Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
531 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 531 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 41]

vasiliki25

vasiliki25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εμείς είπαμε θα κάνουμε 5 (μεγάλη αισιοδοξία) όλο και κάποια θα κάνω συμπεθέρα από εδώ tongue

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
5 ε; μου αρεσουν τα πολλα παιδια αλλα λεει ο αντρας μου πως δεν ειναι εποχες για τετοια...εγω παλι σκεφτομαι εδω δεν μπορω να πιασω το 1 τα 3 με μαραναν;;;

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γερό πάνω απ'όλα Παναγία μου και όλα τα παιδάκια του κόσμου.. Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 7 669659
κάνω πλάκα στον άντρα μου γιαυτό αστειεύτηκα τώρα..

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:5 ε; μου αρεσουν τα πολλα παιδια αλλα λεει ο αντρας μου πως δεν ειναι εποχες για τετοια...εγω παλι σκεφτομαι εδω δεν μπορω να πιασω το 1 τα 3 με μαραναν;;;

γιατί σκέφτεσαι τόσο αρνητικά βρε ιωάννα;ξέρεις ότι μπορείς να συλλάβεις όμως και το ότι είχες μια ατυχία(σίγουρα η λέξη δεν είναι η κατάλληλη)δε σημαίνει ότι δε θα γίνεις μανούλα..

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ αυτα τα ονειρα βρε κοριτσια κανουμε ολες απο μικρη θυμαμε τον εαυτο μου να εχω τουλαχιστον 3, 4 παιδια αλλα δυστηχως η ζωη ειναι τοσο δυσκολη ετσι οπως την καταντησαν μερικοι τωρα λεω μακαρι να με αξιωσει ο Θεος να κανω εστω 2 παιδακια αλλα ας ερθει πρωτα το πρωτο και μετα εχει ο Θεος

vasiliki25

vasiliki25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ioanna85 έγραψε:5 ε; μου αρεσουν τα πολλα παιδια αλλα λεει ο αντρας μου πως δεν ειναι εποχες για τετοια...εγω παλι σκεφτομαι εδω δεν μπορω να πιασω το 1 τα 3 με μαραναν;;;

και μένα τα ίδια μου λέει.
θα έρθει το μωράκι σου, δεν θέλω να στεναχωριέσαι και να σκέφτεσαι έτσι θα μου πείς ποία είσαι εσύ και μου τα λες αυτά αλλά θέλω όλες να είστε καλά και σύντομα να έχουμε αυτό που λαχταράμε πιο πολύ. μπορεί να μην σας ξέρω προσωπικά αλλά εδώ είμαστε ενωμένες γι'αυτόν τον σκοπό

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κορίτσια θα σας πω κάτι να το σχολιάσετε.μια φίλη μου έκανε ένα μωράκι το 2009 με καισαρική και το 2010 το δεύτερο.το σεπτέμβριο που μας πέρασε έμεινε έγκυος και πήγε στο γιατρό και της είπε να κάνει έκτρωση(ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ)επειδή δε μπορεί να κάνει 3η καισαρική.άλλαξε γιατρό και είναι τώρα στον 7ο μήνα..

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ειρηνη ισως αποψε ειναι δυσκολη νυχτα για μενα και η αισιοδοξια μου δεν ειναι στα φορτε της!Δυστυχως ξερω παραδειγματα που θα σε διαψευσουν. Δεν παυω να ελπιζω αλλα απο εκει που ελεγα πως εμενα δε με αγγιζουν καποια πραγματα, πως εμενα δε θα μου συμβουν μου χτυπανε την πορτα....
Οσο για την φιλη σου με ποια δικαιολογια της ειπε οχι 3η καισαρικη;;;

Αγαπη οσα ο ανθρωπος ονειρευεται δυστυχως τα αφηνει ονειρα η ζωη...μα που ξερεις μπορει μια μερα να κερδισεις το λοττο και να γεμισεις ενα σπιτι με παιδικες φωνουλες!

Βασιλικη αυτο προσφερουμε η μια στην αλλη...την ελπιδα!Πεφτεις εσυ σε σηκωνω εγω...πεφτω εγω με σηκωνεις εσυ!Καμια φορα ο αγνωστος ειναι καλυτερη παρηγορια απο τον διπλανο σου!

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ιωάννα διάβασα το θέμα σου και καταλαβαίνω γιατί δεν αισθάνεσαι καλά απόψε..δε θέλω να σου πω κάτι..τώρα όλα όσα θα σου πούμε σου φαίνονται ανούσια το καταλαβαίνω..
όσο για τη φίλη μου της είπε ότι είναι επικίνδυνο.απλά ήθελα να σχολιάσω ότι υπάρχουν γιατροί που προτείνουν έκτρωση τόσο απλά και θεωρούνται επιστήμονες..
σας καληνυχτίζω..πολλά φιλιά σε όλες Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 7 334590 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 7 334590

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια μου εγω νυσταξα και λεω να αποσυρθω καληνυχτα αυριο ραντεβου για καφεδακι στο στεκι μας σας περιμενω ολες Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 7 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 7 417472

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ειρηνη ευχαριστω για την κατανοηση!Για το θεμα της φιλης σου θα σου πω το εξης...Ο επιτρεπομενος αριθμος για τις καισαρικες τομες παλιοτερα ηταν συγκεκριμενος,παρα το γεγονος οτι καθε γιατρος ειχε το δικο του στανταρ ολοι,ειχαν ενα!Αλλοι ελεγαν 3, αλλοι 4 και αλλοι ακομα και 6!Σημερα πια με τηνν επιστημη να προχωρα λεμε πως δεν υπαρχουν και τοσο κλειστα ορια!Αυτο που με προβληματιζει στον γιατρο της ειναι γιατι ηταν τοσο καθετος;Μηπως δεν εκανα σωστη δουλεια στις προηγουμενες και φοβαται τωρα για ρηξη μητρας;!Λεω εγω!Παντως περα απο αυτο ειναι Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο-Σ!Και δυστυχως δεν ειναι ο μονος!
Καληνυχτα κι ονειρα γλυκα!
Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 7 Md044

Αγαπη μου καληνυχτα κι ονειρα γλυκα!
Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 7 Md040

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φευγω κι εγω.......Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 7 M047Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 7 M038Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 7 M093

Αργυρώ030509

Αργυρώ030509
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα κούκλες!!!!!!!
sunny sunny sunny
flower flower flower

mariposa

mariposa
καλημερα σε ολες τις ομορφες!τι κανετε?ioanna στεναχωρηθηκα που διαβασα ξανα την ιστορια σου και τις σκεψεις που εκανες παλι,που λογικο ειναι να το σκεφτεσαι κοπελα μου αλλα εδω ειμαστε πολλες περασαμε τα ιδια,παρε κουραγιο και συνεχισε,προχωραμε μπροστα για να ερθουν τα καλυτερα!

loulou_29

loulou_29
Καλημερα κουκλες και καλη εβδομαδα να εχουμε!!!!!!παω να φτιαξω Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 7 438696 και ερχομαι να διαβασω και τα υπολοιπα!!!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 7 C35

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!!! ακομη δν εχει ανοιξει το ματι!! Λιγο η χθεσινη κουραση , λιγο η αλλαγη της ωρας.. δν μπορω να συνελθω!!

εχασα και την μια μερα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 7 215994 χθες γιατι ημουν τοσο κουρασμενη που δν το σκεφτομουν με τιποτα!!!Σημερα και αυριο αν γινει κατι καλως..αλλιως οι ελπιδες μεταφερονται τον επομενο μηνα!! Rolling Eyes

Για να αρχισω με το σεντονακι

Αργυρω μου τι κανεις?καλε θα πεσεις κατω απο υπερκοπωση καμια μερα!!! εδω εγω που κουραστηκα τοσο αυτο τον καιρο για λιγο περασε χθες κι αυτο απο το μυαλο μου, να χαλαρωσω λιγο δηλ. για να μη πεσω κατω και με τρεχουν στο τελος!! εχω καιρο να σε πετυχω μεσα!!Ελπιζω να μου εισαι κι εσυ και ολη η οικογενεια πολυ καλα!!

Ιωαννα τι εχεις κουκλιτσα μου και εισαι μεσα στα νευρα??καταλαβαινει μωρε κι αυτος ο αντρουλης σου οτι δν φερεσαι ετσι γιατι ειναι ο εαυτος σου,αλλα γιατι τα επαιξαν οι ορμονες!
καλα οι γοβες ειναι ΤΕΛΕΙΕΣ!!!μην στεναχωριεσαι γλυκο μου κοριτσακι και ειμαι σιγουρη οτι θα ερθει συντομα το αλλο μωρακι που θα μεινει μεσα στην κοιλιτσα σου μεχρι να γινει κανονικο ανθρωπακι και να το παρεις στην αγκαλιτσα σου!!!!! γιατι οπως και ολα τα κοριτσακια εδω μεσα , το αξιζεις με το παραπανω!!!

Αντα βλεπω τη γιορτασαμε καλα την 25η ε? χεχεχε αχ καημενη γιαγια..ειχε και καλεσμενους..ολοι ετσι affraid βλεπω να εφυγαν απο εκει!! χαχαχ Laughing Laughing Laughing οσο για το θεμα με την γνωστη ηθοποιο που ποσταρες Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 7 M063

Γκρινιαρα ..αυτα τα λενε μαλλον αντρες για να κανουμε διαφορα χωρις να παραπονιομαστε Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 7 M011

Ευη ελπιζω να αξιζει τον πονο κοριτσακι μου και να μας πεις ευχαριστα σε λιγες μερες Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 7 328109 τωρα ντρεπομαι,γιατι εγω κουραστηκα και ειπα οχι στην μπριζολα κι εσυ πονας και παλι τα καταφερες!!!? σε θαυμαζω!! Laughing Laughing Laughing

Θεοδωρα βλεπω κι εσεις το ριξατε εξω χθες ! Very Happy Very Happy εγω παλι καλα ποτε δν επινα πολυ οποτε και τωρα συνεχιζω ετσι!! τι να κανω που δν με δελεαζει καμια γευση απο οτιδηποτε με αλκοολ για να με κανει να το πιω σε ποσοτητα Razz Razz
αχ οχι το τσιγαρο!Ενταξει δν πειραζει που καπνισες χθες, αλλα μη το ξαναξεκινησεις αν ειχες καταφερει να το κοψεις!!! σκεψου το σαν ενα διαλειμματακι και συνεχισε οπως πριν!

Εβελιν εγω μπορω χωρις μπριζολα οσο ειμαστε χωρια, αλλα να τον εχω μαζι μου στο ιδιο κρεβατι και να κανω 40 μερες να φαω μπριζολα????Ε ΟΧΙ! αυτο δν γινεται!! Εγω προσωπικα δν θεωρω οτι εκανες κατι κακο!! Εξαλλου δν πιστευω στον Θεο που τιμωρεί και σε κανει να νιωθεις τυψεις για την φυση σου, αλλα αυτον που σε αγαπαει με τα ελλατωματα σου εφοσον εισαι γενικοτερα καλος ανθρωπος!!!

Αρτεμις περιμενω να μας πεις αν εκανες το τεστακι!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 7 654316

Αγαπη παστιτσιο για βραδινό?? εγω αν φαω κανονικο φαγητο το βραδυ δν μπορω να κοιμηθω!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 7 M190
δν μου αρεσει καθολου η σοδα!!
ουτε καν σκεφτομουν παιδια απο μικρη!!Μεχρι τα 25 ημουν ΣΙΓΟΥΡΗ οτι δν θα παντρευτω ποτε (παρολο που ημουν ηδη με τον αντρα μου 6 χρονια μαζι!!!οχι να κανω και παιδια!!χαχα)

Καλως ηρθες στο παρεακι μας Βασιλικη!!! Ελπιζω να τα καταφερετε συντομα!! Εμεις ειμαστε στον 10 μηνα ....και βλεπουμε!

Ειρηνη κι εγω αυτο ηθελα, να παντρευτω πρωτα μπας και μαζεψουμε και λεφτακια..κι ετσι περιμενε το σπορακι μου και δν εχει φυτρωσει ακομη!!Ελπιζω τωρα που φτανει ο καιρος να μας κανει την τιμη χιχιχι κι εγω μεχρι πριν χτυπησει ξαφνικα το βιολογικο μου ρολοι τον Ιουνιο που μας περασε δν το σκεφτομουν ..απλα ελεγα οτι θα ηταν καλο να εχω παντρευτει και να εχω παιδακι μεχρι τα 30! Το πρωτο σκελος το προλαβαινω... ελπιζω και το δευτερο!!χιχιχι

mariposa καλημερα!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 7 417472

Έχει επεξεργασθεί από τον/την boubou στις Κυρ Μαρ 25, 2012 11:21 pm, 1 φορά

Αργυρώ030509

Αργυρώ030509
Ιωάννα μου,θέλω ένα site,μία διεύθυνση στην Αθήνα,οτιδήποτε τεσπά για το blanco!!! Rolling Eyes

lolita2012

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα!!!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 7 215994

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lolita2012 έγραψε:Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα!!!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 7 215994

καλημερα! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 7 M139

Αργυρώ030509

Αργυρώ030509
Έλλη μου,κουκλίτσα μου!!!
Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!
Εμείς είμαστε όλοι καλά!!!Βαλθήκαμε να κάνουμε το σπίτι μας αστραφτερό!!!Βαρέθηκα όλο τον χειμώνα την κλεισούρα και τώρα θέλω να τελειώνω με την γενική για να μπορώ να ξεκουραστώ και να χαρώ τα παιδάκια μου!!! Smile Smile Smile
Προχτές πήραμε καινούργιο ποδήλατο στον μικρό μας!!!(Της μεγάλης της είχαμε πάρει πέρυσι!!!)Βρήκα και εγώ ένα ωραίο και θα πάρω και εγώ ποδήλατο!!!!!!!Πολύ γέλιο λέμε!!!Μου έχει λείψει πολύ!!!Μου έδωσε μια φίλη και καθισματάκι για την μικρή μου και έτσι απο βδομάδα θα βγαίνουμε για ποδηλατάδα οικογενειακώς!!! Razz
Εσείς πως πάτε?Με την μετακόμιση τελειώνεις,έτσι?!!!Το βάψιμο και τέλος!!! Cool

Αργυρώ030509

Αργυρώ030509
lolita2012 έγραψε:Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα!!!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 7 215994

Καλημέρα!!! Smile

lolita2012

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αργυρώ μου τώρα προσπαθώ να σας μάθω..και να μπω και στην παρέα σας φυσικά. Να σου ζήσουν τα αγγελούδια σου.

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αργυρώ030509 έγραψε:Έλλη μου,κουκλίτσα μου!!!
Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!
Εμείς είμαστε όλοι καλά!!!Βαλθήκαμε να κάνουμε το σπίτι μας αστραφτερό!!!Βαρέθηκα όλο τον χειμώνα την κλεισούρα και τώρα θέλω να τελειώνω με την γενική για να μπορώ να ξεκουραστώ και να χαρώ τα παιδάκια μου!!! Smile Smile Smile
Προχτές πήραμε καινούργιο ποδήλατο στον μικρό μας!!!(Της μεγάλης της είχαμε πάρει πέρυσι!!!)Βρήκα και εγώ ένα ωραίο και θα πάρω και εγώ ποδήλατο!!!!!!!Πολύ γέλιο λέμε!!!Μου έχει λείψει πολύ!!!Μου έδωσε μια φίλη και καθισματάκι για την μικρή μου και έτσι απο βδομάδα θα βγαίνουμε για ποδηλατάδα οικογενειακώς!!! Razz
Εσείς πως πάτε?Με την μετακόμιση τελειώνεις,έτσι?!!!Το βάψιμο και τέλος!!! Cool

ναι ευτυχως με την μετακομιση σχεδον τελειωσα!!Βεβαια το σπιτακι που μενουμε τωρα θελει λιγες αλλαγες,αλλα θα το κανουμε σιγα σιγα γιατι τωρα δν υπαρχει Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 7 M186 τα πιο πολλα εγιναν!
Αν εχετε περιοχες να κανετε ποδηλαταδα νομιζω οτι θα ειστε σουπερ!κι εσυ θα περνας ωραιο χρονο με τα παιδακια σου και θα γυμναζεσαι παραλληλα!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 7 M087
κι εγω ετσι ειμαι..οταν εχω κατι να κανω, προτιμω να τα κανω ολα μαζι κι ας πεσω κατω απο κουραση, ωστε να εχω την επομενη μερα ελευθερη να ξεκουραστω και να απολαυσω στιγμες με τους ανθρωπους που αγαπω!!

Αργυρώ030509

Αργυρώ030509
lolita2012 έγραψε:Αργυρώ μου τώρα προσπαθώ να σας μάθω..και να μπω και στην παρέα σας φυσικά. Να σου ζήσουν τα αγγελούδια σου.

Σε ευχαριστώ πολύ!!! Smile Καλώς μας ήρθες!!!

Αργυρώ030509

Αργυρώ030509
Έτσι ακριβώς Έλλη μου!!!Να ξεμπερδεύω γρήγορα να έχω χρόνο για μας!!!
Περιοχές για ποδηλατάδα (εκτός απο τους "ποδηλατόδρομους") έχουμε και ένα ποδηλατοδρόμιο,10' απο το σπίτι μας,αλλά πάμε και αλλού!!! Smile
Άντε να τελειώνετε και εσείς!!!Τα υπόλοιπα σιγά σιγά!!!
Εμείς είμαστε 10 μήνες εδώ και δεν έχω ουτε κουρτινόξυλα!!!Σιγά σιγά!!! Razz

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις