Ευη καλε ουτε εγω μπορω το κρυο νερο!Αλλα εχεις και χειροτερες εμπειριες χωρις καθολου νερο!
Εισαι καλυτερα απο χθες;Περαστικα σου!παρε νορτζεσικ, βαλε βολταρεν ή πεινςειντ και θερμοφορα!Καλε που ειναι η συνταγη για τα τσουρεκια και δεν την ειδα;
Ευούλι χαιρομαι που τα περασατε καλα!Η σχεση δε θελει ακριβα δωρα για να κρατηθει...μονο αγαπη!
Για μενα το καλυτερο δωρο ειναι να κανεις κατι για τον αλλον, κατι που δεν το περιμενει οπως ενα μνμ που θα τον κανει να χαμογελασει ή μια φωτογραφια που θα του ξυπνησει αναμνησεις!
Αρτεμις ακομα να αδιαθετησεις;Περιμενουμε τα νεα σου...
Οσο για την μπριζολα μια μερα μεσα στο μαρτη ηταν η παγκοσμια ημερα μπριζολας και κατι...αλλο κι ετσι εμεινε να λεμες τις
μπριζολα!
Γκρινιαρα δεν ξερω τι λες εσυ αλλα για μενα το να μεινεις ξυπνια ειτε για να με συγχαρεις ειτε να με παρηγορησεις σημαινει πολλα!Ευχαριστω!Να χαιρεσαι την μανουλα σου!Κι η δικη μου ειναι μακρια και ξερω....
Εμεις ξεστρωνουμε κοντα του Αγιου Κωνσταντινου παντως!
Αγαπη ευχαριστω για την συμπαρασταση και τις ευχες!Χαιρομαι που απολαμβανεις τις στιγμες με τον αντρα σου και που εισαι ηρεμη!Δεν ξερω αν ειναι η ανοιξη η κατι αλλο που σου προκαλει αυτα τα συναισθηματα αλλα σε προτιμω ετσι....Εμενα ο αντρας μου δεν τρελενεται για μπριζολα οταν κοιμαται!
Τον βιασες καλε;
Παντως κι εμενα μου αρεσουν τα τραπεζωματα...
Αντα ηρθε ο αντρας σου;Πως τα περασατε;;;Τον πιασατε τον Μαρτη;
. Κι εμενα μου αρεσουν ολα α Αμερικανικα σιριαλ!Δωσε μου αμερικανια και παρε μου την ψυχη!Οσο για τον δοκτορ Χαουζ μην πας...μεχρι να βρει την θεραπεια τη σωστη θα σε αφησει χωρις νεφρο ή κατι αλλο πολυτιμο!Πηρα το βιβλιο και θα το ξεκινησω ή αποψε ή αυριο!Ενα θα σου πω για να το ξεκινησω διαβασα σε 2 μερες περιπου 350 σελιδες απο το αλλο που ειχα αφησει στην ακρη!
Σοφια τι ωραιο ποδι και παπουτσι μαζι!Οχι δεν πτοουμαστε...απλα συνεχιζουμε!Οσο για την μπριζολα στην εγκυμοσυνη πιστευω πως και ο δικος μου θα φοβαται ακομα κι αν πει ενταξει ο γιατρος!Ισως κι εγω να φοβομουν με οσα περασα!
Δελφινακι το μωρακι!Αχου!
Λεμονακι ευχαριστω για την αγκαλιτσα!την πηρα!Επισης ευχαριστουμε για το κερακι!
Πολυ ωραια κι αυτα!Το 2ο μου αρεσει πιο πολυ!Μια χαρα κορμαρα εισαι!
Ελλη μην ελπιζεις γιατι δεν υπαρχει περιπτωση!Μαλλον κατι αλλο μου μυριζεται....Τελος παντων!Η σπιτονοικυρα τι σου εκανε;;;Καλε εσεις θα το βαψετε;Γιατι;Τελος ημετακομιση;Μα καλα καθε βραδυ εσυ θα ξεμπιρμπιλιαζεις τον κοντο;
Καλοριζικη η νεα κρεβατοκαμαρα και επισημα πια!Σα να μεγαλωσε μου φαινεται ο πασας σου!Φτου φτου!Πως τα περασατε;;;
Εβελιν να σας ζησει το μωρακι!Παντα τυχερο να ειναι!Ευχαριστουμε για το λινκ!
Θοδωρα απο τις 5 χθες;
γιατι δεν ξανακοιμοσουν καλε;
Χριστινα κανενα νεο;δεν πιστευω να ηρθε η Αλεκα;Ευχομαι οχι!Ευχαριστουμε για το τραγουδακι!
Δεσποινα συλλυπητηρια!Το ξερω πως ειναι δυσκολο αλλα προσπαθησε λιγο να μην το σκεφτεσαι και να στεναχωριεσαι οσο λιγοτερο γινεται!
Μαρακι μου κουραγιο!Η αναμνηση δε φευγει αλλα ο πονος θα απαλυνει!ισως να ηταν καλυτερα ετσι!Μη στεναχωριεσαι και να θυμασαι πως εμεις ειμαστε εδω για σενα!Συντομα με ενα δευτερο μωρακι στην αγκαλια σου!
Λιανα μου περαστικα σε ολους σας!Ευχομαι τα καλυτερα!Δυστυχως μονο δυσαρεστα προς στιγμην!Το Μαρακι εκανε αποξεση!
Θα σε περιμενουμε συντομα κοντα μας....
vasiliki25 καλως ηρθες κι ευχομαι φετος να ειμαστε ολες της μοδος!
Ελενη ευχαριστω για την συμπαρασταση!Ευχομαι να μην εχεις προβληματα στην δουλεια!
Αργυρω που εισαι χαμενη εσυ καλε;;;
Ειρηνη την προτιμω αυτη την ωρα απο τη χειμερινη!Πεθαινω για καλοκαιρι!Δωστε μου καυσωνα να τρελαινομαι απο χαρα!