576 Απ: Εγκυούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 μαζευτείτεεεε!!!! Τετ Ιουν 06, 2012 1:37 am
marousaki
Σιωπηλή δύναμη
[quote="zoekopa"]
αχ Χαλκιδικουλα!!!τι ωραία!!!η αλήθεια είναι όμως οτι τα νερά είναι πιο κρύα απο εδώ στα νότια(Μένω Αθήνα αν κ Θεσσαλονικιά...)Πάντως αν δεν έχει καλό καιρό δεν σου κάνει κ αίσθηση να μπεις στη θάλασσα!
Τι καλα που εμαθες και εσυ το φυλο!!! και εγω θελωωωωω!!!! συμφωνω πολυ με το γιατρο σου, εδω, που να πας τωρα για μπανιο, στη χαλκιδικη ο καιρος δεν ειναι για μπανιο ακομη, αν και πολυ οι τολμηροι πηγαινουν. [/qumarousaki έγραψε:Merjana έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!
Στεναχωρήθηκα πολύ με τον γιατρό μου χτες. Μου έβαλε τις φωνές γιατί έκανα μπάνιο στην θάλασσα. Μου το απαγόρευσε καθέτως και οριζοντίως στο εξής!! Για να μην κολλήσω λέει κάτι διακολπικά αλλά κι επειδή δεν πρέπει να με βλέπει ο ήλιος καθόλου και ειδικά την κοιλίτσα γιατί χαλαρώνει το δέρμα από τον ήλιο και μετά την γέννα δεν θα μαζεύεται με τίποτα!
Νομίζω είναι λιγουλάκι υπερβολικός εσάς σας έβαλε ανάλογο περιορισμό ο γιατρός σας?
Kαλημέρα κορίτσια!!!Εγώ πήγα μόλις χθες στον γιατρο κ μου ειπε οτι μάλλον έχουμε μπεμπούλα!!!Τρελάθηκα!!!
Είμαι στη 16 εβδομάδα!Τον ρώτησα για μπάνιο κ ήλιο κ μου είπε οτι μπορώ να μπω στη θάλασσα αρκεί να είναι καθαρή κ να μην είναι παγωμένη.Α! πρέπει οπωσδήποτε να αλλάζω κ μαγιο κάθε φορά που βγαίνω απο τη θάλασσα!Για τον ήλιο μου είπε οτι καλό είναι να αποφεύγεται για να μην δημιουργηθούν πανάδες λόγω της αύξησης των ορμονών!Βέβαια μου είπε να μην κάθομαι σαν το μίζερο κάτω από την ομπρέλα συνέχεια αλλά να προσπαθώ να αποφεύγω την έκθεση 12-4!!!
Γενικά πάντως ο γιατρός μου είναι πολύ χαλαρός και το μοτο του είναι να λειτουργείς όπως αισθάνεσαι γιατί εσύ ξέρεις καλύτερα τα όριά σου!!!
Εγώ βέβαια δεν έχω τολμήσει ακόμη να μπω στη θάλλασσα.Δεν αισθάνομαι έτοιμη!Όσο για τον ήλιο κάθομαι μεν κάτω από την ομπρέλα αλλά κάνω και καμιά βολτίτσα στην ακροθαλασσιά!!!
αχ Χαλκιδικουλα!!!τι ωραία!!!η αλήθεια είναι όμως οτι τα νερά είναι πιο κρύα απο εδώ στα νότια(Μένω Αθήνα αν κ Θεσσαλονικιά...)Πάντως αν δεν έχει καλό καιρό δεν σου κάνει κ αίσθηση να μπεις στη θάλασσα!