151 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 Κυρ Μαρ 25, 2012 3:06 pm
vasiliki25
Πανταχού παρούσα!
εμείς είπαμε θα κάνουμε 5 (μεγάλη αισιοδοξία) όλο και κάποια θα κάνω συμπεθέρα από εδώ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ioanna85 έγραψε:5 ε; μου αρεσουν τα πολλα παιδια αλλα λεει ο αντρας μου πως δεν ειναι εποχες για τετοια...εγω παλι σκεφτομαι εδω δεν μπορω να πιασω το 1 τα 3 με μαραναν;;;
ioanna85 έγραψε:5 ε; μου αρεσουν τα πολλα παιδια αλλα λεει ο αντρας μου πως δεν ειναι εποχες για τετοια...εγω παλι σκεφτομαι εδω δεν μπορω να πιασω το 1 τα 3 με μαραναν;;;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την boubou στις Κυρ Μαρ 25, 2012 11:21 pm, 1 φορά
lolita2012 έγραψε:Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα!!!!!!
Αργυρώ030509 έγραψε:Έλλη μου,κουκλίτσα μου!!!
Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!
Εμείς είμαστε όλοι καλά!!!Βαλθήκαμε να κάνουμε το σπίτι μας αστραφτερό!!!Βαρέθηκα όλο τον χειμώνα την κλεισούρα και τώρα θέλω να τελειώνω με την γενική για να μπορώ να ξεκουραστώ και να χαρώ τα παιδάκια μου!!!
Προχτές πήραμε καινούργιο ποδήλατο στον μικρό μας!!!(Της μεγάλης της είχαμε πάρει πέρυσι!!!)Βρήκα και εγώ ένα ωραίο και θα πάρω και εγώ ποδήλατο!!!!!!!Πολύ γέλιο λέμε!!!Μου έχει λείψει πολύ!!!Μου έδωσε μια φίλη και καθισματάκι για την μικρή μου και έτσι απο βδομάδα θα βγαίνουμε για ποδηλατάδα οικογενειακώς!!!
Εσείς πως πάτε?Με την μετακόμιση τελειώνεις,έτσι?!!!Το βάψιμο και τέλος!!!
lolita2012 έγραψε:Αργυρώ μου τώρα προσπαθώ να σας μάθω..και να μπω και στην παρέα σας φυσικά. Να σου ζήσουν τα αγγελούδια σου.
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης