476 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 Δευ Μαρ 26, 2012 12:37 pm
goldangel1990
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
κοριτσια μου θελω να σας ρωτησω κατι,ξερει καποια να μου πει ποσο στοιχιζουν οι αναλυσεις για προλακτινη?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ioanna85 έγραψε:Εγω στον ιερεα που πηγα τελευταια για να μου διαβασει ευχουλα με ρωταγε ποσο καιρο εχω να εξομολογηθω και του ειπα χρονια!Του κακοφανηκε και με ρωταγε τι θες να εξομολογηθεις και γενικοτερα ηταν καπως....του απαντησα πως δεν εξομολογηθηκα γιατι δεν ενοιωσα πως κατι με βαραινει ωστε να το κανω!
αυτο για μενα ειναι μεγαλο φαουλ..δικαιωμα του καθενοσ ειναι να κανει οτι θελει και μαλιστα σε ενα τετοιο θεμα που ειναι εντελωσ προσωπικο....αν δεν νιωθεισ οτι σε βαραινει κατι δεν υπαρχει λογοσ να το κανεισ κατα τη γνωμη μου.η προσευχη μπροστα στισ εικονεσ νομιζω ειναι το ιδιο.στο κατω κατω τωρα νιωθεισ πχ την αναγκη και τωρα πασ..δεν καταλαβαινω την ερωτηση ποτε εξομολογηθηκεσ τελευταια φορα??τι σημασια εχει........σορυ αν γινομαι λιγο αποτομη αλλα κατι τετοια μου την δινουνioanna85 έγραψε:Εγω στον ιερεα που πηγα τελευταια για να μου διαβασει ευχουλα με ρωταγε ποσο καιρο εχω να εξομολογηθω και του ειπα χρονια!Του κακοφανηκε και με ρωταγε τι θες να εξομολογηθεις και γενικοτερα ηταν καπως....του απαντησα πως δεν εξομολογηθηκα γιατι δεν ενοιωσα πως κατι με βαραινει ωστε να το κανω!
Ada έγραψε:Κορίτσια κακά τα ψέματα σε όλους τους κλάδους υπάρχουν οι καλοί , αυτοί που μπήκαν για τα χρήματα και οι εντελώς άσχετοι...
Σε μερικούς κλάδους βέβαια οι 2 τελευταίες κατηγορίες μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνες...
Πηγαίνεις για να έρθεις πιο κοντά στο Θεό όχι για να σε κρίνουν ούτε να σε απομακρύνουν!
Ada έγραψε:
Άρτεμις συμφωνώ απόλυτα.
Εγώ που δεν έχω βρει τα λέω στις εικόνες!
Ada έγραψε:Καληνύχτα Γκρινιάρα κ όνειρα γλυκά !!
Άσχετο:
Κορίτσια θέλω να ρθουν οι διακοπές του Πάσχα, δεν την παλεύω, έχω ξεσηκωθεί πολύ με τον καλό καιρό!!!
ioanna85 έγραψε:Ada έγραψε:Καληνύχτα Γκρινιάρα κ όνειρα γλυκά !!
Άσχετο:
Κορίτσια θέλω να ρθουν οι διακοπές του Πάσχα, δεν την παλεύω, έχω ξεσηκωθεί πολύ με τον καλό καιρό!!!
εμενα παλι καθε μερα διακοπες ειναι!αν το σκεφτεις τι εμεινε; τιποτα!
Ada έγραψε:Το σκέφτομαι κ μουρλαίνομαι ακόμα παραπάνω!!
Τα μικρά ήταν κλεισμένα τόσο καιρό λόγω κακού καιρού κ ιώσεων κ όντως δε μαζεύονται!!
Να σπείρω ζιζάνια αύριο να ζητήσουν εκδρομή?
Ούρσουλα!!!έχουν δίκιο τα κορίτσια!Πού είσαι, οεο?
evi27 έγραψε:
μιλάμε έχουν αφηνιάσει!δεν νομίζω να δυσκολευτείς να τα πείσεις για εκδρομή χαχαχχα
Ada έγραψε:evi27 έγραψε:
μιλάμε έχουν αφηνιάσει!δεν νομίζω να δυσκολευτείς να τα πείσεις για εκδρομή χαχαχχα
Αν τα πω ένα "καλό καιρό έχει σήμερα, ε?" ψήθηκαν δεν θέλουν πολύ
Το θέμα είναι να πειστούν κ οι μεγάλοι, γιατί ήταν κοντά η γιορτή κτλ για την 25η
Στο εύχομαι Αρτεμις, εγώ ακόμα περιμένω το δώρο μου ...είπε ότι θα είναι κάτι σουπερ...άντε να δούμε...
Προς στο καλοκαίρι θα το δω μάλλον
αντρεςςςςςςςςς...απροβλεπτοι.σε εκπλησουν εκει που δεν το περιμενειςAda έγραψε:evi27 έγραψε:
Αν τα πω ένα "καλό καιρό έχει σήμερα, ε?" ψήθηκαν δεν θέλουν πολύ
Το θέμα είναι να πειστούν κ οι μεγάλοι, γιατί ήταν κοντά η γιορτή κτλ για την 25η
Στο εύχομαι Αρτεμις, εγώ ακόμα περιμένω το δώρο μου ...είπε ότι θα είναι κάτι σουπερ...άντε να δούμε...
Προς στο καλοκαίρι θα το δω μάλλον
καληνυχτα ιωαννα μου
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης