501 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 Δευ Μαρ 26, 2012 1:14 pm
evi27
Πρωταγωνιστής!!
όνειρα γλυκά και χωρίς πόνο κούκλα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
xristina_29 έγραψε:θα κανω σημερα μαλλον τεστ...κ ο θεος βοηθος!!!αφαντη παντως η αλεκα!!!ουτε μια σταγονα ροζ εστω.. βρε λες;;;
xristina_29 έγραψε:θα κανω σημερα μαλλον τεστ...κ ο θεος βοηθος!!!αφαντη παντως η αλεκα!!!ουτε μια σταγονα ροζ εστω.. βρε λες;;;
Αργυρώ030509 έγραψε:
Λεμονάκι και εγώ είμαι της ίδιας άποψης για τα πέτ σοπ κτλπ!!!Εγώ τα σκυλάκια μου τα πήρα απο εκτροφείς,αλλά χωρίς να τα πληρώσω(να είναι καλά οι φίλοι)!!!Τα λατρεύουμε!!!
xristina_29 έγραψε:καλημερα κ στα υπολοιπα κοριτσακια μου!!!με κανετε πολυ χαρουμενη με την αισιοδοξια σας!!!ελλη μου τι εχεις;;;ρε παντρευεσαι οπου να ναι κ εισαι down???θα σε δειρωωωω!!!
xaftounaki έγραψε:Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια
Δεν θέλω να βλέπω πεσμένη διάθεση!!!!
Άντε Χριστινάκι κανε το τεστ μπάς και ακούσουμε κανένα ευχάριστο σε αυτο το νουμερακι
Έλλη και εγω εχθές νευριασα με τον δικό μου και του έκανα τη δύσκολη και πήγα για ύπνο,σήμερα όμως θα τον συγχωρήσω για να εκμεταλλευτώ τις δυο τελευταίες μέρες
Φιλιά σε όλες
boubou έγραψε:xristina_29 έγραψε:καλημερα κ στα υπολοιπα κοριτσακια μου!!!με κανετε πολυ χαρουμενη με την αισιοδοξια σας!!!ελλη μου τι εχεις;;;ρε παντρευεσαι οπου να ναι κ εισαι down???θα σε δειρωωωω!!!
Χριστινακι δν με νοιαζει αν δν παντρευτω και ποτε...αλλα το να μην γινω μαμα με πειραζει οσο δν παει!και αν συνεχισουμε καθε φορα που ειναι να κανουμε να το χανουμε για βλακειες ..και αναλογιζομενοι τις πιθανοτητες καθε φορας που καταφερνουμε να κανουμε σωστες μερες ....δν παιζει ποτε να γινω μαμα ετσι που το παμε!!! εχω απογοητευτει απιστευτα!!!
10ος μηνας..10 μηνες και απο αυτους μονο 3 παιζει να εχουμε πετυχει σωστα τις μερες για ....
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης