Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
631 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 631 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εμείς πίνουμε 25Οml το πρωί και άλλο τόσο το βράδυ, δίνω ακόμα σκόνη γιατί κάθε προσπάθεια που έκανα να του δώσω φρέσκο έπεσε στο κενό... καμιά φορά αν είναι πολύ κομμάτια το μεσημέρι και δεν μπορώ να τον ταίσω (πχ μετά από βόλτα), του δίνω γάλα για να μην πέσει με άδειο στομάχι και όταν ξυπνήσει τον ταίζω, αλλά όχι πάνω από 180ml, θα κόψω σε κανένα μήνα το μπιμπερό και ελπίζω να ξεκινήσω τότε το γάλα. Επίσης ο ΑΒ έβγαλε προσφορά το frizogrow 6,46 ευρώ, νομίζω μια μαμά το δίνει (ε! δεν είναι και λίγα 2 ευρώ κάτω), α! και μην το ξεχάσω πήγα σήμερα στο Carefour Μαρινόπουλο και είχε τα γιαουρτάκια τα advance τα καινούρια που βάζει δίπλα αν θέλεις την γεύση... αυτά
http://www.google.gr/imgres?q=%CE%BD%CE%B5%CE%B1+%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%BF%CF%85%CF%81%CF%84%CE%B9%CE%B1+advance&um=1&hl=el&biw=1224&bih=560&tbm=isch&tbnid=NnVyx7k8UDasuM:&imgrefurl=http://health.in.gr/kid/news/article/%3Faid%3D1231141727&docid=oQl2vTpztiZa4M&imgurl=http://static.doldigital.net/webstatic/E36C2713387C346A4E461497AAD8B91C.jpg&w=485&h=364&ei=qn5zT6OXBIrItAaCoJDaDQ&zoom=1&iact=hc&vpx=509&vpy=221&dur=4870&hovh=194&hovw=259&tx=118&ty=114&sig=103339420338706951057&page=1&tbnh=147&tbnw=196&start=0&ndsp=10&ved=1t:429,r:2,s:0
και τα είχε 0,80 πήρα 4 να δοκιμάσω, ε! και να μην του αρέσει... το σκέτο το τρώει ουτως η άλλως το πολύ να μην του βάζω την γεύση... μου βγαίνει περίπου 0,30 λιγότερο στο γιαούρτι νομίζω καραλέει...
α!βρήκα και δημητριακά με συτάρι και άλλα με μέλι, πήρα να κάνουμε δοκιμή, ε τι μόνο τραχανά κάθε μέρα, όχι ότι τον χαλάει,αλλά να μην έχουμε μια ποικιλία, άσε που θέλω να συνηθίζει σιγά το φρέσκο γάλα... να ρωτήσω το παστεριομένο γιατί δεν κάνει εμείς πίνουμε το πράσινο της ΝΟΥΝΟΥ με υψηλή παστερίωση... Λέτε να μην κάνει να του δώσω???

Βασικά εμείς πάμε παντού ή με τα πόδια ή με το αυτοκίνητο... το Σάββατο όμως που κατεβήκαμε στην παραλία πήραμε μαζί το καρότσι αν κουραστεί... που κουράστηκε, γενικά το έχω καταργήσει, παλιά το έπαιρνα και στον παιδότοπο... τώρα το έχω στο σπίτι απλά για εμπόδιο μπροστά στην βιβλιοθήκη με τα dvd. Λέω σε κανένα μήνα να το αποσύρω και αυτό... Όλα με βλέπω να τα αποσύρω μέχρι το καλοκαίρι (καρότσι, μπιμπερό, γάλα-σκόνη, πάνα), δύσκολο προβλέπεται το καλοκαίρι για το Γαβριλάκο... Laughing

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Επίσης εμείς ανήκουμε στην κατηγορία του Αλικακίου, δεν ξυπνάμε ποτέ το βράδυ για γάλα... τα έκοψε αυτά από 9 μηνών, αλλά επειδή ιδρώνει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ του έχω πάντα τσάι και αν κάνει πως ξυπνάει του δίνω λίγο να δροσιστεί, γιατί φαίνονται τα χειλάκια του ξερά, και ρε κορίτσια δεν είναι από τα ρούχα σίγουρα, αυτό το παιδί θα με σκάσει πραγματικά... μου ίδρωσε στον ύπνο του ενώ το είχα αφήσει μια μέρα μόνο με το φανελάκι... χειμωνιάτικα, ήθελα να κάνω πείραμα γιατί με είχε πρήξει ο άντρας μου, "ιδρώνει το παιδί γιατι του βάζεις πολλά Shocked !!!, ε τα πήρα στο κρανίο και εγώ του είπα (και σε μεσημεριανό ύπνο, μην νομίζετε όλο το βράδυ), "θα τον αφήσω με το φανελάκι,αλλά αν πλευριτωθεί το μωρό χειμωνιάτικα θα το αναλάβεις... ΤΕΛΟΣ!!!"
Σε δέκα λεπτά κορίτσια παπί... Shocked

Στα δικά μας... τα ευχάριστα είναι ότι σήμερα κάναμε με το κατα τα άλλα φτωχό μας λεξιλόγιο μια υποτιπόδη πρόταση 3 λέξεων... είχαμε παέι παιδότοπο με την κουμπάρα μου και τις μικρές τις (4 και 2,5 χρονών) μετά από 6 μήνες να την δω και να πιουμε και ένα καφέ, όταν πήγαν να φύγουν και είπαν γεια, αυτός σηκώθηκε από την καρέκλα που έτρωγε τοστ και πήγε στην πόρτα να φυγουμε και εμείς, πήγα και τον πήρα αγκαλιά και τι μου είπε ρε κοίτσια.... "ΑΝΤΕ ΜΑΜΑ ΓΕΙΑ"... ΠΕΘΑΝΑ!!!! η κουμπάρα μου με κοιτουσε σαν να ήταν κάτι το φυσιολογικό, αλλά όταν της είπα ότι το έκανα πρώτη φορά το γιορτάσαμε όλοι μαζί... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 4 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 4 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 4 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 4 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 4 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 4 215994

Τα δυσάρεστα είναι ότι και χτες το απόγευμα μετά τον ύπνο και σήμερα στο άσχετο στον παιδότοπο, άρχισε να έχει ένα τρέμουλο στα χέρια... μόνο στα χέρια, δεν ήταν σε όλο το σώμα όπως το ρίγος, δεν είχε πρόβλημα στα πόδια, ούτε θέμα ισοροπίας, αλλά όταν έτρωγε το τοστ τα χεράκια του πήγαιναν σαν να έχει πάρκινσον... Shocked Shocked Shocked Shocked (τι λέω παναγιά μου, αλλά για να καταλάβαιτε), πέρασε βέβαια σε μια ώρα αλλά η κουμπαρα μου μου είπε ότι πρέπει να είναι νευρικό για να είναι και στα δύο χέρια και εκεί τα έπαιξα (ο μικρός έχει και ιστορικό από τον άντρα μου σκλήρυνση κατά πλάκας και τον αδερφό του εγκεφαλική τετραπληγία)... εννοείτε ότι πήρα κατευθείαν τον παιδίατρο που πάγωσε και αυτός λίγο στα αλήθεια και άρχισε να μου κάνει ένα σωρό ερωτήσεις... πως είανι η ισορροπία του ,αν στραβίζουν τα μάτια του, αν έχει απροσανατολισμό, αν αν αν... γενικά από τις απαντήσεις μου τον είδα ηρέμησε και ηρέμησα και εγώ, αλλά μου είπε να τον προσέχω στα παραπάνω, αν αλλάξει κάτι τον παώ αμέσως να τον δεί, αν όχι έχουμε ραντεβού την Παρασκεύη να του κάνει μια προλυπτική νευρολογική και αντανακλαστική εξέταση... σε γενικές γραμμές μου είπε ότι αυτό μπορεί να συμβεί σε αυτή την ηλικία και στην εφηβεία από την απότομη ανάπτυξη... δεν μπορώ να πω ότι δεν χέστηκα από το φόβο μου κορίτσια... θα σας κρατάω ενήμερες...

Πωπω πόσα έγραψα πάλι, αλλά και εσείς όπως είπα... γλώσσα δεν βάλατε... τα φιλιά μου σε ολες..mangio, σωτηρία, τρελομάνα, αλικάκι, βιβή, τιτίκα, θεοφανία, χαπινες, αννιμπαλ, αννα, τουρτίτσα... ουφ δεν ξέχασα καμία.. αν ναι σόρυ... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 4 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 4 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 4 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 4 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 4 417472

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κοριτσούμπες!!! Δεν μπήκα σήμερα το πρωί αλικάκι μου, γιατί η μικρή ήρθε στο κρεβάτι μας από σχετικά νωρίς και με ξέκανε. Εμένα δηλαδή γιατί ο κύριος κοιμόταν σαν το μοσχάρι και δεν ξύπνησε ούτε καν όταν η μικρή αποκοιμήθηκε πάνω του!!! Να γίνω πιο σαφής, η μικρή έχει μπούκωμα από χτες και ξύπνησε μάλλον γιατί ζεσταινόταν (έχουμε ακόμα τον υπνόσακο και την είχαμε σκεπάσει κιόλας!) Τη φέραμε στο κρεβάτι μας και ήταν ήσυχη η καημενούλα, προσπαθούσε να κοιμηθεί αλλά την άκουγα που ρουθούνιζε και γενικά δυσκολευόταν. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να αλλάζει εκατομύρια θέσεις, να ψιλοσηκώνεται όρθια και να ξαπλώνει πάλι (εκεί είχα άγχος εγώ και όλο ξυπνούσα) και στο τέλος κατέληγε να κοιμάται οριζόντια με το κεφάλι πάνω στην κοιλιά του μπαμπά της και τα πόδια να κλωτσάνε ανελέητα τη μανούλα της! Shocked Οπότε, και δεδομένης της προϋπάρχουσας κούρασης, καταλαβαίνετε πώς ξύπνησα. Βάλτε τώρα και τις ανακατωσούρες, πονοκεφάλους και υπνηλίες που έχω λόγω της κατάστασης, το πρωί νόμιζα πως θα καταρρεύσω... Ελπίζω απόψε να κοιμηθώ κανονικά (θα την έπεφτα τώρα αλλά πείνασα η γουρούνα και σας γράφω ενώ τρώω... pig )
Το άλλο νέο μας είναι ότι ξεπρόβαλε επιτέλους και το 8ο δοντάκι μας! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 4 328109 Αυτή τη φορά επιτέλους το κάτω πλάγιο μπροστά. Αυτό έπρεπε να είχε βγει πριν τους 3 τραπεζίτες, αλλά τεσπα, φτάνει που βγήκε! Very Happy

Σας έχω χάσει με τόσα που έχετε γράψει, αλλά θα πατήσω πάνω στα τελευταία σας ποστάκια (ιδιαίτερα της αγαπητής mangio που τα συνοψίζει πολύ βολικά, χεχε). Αν ξεχάσω κάτι πείτε καλέ!

Καταρχήν Ana μου να σου ζήσει το μωράκι!!!!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 4 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 4 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 4 215994 Καλώς το δεχτήκατε, στη φωτο είναι μια γλύκα, όπως και το κορίτσι σου. Να μας πεις πώς τα βγάζεις πέρα τώρα, με αφορά άμεσα! Ένα μόνο θα σχολιάσω για τη φωτο, η κόρη σου φαίνεται τόσο μεγάλη μπροστά στο μωράκι, είναι πολύ ανεπτυγμένη ή είναι τόσο μικρούλια τα νεογεννητάκια και έτσι φαίνεται η διαφορά; Rolling Eyes

Χάπι κι εγώ έχω πάθει σοκ με τα 900ml, αφού έλεγα διαβάζω καλά; Και μέχρι να διαβάζω τις υπόλοιπες απαντήσεις από τις μανούλες είχα πάθει ένα ψιλοσόκ ότι δεν πίνει πολύ γάλα η μικρή μου. Εμείς κάπου στα 300-400ml ημερησίως (έχει τύχει και λιγότερο, αλλά σπάνια περισσότερο). Βέβαια συνήθως τρώει καλά μέσα στη μέρα...

Θεοφανια κι εγώ απορώ πώς άντεξες τόσες ώρες με το βάρος! Εμείς να πω την αλήθεια εδώ, πλέον παίρνουμε σπάνια καρότσι - κυρίως η μαμά μου το χρησιμοποιεί το πρωί που τη βγάζει βόλτα - και η μικρή περπατάει σχετικά καλά πλέον. Αλλά όταν κουράζεται έχω και το μπαμπά της, αλλιώς δεν παλεύεται. Και βασικά τώρα με τα νέα δεδομένα υποτίθεται πως πρέπει να προσέχω κιόλας... Καρότσι θα πάρουμε μόνο αν θα είναι για πολλές ώρες και υπάρχει περίπτωση να τη βάλουμε μήπως και νυστάξει... μήπως λέμε (αλλά μπααααα)!

Τι άλλο, αααα, ζουζουνίτσα μου περαστικά σας!!! Να πω κι εγώ για τον τραχανά, μην της το δίνεις. Δεν μας τον απαγόρευσε κανείς, αλλά από προσωπική πείρα με τη μικρή θα έλεγα ότι προκαλεί ευκοιλιότητα. Η μικρή μου όποτε τρώει ποσότητες τραχανά (κοινώς πλακώνεται και γουρουνιάζει γιατί τον λατρεύει) μετά τα κακάκια της είναι λίγο ευκοίλια κι ας μην είναι κρυωμένη. Οπότε, για την κατάστασή σας θα έλεγα να τον αποφύγετε. Καλά σου τα λέει και η Βιβήκα. Να δίνεις πολύ ρυζάκι, λαπά τρώει; Και κοτοπουλάκι στήθος, καροτάκι επίσης. Α, είπες δεν τρώει ρύζι, τότε πολύ σωστά μακαρόνια τουλάχιστον (ιδανικά φιδέ θα έλεγα). Επίσης κρεμούλα ριζάλευρο και φαρίν λακτέ βοηθάνε και θα της κόψουν την πείνα κάπως... Αυτά και άντε να συνέλθετε!

Εύα μου περαστικά και σ' εσάς! Αφού είναι αλλεργία άντε τουλάχιστον γλιτώσατε την ίωση! Βρε συ πολύ καλά κάνεις με το πτυχίο σου, εύχομαι να βρεις τώρα και τη δουλίτσα που ψάχνεις!!!

Τιτίκα μου περαστικάκια επίσης! Συμφωνώ με τη Γεωργία εδω, πιστεύω το έχει πάρει στραβά το θέμα με το γάλα, λόγω του εμετού! Ελπίζω να επανέλθετε!

Κι όσο για το ντύσιμο (χαπι) χαχα έχουν πολλή πλάκα!!! Εμένα πάει, ανοίγει τα συρτάρια και διαλέγει τι θέλει να φορέσει. Ειδικά με τα παπούτσια όμως έχουμε τρελό κόλλημα, έχει τη δικιά της άποψη κάθε μέρα! Και θα έλεγα ότι.. χμ... περνάει το δικό της εδώ, δεν μπορώ να κάνω αλλιώς!

Mangio μου, έχεις ακούσει που λένε ότι η μαμά της αγαπάει τα παιδιά της το ίδιο, όσα κι αν είναι; Χεχε, αν προκύψει κι άλλο... καφέ που λες, εδώ θα είμαι πάλι, δε σας ξεχνάω! Razz (δε γλιτώνετε εν τέλει!)

Γεωργία μου καλέ δεν παρεξήγησα! Διάβασα με πολύ ενδιαφέρον τις απόψεις σας και συμφωνώ γενικά. Απλά εξήγησα ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση νομίζω είναι καλύτερα να επεμβαίνω για αρχή. Μετά θα την αφήνω μόνη της, είναι πολύ σωστό αυτό που λες για την ανεξαρτητοποίηση και το τελευταίο σου ποστάκι για το θέμα με εκφράζει απόλυτα! So... φίλες εννοείται! Χεχεχε ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 4 215994
Τώρα διάβασα και το τελευταίο σου ποστάκι. Γάλα εγώ της δίνω αν ξυπνήσει και δε φαίνεται διαθετημένη να κοιμηθεί αλλά γενικά δεν ξυπνάει συχνά. Συγχαρητήρια για τις λεξούλες!!!!! Αυτό κι αν είναι πρόοδος! Όσο για το τρέμουλο, ομολογώ με τρόμαξες λιγάκι, ελπίζω να είναι όντως θέμα ανάπτυξης, να σε ρωτήσω όμως γιατί κι εγώ που και που από κούραση παθαίνω κάτι σαν υπογλυκαιμία (Wink και τρέμουν τα χέρια μου. Συνήθως είμαι και νηστική και πεινάω. Αλλά δεν είναι κάτι το παθολογικό. Μήπως θα μπορούσε να είναι κάτι τέτοιο και στο μικρούλη σου; Δηλαδή λόγω ανάπτυξης, είχε μείνει νηστικός για ώρα, ξέρεις... Πάντως, πολύ καλά θα κάνεις να πας να το δείτε προληπτικά! Εύχομαι και πιστεύω ότι δε θα είναι τίποτα...!

Σωτηρία μου τι κάνει το μικρό σου;;; Αλωνίσατε, εεεε; Τέλεια! Κι εμείς το κάνουμε αυτό, αλλά τώρα καλόμαθε και όλο μας ζητάει βόλτες! Shocked

Τέλος, σχετικά με τις λεξούλες, έχω εντυπωσιαστεί από εσάς που τα μικράκια σας λένε και 3-4 λεξούλες μαζί!!! Εμείς ακόμα 1 και με το ζόρι. Και Βιβήκα μην ξανακούσω ότι λέτε λίγες λέξεις, εμείς λέμε λιγότερες αν κρίνω από αυτά που διάβασα. Λίγο λιγότερες βέβαια, οι περισσότερες λεξούλες σας είναι ίδιες με τις δικές μας, χεχε!

Άντε, τελείωσα και με το βραδυνό (νο 3 Laughing ) και σας αφήνω... Ξέρω, έγραψα σεντόνι (γεωργία πιο μεγάλο από το δικό μου θα δεις; Δε θα δεις! Razz ), αλλά έχω να γράψω από το #5 και είχαν μαζευτεί... Σας φιλώ, καληνύχτα!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε;εμεις ειμαστε πολυ καλυτερα απο χτες δεν το ηπιε ολο της το γαλα βεβαια αλλα οκ και τα 200 που ηπιε καλα ηταν στην παρουσα φαση.γεωργια με αγχωσες ειναι α ληθεια με αυτο που εγραψες για τον μπομπιρα σου αλλα αφου σε καθησυχασε ο παιδιατρος ολα οκ.πηγαινε καποια στιγμη να κανεις και ενα προληπτικο ελεγχο ομως δεν χανεις και τιποτα.ευα τι σπουδαζεις κοριτσακι μου;αντε με το καλο σου ευχομαι να βρεις και δουλιτσα.8 δοντακια αλικη;μπραβο σαςςςςςςςς τρελη προοδος ειδες;

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
γεωργία02/07/10 έγραψε:Καλά δεν έχω λόγια που ξεκινήσατε το #6, γλώσσα δεν βάζετε μέσα γλωσσοκοπάνες... ε βοήθησα λίγο και εγώ με τα σεντόνια αλλά και σας ΦΤΟΥ ΣΑς!!!

Μισό... μισό... νομίζω ότι το έχω και θα σας θυμιθώ όλες... Λοιπόν...

Εμείς φοράμε και μακρυμάνικο φανελάκι και πιτσάμες και σκεπαζόμαστε με πάπλωμα, δεν φοράμε κάλτσες ΠΟΤΕ!!! ενοχλούν την κυκλοφορία του αίματος στον ύπνο Βιβή,.... γιατρέ μου (Σωτηρία) πείτε και εσείς.... ε! εδω πάνω έχει και περισσότερο κρύο και υγρασία...

Αλικάκι τελικά με την μαμαδοσυνάντηση δεν ξέρω τι έγινε, από την στιγμή που δεν με ενδιαφέρει σταμάτησα να παρακολουθώ την εξέλιξη... εξάλου δεν ήταν κάτι οργανωμένο και θα γίνει το σ/κ λέγανε... εκεί το άφησα!

Τιτίκα... περαστικά ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!! τι να πω κουράγιο κούκλα μου και μην στεναχωριέσαι με το γάλα... και εγώ νομίζω επειδή το έβγαλε το παορνάει αυτό, εμένα πριν δύο μήνες έβγαλε την ψαρόσουπα και ακόμη στο ψάρι με ταλαιπωρεί...

Ζουζουνίτσα χαίρομαι που ακούω ότι πάτε καλύτερα... η Βιβή λέει Φαριν λακτέ, τσέκαρε λίγο αυτό που σου στέλνω, αν μπορείς... ξέρω ο υπολογιστής έχει πρόβλημα...
http://www.google.gr/search?hl=el&sugexp=frgbld&gs_nf=1&cp=6&gs_id=q&xhr=t&q=%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%BD+%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B5&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&biw=1224&bih=560&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=mnxzT9z6BsPrsganhsWADg

gewpgia moy dysthxws den mpopw na mpw moy exei spasei ta neypa o ypologisths!! Twisted Evil epishs kopitsaki moy mhn agxonese gia ton mikpo ti soy eipe o giatpos?oti kati symbenei?egw nomizw oti einai neypiko an htan kati kako makpia apo emas sta boyna tha edeixne to paidi,kai kati allo!!!enhmepwsemas,ax ayta ta mikpa tha mas steiloyn kamia mepa!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κι από εμάς τα αρρωστούλικα...την τσιμπήσαμε την ιωσούλα κι εμείς..
Με πυρετούλι είμαστε από χθες.Τον ξυπνησα 2 φορές τα ξημερώματα για αντιπυρετικό και τώρα το πρωί ήταν απύρετος.Τώρα κοιμάται το χρυσουλάκι μου....
Πάω να διαβάσω τα νέα σας.

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
crazymommy έγραψε:Καλησπέρα κοριτσούμπες!!! Δεν μπήκα σήμερα το πρωί αλικάκι μου, γιατί η μικρή ήρθε στο κρεβάτι μας από σχετικά νωρίς και με ξέκανε. Εμένα δηλαδή γιατί ο κύριος κοιμόταν σαν το μοσχάρι και δεν ξύπνησε ούτε καν όταν η μικρή αποκοιμήθηκε πάνω του!!! Να γίνω πιο σαφής, η μικρή έχει μπούκωμα από χτες και ξύπνησε μάλλον γιατί ζεσταινόταν (έχουμε ακόμα τον υπνόσακο και την είχαμε σκεπάσει κιόλας!) Τη φέραμε στο κρεβάτι μας και ήταν ήσυχη η καημενούλα, προσπαθούσε να κοιμηθεί αλλά την άκουγα που ρουθούνιζε και γενικά δυσκολευόταν. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να αλλάζει εκατομύρια θέσεις, να ψιλοσηκώνεται όρθια και να ξαπλώνει πάλι (εκεί είχα άγχος εγώ και όλο ξυπνούσα) και στο τέλος κατέληγε να κοιμάται οριζόντια με το κεφάλι πάνω στην κοιλιά του μπαμπά της και τα πόδια να κλωτσάνε ανελέητα τη μανούλα της! Shocked Οπότε, και δεδομένης της προϋπάρχουσας κούρασης, καταλαβαίνετε πώς ξύπνησα. Βάλτε τώρα και τις ανακατωσούρες, πονοκεφάλους και υπνηλίες που έχω λόγω της κατάστασης, το πρωί νόμιζα πως θα καταρρεύσω... Ελπίζω απόψε να κοιμηθώ κανονικά (θα την έπεφτα τώρα αλλά πείνασα η γουρούνα και σας γράφω ενώ τρώω... pig )
Το άλλο νέο μας είναι ότι ξεπρόβαλε επιτέλους και το 8ο δοντάκι μας! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 4 328109 Αυτή τη φορά επιτέλους το κάτω πλάγιο μπροστά. Αυτό έπρεπε να είχε βγει πριν τους 3 τραπεζίτες, αλλά τεσπα, φτάνει που βγήκε! Very Happy

Σας έχω χάσει με τόσα που έχετε γράψει, αλλά θα πατήσω πάνω στα τελευταία σας ποστάκια (ιδιαίτερα της αγαπητής mangio που τα συνοψίζει πολύ βολικά, χεχε). Αν ξεχάσω κάτι πείτε καλέ!

Καταρχήν Ana μου να σου ζήσει το μωράκι!!!!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 4 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 4 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 4 215994 Καλώς το δεχτήκατε, στη φωτο είναι μια γλύκα, όπως και το κορίτσι σου. Να μας πεις πώς τα βγάζεις πέρα τώρα, με αφορά άμεσα! Ένα μόνο θα σχολιάσω για τη φωτο, η κόρη σου φαίνεται τόσο μεγάλη μπροστά στο μωράκι, είναι πολύ ανεπτυγμένη ή είναι τόσο μικρούλια τα νεογεννητάκια και έτσι φαίνεται η διαφορά; Rolling Eyes

Χάπι κι εγώ έχω πάθει σοκ με τα 900ml, αφού έλεγα διαβάζω καλά; Και μέχρι να διαβάζω τις υπόλοιπες απαντήσεις από τις μανούλες είχα πάθει ένα ψιλοσόκ ότι δεν πίνει πολύ γάλα η μικρή μου. Εμείς κάπου στα 300-400ml ημερησίως (έχει τύχει και λιγότερο, αλλά σπάνια περισσότερο). Βέβαια συνήθως τρώει καλά μέσα στη μέρα...

Θεοφανια κι εγώ απορώ πώς άντεξες τόσες ώρες με το βάρος! Εμείς να πω την αλήθεια εδώ, πλέον παίρνουμε σπάνια καρότσι - κυρίως η μαμά μου το χρησιμοποιεί το πρωί που τη βγάζει βόλτα - και η μικρή περπατάει σχετικά καλά πλέον. Αλλά όταν κουράζεται έχω και το μπαμπά της, αλλιώς δεν παλεύεται. Και βασικά τώρα με τα νέα δεδομένα υποτίθεται πως πρέπει να προσέχω κιόλας... Καρότσι θα πάρουμε μόνο αν θα είναι για πολλές ώρες και υπάρχει περίπτωση να τη βάλουμε μήπως και νυστάξει... μήπως λέμε (αλλά μπααααα)!

Τι άλλο, αααα, ζουζουνίτσα μου περαστικά σας!!! Να πω κι εγώ για τον τραχανά, μην της το δίνεις. Δεν μας τον απαγόρευσε κανείς, αλλά από προσωπική πείρα με τη μικρή θα έλεγα ότι προκαλεί ευκοιλιότητα. Η μικρή μου όποτε τρώει ποσότητες τραχανά (κοινώς πλακώνεται και γουρουνιάζει γιατί τον λατρεύει) μετά τα κακάκια της είναι λίγο ευκοίλια κι ας μην είναι κρυωμένη. Οπότε, για την κατάστασή σας θα έλεγα να τον αποφύγετε. Καλά σου τα λέει και η Βιβήκα. Να δίνεις πολύ ρυζάκι, λαπά τρώει; Και κοτοπουλάκι στήθος, καροτάκι επίσης. Α, είπες δεν τρώει ρύζι, τότε πολύ σωστά μακαρόνια τουλάχιστον (ιδανικά φιδέ θα έλεγα). Επίσης κρεμούλα ριζάλευρο και φαρίν λακτέ βοηθάνε και θα της κόψουν την πείνα κάπως... Αυτά και άντε να συνέλθετε!

Εύα μου περαστικά και σ' εσάς! Αφού είναι αλλεργία άντε τουλάχιστον γλιτώσατε την ίωση! Βρε συ πολύ καλά κάνεις με το πτυχίο σου, εύχομαι να βρεις τώρα και τη δουλίτσα που ψάχνεις!!!

Τιτίκα μου περαστικάκια επίσης! Συμφωνώ με τη Γεωργία εδω, πιστεύω το έχει πάρει στραβά το θέμα με το γάλα, λόγω του εμετού! Ελπίζω να επανέλθετε!

Κι όσο για το ντύσιμο (χαπι) χαχα έχουν πολλή πλάκα!!! Εμένα πάει, ανοίγει τα συρτάρια και διαλέγει τι θέλει να φορέσει. Ειδικά με τα παπούτσια όμως έχουμε τρελό κόλλημα, έχει τη δικιά της άποψη κάθε μέρα! Και θα έλεγα ότι.. χμ... περνάει το δικό της εδώ, δεν μπορώ να κάνω αλλιώς!

Mangio μου, έχεις ακούσει που λένε ότι η μαμά της αγαπάει τα παιδιά της το ίδιο, όσα κι αν είναι; Χεχε, αν προκύψει κι άλλο... καφέ που λες, εδώ θα είμαι πάλι, δε σας ξεχνάω! Razz (δε γλιτώνετε εν τέλει!)

Γεωργία μου καλέ δεν παρεξήγησα! Διάβασα με πολύ ενδιαφέρον τις απόψεις σας και συμφωνώ γενικά. Απλά εξήγησα ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση νομίζω είναι καλύτερα να επεμβαίνω για αρχή. Μετά θα την αφήνω μόνη της, είναι πολύ σωστό αυτό που λες για την ανεξαρτητοποίηση και το τελευταίο σου ποστάκι για το θέμα με εκφράζει απόλυτα! So... φίλες εννοείται! Χεχεχε ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 4 215994
Τώρα διάβασα και το τελευταίο σου ποστάκι. Γάλα εγώ της δίνω αν ξυπνήσει και δε φαίνεται διαθετημένη να κοιμηθεί αλλά γενικά δεν ξυπνάει συχνά. Συγχαρητήρια για τις λεξούλες!!!!! Αυτό κι αν είναι πρόοδος! Όσο για το τρέμουλο, ομολογώ με τρόμαξες λιγάκι, ελπίζω να είναι όντως θέμα ανάπτυξης, να σε ρωτήσω όμως γιατί κι εγώ που και που από κούραση παθαίνω κάτι σαν υπογλυκαιμία (Wink και τρέμουν τα χέρια μου. Συνήθως είμαι και νηστική και πεινάω. Αλλά δεν είναι κάτι το παθολογικό. Μήπως θα μπορούσε να είναι κάτι τέτοιο και στο μικρούλη σου; Δηλαδή λόγω ανάπτυξης, είχε μείνει νηστικός για ώρα, ξέρεις... Πάντως, πολύ καλά θα κάνεις να πας να το δείτε προληπτικά! Εύχομαι και πιστεύω ότι δε θα είναι τίποτα...!

Σωτηρία μου τι κάνει το μικρό σου;;; Αλωνίσατε, εεεε; Τέλεια! Κι εμείς το κάνουμε αυτό, αλλά τώρα καλόμαθε και όλο μας ζητάει βόλτες! Shocked

Τέλος, σχετικά με τις λεξούλες, έχω εντυπωσιαστεί από εσάς που τα μικράκια σας λένε και 3-4 λεξούλες μαζί!!! Εμείς ακόμα 1 και με το ζόρι. Και Βιβήκα μην ξανακούσω ότι λέτε λίγες λέξεις, εμείς λέμε λιγότερες αν κρίνω από αυτά που διάβασα. Λίγο λιγότερες βέβαια, οι περισσότερες λεξούλες σας είναι ίδιες με τις δικές μας, χεχε!

Άντε, τελείωσα και με το βραδυνό (νο 3 Laughing ) και σας αφήνω... Ξέρω, έγραψα σεντόνι (γεωργία πιο μεγάλο από το δικό μου θα δεις; Δε θα δεις! Razz ), αλλά έχω να γράψω από το #5 και είχαν μαζευτεί... Σας φιλώ, καληνύχτα!!!!
kopitsaki moy glyko ton stamathsa ton tpaxana gia na doyme ...h kaimenh thelei na fai!!!se eyxapistw gia to endiafpon soy,oso gia ton ypno kai emeis ta idia tpabame Rolling Eyes mia mepa tin bphka sta podia mas ,polles fopes exei tyxei na tin mazeuoyme apo apodipote!!!

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
gpammatikh moy xaipome poy eiste kala!!!panta etsi kopitsaki moy!ti ikanopoihsei otan tpwne eeee?kai egw ayto pepimenw Wink alikaki moy kai esys apwsthsate?aman pe paidi ti einai ayto?enas oloklhpos xeimwnas kai twpa ola tha ta pathoyme ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 4 534787 pepastika sas ,kai eyxomai na mhn synexisei etsi!! anna moy na zhsei to nini me to kalo kopitsaki!!!kalh loxeia kai twpa sta dika moy,emeis extes kaname allh mia diapeia to apogeyma cyclops hpiame to galataki mas kanonika kai to bpady kai twpa!tha synexisw tin dieta kai shmepa kai an den kanei shmepa apo aypio tha tin dwso na fai kanonika..esys ti lete?

Έχει επεξεργασθεί από τον/την zoyzoynitsa moy στις Τετ Μαρ 28, 2012 10:46 pm, 1 φορά

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:gpammatikh moy xaipome poy eiste kala!!!panta etsi kopitsaki moy!ti ikanopoihsei otan tpwne eeee?kai egw ayto pepimenw Wink

καλημερα κοριτσακι μου η δικια σου καλυτερα;ενταξει δεν το ηπιε με τρελη ορεξη το γαλα αλλα το ηπιε οσο μπορουσε δεν την πιεσα για περισσοτερο.

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μια γρήγορη καλημέρα κι από μένα!!!

Αλικάκι μου περαστικάκια σας!!! Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό... Κι εμείς το έχουμε το μπουκωματάκι μας, αν και γενικά όλο το χειμώνα δεν αρρωστήσαμε. Βέβαια, μπορεί να είναι και καμιά αλλεργία ή από τη σκόνη (είχαμε εργάτες μέχρι χτες), ποιος ξέρει; Πάντως πρέπει να φυλαγόμαστε ακόμα, δεν ξεμπερδέψαμε!

Τιτίκα μου μπράβο σας για το γαλατάκι, είδες που τελικά θα το ξεπεράσετε; Όντως κάναμε πρόοδο με τα δοντάκια, περιμένω κι άλλα να βγούνε σύντομα, αργήσαμε και βγαίνουν όλα μαζί τελικά...

Ζουζουνίτσα μου θα έλεγα προληπτικά να την κρατήσεις 2 μέρες ακόμα με τη διατροφή που σου λέμε. Ακόμα κι αν δε δείξει άλλο σημάδι-σύμπτωμα, περίμενε άλλη μια μέρα γιατί πρέπει να στρώσει πάλι το στομαχάκι και το εντεράκι της. Κι όσο για τον ύπνο, βλέπω κι εσείς τα ίδια! Τουλάχιστον απόψε τη σκέπασα πιο ελαφρά και μου κοιμήθηκε σερί! Smile

Ξέχασα να γράψω για το Eubos, το είχα χρησιμοποιήσει παλιά αλλά αυτό για την ευαίσθητη περιοχή. Ήταν καλό, αλλά τότε νομίζω ότι είχε ακόμα paraben κι έτσι το είχα αλλάξει και είχα πάρει νομίζω κάποιο... lactacyd (κάπως έτσι τεσπα) που ήταν καθαρό. Αλλά φαίνεται πως τώρα και τα Eubos είναι πλέον free, ε;
Κι όσο για τα apivita, προσωπικά γνωρίζω τα αντηλιακά τους. Τα χρησιμοποιώ τα 2 τελευταία χρόνια κι έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη. Για τα αφρόλουτρα όμως δε γνωρίζω να σου πω... Rolling Eyes

Σας φιλώ γλυκά!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εύα μου,καλή επιτυχία με την δουλειά!Εύχομαι να βγει κάτι καλό από την συνάντηση!

Mangioύλα μου,χιχι!!!Τι ωραία που τα λες...με έκανες και γέλασα!
Ειδικά σήμερα που είμαι κατσούφω για το παλικαράκι μου το ζεματιστό,το είχα ανάγκη...Πολλά φιλιά!!!

Αλίκη μου,αυτό δεν ήταν σεντόνι..αυτό ήταν 2χλμ ύφασμα...
Τέλος πάντων,δικαιολογείσαι,για πολλούς και διάφορους λόγους Very Happy
Βγάλατε κι άλλα δοντάκια,ε??
Μπράβο σας!!!Και ελπίζω το μπουκωματάκι να ήταν αθώο και να περάσει..
Φιλακια στην νυφούλα μου και στην κοιλίτσα σου!!!!

Γεωργία μου,μακάρι να μην είναι τίποτα αυτό που μας διηγήθηκες με τον γιο σου.
Καλά έκανες και κανόνισες προληπτικές για να ηρεμήσεις και να μην σε τρώει το άγχος.Τίποτα δεν θα είναι,θα το δεις!!
Και λέτε και προτασούλες,ε???Μπράβοοοο!!!
Όλα τα παιδάκια θα μιλήσουν ,βρε κοριτσάκια μου.Μην αχγωνόμαστε και για αυτό!!Έχουμε τόοοσα άλλα....

Δεν θυμάμαι άλλα..μόνο να σας πω περιστατικό με τον μικρό μου..
Είμασταν έξω στο μπαλκόνι και άπλωνα ρούχα και σε κάποια φάση περνάει ο παλιατζής.
Και γυρνάει και μου λέει....
Μαμά,άκιου!!Τατζή!!
(Μαμά,άκου!!Ο παλιατζής!!)
Όπου μέχρι να καταλάβω ότι το τατζή,είναι ο παλιατζής,πέρασαν αρκετά δευτερόλεπτα....
Και του το είχα πει πριν πολλές μέρες και όμως το θυμόταν!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ζουζού μου και Αλίκη μου ,σας ευχαριστώ για τα περαστικά!
Έχει και λίγο βήχα ,οπότε αν δω σήμερα ότι συνεχίζεται θα πάμε στον γιατρό.
Αλίκη μου,τα eubos, από ότι είδα στα συστατικά είναι free από paraben.
Αααα,έχεις πάρε αντιλιακό apivita???Έχουν καλύτερες τιμές από τα frezy...πρέπει να κοιτάξω τι γίνεται και με αυτά.
Έλεος πια...λες και είμαστε χημικοί μας έχουν καταντήσει....

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Ζουζού μου και Αλίκη μου ,σας ευχαριστώ για τα περαστικά!
Έχει και λίγο βήχα ,οπότε αν δω σήμερα ότι συνεχίζεται θα πάμε στον γιατρό.
Αλίκη μου,τα eubos, από ότι είδα στα συστατικά είναι free από paraben.
Αααα,έχεις πάρε αντιλιακό apivita???Έχουν καλύτερες τιμές από τα frezy...πρέπει να κοιτάξω τι γίνεται και με αυτά.
Έλεος πια...λες και είμαστε χημικοί μας έχουν καταντήσει....

καλημερα αλικακι μου αρρωστησε το μικρο σου τελικα;εχει πυρετο και κοκκινο λαιμο και ο δικος σου;

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι,Τιτίκα μου..τελικά αρρωστήσαμε.
Πυρετό έχει ,για κόκκινο λαιμό δεν ξέρω..
Χθες το βράδυ μου έκανε τον πυρετό.
Λέω αν δω και βήχει,πιο πολύ, να τον πάω,αλλιως όχι....

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Ναι,Τιτίκα μου..τελικά αρρωστήσαμε.

εγω λεω να πας να τον εξετασει αλλα οπως τα περιγραφεις την ιωση που ειχε και η δικη μου εχει .ελεος ρε γαμωτο που τις κολλανε;περαστικα σας παντως

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:

εγω λεω να πας να τον εξετασει αλλα οπως τα περιγραφεις την ιωση που ειχε και η δικη μου εχει .ελεος ρε γαμωτο που τις κολλανε;περαστικα σας παντως

Ευχαριστώ πολύ,Τιτίκα μου.
Λες,ε??Να πάω???Ξέρεις που κολλάω και δεν είμαι σίγουρη??Ότι δεν έχει άλλα συμπτώματα,παρά ένα μικρό μικρό βηχαλάκι...
Αχχχχχχχχχχχχ,τι να κάνω???????

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Ευχαριστώ πολύ,Τιτίκα μου.
Λες,ε??Να πάω???Ξέρεις που κολλάω και δεν είμαι σίγουρη??Ότι δεν έχει άλλα συμπτώματα,παρά ένα μικρό μικρό βηχαλάκι...
Αχχχχχχχχχχχχ,τι να κάνω???????

και εμενα ετσι ηταν απλα πηγα γιατι ειχα θεμα με τον πυρετο που δεν ηταν ολη την ημερα παρα μονο μια φορα την ημερα.οποτε πηγα να δω τι παιζει.και τελικα ειχε ιωση η καημενη.βασικα και να πας λογικα δε θα σου δωσει κατι αλλο εκτος απο αντιπυρετικα

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ τσουπρες.

περαστικα στα αρρωστουλια,να ειναι η τελευται ιωση πια!!
γεωργια πολυ με ανησυχησες για τον Γαβριλακο,αλλα θεωρω οτι ειναι επειδη ειναι σουπερ υπερκινητικος.Ολα καλα θα ειναι .
Καλτσακια του φοραω γιατι ειναι μονιμα ξεσκεπαστος,μονιμα ομως.Και δεν του βαζω σφιχτα,οσα ειναι ξεχειλωμενα καπως του φοραω,η αληθεια ειναι οτι δεν τα γουσταρει αλλα θα παγωσει ρε συ.Δεν θελει τιποτα πανω του.Γινετε?Δεν γινετε.
Ευακι σου ευχομαι να πανε ολα καλα με την δουλεια και μπραβο για την πτυχιακη σου.Καλλιο Αργα παρα ποτε.Εγω δεν την εχω κανει ακομααααααα.
Τι αλλο?
ζουζουνιτσα μου ελπιζω να ειστε καλυτερα,αλικακι μου περαστικα σας πολλα.Δωράκι μου οταν μπαινεις απουσιαζουμε ολες γαμωτο.
Αλικακι τρελο τεκνο να προσεχεις το σπορακι σου.
Τιτικα μου αγαπημενη ,μπραβο που ειναι καλυτερα η μυρσινη.
Very Happy Very Happy Very Happy Γιατρε μου και Θεοφανια αναμενουμε καλημερες.

να ρωτησω τωρα κατι?Εγω του δινω εβαπορε ΝΟΥΝΟΥ του παιδιου,αλλα δεν εχει παρει κιλα οπως λεει η χαπι.Δεν βοηθαει στην αναπτυξη?αυτο λες?Αλικακι ξερεις κατι?Φωτεινε παντογνωστη? Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Χτες για να φυγουμε απο τις κουνιες επρεπε να του λεω τρεχα στο σκυλακι για να ξεκουβαλησει.Εψαχνε σε ολο το δρομο το σκυλακι.Ευτυχως βρηκαμε τα παιδια με τα Λαμπραντορ στο παρκο και ενα boxter και ξελυσσαξε και εκει κανα μισαωρο.Τι λατρεια ειναι αυτη ρε στα σκυλια.Απιστευτη. Very Happy Very Happy Τα βλεπει και κυλιετε μαζι τους κατω.

Αυτα.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι,Τιτίκα μου,αυτό λέω κι εγώ...τι άλλο θα μου δώσει???
Θα δω πώς θα πάει με τον βήχα σήμερα και βλέπουμε....

Βιβήκα μου,ευχαριστώ πολύ!!
Εγώ είμαι ο φωτεινός παντογνώστης??/Αχαχαχα!!!!Δεν νομίζω....
Πάντως,εδώ που τα λέμε...για τα γάλατα τέτοιου τύπου,δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα παρά συμβουλεύουν κάποιοι να τα δίνουμε μόνο σε περίπτωση που έχουμε ξεμείνει και όχι καθημερινά.
Εμείς όμως με τέτοια δεν μεγαλώσαμε???Τέλος πάντων, θα σου παραθέσω άρθρο που θυμάμαι που βρίσκεται εδώ στο φόρουμ αλλά όχι τώρα....έχω σίδεροοοοοοοοοο!!!!
Δεν θα μου πάρει πολύ ,κανα εικοσαλεπτάκι...αν δεν έχει ξυπνήσει ο μικρός μου θα στο βάλω τώρα να το δεις αλλιώς το μεσημεράκι..

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βιβήκα,ρίξε μια ματιά εδώ και μπες και στα λινκ...

http://forum.eimaimama.gr/t5302-topic?highlight=%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B1

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Βιβήκα,ρίξε μια ματιά εδώ και μπες και στα λινκ...

http://forum.eimaimama.gr/t5302-topic?highlight=%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B1

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥ
εμενα ειναι οτι δεντο πινει σκετο εδω και πολυ καιρο.πινει με δημητριακα και μπανανα και με φαριν λακτε το βραδυ.τρωει πολυ κασερι και φετα (λευκο τυρι)συγκεκριμεναπου δεν ειναι καθολου αλμυρο.και νουνου εβαπορε.οποτε περνω φρεσκο του βαζω .Αλλα σαν βαση του δινω εβαπορε.αραιωμενο με νερο και οκ.Μου ειπε ο γιατρος οτι το παιδι αφου τρωει αρκετα πραγματα δεν χρειαζετε τα γαλατα να ειναι εμπλουτισμενα και αφου τρωει πολυ γιαουρτι και τυρια παιρνει το πιο πολυ ασβεστι απο εκει.Αυτα

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ε,ναι,εννοείται...από μια ηλικία και μετά και εφ'όσον ακολουθούν πλήρη και σωστή διατροφή,το γάλα δεν θεωρείται απαραιτητο στοιχείο στην ανατροφή τους.
Εγώ όταν το είχε κόψει τελείως περισσότερο με είχε αγχωσει το τι να του δίνω να τρώει παρά το το είχε κόψει...

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ρίξε και μια ματιά εδώ.....η σοκαριστική αλήθεια....

http://www.ftiaxno.gr/2010/06/blog-post_03.html

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ο κλινικός διαιτολόγος, αντιπρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Διατροφής, κ. Κ. Ξένος επισημαίνει ότι πραγματικό φρέσκο γάλα (νωπό) δεν κυκλοφορεί στην αγορά, αφού όλα υπόκεινται σε θερμική επεξεργασία για παστερίωση.

Καλύτερο γάλα- από πλευράς θρεπτικών συστατικών- είναι σαφέστατα το λεγόμενο φρέσκο γάλα (μικρής διάρκειας), γιατί έχει υποστεί λιγότερο «επίπονη» επεξεργασία σε σχέση με το γάλα υψηλής παστερίωσης (μακράς διαρκείας) και το εβαπορέ (μακράς διαρκείας και συμπυκνωμένο).

Με την υψηλή παστερίωση, το γάλα απογυμνώνεται από τα θερμοευαίσθητα συστατικά του, κυρίως τις βιταμίνες του συμπλέγματος Β.

Πηγή : ΤΑ ΝΕΑ Ένθετο Υγεία

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις