301 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 Τετ Μαρ 28, 2012 7:36 am
evi27
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου συνονόματη!
Έλλη καλή δουλειά!
Έλλη καλή δουλειά!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
xristina_29 έγραψε:μιλησα τωρα με την φιλη μου που ειναι μητερα 3 παιδιων κ ως εμπειρη μου ειπε οτι ο μικροβιολογος κατι ειδε κ για αυτο την ξανακανει.επειδη ειναι πολυ νωρις ισως εδειξε πολυ χαμηλες τιμες κ για αυτο το ξανακανει.μου ειπε πως αν δεν ημουν εγκυος δεν θα χρειαζοταν επαναληψη.θα μου ελεγε αμεσως οτι δεν ειμαι εγκυος..δεν ξερω τι να πιστεψω...εχω πεθανει απο το αγχος κ τον φοβο μου...ειμαι???δεν ειμαι????χριστε μουυυυυ...κοντευω να τρελαθω....
goldangel1990 έγραψε:αυτος ο μικροβιολογος βαλθηκε να μας γκαστρωσει ολες απ το αγχος!!!
xristina_29 έγραψε:απο ποσες μοναδες κ πανω θεωρειται θετικη μια χοριακη???ας πουνε οι εμπειρες pleaseeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!
Ευούλι έγραψε:goldangel1990 έγραψε:αυτος ο μικροβιολογος βαλθηκε να μας γκαστρωσει ολες απ το αγχος!!!
xristina_29 έγραψε:Ευούλι έγραψε:goldangel1990 έγραψε:αυτος ο μικροβιολογος βαλθηκε να μας γκαστρωσει ολες απ το αγχος!!!
αν δεν με γκαστρωσε ο αντρας μου θα το πετυχει ο μικροβιολογος οπως τα λες..και δεν ειναι καν ωραιος!!!!αχαχαχχααχαχα..ας κανουμε λιγη πλακα γιατι μου'ρχεται το εμφραγμα!!!!
sofouli έγραψε:xristina_29 έγραψε:Ευούλι έγραψε:goldangel1990 έγραψε:αυτος ο μικροβιολογος βαλθηκε να μας γκαστρωσει ολες απ το αγχος!!!
αν δεν με γκαστρωσε ο αντρας μου θα το πετυχει ο μικροβιολογος οπως τα λες..και δεν ειναι καν ωραιος!!!!αχαχαχχααχαχα..ας κανουμε λιγη πλακα γιατι μου'ρχεται το εμφραγμα!!!!
διαβασες για τις τιμες?σου εστειλα link.
xristina_29 έγραψε:sofouli έγραψε:xristina_29 έγραψε:Ευούλι έγραψε:goldangel1990 έγραψε:αυτος ο μικροβιολογος βαλθηκε να μας γκαστρωσει ολες απ το αγχος!!!
διαβασες για τις τιμες?σου εστειλα link.
ναι κοριτσι μου...για να δω τι θα μου πει ο μπαμιας..αντε ακομα να τηλ.
evi27 έγραψε:Χριστινάκι χαλάρωσε λιγο γιατί αν είσαι μόνο κακό κάνεις αυτή τη στιγμή κ στο σπόρι κ σε σενα!είπαμε θα τρελαθούμε αν είσαι αλλά κι αν δεν είσαι οκ πάμε δυναμικά την επόμενη φορά!μην τρελαίνεσαι!
λοιπόν για να μην αρχίσω και σας μαλώνω όλες ελάτε να πούμε κάτι άλλο να ξεχαστει λίγο το κορίτσι γιατί έτσι τηνν αγχώνουμε περισσότερο!
evi27 έγραψε:Χριστινάκι χαλάρωσε λιγο γιατί αν είσαι μόνο κακό κάνεις αυτή τη στιγμή κ στο σπόρι κ σε σενα!είπαμε θα τρελαθούμε αν είσαι αλλά κι αν δεν είσαι οκ πάμε δυναμικά την επόμενη φορά!μην τρελαίνεσαι!
λοιπόν για να μην αρχίσω και σας μαλώνω όλες ελάτε να πούμε κάτι άλλο να ξεχαστει λίγο το κορίτσι γιατί έτσι τηνν αγχώνουμε περισσότερο!
lolita2012 έγραψε:καλησπέρα κορίτσια...Δε σας ξέχασα απλά το βράδυ θα ξέρω γιατί την έκανα σε νοσοκομείο κ περιμένω να πάει σε βάρδια ο γνωστός μου..
Χριστινάκι δεν ξέρω ρε κορίτσι μου..Νομίζω οτι είναι θετική. Αυτό το συναίσθημα είχα εξ αρχής..
Εγώ πάντως κοιμήθηκα ένα 3ωράκι για να περάσουν πιο εύκολα οι ώρες!!
Έριξα πολύ γέλιο που σας διάβαζα..Σας υπέρ- ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και ελπίζω να μη σας έκανα να χαρείτε άδικα. Αν βγω ξαφνικά να ξέρετε κολλάει το ιντερνετ
xristina_29 έγραψε:χαχχαχαχχαχαχχαα..αγαπες μου σας προσκυνω...μεχρι κ ανεκδοτα μου λετε για να ξεχαστω!!!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης