Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
566 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 566 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 41]

loulou_29

loulou_29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
mariabel έγραψε:Εγώ είχα πάρει 5 και τα εξαφάνισα όλα! Τώρα θα παραγγείλω 10 και τα μισά θα τα δώσω σε μια φίλη μου που ξεκινάει και αυτή προσπάθειες. Very Happy Αυτή τη φορά όμως θα κάνω οικονομία. Είναι τόσο φτηνά που ξεγελιέσαι εύκολα και κάνεις τεστ νωρίτερα... Smile

εγω ειχα παρει 20 τεστακια ωορρηξιας και ειχε 5 εγκυμοσυνης δωρο(εχω χρησιμοποιησει 2 το ενα κατα λαθος αντι για ωορρηξιας και το αλλο γιατι ειχα 2 μερες καθυστερηση κ δεν πηγαινα να κανω χοριακη Razz )

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βρε κοριτσια τ ησυχια ειναι αυτη που επεσε.....?????που ειστε ολες καλε????

loulou_29

loulou_29
art86 έγραψε:βρε κοριτσια τ ησυχια ειναι αυτη που επεσε.....?????που ειστε ολες καλε????

εγω εδω ειμαι εκανα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 30 438696 αφου τελειωσα με τις δουλειες μου κ χαζολογαω!!!!!!!!

xristina_29

xristina_29
να'μαι κ εγω..μολις γυρισα.πηγα κ την εκανα την χοριακη.θα ξερω αυριο το απογευμα.πολυ ευγενικος ο μικροβιολογος.με ρωταει ''ειναι επιθυμητη???'' του απανταω κ το ρωτατε γιατρε???κ βεβαια ειναι επιθυμητη...επιθυμητοτατη!!!τοτε σας ευχομαι ολοψυχα αυριο να σας κανω να χαρειτε...αμην παναγια μου..του ειπα για το τεστ κ μου ειπε καλυτερα που πηγα να κανω χοριακη γιατι καμμια φορα τα τεστ δεν δειχνουν απο τοσο νωρις ενω η χοριακη ειναι ξεκαθαρη κ απο την πρωτη μερα καθυστερησης..κοριτσια να ξερετε..το τεστ αρνητικο ηταν..στην φαντασια μου ηταν η δευτερη αχνη γραμμη...γιατι παραηταν αχνη εως ανυπαρκτη.αλλα προσπαθω να εχω ελπιδες.οταν ειχα μεινει εγκυος στα 18 μου ειχα κανει τεστ την 6η μερα καθυστερησης κ εδειξε αρνητικο κ ημουν εγκυος.δεν τα παω καλα φαινεται με τα τεστ..ευχομαι κ τωρα να εκανε λαθος.να ηταν πολυ νωρις για να δειξει.η αλεκα προς το παρον αφαντη...αλλα απο υγρα παρα πολλα...δεν προλαβαινω να αλλαζω σερβιετακια...κ το στηθος ειναι λιγακι φουσκωμενο αλλα δεν με ποναει καθολου..αυτααααααααα....

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σορι που εξαφανιστηκα ετσι το μεσημερι αλλα ξαπλωσα λιγο στον καναπε και το ενα εφερε το αλλο και τελικα εφαγα την μπριζολιτσα μου....χαχαχαχα... Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 30 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 30 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 30 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 30 215994

μετα με πηρε ο υπνος και τωρα ξυπνησα...λεω να βγω για περπατημα σε λιγο...

χριστινα για ακομα μια φορα ευχομαι να πανε ολα καλα με την χοριακη (και θα πανε το προαισθανομαι...) υπομονη τωρα ως αυριο!!!

μαρακι μην πτοεισαι κοπελα μου...κι εμενα ηρθε η χαζοαλεκα αλλα τωρα ειμαι στις γονιμες και του δινω και καταλαναινει...οποτε ανασκουμπωσου,παρε δυναμεις και μετα βουρ........ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 30 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 30 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 30 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 30 215994

στις υπολοιπες ζουζουνες που ειναι ον λαιν Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 30 M032Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 30 M032Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 30 M032

xristina_29

xristina_29
γκρινιαρα έγραψε:σορι που εξαφανιστηκα ετσι το μεσημερι αλλα ξαπλωσα λιγο στον καναπε και το ενα εφερε το αλλο και τελικα εφαγα την μπριζολιτσα μου....χαχαχαχα... Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 30 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 30 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 30 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 30 215994

μετα με πηρε ο υπνος και τωρα ξυπνησα...λεω να βγω για περπατημα σε λιγο...

χριστινα για ακομα μια φορα ευχομαι να πανε ολα καλα με την χοριακη (και θα πανε το προαισθανομαι...) υπομονη τωρα ως αυριο!!!

μαρακι μην πτοεισαι κοπελα μου...κι εμενα ηρθε η χαζοαλεκα αλλα τωρα ειμαι στις γονιμες και του δινω και καταλαναινει...οποτε ανασκουμπωσου,παρε δυναμεις και μετα βουρ........ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 30 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 30 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 30 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 30 215994

στις υπολοιπες ζουζουνες που ειναι ον λαιν Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 30 M032Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 30 M032Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 30 M032

μακαρι η διαισθηση σου να βγει αληθινη κουκλα μου!

loulou_29

loulou_29
κοριτσια παω να ετοιμαστω να παω βολτουλα!!!!!!θα τα πουμε το βραδακι.....χριστινακι υπομονη και θα περασουν οι ωρες!!!!!!!!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loulou_29 έγραψε:κοριτσια παω να ετοιμαστω να παω βολτουλα!!!!!!θα τα πουμε το βραδακι.....χριστινακι υπομονη και θα περασουν οι ωρες!!!!!!!!

καλη βολτουλα ομορφη!!!να περασεις καλα!!!τα λεμε μετα!!!Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 30 M057

mariabel

mariabel
Χριστίνα, και εγώ είχα πολλά υγρά! Είμαι σίγουρη ότι είσαι έγκυος! Very Happy Τα αρνητικά τεστ μπορεί να είναι λάθος (αν η σύλληψη είναι καθυστερημένη), αλλά τα θετικά ποτέ δεν είναι λάθος!! Θα περιμένω με ανυπομονησία το αποτέλεσμα αν και είμαι σίγουρη!! Very Happy

xristina_29

xristina_29
mariabel έγραψε:Χριστίνα, και εγώ είχα πολλά υγρά! Είμαι σίγουρη ότι είσαι έγκυος! Very Happy Τα αρνητικά τεστ μπορεί να είναι λάθος (αν η σύλληψη είναι καθυστερημένη), αλλά τα θετικά ποτέ δεν είναι λάθος!! Θα περιμένω με ανυπομονησία το αποτέλεσμα αν και είμαι σίγουρη!! Very Happy

σε ευχαριστω πολυ Μαρακι μου..εισαι λιγακι καλυτερα εσυ????

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια μου συγνωμη που χαθηκα απο χτες ετσι ξαφνικα αλλα ειμαι παρα πολυ στεναχωρημενη απο χτες κλαιω απολυσανε τον αντρα μου απο την δουλεια και ειμαι χαλια συγνωμη αν σας στεναχωρησα και εσας αλλα καπου ειθελα να τα πω αντι να στηριξω εγω τον αντρα μου με στηριζει εκεινος δεν εχω δυναμεις δεν αντοχες δεν εχω καταφερει να κλεισω λιγο τα ματια μου να κοιμηθω να ηρεμησω το στομαχι μου εχει γινει κομπος νιωθω οτι ολα μου τα ονειρα και οι ελπιδες για μια αξιοπρεπη ζωη εχουν τελειωσει αχ Θεε μου πως θα τα καταφερουμε??? γιατι??? τον αδικησαν πολυ τον αντρα μου και ο εκεινος εγωνιστηκε τοσο πολυ εκει μεσα αλλα δυστηχως αυτο ειναι το ευχαριστω

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αγάπη δεν έχω λόγια No No
κάνε κουράγιο κ προσπάθησε να ηρεμήσεις.

Πίστεψέ με κι εγώ κάθε μέρα τρέμω ότι θα γίνει κ σ εμάς έτσι πως τα χουν κάνει σε αυτή τη χώρα!

Άμα είστε γεροί, δουλεία θα βρεθεί.Προέχει να στε ήρεμοι κ καλά Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 30 417472

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγάπη μου ξέρω ότι δεν γίνεται να μην στεναχωριέσαι!!είναι δύσκολα τα πράγματα!αλλά προσπάθησε να είσαι δυνατή και πιστεύω θα την βρείτε την άκρη!γιατί οι καλοί ανθρωποι δεν χάνονται κούκλα μου.το πιστεύω αυτό!

maria.tst

maria.tst
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αγάπη καταλαβαίνω τι περνάς. Μ' αυτό το αγχος ζούμε όλοι.
Την υγειά μας να 'χουμε κοπέλα μου και θα τα καταφέρουμε.

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη καταλαβαινω απολυτα πως νοιωθεις το'χω περασει κι εγω αυτο το σταδιο...δυστυχως στη χωρα που ζουμε ολα πανε κατα διαολου...κανε υπομονη κοριτσακι μου και σιγουρα θα ξημερωσει μια καλυτερη μερα για την οικογενεια σου...

φτανει να ειστε υγιεις...κανεις που το "τομαρι" του αξιζει δεν χανεται σ'αυτον τον κοσμο...

lolita2012

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κορίτσια καλησπέρα!!
Την έκανα τη χοριακή. Αύριο το μεσημέρι θα ξέρω.. Υπομονή έως τότε...
Νιώθω λίγο σαν άρρωστη, δεν ξέρω. Κρυώνω και δεν έχω κ πολύ διάθεση

Χριστινάκι καλά αποτελέσματα κοριτσάκι μου

Αγάπη, λυπάμαι πολύ.. Θα δεις, θα τα καταφέρετε. Εμένα απέλυσαν τον πατέρα μου και τον γαμπρό μου και στον άλλο μου γαμπρό έκαναν τέτοιες μειώσεις που έφτασε στα 600ευρώ. Η κατάσταση είναι χάλια αλλά θα δεις, όλα θα πάνε καλά στο τέλος

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lolita2012 έγραψε:κορίτσια καλησπέρα!!

Αγάπη, λυπάμαι πολύ.. Θα δεις, θα τα καταφέρετε. Εμένα απέλυσαν τον πατέρα μου και τον γαμπρό μου και στον άλλο μου γαμπρό έκαναν τέτοιες μειώσεις που έφτασε στα 600ευρώ. Η κατάσταση είναι χάλια αλλά θα δεις, όλα θα πάνε καλά στο τέλος

καλα αποτελεσματα και σε σενα κοριτσακι...ανυπομονω να ξημερωσει για να μαθω νεα σας!!!

lolita2012

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γκρινιαρα έγραψε:
lolita2012 έγραψε:κορίτσια καλησπέρα!!

καλα αποτελεσματα και σε σενα κοριτσακι...ανυπομονω να ξημερωσει για να μαθω νεα σας!!!

Σ ευχαριστώ κοριτσάκι μου.. Κι εγώ ελπίζω να είναι καλά τα νέα..

xristina_29

xristina_29
αποκοιμηθηκα κυριολεκτικα πανω στον υπολογιστη..κ ξυπνησα τωρα...Αγαπη μου τι να πω????οπως εγραψαν κ τα αλλα κοριτσια οι καλοι ανθρωποι δεν πανε χαμενοι.κ ο Γιωργος μου ηταν ανεργος κ απελπισμενος κ τα φερναμε περα πολυ δυσκολα κ τελικα του χαμογελασε η τυχη κ ξαναβρηκε δουλεια.ετσι κ η τυχη δεν θα αφησει κ τον δικο σου αντρα.μπορει να ζοριστειτε για λιγο καιρο αλλα αν εχετε την υγεια σας κ ο ενας τον αλλο συντομα θα αλλαξουν τα πραγματα.να ειστε δυνατοι κ οι 2 κ να πιστευετε πως θα αλλαξουν τα πραγματα προς το καλυτερο.αλλωστε μετα απο την μπορα παντοτε βγαινει το ουρανιο τοξο...υπομονη κ ευχομαι ολα να πανε καλα...

Λολιτα περιμενουμε αυριο μαζι τα αποτελεσματα ε???αν δεν ειναι για μενα θετικα ας ειναι τουλαχιστον για σενα..καλη μας επιτυχια...

lolita2012

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
xristina_29 έγραψε:αποκοιμηθηκα κυριολεκτικα πανω στον υπολογιστη..κ ξυπνησα τωρα...Αγαπη μου τι να πω????οπως εγραψαν κ τα αλλα κοριτσια οι καλοι ανθρωποι δεν πανε χαμενοι.κ ο Γιωργος μου ηταν ανεργος κ απελπισμενος κ τα φερναμε περα πολυ δυσκολα κ τελικα του χαμογελασε η τυχη κ ξαναβρηκε δουλεια.ετσι κ η τυχη δεν θα αφησει κ τον δικο σου αντρα.μπορει να ζοριστειτε για λιγο καιρο αλλα αν εχετε την υγεια σας κ ο ενας τον αλλο συντομα θα αλλαξουν τα πραγματα.να ειστε δυνατοι κ οι 2 κ να πιστευετε πως θα αλλαξουν τα πραγματα προς το καλυτερο.αλλωστε μετα απο την μπορα παντοτε βγαινει το ουρανιο τοξο...υπομονη κ ευχομαι ολα να πανε καλα...

Λολιτα περιμενουμε αυριο μαζι τα αποτελεσματα ε???αν δεν ειναι για μενα θετικα ας ειναι τουλαχιστον για σενα..καλη μας επιτυχια...

Σ ευχαριστώ κοριτσάκι αλλά μάλλον για σένα θα είναι σίγουρα θετικά...Εγώ νιώθω χάλια απο την ώρα που ήρθα.. Και ψυχολογικά και σωματικά...

xristina_29

xristina_29
lolita2012 έγραψε:
xristina_29 έγραψε:αποκοιμηθηκα κυριολεκτικα πανω στον υπολογιστη..κ ξυπνησα τωρα...Αγαπη μου τι να πω????οπως εγραψαν κ τα αλλα κοριτσια οι καλοι ανθρωποι δεν πανε χαμενοι.κ ο Γιωργος μου ηταν ανεργος κ απελπισμενος κ τα φερναμε περα πολυ δυσκολα κ τελικα του χαμογελασε η τυχη κ ξαναβρηκε δουλεια.ετσι κ η τυχη δεν θα αφησει κ τον δικο σου αντρα.μπορει να ζοριστειτε για λιγο καιρο αλλα αν εχετε την υγεια σας κ ο ενας τον αλλο συντομα θα αλλαξουν τα πραγματα.να ειστε δυνατοι κ οι 2 κ να πιστευετε πως θα αλλαξουν τα πραγματα προς το καλυτερο.αλλωστε μετα απο την μπορα παντοτε βγαινει το ουρανιο τοξο...υπομονη κ ευχομαι ολα να πανε καλα...

Σ ευχαριστώ κοριτσάκι αλλά μάλλον για σένα θα είναι σίγουρα θετικά...Εγώ νιώθω χάλια απο την ώρα που ήρθα.. Και ψυχολογικά και σωματικά...

γιατι κοριτσι μου????μην νομιζεις κ εγω νιωθω περιεργα..δεν ειμαι αισιοδοξη οσο θα ηθελα..εσυ γιατι???τι ακριβως νιωθεις?????

lolita2012

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
xristina_29 έγραψε:
lolita2012 έγραψε:

γιατι κοριτσι μου????μην νομιζεις κ εγω νιωθω περιεργα..δεν ειμαι αισιοδοξη οσο θα ηθελα..εσυ γιατι???τι ακριβως νιωθεις?????

αμ δεν ξέρω γιατί νιώθω έτσι...Νομίζω οτι έχω νεύρα αλλά μάλλον ψάχνω αφορμή να βάλω τα κλάματα.. και κρυώνω ενώ οι άλλοι μέσα στο σπίτι είναι με κοντομάνικα! χθες που με ξανάπιασε αυτό έκανα ενα ζεστό μπανάκι κ ηρέμησα..
Βασικά σκέφτομαι κι οτι θα απογοητευτώ αύριο..
Βασικά είμαι Down γενικώς.. θα ανέβω όμως.

Αχ τι τραβάμε για να γίνουμε μάνες και μετά για να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας...!!!!Ενώ οι άντρες... στην κοσμάρα τους!

xristina_29

xristina_29
lolita2012 έγραψε:
xristina_29 έγραψε:
lolita2012 έγραψε:

αμ δεν ξέρω γιατί νιώθω έτσι...Νομίζω οτι έχω νεύρα αλλά μάλλον ψάχνω αφορμή να βάλω τα κλάματα.. και κρυώνω ενώ οι άλλοι μέσα στο σπίτι είναι με κοντομάνικα! χθες που με ξανάπιασε αυτό έκανα ενα ζεστό μπανάκι κ ηρέμησα..
Βασικά σκέφτομαι κι οτι θα απογοητευτώ αύριο..
Βασικά είμαι Down γενικώς.. θα ανέβω όμως.

Αχ τι τραβάμε για να γίνουμε μάνες και μετά για να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας...!!!!Ενώ οι άντρες... στην κοσμάρα τους!

αστα να πανε...το μεγαλο λουκι εμεις το τραβαμε..εσυ κρυωνεις..εγω παλι ζεσταινομαι απιστευτα..κ εχω κ καουρες που μου εχουν σπασει τα νευρα..επισης νευρα εχω απο το αγχος μου να περασουν οι ωρες κ να μαθω να ησυχασω..απο την αλλη φοβαμαι κ εγω οπως κ εσυ μη μου πει οτι ειναι αρνητικη...πφφφ...σε αναμμενα καρβουνα ειμαστε κ οι 2...σε ωιωθω απιστευτα...

maroylaki

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Κορίτσια καλησπέρα!Είμα νέο μέλος στο φόρουμ!Προσπαθούμε και έμεις για νινί αλλά έχω ΣΠΩ οπότε κάνουμε πρόκληξη ωορεξίας,καθότι προσπαθούσαμε σχεδόν χρόνο!Είναι ο 1ος μήνας προσπάθειας και εύχομαι σε όλες καλή επιτυχία!!! Very Happy

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ήρθα κι εγω με κάπως καλύτερη διάθεση απο το πρωί!

αγαπη μου μην εισαι έτσι!!την υγεια μας πρέπει να φροντίσουμε πρώτα πρώτα και ειμαι σίγουρη ότι ο άντρας σου είναι εργατικό παιδί και θα βρεί σύντομα δουλεια!! και που ξέρεις?μπορεί να είναι και καλύτερα από εκεί που ήταν τώρα!! κάθε εμπόδιο για καλό λένε οι παλιοί... ελπίζω να ισχύει στην περίπτωση σας!

Χριστίνα και Λολίτα σας εύχομαι μια θετικότατη χοριακή αύριο!!! θα περιμένω με αγωνία να δω νεα!!

μαρουλακι σου ευχομαι να εχετε το καλύτερο αποτέλεσμα αυτό το μηνα!καλως ήρθες στην παρέα μας!

Πάω να ξεμπιρμπιλιάσω τον κοντό κι επανέρχομαι!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις