976 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39 Τετ Μάης 23, 2012 4:21 am
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ ΙΩΑΝΝΑ ΑΠ ΤΗ ΧΑΡΑ ΣΟΥ?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
ioanna85 έγραψε:ναι κανω παρεα στη ζουζου σου που της αρεσει!
ioanna85 έγραψε:Μακαρι αλλα αυτον το μηνα δεν πιστευω πως τα καταφεραμε!
Ποια θα ανοιξει το 40;
Εγω παντως οχι....
maraki_iraklio έγραψε:Δεν προσπαθούμε πολύ καιρό...και την πρώτη φορά στον δεύτερο μήνα έμεινα έγκυος!!Αλλά πολύ άγχος!!!Μου στοίχισε πολύ η παλίνδρομος!!!Ευχαριστώ και πάλι για το καλωσόρισμα κορίτσια!!!Αύριο θα την κάνω και θα σας πώ!!!Ευχηθείτε μου καλά αποτελέσματα!!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΞΥΠΝΗΣΕ Η ΜΙΚΡΗ.......ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΩ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ.
ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΑΝΟΙΓΩ ΙΩΑΝΝΑ.
ΑΝΤΕ ΠΕΣ...ioanna85 έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΞΥΠΝΗΣΕ Η ΜΙΚΡΗ.......ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΩ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ.
ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΑΝΟΙΓΩ ΙΩΑΝΝΑ.
αν θες σου λεω εγω...
goldangel1990 έγραψε:κοριτσάκια μοθυ πηγα και εγω στο νοσοκομείο,ετοιμασα τα έγγραφα και θα παω την παρασκευή για τεστ θρομβοφιλίας!
απο ψυχολογια καθε μέρα και χειρότερα σε λιγες ώρες δινω εξετάσεις και το μυαλό μου ειναι αλλου,ουτε διαβασα
ioanna85 έγραψε:Κανεις αντιγραφη τον τιτλο. Πας κατω διπλα στην απαντηση κι αντι για απαντηση πατας νεο θεμα διπλα του!Στον τιτλο κανεις επικολληση και αλλαζεις το νουμερο απο 39 σε 40!Γραφεις το μνμ σου και το στελνεις!
ioanna85 έγραψε:Ζωακι τα συμπτωματα δεν ειναι ενδειξεις εγκυμοσυνης ή μη!αυτο μας εχει διδαξει η εμπειρια μας εδω!Λυπαμαι πολυ για την απωλεια σου!Ολες λιγο πολυ κατι εχουμε περασει δυστυχως και σε καταλαβαινουμε!
ζωάκι έγραψε:ioanna85 έγραψε:Ζωακι τα συμπτωματα δεν ειναι ενδειξεις εγκυμοσυνης ή μη!αυτο μας εχει διδαξει η εμπειρια μας εδω!Λυπαμαι πολυ για την απωλεια σου!Ολες λιγο πολυ κατι εχουμε περασει δυστυχως και σε καταλαβαινουμε!
Νιώθω ακριβώς το ίδιο! Οτι καταλαβαίνω όλες τις ανησυχίες των κοριτσιών! Το μόνο που μας σώζει λοιπόν είναι μία βαρβάτη καθυστέρηση και ένα θετικότατο τεστ!
Ευχαριστώ για την απάντηση ωστόσο!
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης