601 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #25 Σαβ Μαρ 31, 2012 11:47 pm
a-niki
Πανταχού παρούσα!
ελλη και εγω πρεπει να σιδερωσω.. δυστυχως... χιχι
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
a-niki έγραψε:καλημερα χριστινακι . Πως κοιμηθηκες?
καλημερα και στα υπολοιπα κοριτσια που ειναι εδω
matinaki83 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!!
ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ?ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΟΛΥΜΙΛΗΣΑ ΧΘΕΣ ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΓΙΑ ΚΑΝΑ 3ΗΜΕΡΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗ ΞΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ Κ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΖΑΚΥΝΘΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΩ Κ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΤΕ....ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΛΕΒΩ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ...(ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΜΟΥ)ΣΤΟ 30 ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΦΤΑΣΕΙ
ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ Κ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ Κ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΟΤΙ ΤΟ ΦΑΣΟΛΑΚΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΒΡΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΒΟΛΕΥΕΙ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ Κ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ 9 ΜΗΝΕΣ
ΕΛΛΗ ΜΟΥ
ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΜΑΣΤΟΡΟΙ....
ΕΥΗ ΛΟΛΙΤΑ ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ ΚΛΕΙΩ ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΣΟΦΟΥΛΙ Κ ΟΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΖΟΥΖΟΥΝΕΣ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ
ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΙ ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ Κ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΔΩΡΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΘΕΜΙΑΣ....Κ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ!!!!!!!!!!
ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΣΤΟΛΗ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΦΥΛΑΚΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΡΙΓΕΣ ΕΙΤΕ ΜΠΛΕ(ΑΓΟΡΑΚΙ)ΕΙΤΕ ΡΟΖ(ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ) Κ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ I'VE BEEN IN FOR NINE MONTHS)ΕΛΙΩΣΑ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑ
matinaki83 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!!
ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ?ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΟΛΥΜΙΛΗΣΑ ΧΘΕΣ ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΓΙΑ ΚΑΝΑ 3ΗΜΕΡΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗ ΞΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ Κ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΖΑΚΥΝΘΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΩ Κ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΤΕ....ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΛΕΒΩ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ...(ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΜΟΥ)ΣΤΟ 30 ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΦΤΑΣΕΙ
ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ Κ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ Κ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΟΤΙ ΤΟ ΦΑΣΟΛΑΚΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΒΡΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΒΟΛΕΥΕΙ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ Κ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ 9 ΜΗΝΕΣ
ΕΛΛΗ ΜΟΥ
ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΙ ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ Κ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΔΩΡΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΘΕΜΙΑΣ....Κ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ!!!!!!!!!!
ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΣΤΟΛΗ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΦΥΛΑΚΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΡΙΓΕΣ ΕΙΤΕ ΜΠΛΕ(ΑΓΟΡΑΚΙ)ΕΙΤΕ ΡΟΖ(ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ) Κ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ I'VE BEEN IN FOR NINE MONTHS)ΕΛΙΩΣΑ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑ
goldangel1990 έγραψε:HAHAHHAHAHA!!Τελειες!!!!
Χριστινακι μου ολα καλα???νιωθεις καλυτερα??τα υπολοιπα κοριτσια??εγω εχω πολυ διεβασμα
boubou έγραψε:matinaki83 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!!
ΕΛΛΗ ΜΟΥ
χαχαχα εισαι θεα!!
ναι αυτά με τα υπονοούμενα είναι όλα τα λεφτά!
αν ερχόντουσαν Σαββατοκύριακο οι συγγενείς θα την γλύτωνες γιατί όπως είδες τότε είναι νεκρό το θεματάκι!!
Τωρα ένα έχω να σου πω!!ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ χαχαχαχαχα
Εβελιν καλημερα!!
πάω να τωρα σαν καλή νοικοκυρά! χιχιχ θα τα πουμε αργοτερα!
xristina_29 έγραψε:matinaki83 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!!
ΕΛΛΗ ΜΟΥ
καλη σου μερα ματια μου...χαιρομαι που εισαι καλα.τους γιατρους που λες δεν τους ανησυχουν τα καφε υγρα.ειναι πολυ συνηθισμενο φαινομενο.απλα θελει προσοχη.εγω εχω προσεξει σε σημειο υπερβολης θα ελεγα.πολυ γελασα με τα φορμακια..ειναι πολυ ευγενικη αυτη η κινηση που θα κανεις.κ επειδη εχεις τοσο καλη ψυχη ο θεος να δεις που θα σε ανταμειψει συντομα κ θα σου φερει ο,τι επιθυμεις...
eirini7 έγραψε:καλημέρα κοριτσάκια μου!καλό μήνα!μπήκε και ο Απρίλης
έρχεται το καλοκαιράκι σιγά σιγά
χριστινάκι πολύ χάρηκα που σταμάτησε το αίμα..είδες;;κάτι ήξεραν τα κορίτσια που σου έλεγαν να μην απογοητεύεσαι..να είσαι αισιόδοξη και όλα θα πάνε καλά μέχρι το τέλος ααα ξέχασα!σου ζήλεψα το βιντεάκι στην υπογραφή και έφτιαξα κι εγώ...
Ματινάκι φαντάζομαι τι γέλιο θα έχει το φορμάκι!χαχα!θα είναι τέλειο!μακάρι να το χρειαστείς σύντομα
Ελλη καλή επιτυχία με τα τσουρέκια!περιμένουμε φωτο να μας τρέξουν τα σάλια!
Εβελιν καλημέρα κορίτσι μου
αν είναι καμία άλλη ον και την ξέχασα
Λεμονάκι έγραψε:καλημέρα κορίτσαρες !!
goldangel1990 έγραψε:χριστινακι μου διεβαζω γιατι εχω εξετασεις αύριο!PERFORMANCE MANAGEMENT!
eirini7 έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:καλημέρα κορίτσαρες !!
καλημέρα!!καλό μήνα!
Elenisig έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!
Καλό μήνα κ προσοχή στα ψεμματάκια!!!!
Τι κάνετε?
Εμένα κλασσικά με τυρανναει το στομάχι μου αλλά μάλλον άρχισα να το συνηθίζω.
Λιάνα μου κ εγώ έχω ζαλάδες ειδικά όταν είμαι εκτός σπιτιού για δουλειές!Να έχεις πάντα μαζί σου ένα μπουκαλάκι νερό.
καλημερα Ελενη μου...καλη δουλιτσα!!!!!
Ελλη μη ξεχάσεις να ανεβάσεις φωτό από το δοκιμάστικό. Εγώ χθες πήρα το αλμπουμ κ το βίντεο, κ συγκινήθηκα
Ματίνα, θέλω κ εγώ αυτά τα φορμάκια!!!!!!!
Σας αφήνω γιατί πρέπει να ετοιμαστώ για τη δουλειά! Ανοιξε χθες το ξενοδοχείο κ σήμερα είναι η πρώτη μου μέρα!!!!!! Το κακό είναι ότι θα παίρνουμε μόνο 3 ρεπό το μήνα
Πολλά φιλιά κ στα υπόλοιπα κορίτσια!!!!!!!!
ναι ναι !! τι νοικοκυρέςa-niki έγραψε:καλημερα λεμονακι. τι κανεις? εγω σιδερωνω οπως και η ελλη.. τι νοικοκυρες που ειμαστε
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #25
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης