Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
105 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 105 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία Σ. έγραψε:κοριτσια να ρωτησω κατι?ολες καθεστε μπροστα?????αυτο με αγχωνει περισσοτερο φοβαμαι οτι δεν θα αντεξει το μωρο

γαιτι να μην αντεξει??εσυ καθεσαι παντα πισω οπου και να πατε?

twinlotus

twinlotus
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="Μαρία Σ."]κοριτσια να ρωτησω κατι?ολες καθεστε μπροστα?????αυτο με αγχωνει περισσοτερο φοβαμαι οτι δεν θα αντεξει το μωρο[/quote

Εμεις εχουμε δυδιμα 4,5 μηνων και το αυτοκινητακι μας ειναι Polo...Οπως καταλαβαινεις απο 5θεσιο εχει γινει 2θεσιο.Δεν εχω κατσει ποτε πισω μαζι τους (και να θελα απλα δεν χωραω) αλλα τους εχω παρει καθρεπτη που εχει και παιχνιδακι να χαζευουν κ μεχρι στιγμης ολα κυκλανε αψογα.Ετοιμαζομστε και εμεις να ανεβουμε Αθηνα πριν το Πασχα και σιγα σιγα εξοπλιζομαι με σκιαστρα για τα παραθυρα και θα δω τι αλλο χρειαζεται.Παντως και εγω πιστευω πως αν κατσεις πισω θα μαρτυρησεις...Καλο ταξιδι να εχετε.

manoulita-fraoulita

manoulita-fraoulita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εμεις ειχαμε παει στην ευβοια οταν ο μικρος μου ηταν 6 μηνων...και η μικρη μ 4,5 ετων απλα εμαρτηρησα...το βραδι ειχαμε και τα ξενυχτια μας,για να μην μεινουμε παραπονεμενοι ...οπως τα εχουμε ακομα και τωρα....απλα ειναι παρα παρα παρα πολυ δυσκολο ....τωρα αν ειναι να πας καπου και εχεις συγγενεις το μονο θετικο ειναι οτι καπως θα σε ξεκουρασουν!!!!

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athina24 έγραψε:
Μαρία Σ. έγραψε:κοριτσια να ρωτησω κατι?ολες καθεστε μπροστα?????αυτο με αγχωνει περισσοτερο φοβαμαι οτι δεν θα αντεξει το μωρο

γαιτι να μην αντεξει??εσυ καθεσαι παντα πισω οπου και να πατε?

τις περισσότερες φορές οδηγώ εγώ και είμαι μόνη μου με τη μικρή.
όταν όμως είναι και ο μπαμπάς της μαζί κάθομαι στο πίσω κάθισμα μαζί με τη μικρή.
το παιδί δεν έχει πρόβλημα, έχει όμως ο πατέρας χαχαχαχαχαχαχα
αν κλάψει/διαμαρτυρηθεί/ζητήσει το οτιδήποτε η μικρή, ο πατέρας πανικοβάλεται. ιδρώνει, αγχώνεται, ξεφυσάει. είναι για λύπηση.
οπότε μου κληρώνει το πίσω κάθισμα Very Happy

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το μεγαλυτερο ταξιδι που εχουμε κανει και με τα δυο μωρα ειναι μεχρι την Ορεστιάδα, αυθημερον, κατι λιγοτερο απο 3 ωρες πηγαινε, και αλλες τοσες ελα. Αυτα εκατσαν πισω, κι εμεις μπροστα. Βασικα, και να ηθελα, πισω δεν χωρουσα, ειδικα για ενα τετοιο ταξιδι.

Οταν ηταν μονο ο ένας καθομουν κι εγω πισω γιατι ακομα και στο μισαωρο μπορει να βαριοταν, και εννοειται πως ενιωθε μεγαλυτερη ασφαλεια βλέποντας εμενα. Ή ετσι πιστευα τουλαχιστον ως πρωτομαμα.

Οταν ειναι δυο πισω, δεν πολυβαριουνται διοτι παντα εχουν κατι να κανουν -και καλο και αταξια- και μπορεις να οδηγησεις ενα διωρο-τριωρο χωρις σταση. Βεβαια, ειναι αναμενομενο οτι θα γυριζεις συνεχεια το κεφαλι σου για να τα συνετισεις, ενδεχεται να φωναζουν, να μαλωνουν ή απλα να τη βρισκουν με το να κανουν φασαρία. Αν κρατησεις τον ενα τουλαχιστον απασχολημένο με καποιο παιχνιδακι ή βιβλιαράκι, μπορει και να ειναι πιο ευκολο το ταξιδι.

Σε καθε περιπτωση αφηστε πολυ χρονο για τυχον εκτακτες στασεις και να περιμενετε οτι δεν θα φτασετε μπαμ στο εξαωρο. Παρτε αρκετο νερο και κανενα μαλακο μπισκοτακι τυπου μιραντα για τις δυσκολες ωρες. Βοηθάει η μουσικη στο αυτοκινητο - ζουζουνια και αχ κουνελακι και τετοια, μπορει να μη θες να τα ξανακουσεις μετα απο το ταξιδι, αλλα τουλαχιστον θα αποτρεψουν τα νευρα σου απο το να γινουν κοτσιδες.

Θεωρω αυτονοητο οτι υπάρχουν τα ειδικα καρεκλάκια και για τα δυο παιδια. Αν οδηγεις κι εσυ, θα ειναι καλο να μοιραστειτε τη διαδρομη διοτι ο οδηγος θα κουραστει πιο γρηγορα απο οτι συνηθως, αν εχει και δυο μωρα να ακουγονται στο πισω καθισμα. Εν πάσει περιπτωσει, καντε οσες περισσοτερες στασεις μπορειτε, ωστε να φτασετε με ασφαλεια, κι ας αργησετε λιγο παραπάνω.

Καλο ταξιδι ευχομαι!

Μαρία Σ.

Μαρία Σ.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια οχι δεν εχω καθησει ποτε μπροστα μια φορα ειπαμε οταν ειχαμε μονο το γιο μου να καθησω μπροστα και αυτος μονος πισω και στο 10λεπτο ειχαμε σταματησει για αν κατσω πισω. το συζητησαμε και με τον αντρα μου και ειπαμε να κανουμε ενα τεστ να δουμε πως θα παει. το βλεπω δυσκολο να καθησουν μονα πισω αλλα ποτε δεν ξερεις και στην αλλαγη δωματιου θεωρουσα θα ειχαμε προβλημα και τελικα ολα πηγαν καλα ισα ισα εγω ειχα μεγαλυτερο προβλημα. ειναι και πολλες οι ωρες και λογικο ειναι να κουραστουν. οσο για αυτο το ταξιδι θεωρω οτι εγω γενικα θα μαρτυρησω γιατι στο ταξιδι θα κουραστουμε αλλα και εκει θα κουραστω ακομη περισσοτερο γιατι το βλεπω εικονα εγ θα πρεπει αν τρεχω για ολα οπως και τις αλλες φορες. οσες φορες πηγαμε στο μερος του αντρα μου γυρισω δεκα φορες πιο κουρασμενη αλλα λεω να του κανω τη χαρη και να παμε γιατι ξερω οτι το θελει. τεσπα θα δουμε

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Πισω καθομουν μεχρι που η μικρη αλλαξε καθισμα και μπηκε στο "μεγαλο". Δλδ πρεπει να καθομουν πισω 3 χρονια περιπου Smile

miki2009

miki2009
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πάντα μπροστά κάθομαι. Πριν τα Χριστούγεννα που έκανα μια επέμβαση και έπρεπε να καθίσω πίσω ήταν μαρτύριο γιατί ο μικρός ήθελε να βγει από το καθίσματα του για να καθίσει μαζί μου και έκλεγε . Δράμα η κατάσταση. Μπροστά πάντα μπροστά .Παρατήρησα ότι όσο πιο πολύ του μιλάμε όταν πάμε κάπου με το αυτοκίνητο τόσο αναστατώνετε και θέλει να κάνει τα δικά του. Τα σιντι με παιδικά τραγουδάκια πάντα να παίζει και φύγαμε.

martina2010

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
den exw diabash ola ta sxolia kai isws sou grapsw kati pou exei graftei kai parapanw.
emeis olh mazi (egw-mpampas-mikrh 14 mhnon) kanoume taksidi afthimeron apo ollandia pame nurberg (nyrembergh) germania toulaxiston mia fora sto dymino aythimeron gia na doume thn prwth korh toy antra mou pou menei ekei.. einai taksidi toulaxiston 7-8 wrwn phgene kai ales toses ela me tis stashs kai thn kinhsh pou mporei na broume sths megales polhs sth germania...
apo thn empeiria mou tha sou pw oti pio poly tha se kourash to megalo paidaki sou pou tha piasth na kathete toses wres sto kathisma mias kai einai se fash na alonizh para to mikro sou pou kai sto spiti otan to exeis pali kapou ksaplomeno einai...
egw ayto pou kanw einai na pernw mazi mou diafora snak kai faghto pou kserw oti tha faei sygoyra otan tha einai h wra.... poly nero... paixnidakia pou tis aresei na paizh kai tis exw parh kai forhto dvd player gia na xazebh alla se esena den einai aparaithto gia 1 fora... na exeis efxero mia alaksia rouxalakia kai gia ta 2 gia pan endexomeno wste na mhn psaxnhs ekeinh tin wra sths valitses kai fysika panes-mopomanthla... epishs epidh ayth tin epoxh sthn ellada kanei poly zesth strwse sta kareklakia ena diplomeno sentonaki wste na mhn zestenonte eykola kai idronoun giati eyto fernei grinia.... egw eixa parei mia palia petseta prosopou kai ena palio sentoni to eixa kopsh kai eixa kanei trypes sta symeia gia tis zones kai to eixa balh gia na einai drosera... gia skia ebaza koubertoula kai thn epiana sthn porta tou amaksiou wste na exw thn eykolia na anoigo ligo to parathiro otan xreiazotan giati apo mprosta erxotan me poly ormh kai pio poly fasaria ekane.....
den thymame kati allo...
ola kala tha pane pantws... tha deis...

sas eyxome kalo taksidi kalh epistrofh kai kala na perasete... ταξιδι με 2 παιδακια θελω τις συμβουλες σας - Σελίδα 2 215994

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις