501 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #25 Σαβ Μαρ 31, 2012 12:37 am
lolita2012
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα Κορίτσάκια μου!!!
Elenisig,σ ευχαριστώ πολύ! Αν δεν έρθουν αύριο θα πάω Δευτέρα για εξέταση..
Αda μου ναι, έτσι είπαν. Οκ, οι άνθρωποι εκεί δεν ξέρουν.. δεν πειράζει...θα δείξει σύντομα!Μα γιαυτό νευρίασα γιατί ξέρω τι είναι! Κι απ οτι ξέρω φαίνεται στον υπέρηχο που ΔΕΝ έκανα.. Δε θα νευριάσω άλλο μαζί τους, πραγματικά...
Χριστινάκι χαίρομαι πολύ που είσαι καλύτερα.όσο είσαι ήρεμη, ξάπλα και ακούς τις οδηγίες του γιατρού θα είσαι μια χαρά! Μη φοβάσαι, από τότε που άκουσα αυτή την αηδία που μου είπανε είμαι πολύ καλύτερα. Όχι απλά δεν αγχώθηκα, αλλά μου έφυγε κι εντελώς το άγχος.. Είπα να περιμένω καρτερικά... Θα δείξει..
Ανυπομονώ τη Δευτέρα τ απόγευμα να ακούσω καλά νέα από εσένα!!
Κλειώ καλώς όρισες στην παρέα μας. Εύχομαι τα καλύτερα!
Ιωάννα, Βασιλική,goldangel, xaftounaki, ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ , boubou και loulou μου
Elenisig,σ ευχαριστώ πολύ! Αν δεν έρθουν αύριο θα πάω Δευτέρα για εξέταση..
Αda μου ναι, έτσι είπαν. Οκ, οι άνθρωποι εκεί δεν ξέρουν.. δεν πειράζει...θα δείξει σύντομα!Μα γιαυτό νευρίασα γιατί ξέρω τι είναι! Κι απ οτι ξέρω φαίνεται στον υπέρηχο που ΔΕΝ έκανα.. Δε θα νευριάσω άλλο μαζί τους, πραγματικά...
Χριστινάκι χαίρομαι πολύ που είσαι καλύτερα.όσο είσαι ήρεμη, ξάπλα και ακούς τις οδηγίες του γιατρού θα είσαι μια χαρά! Μη φοβάσαι, από τότε που άκουσα αυτή την αηδία που μου είπανε είμαι πολύ καλύτερα. Όχι απλά δεν αγχώθηκα, αλλά μου έφυγε κι εντελώς το άγχος.. Είπα να περιμένω καρτερικά... Θα δείξει..
Ανυπομονώ τη Δευτέρα τ απόγευμα να ακούσω καλά νέα από εσένα!!
Κλειώ καλώς όρισες στην παρέα μας. Εύχομαι τα καλύτερα!
Ιωάννα, Βασιλική,goldangel, xaftounaki, ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ , boubou και loulou μου