626 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 Παρ Απρ 06, 2012 3:24 pm
kleio123
Πανταχού παρούσα!
καθόλου λάθος δεν κάνεις βασιλική μου... ναι είναι , και έχω μπει κι εγώ σ αυτά τα ωράρια , ειδικά τώρα που είμαι άνεργη
...
...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
kleio123 έγραψε:εσύ βασιλική μου , προσπαθείς κι εσύ να γίνεις μανούλα ?
Ada έγραψε:
Ειρήνη να χαίρεσαι το Βασίλη σου! Να ναι γερός κ τυχερός!
mariabel έγραψε:
Ειρήνη, χρόνια πολλά στον άντρα σου!!
eirini7 έγραψε:είναι κανένα νυχτοπούλι εδώ;;;τώρα ξεμπέρδεψα εγώ..περάσαμε ωραία..ψήσαμε,φάγαμε,γελάσαμε!ξεφύγαμε λίγο από την καθημερινότητα..Ada έγραψε:
Ειρήνη να χαίρεσαι το Βασίλη σου! Να ναι γερός κ τυχερός!
Αντα μου σε ευχαριστώ πολύ!ξεκίνησαν οι διακοπούλες μας!!mariabel έγραψε:
Ειρήνη, χρόνια πολλά στον άντρα σου!!
ευχαριστώ πολύ!ο γιος σου κούκλος!να τον χαίρεσαι
σε όποια είναι ον και καληνύχτα!!
kleio123 έγραψε:εμείς ένα 8μηνο βασιλικούλα μου , απ το γάμο και μετά , αλλά εδώ που τα λέμε δεν ξέρω αν πιάνεται , γιατί μας τύχαν πολλά και το πήγαινε πίσω το καημένο , και γενικά , ως τώρα , δεν παρακολουθούμε ποτέ ωορρηξίες , μέρες γόνιμες και τέτοια.... άντε να δούμε...
καληνυχτούδια ειρήνη !
kleio123 έγραψε:ε ναι μωρέ , απλά εγώ έκανα το λάθος να αγχωθώ στην αρχή , και τώρα άρχισα να χαλαρώνω... το είδα αλλιώς το θέμα... μην κάνεις το σφάλμα πουλάκι μου και αγχωθείς είναι ότι χειρότερο , όχι μόνο για να έρθει το σποράκι , αλλά και για την ποιότητα της ζωής μας !
kleio123 έγραψε:και πολύ καλά κάνεις... γιατί στην τελική , και να το σκέφτεσαι δεν αλλάζεις κάτι... πόσο μάλλον αν το πρόβλημα ξεπεράστηκε , δεν ύπάρχει λόγος να αγχώνεσαι... ο θεούλης μας βοηθάει πάντα στις δύσκολες στιγμές... έτσι να σκέφτεσαι , κι αν σκέφτεσαι θετικά , θα πάνε όλα καλά και όταν έρθει η ώρα , που σου έυχομαι σύντομα , θα έχεις ένα γλυκό σποράκι στην κοιλίτσα σου ....
kleio123 έγραψε:να σαι καλά κοπέλα μου... κι εγώ το ίδιο έυχομαι για όλες μας...
μέχρι να γίνουν οι ευχές μας πραγματικότητα όμως , εμείς πρέπει να περνάμε όσο πιο ομορφα γίνεται με τους αντρούληδές μας , και να είμαστε ήρεμες και χαρούμενες...
βασιλικούλα μου , νύσταξα... λέω να πάω να ξαπλώσω σιγά σιγά , σ ευχαριστώ που μου κράτησες παρέα , τα ξαναλέμε ε ?
φιλάκια πολλά και ελπίζω σύντομα να χουμε όλες ευχάριστα !!!
καλό βράδυ σε σένα και σε όσες ήδη κοιμούνται...
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης