201 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 Δευ Μαρ 26, 2012 1:07 am
lolita2012
Πανταχού παρούσα!
Την Παρασκευή αρνητικό και σήμερα το πρωι αχνή 2η γραμμή
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Αργυρώ030509 έγραψε:Γειά σου Αγαπάκι!!!
Αρα σημερα εισαι στην 23η ημερα του κυκλου αν δεν κανω λαθος!Οταν το τεστ λεει 5 μερες μετα την πιθανη ημερομηνια συλληψης εννοει 5 + 3 μερες για την εμφυτευση =8 μερες!Αρα σε κανονικο κυκλο 28 ημερων πρεπει να γινει το τεστ την 24η ημερα του κυκλου!lolita2012 έγραψε:ioanna85 κανονικά δεν περιμένω την Κυριακή. Αλλά έκανα ένα τεστάκι σήμερα (αυτά που δείχνουν νωρίτερα) και βγήκε η 2η αχνή γραμμή. Τελευταία περίοδο είχα 4/3
Λεμονάκι έγραψε:Λολίτα τι ταξίδι θα κάνεις, με αεροπλάνο ;
γιατί δεν ρωτάς τον γιατρό σου να σου απαντήσει σίγουρα αν επηρεάζεται.
Ιωάννα
ioanna85 έγραψε:lolita2012 για αυτο βγηκε αχνη!Ειναι νωρις ακομα!Αν εχεις το περιθωριο κανε χοριακη απο την 25η ημερα του κυκλου και μετα οχι μονο για να επιβεβαιωση την εγκυμοσυνη αλλα και για να δειξει ενα νουμερο αντιπροσωπευτικο της εβδομαδας που εισαι!
Ελλη μακαρι να ειμαι εγω η τελευταια στη λιστα σου για παρα παρα πολυ καιρο! Το πρωι να τρως,θα τα καψεις κατα τη διαρκεια της ημερας! Οσο για το φτερνισμα μηπως ειναι αλλεργια;;
Λεμονακι
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης