651 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #25 Κυρ Απρ 01, 2012 2:25 am
art86
Πρωταγωνιστής!!
χριστινακι μου το σκεφτηκα.αλλα δεν θελω ν μπω σε αυτη την διαδιακασια γτ φοβαμαι να μην απογοητευτω...απο την αλλη θα μου πεισ και αν εισαι και δεν προσεχεισ και γινει κατι και και και....και αυτο το σκεφτηκα.αλλα η εμεπιρια μου μου λεει αν ειναι να κρατηθει κρατιεται οτι και να γινει...να σε αυτεσ τισ περιπτωσεισ χρειαζονται τα τεστακια τησ home test.....εκανα και τσουπ ηξερα....για εμφυτευση χριστινακι δεν νομιζω κοπελα μου γτ ηταν αρκετο αιμα δεν ηταν σταγονιτσεσ.δεν ξερω τι να πω..θα περιμενω και αν συνεχιστουν οι πονοι θα παρω τον γιατροxristina_29 έγραψε:art86 έγραψε:4-5 μερες χριστινακι μου σιγουρα.ειχα πιο πολυ αιμα απο αλλεσ φορεσ και αρκετα κοκκινο.....σορυ για την περιγραφη.....δεν ξερω....τ να πω.αγχωθηκαxristina_29 έγραψε:art86 έγραψε:κοριτσακια μου καλημερα...θελω να σας εκμυστηρευτω κατι και θελω να μου πειτε και εσεισ την γνωμη σας.λοιπον θυμαστε που μου ηρθε περιοδος με 2 μερεσ καθυστερηση.λοιπον κρατησε 2 μερεσ με αιμα αρκετο μπορω να πω και μετα 2 -3 μερεσ μονο καφε υγρα και οχι πολυ..αυτο ομωσ που με προβληματιζει εντονα ειναι οτι εχω πονο απο τοτε που με τελειωσε μεχρι τωρα σαν τησ οωρρηξιασ ακριβως ετσι και το στηθος μου εξακολουθει να ναι πρησμενο.παιζει να εχω οωρρηξια καπακι μετα την περιοδο.υγρα δεν εχω καθολου...πραγμα που για μενα υποδηλωνει οωρρηξια...μετα λεω μηπωσ ειναι ανωμαλια του κυκλου λογω τησ αποβολης......εσεισ τι λετε?ο αντρασ μου λεει να παρω τον γιατρο τηλ.εσεισ τι λετε??Εχω προβληματιστει πολυ
συνηθως ποσο σου κραταει η περιοδος????κ τι χρωμα ηταν το αιμα πριν τα καφε υγρα???ηταν σαν το συνηθισμενο της περιοδου?-??εχει σημασια...
μετα απο αυτο που συνεβη σε μενα το αιμα για μενα δεν δηλωνει παντα περιοδο.κ μενα η περιοδος μου κραταγε 4-5 μερες.μετα τα αποτελεσματα της χοριακης μου που ηταν θετικα το επομενο πρωι ειδα αμεσως αιμα οχι ομως σαν της περιοδου.της περιοδου ειναι σκουρο κοκκινο,μυριζει και εχει βλεννες.το δικο μου ηταν ανοιχτο κοκκινο προς πορτοκαλι,αοσμο κ χωρις βλεννες.κρατησε μονο 1 μερα κ απο την επομενη μειωθηκε μεχρι που σταματησε το απογευμα εντελως.τωρα εχω μονο πολυ λιγο καφε σταγονιτσες.εγω σου προτεινω να πας αμεσα στον γιατρο γιατι μπορει να εισαι εγκυος κ να μην το ξερεις κ το αιμα να ειναι η απο την εμφυτευση ή απο μια ελαφρια αποκολλησουλα κ θα πρεπει να κατσεις στο κρεβατι κ να παρεις χαπια οπως εγω.