776 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #25 Κυρ Απρ 01, 2012 8:21 am
Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
εγώ κυρίες μου σας αφήνω, ίσως μπω το βράδυ...
φιλιάκια
φιλιάκια
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Λεμονάκι έγραψε:εγώ κυρίες μου σας αφήνω, ίσως μπω το βράδυ...
φιλιάκια
Λεμονάκι έγραψε:εγώ κυρίες μου σας αφήνω, ίσως μπω το βράδυ...
φιλιάκια
evi27 έγραψε:γεια σου λολίτα...άλλα με στεναχωρούν αλλά δεν θέλω να επεκταθώ...οι περισσότερες γόνιμες πέφτουν Μ.Εβδομ. οπότε πάμε γι'αργότερα...
xristina_29 έγραψε:[color=darkblue]τι κανουν οι τσουπρες????
Ευακι μου ομορφο....δεν θα σου πω να μην στεναχωριεσαι..ξερω πως δεν γινεται..λιγο πολυ μια απογοητευση την περναμε οταν ερχεται η αλεκα...θα σου ευχηθω ομως τον επομενο μηνα να εισαι τυχερη και οχι μονο απλα να μεινεις εγκυος αλλα να εχεις και καλη εγκυμοσυνη χωρις την παραμικρη επιπλοκη!!!!!!!
xristina_29 έγραψε:τι κανουν οι τσουπρες????
Art γελασα πολυ με τις προσπαθειες που εκανες κ τελικα τα καταφερες με τα βιντεακια...που εγραφες ''τωρα τα καταφερα???'' ''μπαααα τελικα δεν τα καταφερα...'' χαχαχαχχαα..πολυ ωραιες οι φωτο που εβαλες!!!!!κουκλιτσα εισαι!!!!!!!!!κ το νυφικο σου!!!!!!!!ΘΕΙΚΟΟΟΟ!!!!!!!!!
Ευακι μου ομορφο....δεν θα σου πω να μην στεναχωριεσαι..ξερω πως δεν γινεται..λιγο πολυ μια απογοητευση την περναμε οταν ερχεται η αλεκα...θα σου ευχηθω ομως τον επομενο μηνα να εισαι τυχερη και οχι μονο απλα να μεινεις εγκυος αλλα να εχεις και καλη εγκυμοσυνη χωρις την παραμικρη επιπλοκη!!!!!!!
Ελλουκο μου εισαι καρακουκλαρα και λεγε ο,τι θες!!!!!!το μακιγιαζ μου αρεσε πολυ!!!!!!!!!
τελικα κοριτσια μου αυριο πρωι πρωι θα σηκωθω να παω για την δευτερη χοριακη στον ιδιο μικροβιολογο που πηγα την πρωτη φορα για να δουμε αν εχει διπλασιαστει..ευχηθειτε μου να εχει ανεβει..το χρειαζομαι.ειναι καλυτερα να κανω εκει κ μετα να την εχω στα χερια μου κ να παω στον γιατρο μου...ας βαλει ο Θεος το χερι του να πανε ολα καλα.........
evi27 έγραψε:γεια σας κοριτσάκια...τι κάνετε?ελπίζω καλά...εγώ δεν είμαι πολύ καλά...η διαθεσή μου δεν είναι κι απ'τις καλύτερες γι'αυτό θα σας διαβάζω μόνο...
η αλέκα ήρθε χθες...Έλλη μου βάλε με για 26/4 πάλι...
σε όλες...
xaftounaki έγραψε:Κοριτσάρες μου όμορφες καλησπέρα
Εγώ σήμερα ημουν όλη μερα στους δρόμους, πήγαμε με παρέα για ψαράκι έξω άπο το ηράκλειο, μετά για καφεδάκι παραλιακά και τώρα ειμαστε σε ένα φιλικό σπίτι και οι άντρες βλέπουν μπάλα
Ευάκι μου όχι και εσύ να πέφτεις, εσύ είσαι η ψυχή εδω μέσα!!!Σου στέλνω πολλά πολλά
Έλλη είσαι μια γλύκα, πολύ ωραίο το μακιγιαζ, λιγο ρουζ παραπάνω και είσαι σούπερ
Γκρινιάρα η ιδέα σου για ατομικά τσουρέκια σούπερ
Πολλα φιλιά σε όλες!!!
xristina_29 έγραψε:
Ελλουκο μου εισαι καρακουκλαρα και λεγε ο,τι θες!!!!!!το μακιγιαζ μου αρεσε πολυ!!!!!!!!!
τελικα κοριτσια μου αυριο πρωι πρωι θα σηκωθω να παω για την δευτερη χοριακη στον ιδιο μικροβιολογο που πηγα την πρωτη φορα για να δουμε αν εχει διπλασιαστει..ευχηθειτε μου να εχει ανεβει..το χρειαζομαι.ειναι καλυτερα να κανω εκει κ μετα να την εχω στα χερια μου κ να παω στον γιατρο μου...ας βαλει ο Θεος το χερι του να πανε ολα καλα.........
Έχει επεξεργασθεί από τον/την boubou στις Κυρ Απρ 01, 2012 8:46 am, 1 φορά
Ευχαριστώγκρινιαρα έγραψε:xaftounaki έγραψε:Κοριτσάρες μου όμορφες καλησπέρα
Εγώ σήμερα ημουν όλη μερα στους δρόμους, πήγαμε με παρέα για ψαράκι έξω άπο το ηράκλειο, μετά για καφεδάκι παραλιακά και τώρα ειμαστε σε ένα φιλικό σπίτι και οι άντρες βλέπουν μπάλα
Ευάκι μου όχι και εσύ να πέφτεις, εσύ είσαι η ψυχή εδω μέσα!!!Σου στέλνω πολλά πολλά
Έλλη είσαι μια γλύκα, πολύ ωραίο το μακιγιαζ, λιγο ρουζ παραπάνω και είσαι σούπερ
Πολλα φιλιά σε όλες!!!
ζουζουνα γεια σου!!!! καλα περνας...εεε????ετσι...ετσι...καλα κανεις!!!ελα να σε κερασω τσουρεκακι...
boubou έγραψε:xristina_29 έγραψε:
τελικα κοριτσια μου αυριο πρωι πρωι θα σηκωθω να παω για την δευτερη χοριακη στον ιδιο μικροβιολογο που πηγα την πρωτη φορα για να δουμε αν εχει διπλασιαστει..ευχηθειτε μου να εχει ανεβει..το χρειαζομαι.ειναι καλυτερα να κανω εκει κ μετα να την εχω στα χερια μου κ να παω στον γιατρο μου...ας βαλει ο Θεος το χερι του να πανε ολα καλα.........[/color]
σ ευχαριστώ πολυ!! σου εύχομαι το αποτελεσμα που θα κρατάς στα χέρια σου αύριο να είναι παραπάνω απο καλό!!θα μπω να δώ τα νεα!!!πρωι πρωι!!χιχιχιχιχ
Ευούλι όντως δν ακούγεται ενδιαφέρον αλλά τι θες εμάς!!εσυ πέρασες καλά?αυτό μετραει!!!! θα δοκιμασω και το αλλο γιατι ξετρελάθηκα με τα χρώματα!!Αν δν μου πάει επιστρέφω στο πρώτο!
Αννα μια χαρά ήταν η μέρα σου, βολτούλα όλη μερα!!!! εμείς σε καμια ώρα θα πάμε σε κάτι φίλους μας!
Ευάκι αν αυτό που σε προβληματίζει δν είναι κάτι σοβαρό ...άστο να περάσει! Ειναι λίγο και που μας ρίχνουν αυτές οι μέρες που έχουμε παρέα την αλέκα!!
λέω σιγά σιγά να την κάνω να κάνω κανα και να ετοιμαστώ!!
ίσως τα πούμε αργότερα αλλιώς αύριο πρωί απο τη δουλεία
xaftounaki έγραψε:Ευχαριστώγκρινιαρα έγραψε:xaftounaki έγραψε:Κοριτσάρες μου όμορφες καλησπέρα
Πολλα φιλιά σε όλες!!!
ζουζουνα γεια σου!!!! καλα περνας...εεε????ετσι...ετσι...καλα κανεις!!!ελα να σε κερασω τσουρεκακι...
Αν μπορούσα εκει θα ήμουν
Σήμερα μου είπε και η κοπέλα που μένει απο κάτω μας ότι είναι έγκυος,2 μηνών,δεν φαντάζεστε πόσο χάρηκα,θα έχουμε μωράκι στο σπιτι. Το αστείο είναι ότι κάναμε πλάκα πριν μερικεσ μέρες σε περίπτωση που μείνουμε και οι δυο μαζι θα είναι πολυ όμορφα και σήμερα μου ανακοίνωσε τη δικη της εγκυμοσύνη
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #25
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης