Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
589 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 589 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

lolita2012

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tatijana έγραψε:Καλημερα...
Αφαντη η περιοδος.Πηγα το πρωι κ εκανα χοριακη,το απογευμα θα εχω αποτελεσματα.Μετα πηγα σε φαρμακειο γιατι δεν αντεχα και πηρα τεστ το οποιο μου εδειξε αρνητικο κ ψιλο "επεσα".....
Σκατα.

Έλα μην πέφτεις ρε κοριτσάρα!! Υπομονή μέχρι το απόγευμα... Τουλάχιστον εσύ έχεις καθυστέρηση. Μπορεί να είναι λίγο πιο κάτω από το όριο που πιάνουν τα τεστ γιαυτό κ να βγήκε αρνητικό. Περίμενε λιγάκι.... Wink

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lolita2012 έγραψε:
γκρινιαρα έγραψε:Χριστνακι μου καλημερα !!! καλυτερα που τον πηρες τηλεφωνο παρε τα χαπια και ξαπλωσε…μην κανεις τπτ… ευχομαι να πανε όλα καλα και να μην εχεις καθολου αιμα…ναι ρε τα ατιμα τα συμπτωματα…μα καλα επρεπε να είναι το ιδιο και να μπερδευομαστε… Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Λουλου καλημερα ναι τον σεπτεμβρη μπαινω στα 29…ασ’τα να πανε…μεγαλωσαμε!!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Βασιλικη καλημερα και σε σενα…ευχαριστουμε για την συνταγη…μετα τη νηστεια θα την τιμησω και θα σου πω πως μου εγιναν…αλλα για να λες ότι εκανες 60 κομματια και δεν εμεινε ουτε ένα…μαλλον είναι τελεια!!!! cheers cheers cheers

Καλημερα γιαννα,σοφουλι,εβελιν,ζουζουνιτσα,αργυρω(δεν ξανα μιλαμε για ηλικιες Respect Respect Respect ),χαφτουνακι,μαρια μπελ και μαριποζα  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 379767  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 379767  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 379767  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 379767  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 379767

Λολιτα
καλημερα δεν πειραζει κοπελα ετσι κι αλλιως μεχρι την κυριακη εχουμε μερες ακομα…μπορει και να μην ερθει η ακατανομαστη!!!!

Ματιανκι καλημερα!!! Αυτά τα βαρβαρα ξυπνηματα μου τη δινουν!!! Κι εγω τωρα θα κανω πρωινο…με πλακωσε το παπλωμα!!!!!

Λιανα μου τι κανεις???τα πιτσιρικια σου???το σπορακι σου???εχεις ακομα αναγουλες και ζαλαδες???ολα καλα να πανε κοπελα μου…μας ελειψες καλε!!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 315810  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 315810  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 315810

παω να κανω το  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 438696 και επανερχομαι ομορφες...σημερα ειμαι μονη μου...  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 463819  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 463819  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 463819

καλημέρα κοριτσάκι... Αυτό ελπίζω κι εγώ μέσα μου.. οτι δε θα έρθει η άτιμη!!! Τελικά όντως ήταν πολύ νωρίς για χοριακή... δεν πειράζει. Μου έχει φύγει τουλάχιστον το άγχος

χαιρομαι που ακουω οτι δεν εχεις αγχος γιατι μας εχει καταστρεψει...να σου πω κι εμενα που ο πνευματικος δεν με αφηνει αλλο να ζουζουνισω μεσα στη νηστεια δεν με πειραξε...νομιζω οτι προλαβα....εχω βεβαια ενα προαισθημα οτι δεν θα μου ερθει η αλεκα 11/4...αλλα και να ερθει δεν με πειραζει...φτανει που ειμαι καλα στην υγεια μου... Very Happy Very Happy Very Happy

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:Καλημερα...
Αφαντη η περιοδος.Πηγα το πρωι κ εκανα χοριακη,το απογευμα θα εχω αποτελεσματα.Μετα πηγα σε φαρμακειο γιατι δεν αντεχα και πηρα τεστ το οποιο μου εδειξε αρνητικο κ ψιλο "επεσα".....
Σκατα.

ααααα...θα σε μαλωσω...δεν θελω ηττοπαθειες...ενα αρνητικο τεστ μπορει να οδηγησει σε μια θετικη χοριακη!!!! μπορει να μην επιασε σωστα την ορμονη το τεστ...(καλα κανω εγω κ δν τα εμπιστευομαι...καλυτερα που εκανες χοριακη...θα περιμενουμε νεα σου και μην στεναχωριεσαι τπτ δεν χαθηκε...  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 417472

lolita2012

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γκρινιαρα έγραψε:
lolita2012 έγραψε:
γκρινιαρα έγραψε:Χριστνακι μου καλημερα !!! καλυτερα που τον πηρες τηλεφωνο παρε τα χαπια και ξαπλωσε…μην κανεις τπτ… ευχομαι να πανε όλα καλα και να μην εχεις καθολου αιμα…ναι ρε τα ατιμα τα συμπτωματα…μα καλα επρεπε να είναι το ιδιο και να μπερδευομαστε… Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Λουλου καλημερα ναι τον σεπτεμβρη μπαινω στα 29…ασ’τα να πανε…μεγαλωσαμε!!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Βασιλικη καλημερα και σε σενα…ευχαριστουμε για την συνταγη…μετα τη νηστεια θα την τιμησω και θα σου πω πως μου εγιναν…αλλα για να λες ότι εκανες 60 κομματια και δεν εμεινε ουτε ένα…μαλλον είναι τελεια!!!! cheers cheers cheers

Καλημερα γιαννα,σοφουλι,εβελιν,ζουζουνιτσα,αργυρω(δεν ξανα μιλαμε για ηλικιες Respect Respect Respect ),χαφτουνακι,μαρια μπελ και μαριποζα  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 379767  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 379767  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 379767  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 379767  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 379767

Λολιτα
καλημερα δεν πειραζει κοπελα ετσι κι αλλιως μεχρι την κυριακη εχουμε μερες ακομα…μπορει και να μην ερθει η ακατανομαστη!!!!

Ματιανκι καλημερα!!! Αυτά τα βαρβαρα ξυπνηματα μου τη δινουν!!! Κι εγω τωρα θα κανω πρωινο…με πλακωσε το παπλωμα!!!!!

Λιανα μου τι κανεις???τα πιτσιρικια σου???το σπορακι σου???εχεις ακομα αναγουλες και ζαλαδες???ολα καλα να πανε κοπελα μου…μας ελειψες καλε!!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 315810  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 315810  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 315810

παω να κανω το  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 438696 και επανερχομαι ομορφες...σημερα ειμαι μονη μου...  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 463819  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 463819  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 463819

καλημέρα κοριτσάκι... Αυτό ελπίζω κι εγώ μέσα μου.. οτι δε θα έρθει η άτιμη!!! Τελικά όντως ήταν πολύ νωρίς για χοριακή... δεν πειράζει. Μου έχει φύγει τουλάχιστον το άγχος

χαιρομαι που ακουω οτι δεν εχεις αγχος γιατι μας εχει καταστρεψει...να σου πω κι εμενα που ο πνευματικος δεν με αφηνει αλλο να ζουζουνισω μεσα στη νηστεια δεν με πειραξε...νομιζω οτι προλαβα....εχω βεβαια ενα προαισθημα οτι δεν θα μου ερθει η αλεκα 11/4...αλλα και να ερθει δεν με πειραζει...φτανει που ειμαι καλα στην υγεια μου... Very Happy Very Happy Very Happy

Αυτό είναι το σημαντικότερο... οτι είμαστε υγιείς. Να σου πω την αλήθεια μου μέσα μου πιστεύω οτι ούτε εμένα θα μου έρθει. Αυτή τη φορά νιώθω πολύ διαφορετικά πράγματα. Μπορεί βέβαια να είναι κ ορμονολογικά λόγω της διακοπης των αντισυλληπτικών (γιαυτό είμαι πολύ επιφυλακτική) Αλλα κ να έρθει δεν πειράζει... όλα καλά... Κάποτε θα το πετύχουμε!!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 215994

mariposa

mariposa
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
γκρινιαρα matinaki  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 417472
tatiana μην απογοητευεσαι κατσε να δεις την αλεκα και μετα, πιο πριν αισιοδοξουμε Very Happy εγω βρε κοριτσια εχω πολλα πονακια χαμηλα σημερα,μαλον η ωορηξια μου ειναι αλλα τετοιους πονους πια...εμενα boubou μου βαλε με για τον αλλο μηνα γιατι και χθες μπριζολα νιεντε... Twisted Evil Laughing

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλημέρα κοριτσια!τι μου κάνετε?
μολις ξύπνησα εφαγα το γιαουρτάκι μου και ήρθα!... δίαιτα κανονικά από σήμερα... χθες μετά την πίστα.. έφαγα και την μπριζόλα μου οπότε καταλαβαίνετε  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 40746  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 40746  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 40746  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 40746  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 40746

Δν κράτησα σημειώσεις αυτη τη φορά θα σχολιάσω αυτά που θυμάμαι!

Χριστινάκι είδες που σου το είπα εχθες? ολα καλά θα πάνε.. εσύ όμως να είσαι συνέχεια ξάπλα! θα σου πω ότι γνωρίζω.. να ξέρεις ότι σε αυτή τη φάση δν κάνει ουτε σκαλιά να ανεβοκατεβαίνεις, ούτε να σηκώνεις πράγματα που έχουν έστω και ελάχιστον βάρος, όπως π.χ. η κατσαρόλα! Τίποτα.. το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι αραλίκι και τουαλέτα..και στην τουαλέτα καλό είναι να μη σφίγγεσαι!! (γίνομαι shocking το ξέρω αλλά για καλό)... παιζει πραγματικά να μην είναι τίποτα γιατί σε πολλές συμβαίνει να είναι επειδή δν πρόλαβε ο οργανισμός να πάρει χρόνο ότι δν θα έρθει περίοδος αυτό το μήνα, αλλά για να προλάβουν κάθε κακό ενδεχόμενο το αντιμετωπίζουν με αυτό τον τρόπο! Δν σου είπε να πας ακόμη γιατί δν θα δει τίποτα, επειδή είναι πάαααααρα πολύ νωρίς και τσάμπα θα ανησυχήσετε!! όλα καλά θα πάνε κοριτσάκια μου! έχεις τις προσευχές όλων μας εδώ!

*και κάτι ακόμη...την άλλη φορά που έλεγα να μην έχουν επαφές τα κοριτσάκια που νομίζουν ότι είναι έγκυουλες η Μαρία μου είπε ότι αν δν υπάρχει πρόβλημα δν υπάρχει λόγος να μην κάνουν αγάπες!!Και το δέχομαι, αλλά που ξέρουμε αν δν υπάρχει πρόβλημα??? αρα θα συνεχίσω να το λέω...τις τελευταίες μέρες που υπάρχει η πιθανότητα εμφύτευσης να είναι φρέσκια, καλό είναι να αποφεύγονται οι επαφές και αν είναι εγκυούλες, αν το επιτρέψει ο γιατρός συνεχίζουν... αν όχι συνεχίζουν τις επαφές ούτως ή αλλως! με λίγες μέρες χωρίς επαφή ε, δν θα πάθουμε και κάτι! (Δν μιλάω για την Χριστίνα προσωπικά εννοείται, το παίρνω απλά ως παράδειγμα!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 403793 )

Λολίτα το θεματάκι σου σίγουρα το έκαναν τα αντισυλληπτικά?και πως το ανακαλύψατε?
εγώ επαιρνα 1.5 χρόνο όπως κι εσύ σε μια φαση...και κόντεψε να μου σταματήσει τελείως η περίοδος και τα σταμάτησα!! αν στο κάνουν τα αντισυλληπτικά μην περιμένεις σε τοσο μικρό διάστημα να στρώσει ο οργανισμός σου, δώσε στον εαυτό σου χρόνο δυο κύκλων ακόμη τουλάχιστον να αρχίσει να επανέρχεται!

Λιάνα μου χαίρομαι που είσαι λίγο καλύτερα, ελπίζω και τα μπουμπούκια σου να έγιναν καλά να ηρεμήσετε λίγο που σας έχει πάει όλο το χειμώνα με τις ιώσεις τρέχοντας!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 417472

Τατιάνα μην αποθαρρύνεσαι, μπορεί να είναι καθυστερημένη η σύλληψη και με μικρή τιμή χοριακής ξέρεις ότι δν ανιχνεύουν τα παλιοτέστ!!σε λίγες ώρες θα ξέρουμε!!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 417472

Μαρια (mariposa), Ματινάκι, Γκρινιαρούλα,Δήμητρα,Βασιλική,Γιάννα,Θοδώρα,Σοφουλι,Εβελιν,Ζουζουνιτσα, Αργυρώ. Αννα και όσα κοριτσάκια ξεχνάω που είναι online  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 334590  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 334590  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 334590  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 334590  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 334590

vasiliki25

vasiliki25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κορίτσια εγώ από μικρή πίστευα οτί η υγεία και η αγάπη είναι το παν στην ζωή μας και ειδικά μετά από κάτι περιστατικά είναι τα μόνα πλέον που πιστεύω!!!!!

υ.γ. τελικά δεν χρειάστηκε να πάω super market με το που πήγα στην κουζίνα ήταν όλα πάνω στο τραπέζι, έχω την καλύτερη πεθερά του κόσμου όταν μείνω με το καλό έγκυος ούτε στο σαλόνι δεν θα μ αφήνει να πηγαίνω Razz Razz

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπουμπουκα μου καλημερα...

κι εγω οταν ειχα μεινει εγκυος εκανα 1 ή 2 φορες ζουζουνιες ομως μου το επετρεψε η γιατρος...αλλα να σου πω την αληθεια...δεν μου αρεσε και πολυ και ευτυχως ουτε στον συζυγο αρεσε..ξενερωσαμε αμεσως...

μαλλον την επομενη φορα θα κρατηθουμε 9 μηνες......και πιστευω ειναι και το καλυτερο τουλαχιστον για το μωρο...

κι εγω σημερα ζυγιστηκα και εχασα ακομα 500γρ...αρα συνολικα 2300γρ σε 12 μερες...πηρα θαρρος και θα συνεχισω!!!!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasiliki25 έγραψε:κορίτσια εγώ από μικρή πίστευα οτί η υγεία και η αγάπη είναι το παν στην ζωή μας και ειδικά μετά από κάτι περιστατικά είναι τα μόνα πλέον που πιστεύω!!!!!

υ.γ. τελικά δεν χρειάστηκε να πάω super market με το που πήγα στην κουζίνα ήταν όλα πάνω στο τραπέζι, έχω την καλύτερη πεθερά του κόσμου όταν μείνω με το καλό έγκυος ούτε στο σαλόνι δεν θα μ αφήνει να πηγαίνω Razz Razz

τυχερουλα!!!! αντε λοιπον να της κανεις κουκις να την γλυκανεις κι εσυ απο μερους σου!!!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 417472

vasiliki25

vasiliki25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γκρινιαρα έγραψε:
vasiliki25 έγραψε:κορίτσια εγώ από μικρή πίστευα οτί η υγεία και η αγάπη είναι το παν στην ζωή μας και ειδικά μετά από κάτι περιστατικά είναι τα μόνα πλέον που πιστεύω!!!!!

τυχερουλα!!!! αντε λοιπον να της κανεις κουκις να την γλυκανεις κι εσυ απο μερους σου!!!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 417472

τρελάθηκε με τα cookies, γενικά σε ότι φτιάχνω αλλιώς θα τα έσκιζα τα πτυχία

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γκρινιάρα και το 9 μήνες νομίζω ότι είναι υπερβολή αν δν υπάρχει κανένα πρόβλημα.. νομίζω ότι και το  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 215994 ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ συστατικό σε μια σχέση!! Αν αυτό πάει καλά, δν την επηρεάζει σχεδόν καθόλου, αλλά αν πάει χάλια..την επηρεάζει πολύ!! βεβαια ο καθένας κάνει τις επιλογές που θέλει για τον εαυτό του! Wink Wink

εγω πάλι δν ανεβαινω καν στην ζυγαρια τώρα.. θα δω ότι αντι να χάσω πάχυνα κι αλλο και θα την πάθω την κατάθλιψη!! απλά θα προσπαθήσω να συγκρατηθώ σήμερα και αύριο είναι εύκολο που δουλεύω 4-12 ...κι ελπίζω να το συνεχίσω και στο ΣΚ και μετά να χάσω τουλάχιστον 2 κιλά για να είμαι σε αυτά που πήρα τα μέτρα για το νυφικό ....και μετά βλέπουμε!!

Βασιλική όντως είσαι πολύ τυχερή!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 328109  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 328109  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 328109  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 328109

mariposa

mariposa
συμφωνω με boubou ζουζουνιες οταν ειμαστε εγκυες κανουμε οταν και μονο μας το επιτρεψει ο γιατρος εγω πχ που στον γιο μου ηταν ολα καλα απο την αρχη μου ειπε κανενα προβλημα ο γιατρος.Στην δευτερη εγκυμοσυνη ομως μας το ειχε κοψει απο την αρχη γιατι ολα ηταν χαλια απο την αρχη,τσπ.Απο τοτε και εμενα μου εγινε μαθημα και τωρα αν ξανα μεινω εγκυος εχω φοβηθει και δεν θα κανω μεχρι να μου πει το οκ ο γιατρος

lolita2012

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
vasiliki25 έγραψε:
γκρινιαρα έγραψε:

τρελάθηκε με τα cookies, γενικά σε ότι φτιάχνω αλλιώς θα τα έσκιζα τα πτυχία

Βασιλικούλα μου είσαι πάρα πολύ τυχερή!! Μπράβο κοπέλα μου!!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 215994
Γιατί είναι γνωστό οτι μαζί με τον άντρα παντρεύεσαι τη μανούλα του, κι όλο του το σοι... οπότε αν είναι καλή η πεθερά είμαστε σούπερ!!! Wink

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dimitrav έγραψε:
matinaki83 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΠΟΙΕΣ ΕΧΕΤΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΤΕΣΤ ΟΩΡΗΞΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ HOMETEST?

ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ Κ ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑΝΟΗΤΕΣ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ?
Ματινάκι μου εγώ αυτά έχω εδώ κ 2 μήνες!Λοιπόν ξεκινάς από την 10η μέρα του κύκλου σου κάθε μέρα από 1 μετά τις 12 το μεσημέρι όχι πρωινά ούρα κ για 2 ώρες να μην έχεισ πιει πολλά υγρά,κάνεις κάθε μέρα από 1 μέχρι να δείς θετικό αποτέλεσμα!!εγώ συνέχιζω γιατί χθές είδα αχνη γραμμή άρα πέρασαν οι μέρες μου(πριν 3 μέρες είχα θετικό τεστ)ελπίζω να σε βοήθησα κ σόρρυ για το μεγάλο μνμ!! Very Happy

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 379767
ΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟΤΑΤΗ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΝΜ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ Κ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΑ Very Happy
ΑΠΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑ Κ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΛΥΚΙΣΤΙΚΩΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ ΑΠΟ ΜΕΣΟ ΟΡΟ 37 ΗΜΕΡΩΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΗΓΕ ΣΤΙΣ 45 Κ ΘΑ ΒΑΡΕΣΩ ΛΙΓΟ ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗ ΠΟΡΤΑ Razz

lolita2012

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mariposa έγραψε:συμφωνω με boubou ζουζουνιες οταν ειμαστε εγκυες κανουμε οταν και μονο μας το επιτρεψει ο γιατρος εγω πχ που στον γιο μου ηταν ολα καλα απο την αρχη μου ειπε κανενα προβλημα ο γιατρος.Στην δευτερη εγκυμοσυνη ομως μας το ειχε κοψει απο την αρχη γιατι ολα ηταν χαλια απο την αρχη,τσπ.Απο τοτε και εμενα μου εγινε μαθημα και τωρα αν ξανα μεινω εγκυος εχω φοβηθει και δεν θα κανω μεχρι να μου πει το οκ ο γιατρος

Εγώ την τελευταία φορά που έκανα, εκτός οτι προς το τέλος πονούσα, έβγαλα ακριβώς 3 σταγόνες αίμα όταν σκουπίστηκα. Οπότε μέχρι να δω αν είμαι ή όχι, τέλος οι ζουζουνιές Mad Mad Mad Mad Mad Sad Sad Sad Sad

Δεν πειράζει, ας είμαι κ δε με ενοχλεί καθόλου

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ματινάκι μπορείς να ξεκινήσεις να κάνεις από όταν ήταν να ξεκινήσεις στον κύκλο των 37 ημερών..αν δεις ότι δν βγάζει καθόλου δευτερη γραμμή να μην ξανακάνεις την επόμενη , αλλά την μεθεπόμενη! και όταν δεις δευτερη γραμμή εκεί να ξεκινήσεις να κάνεις κάθε μέρα μεχρι να δεις το θετικό! εγώ τις μέρες που η γραμμή η δευτερη γίνεται έντονη αλλά οχι πιο έντονη από την γραμμή ελέγχου κάνω 2 φορές την μέρα..μια μεσημεράκι μια βραδάκι για να προλάβω σίγουρα το ανέβασμα της ορμόνης!

lolita2012

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
boubou έγραψε:Kαλημέρα κοριτσια!τι μου κάνετε?
μολις ξύπνησα εφαγα το γιαουρτάκι μου και ήρθα!... δίαιτα κανονικά από σήμερα... χθες μετά την πίστα.. έφαγα και την μπριζόλα μου οπότε καταλαβαίνετε  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 40746  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 40746  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 40746  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 40746  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 40746

Δν κράτησα σημειώσεις αυτη τη φορά θα σχολιάσω αυτά που θυμάμαι!

Χριστινάκι είδες που σου το είπα εχθες? ολα καλά θα πάνε.. εσύ όμως να είσαι συνέχεια ξάπλα! θα σου πω ότι γνωρίζω.. να ξέρεις ότι σε αυτή τη φάση δν κάνει ουτε σκαλιά να ανεβοκατεβαίνεις, ούτε να σηκώνεις πράγματα που έχουν έστω και ελάχιστον βάρος, όπως π.χ. η κατσαρόλα! Τίποτα.. το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι αραλίκι και τουαλέτα..και στην τουαλέτα καλό είναι να μη σφίγγεσαι!! (γίνομαι shocking το ξέρω αλλά για καλό)... παιζει πραγματικά να μην είναι τίποτα γιατί σε πολλές συμβαίνει να είναι επειδή δν πρόλαβε ο οργανισμός να πάρει χρόνο ότι δν θα έρθει περίοδος αυτό το μήνα, αλλά για να προλάβουν κάθε κακό ενδεχόμενο το αντιμετωπίζουν με αυτό τον τρόπο! Δν σου είπε να πας ακόμη γιατί δν θα δει τίποτα, επειδή είναι πάαααααρα πολύ νωρίς και τσάμπα θα ανησυχήσετε!! όλα καλά θα πάνε κοριτσάκια μου! έχεις τις προσευχές όλων μας εδώ!

*και κάτι ακόμη...την άλλη φορά που έλεγα να μην έχουν επαφές τα κοριτσάκια που νομίζουν ότι είναι έγκυουλες η Μαρία μου είπε ότι αν δν υπάρχει πρόβλημα δν υπάρχει λόγος να μην κάνουν αγάπες!!Και το δέχομαι, αλλά που ξέρουμε αν δν υπάρχει πρόβλημα??? αρα θα συνεχίσω να το λέω...τις τελευταίες μέρες που υπάρχει η πιθανότητα εμφύτευσης να είναι φρέσκια, καλό είναι να αποφεύγονται οι επαφές και αν είναι εγκυούλες, αν το επιτρέψει ο γιατρός συνεχίζουν... αν όχι συνεχίζουν τις επαφές ούτως ή αλλως! με λίγες μέρες χωρίς επαφή ε, δν θα πάθουμε και κάτι! (Δν μιλάω για την Χριστίνα προσωπικά εννοείται, το παίρνω απλά ως παράδειγμα!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 403793 )

Λολίτα το θεματάκι σου σίγουρα το έκαναν τα αντισυλληπτικά?και πως το ανακαλύψατε?
εγώ επαιρνα 1.5 χρόνο όπως κι εσύ σε μια φαση...και κόντεψε να μου σταματήσει τελείως η περίοδος και τα σταμάτησα!! αν στο κάνουν τα αντισυλληπτικά μην περιμένεις σε τοσο μικρό διάστημα να στρώσει ο οργανισμός σου, δώσε στον εαυτό σου χρόνο δυο κύκλων ακόμη τουλάχιστον να αρχίσει να επανέρχεται!

Λιάνα μου χαίρομαι που είσαι λίγο καλύτερα, ελπίζω και τα μπουμπούκια σου να έγιναν καλά να ηρεμήσετε λίγο που σας έχει πάει όλο το χειμώνα με τις ιώσεις τρέχοντας!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 417472

Τατιάνα μην αποθαρρύνεσαι, μπορεί να είναι καθυστερημένη η σύλληψη και με μικρή τιμή χοριακής ξέρεις ότι δν ανιχνεύουν τα παλιοτέστ!!σε λίγες ώρες θα ξέρουμε!!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 417472

Μαρια (mariposa), Ματινάκι, Γκρινιαρούλα,Δήμητρα,Βασιλική,Γιάννα,Θοδώρα,Σοφουλι,Εβελιν,Ζουζουνιτσα, Αργυρώ. Αννα και όσα κοριτσάκια ξεχνάω που είναι online  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 334590  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 334590  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 334590  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 334590  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 334590

Δεν ξέρω βρε Έλλη μου, η αλήθεια είναι οτι στις αρχές ήμουν άλλος άνθρωπος. Βασικά. μια φίλη μου μου το έβαλε στο μυαλό, αφού είχα πάει σε παθολόγο κτλ και πήρα τον γυναικολόγο κ μου είπε να τα κόψω επιτόπου.

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
boubou έγραψε:Ματινάκι μπορείς να ξεκινήσεις να κάνεις από όταν ήταν να ξεκινήσεις στον κύκλο των 37 ημερών..αν δεις ότι δν βγάζει καθόλου δευτερη γραμμή να μην ξανακάνεις την επόμενη , αλλά την μεθεπόμενη! και όταν δεις δευτερη γραμμή εκεί να ξεκινήσεις να κάνεις κάθε μέρα μεχρι να δεις το θετικό! εγώ τις μέρες που η γραμμή η δευτερη γίνεται έντονη αλλά οχι πιο έντονη από την γραμμή ελέγχου κάνω 2 φορές την μέρα..μια μεσημεράκι μια βραδάκι για να προλάβω σίγουρα το ανέβασμα της ορμόνης!

ΕΛΛΟΥΚΟΟΟΟΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 334590  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 334590

ΚΑΤΑΛΑΒΑ...ΔΗΛΑΔΗ Η ΦΟΥΛ ΟΩΡΗΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΗ Η ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΤΟΥ ΤΕΣΤ.....Κ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΩΡΩΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΣΕΝΑ ΕΝΤΟΝΗ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Κ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΤΟ ΚΑΡΑΜΠΑΜ?  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 90233

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
matinaki83 έγραψε:
ΚΑΤΑΛΑΒΑ...ΔΗΛΑΔΗ Η ΦΟΥΛ ΟΩΡΗΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΗ Η ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΤΟΥ ΤΕΣΤ.....Κ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΩΡΩΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΣΕΝΑ ΕΝΤΟΝΗ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Κ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΤΟ ΚΑΡΑΜΠΑΜ?  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 90233

ναι μπορεί να ανέβει μέσα σε 10 ώρες από την ώρα που έκανες το τεστ γι αυτο!και αν το κανεις την επόμενη μερα δν θα το δεις ...για να είναι θετικό πρέπει η δευτερη γραμμή να είναι ίδιας έντασης ή εντονότερη από την γραμμή ελέγχου!
Συμβουλή: ΠΟΤΕ να μην κάνεις το τεστ με πρωινά ούρα..η καλύτερη ώρα είναι νωρίς το απόγευμα και να μην έχεις καταναλώσει πολλά υγρά!

η γραμμη του τεστ δν ειναι ηδη πανω σχεδιασμένη...ειναι λευκο..και οταν απορροφήσει το τεστ τα ούρα, πρώτα εμφανίζεται η γραμμή ελέγχου και στα 5 λεπτά που θα διαβάζεις το τεστ θα έχει εμφανιστεί και η αλλη!και μπορεί σε κάθε τεστ η γραμμή ελέγχου να μην είναι το ίδιο σκούρα να διαφέρει..εσύ κάθε φορά θα συγκρίνεις την γραμμή ελέγχου που έχει το τεστ που κάνεις εκείνη την στιγμή με τη δεύτερη γραμμη! Wink

Έχει επεξεργασθεί από τον/την boubou στις Πεμ Μαρ 29, 2012 1:49 am, 1 φορά

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
boubou έγραψε:
matinaki83 έγραψε:

ναι ...για να είναι θετικό πρέπει η δευτερη γραμμή να είναι ίδιας έντασης ή εντονότερη από την γραμμή ελέγχου!
Συμβουλή: ΠΟΤΕ να μην κάνεις το τεστ με πρωινά ούρα..η καλύτερη ώρα είναι νωρίς το απόγευμα και να μην έχεις καταναλώσει πολλά υγρά!

η γραμμη του τεστ δν ειναι ηδη πανω σχεδιασμένη...ειναι λευκο..και οταν απορροφήσει το τεστ τα ούρα, πρώτα εμφανίζεται η γραμμή ελέγχου και στα 5 λεπτά που θα διαβάζεις το τεστ θα έχει εμφανιστεί και η αλλη!και μπορεί σε κάθε τεστ η γραμμή ελέγχου να μην είναι το ίδιο σκούρα να διαφέρει..εσύ κάθε φορά θα συγκρίνεις την γραμμή ελέγχου που έχει το τεστ που κάνεις εκείνη την στιγμή με τη δεύτερη γραμμη! Wink

ΟΚ..ΟΚ...ΤΟ ΧΩ...ΤΟ ΧΩ...ΤΟ ΧΩ....(ΣΕΦΕΡΛΗΣ) Razz Razz

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
matinaki83 έγραψε:

ΟΚ..ΟΚ...ΤΟ ΧΩ...ΤΟ ΧΩ...ΤΟ ΧΩ....(ΣΕΦΕΡΛΗΣ) Razz Razz

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΠΗΡΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗ HOMETEST ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΧΩ ΤΑ ΤΕΣΤΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 328109  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 328109

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΕΙΡΩ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΟΥΡΛΙΔΙΚΑΑΑΑΑΑΑ Very Happy Very Happy

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
matinaki83 έγραψε:ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΠΗΡΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗ HOMETEST ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΧΩ ΤΑ ΤΕΣΤΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 328109  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 328109

άντε με το καλό να τα εγκαινιάσεις  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 215994

Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 40746  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 40746  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 40746  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 40746  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 40746

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
boubou έγραψε:
matinaki83 έγραψε:ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΠΗΡΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗ HOMETEST ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΧΩ ΤΑ ΤΕΣΤΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 328109  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 328109

άντε με το καλό να τα εγκαινιάσεις  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 215994

Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 40746  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 40746  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 40746  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 40746  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 40746

ΕΥΧΑΙΣΤΩ ΕΛΛΗ ΜΟΥΥΥΥ  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 654316  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 654316  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 334590  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 334590  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 334590

lolita2012

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

Άντε μπράβο!! με το καλό!! σίγουρα θα είναι!!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 654316  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 654316  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 - Σελίδα 28 654316

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις