1 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39 Κυρ Μάης 20, 2012 11:08 pm
evi27
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσάκια μου γλυκά με το δεξί και εύχομαι σύντομα όλες μα όλες ν'ακούσουμε ευχάριστα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 20 ... 40
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΟΟΟΟ...ΕΥΗ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ..ΑΝΤΕ ΚΑΛΕ ΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΣΤ Κ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΑ..
ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑΙ ΟΛΕΣ ΝΑ (ΞΑΝΑ)ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ.... ΠΟΛΛΑ ΘΕΤΙΚΑΑΑΑΑ
ΜΑΡΑΚΙ ΕΣΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ?
toniach29 έγραψε:ΜΑΡΑΚΙ ΕΥΧΟΜΑΙ Κ ΕΣΥ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΚΑ!!!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ!!
ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΕΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ/?maryz-iraklio kritis έγραψε:toniach29 έγραψε:ΜΑΡΑΚΙ ΕΥΧΟΜΑΙ Κ ΕΣΥ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΚΑ!!!!
ευχαριστώ...θα κάνω τεστ μολις τελειωσει ο μηνας!! ειμαι λιγο προβληματισμενη βεβαια αλλά τεσπα είναι απο το καιρό μάλλον!
evi27 έγραψε:κορίτσια σας ευχαριστώ όλες!!!θα σας αφήσω να πάω να κάνω κάτι ψώνια κι επανέρχομαι!!θα είμαι ον..
toniach29 έγραψε:ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΕΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ/?maryz-iraklio kritis έγραψε:toniach29 έγραψε:ΜΑΡΑΚΙ ΕΥΧΟΜΑΙ Κ ΕΣΥ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΚΑ!!!!
ευχαριστώ...θα κάνω τεστ μολις τελειωσει ο μηνας!! ειμαι λιγο προβληματισμενη βεβαια αλλά τεσπα είναι απο το καιρό μάλλον!
maryz-iraklio kritis έγραψε:ναι δε κάνει γιατί κάνει συσπάσεις η μήτρα! σίγουρα αυτά βγαίνουν από μέσα μας εκείνη τη στιγμή κ εκεί που λές δε τα καταφέρνω τα καταφέρνεις απλά σκέψεις κάνω..πάντα το κάνω αυτό τα σκέφτομαι όλα για να ξέρω να τα αντιμετωπίζω κιόλας!! μωρε εγω θελω πολλα νινακια αλλα με τη πρωτη καισαρικη θα ναι δυσκολο..βεβαια μεταξυ μας τωρα το πρωι που εφευγε ο αγας του ειπα φίλησε κ το σπορακι μας δε ξερωωω στις 31 θα δουμε!!
evi27 έγραψε:
ή μήπως καθόλου?
toniach29 έγραψε:ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ Κ ΑΣ ΣΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ...ΧΑΧΑ!!!ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ... ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ Ο ΓΑΜΟΣ ΣΑΣ Κ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΟΝΕΙΣ!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης