΤΛΠ.ΜΕΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΒΠΟΥΜΕ ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ.ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ! ΑΝΤΕ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΤΓ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ,ΘΑ ΑΚΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ ΚΑΙ 8ΘΑ ΠΑΤΑΣ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΑΚΙ ΟΠΟΤΕ ΝΟΙΩ8ΕΙΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ.ΣΕ ΦΙΛΩ ΓΛΥΚΑ!!!ΑΝΤΕ ΜΠΗΚΑΜΕ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ!!!

http://WWW.FLOWERTALE.GR

487 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 - Σελίδα 20 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 Δευ Απρ 16, 2012 11:56 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="γκαλαιτζογλου"]
XRYSA M έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ!ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ???ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΡΩΜΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ.Ο ΑΦΑΛΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΑΓΧΟΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΟΝΑΩ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΖΑ.ΑΥΡΙΟ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΟΙ 3 ΜΑΣ.ΝΙΩΘΩ ΟΚ ΠΑΝΤΩΣ Η ΤΟΜΗ ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΝΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΡΕΥΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΑΣ???[/quote ]εμενα ρευετε πολλες φορες χρυσα και αν δεν ρευτει βγαζει πολυ μετα!μια μαια στην κλινικη μας ειχε πει οτι με το θηλασμο δεν ειναι απαραιτητο να ρευτει γιατι πινει σιγα σιγα και δεν ρουφαει αερα οπως το μπιμπερο.σε εμας αυτο δεν ισχυει παντως!εσενα δεν ρευετε;

ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ.ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΡΕΥΕΤΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΧΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΓΟΥΛΙΕΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ 2-3 ΦΟΡΕΣ.ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΗΛΑΖΕ ΣΧΕΔΟΝ 2 ΩΡΕΣ Rolling Eyes ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΑΓΟΥΛΑΚΙ ΦΡΑΠΑ!ΠΟΛΥ ΦΑΙ!!!!ΕΣΕΝΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ????

488 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 - Σελίδα 20 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 Δευ Απρ 16, 2012 11:58 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
peripmalou έγραψε:
Elenathens έγραψε:Κοριτσια μου γεια σας και απο μενα!

ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΙΔΙΑ ΠΗΤ 26 ΕΤΣΙ? ΑΝ ΠΑΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΙΣΩΣ ΣΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΙΑΛΛΟ,ΕΓΩ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ,ΕΙΧΑΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΣΗΜΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΔΕΝ ΝΑΤΕΧΩ ΑΛΛΟ.ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΕΝΝΑΜΕ,ΑΥΡΙΟ ΠΑΩ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ΟΥΡΑ,ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΚΤΛΠ.ΜΕΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΒΠΟΥΜΕ ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ.ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ! ΑΝΤΕ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΤΓ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ,ΘΑ ΑΚΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ ΚΑΙ 8ΘΑ ΠΑΤΑΣ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΑΚΙ ΟΠΟΤΕ ΝΟΙΩ8ΕΙΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ.ΣΕ ΦΙΛΩ ΓΛΥΚΑ!!!ΑΝΤΕ ΜΠΗΚΑΜΕ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ!!!

ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ peripmalou  Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 - Σελίδα 20 215994  Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 - Σελίδα 20 215994  Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 - Σελίδα 20 215994  Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 - Σελίδα 20 215994

489 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 - Σελίδα 20 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 Δευ Απρ 16, 2012 12:11 pm

tatianoula

tatianoula
Γεια σας κοριτσια χρονια πολλα!Ειμαι μανουλα νοεμβριου-δεκεμβριου 2011 ,,μπηκα να δω τι κανετε πως ειστε!να σας ζησουν τα παιδακια σας κ με το καλο η υπολοιπες!
Εμας ηδη κοντευει να γινει 5μηνων κ ακομα δεν το πιστευω,,θα δειτε ποσο γρηγορα μεγαλωνουν και'γω σαν προχθες να γεννησα αλλα ο καιρος περναει τοσο γρηγορα!!!Υγεια σε ολα τα παιδακια κ δυναμη κ κουραγιο στις μανουλες θα σας χρειαστει της πρωτες 40μερες!!
Καλη συνεχεια .

490 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 - Σελίδα 20 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 Δευ Απρ 16, 2012 12:16 pm

τατιανα

τατιανα
tatianoula έγραψε:Γεια σας κοριτσια χρονια πολλα!Ειμαι μανουλα νοεμβριου-δεκεμβριου 2011 ,,μπηκα να δω τι κανετε πως ειστε!να σας ζησουν τα παιδακια σας κ με το καλο η υπολοιπες!
Εμας ηδη κοντευει να γινει 5μηνων κ ακομα δεν το πιστευω,,θα δειτε ποσο γρηγορα μεγαλωνουν και'γω σαν προχθες να γεννησα αλλα ο καιρος περναει τοσο γρηγορα!!!Υγεια σε ολα τα παιδακια κ δυναμη κ κουραγιο στις μανουλες θα σας χρειαστει της πρωτες 40μερες!!
Καλη συνεχεια .

Να χαιρεσε το παιδακι σου συνονοματη!
Να σε ρωτησω..κολικους ειχατε?αν ναι μεχρι πιο μηνα?
Εμενα ειχε πονακια τα βραδια αλλα εδω και 4-5 μερες ειναι ολη μερα μεσα στην γκρινια δεν κοιμαται καλα και ολο ζοριζετε..μου λενε ολοι στο τριμηνο σταματαει..ισχυει αραγε?

491 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 - Σελίδα 20 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 Δευ Απρ 16, 2012 12:43 pm

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Peripmalou με καισαρικη παω!
Ναι μαζι ειμαστε πανω κατω! Ελπιζω και εγω τεταρτη να μπω! Αυριο θα ξερω! Αποτριχωση παντως εκανα!! Στο ιασω δεν γεννας;

492 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 - Σελίδα 20 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 Δευ Απρ 16, 2012 12:44 pm

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tatianoula έγραψε:Γεια σας κοριτσια χρονια πολλα!Ειμαι μανουλα νοεμβριου-δεκεμβριου 2011 ,,μπηκα να δω τι κανετε πως ειστε!να σας ζησουν τα παιδακια σας κ με το καλο η υπολοιπες!
Καλη συνεχεια .

Σ ευχαριστουμε τατιανουλα! Να χαιρεσαι το αντρακι σου!

493 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 - Σελίδα 20 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 Τρι Απρ 17, 2012 12:49 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τατιανα έγραψε:
Καλη συνεχεια .

Εμενα ειχε πονακια τα βραδια αλλα εδω και 4-5 μερες ειναι ολη μερα μεσα στην γκρινια δεν κοιμαται καλα και ολο ζοριζετε..μου λενε ολοι στο τριμηνο σταματαει..ισχυει αραγε?
τατιανα μου και εμενα ζοριζεται, σφιγγεται, μελανιαζει,βογγαει..καποιες ωρες της μερας.τις τελευταιες 2 μερες εκλαιγε σχεδον ολη μερα και χθες βραδυ αντι για 70ml τις δοσαμε 100ml...ηρεμησε κατευθειαν....αρα πεινουσε!!!τα πονακια συνεχιζουν αλλα οχι ολη μερα.μηπως λοιπον δεν χορταινει????

494 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 - Σελίδα 20 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 Τρι Απρ 17, 2012 12:55 am

τατιανα

τατιανα
dinaki78 έγραψε:
τατιανα έγραψε:
Καλη συνεχεια .

τατιανα μου και εμενα ζοριζεται, σφιγγεται, μελανιαζει,βογγαει..καποιες ωρες της μερας.τις τελευταιες 2 μερες εκλαιγε σχεδον ολη μερα και χθες βραδυ αντι για 70ml τις δοσαμε 100ml...ηρεμησε κατευθειαν....αρα πεινουσε!!!τα πονακια συνεχιζουν αλλα οχι ολη μερα.μηπως λοιπον δεν χορταινει????

αυτο μου ειπε σημερα και η παιδιατρος που την πηρα τηλ, μηπως πειναει ή ειναι κολικοι.
Ειπαμε να παρω σημερα το ινφακολικ να της το δωσω κανα 2 μερες και αν δεν ηρεμησει να την παω να την δει.
Την εχω ολη μερα στο στηθος ειναι η αληθεια και μονο εκει δειχνει να ηρεμει.Εχω δοκιμασει και να την θηλασω και μετα την εδωσα δικο μου γαλα σε μπουκαλι 90μλ και την μια μερα κοιμηθηκε πολυ αλλα την αλλη που το ξαναεκανα δεν επιασε το κολπο!
Αχ ειμαι στα προθυμα νευρικης κρισης..

495 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 - Σελίδα 20 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 Τρι Απρ 17, 2012 1:32 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τατιανα έγραψε:
dinaki78 έγραψε:
τατιανα έγραψε:
Καλη συνεχεια .

αυτο μου ειπε σημερα και η παιδιατρος που την πηρα τηλ, μηπως πειναει ή ειναι κολικοι.
Ειπαμε να παρω σημερα το ινφακολικ να της το δωσω κανα 2 μερες και αν δεν ηρεμησει να την παω να την δει.
Την εχω ολη μερα στο στηθος ειναι η αληθεια και μονο εκει δειχνει να ηρεμει.Εχω δοκιμασει και να την θηλασω και μετα την εδωσα δικο μου γαλα σε μπουκαλι 90μλ και την μια μερα κοιμηθηκε πολυ αλλα την αλλη που το ξαναεκανα δεν επιασε το κολπο!
Αχ ειμαι στα προθυμα νευρικης κρισης..
το ινφακολικ τι ειναι???εμας ο γιατρος ειπε υπομονη, αγκαλιτσα, μασαζακι και γαλατακι της μαμας....

496 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 - Σελίδα 20 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 Τρι Απρ 17, 2012 2:02 am

τατιανα

τατιανα
το ινφακολικ ειναι σταγονες για κολικους.
τωρα της εδωσα παλι δικο μου σε μπουκαλι κ ηπιε μονορουφι 90μλ παλι..εβγαλε γουλιτσα αλλα τουλαχιστον δεν κλαιει για να δω θα κοιμηθει ομως??

497 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 - Σελίδα 20 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 Τρι Απρ 17, 2012 2:50 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τατιανα έγραψε:το ινφακολικ ειναι σταγονες για κολικους.
τωρα της εδωσα παλι δικο μου σε μπουκαλι κ ηπιε μονορουφι 90μλ παλι..εβγαλε γουλιτσα αλλα τουλαχιστον δεν κλαιει για να δω θα κοιμηθει ομως??
και η δικια μου μολις ηπιε 95μλ δικο μου, εβγαλε λιγουλακι και αποκοιμηθηκε...ενδιαμεσα βεβαια τραβαει κατι βογγητα, σφιγγεται αλλα δεν ξυπναει....παω μηπως προλαβω και εγω ενα μισαωρακι....

498 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 - Σελίδα 20 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 Τρι Απρ 17, 2012 3:22 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αλλη μια ξενυχτησμενη μανα.......ο μπεμπης εχει αρχησει και τρωει πολυ!στο 3ωρο πειναει μεχρι να φαει να ρευτει να κοιμηθει παει περασε η ωρα που να κοιμηθω!και το πρωι 7 η ωρα το ματι γαριδα βρε τον κουνουσα τον ειχα αγκαλια τιποτα...μουγκριζε και ζοριζοταν.ελπιζω το μεσημερι να κοιμηθω καμια ωρα γιατι δεν θα αντεξω το βραδυ....
αχ κοριτσια πλλα ρουχα με λερωνει ολο βγαζει τρωει παρραπανω ο λαιμαργος και με κατουραει κιολας....χρυσα δεν εισαι η μονη που η μπεμπα κανει πολλα κακα!!!!!!!!!καιι μενα κανει συνεχεια!!

499 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 - Σελίδα 20 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 Τρι Απρ 17, 2012 3:37 am

τατιανα

τατιανα
γκαλαιτζογλου έγραψε:αλλη μια ξενυχτησμενη μανα.......ο μπεμπης εχει αρχησει και τρωει πολυ!στο 3ωρο πειναει μεχρι να φαει να ρευτει να κοιμηθει παει περασε η ωρα που να κοιμηθω!και το πρωι 7 η ωρα το ματι γαριδα βρε τον κουνουσα τον ειχα αγκαλια τιποτα...μουγκριζε και ζοριζοταν.ελπιζω το μεσημερι να κοιμηθω καμια ωρα γιατι δεν θα αντεξω το βραδυ....
αχ κοριτσια πλλα ρουχα με λερωνει ολο βγαζει τρωει παρραπανω ο λαιμαργος και με κατουραει κιολας....χρυσα δεν εισαι η μονη που η μπεμπα κανει πολλα κακα!!!!!!!!!καιι μενα κανει συνεχεια!!

καλα εισαι..εμεις κανουμε παρτυ αν κοιμηθει 3ωρο!
και εμενα ολο γουλιες ειναι κ μυριζουμε οικογενειακως ξυνογαλα.. Very Happy
τωρα κοιμαται αγκαλια μου, ελπιζω να κοιμηθει στην καλαθουνα να ριξω κ εγω κανενα υπνο!

500 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 - Σελίδα 20 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 Τρι Απρ 17, 2012 4:31 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ????ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΥΣΗΧΩ.ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΟΥΤΕ ΚΛΑΜΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ ΦΑΙΙΙΙΙΙ.ΞΥΠΝΑΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΑΘΕ 2-3 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΗΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑΜΙΣΗ ΩΡΑ.ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΣΕ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΣΙΣΑ.ΟΛΟ ΓΕΜΑΤΗ Η ΠΑΝΑ  Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 - Σελίδα 20 534787 Shocked ΤΑΤΙΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΝΤΛΕΙΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ???ΑΧ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΝ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΟΙ ΚΟΛΙΚΟΙ  Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 - Σελίδα 20 534787 ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΑΛΛΗ  Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 - Σελίδα 20 215994 Η ΜΑΡΙΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ????ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΤΡΕΞΙΜΟ.ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 26]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 26  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις