Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
667 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 667 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 41]

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
evi27 έγραψε:
matinaki83 έγραψε:
evi27 έγραψε:ο άντρας μου θα έχει υπηρεσία...κι εγώ θα πεταχτώ μέχρι το χωριό μου στους γονείς μου,ευτυχώς είναι κοντά...45 λεπτά με αυτοκίνητο...

Crying or Very sad Crying or Very sad ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ Κ ΕΓΩ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ...ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΚΟΝΤΑ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΝ...ΕΧΩ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ...ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΨΕΙΣ!!!!ΑΕΡΟΠΛΑΝΑΚΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΖΑΚΥΝΘΟ ΜΙΑ ΩΡΙΤΣΑ ΥΠΟΘΕΣΗ Κ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΑΤΟ!!!!Κ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!ΘΑ ΝΑΛΑΒΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΑΠΑΓΩΓΗΣ Wink Very Happy

χαχαχχαχαχαχαχχ λες ε? Very Happy

ΛΕΩΩΩΩΩΩ!!!ΛΕΩΩΩ!!!!!Κ ΤΟ ΕΙΠΑ Κ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 28 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 28 654316 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:
αγαπη έγραψε:γεια σου ευακη μου τη κανεις??? εσυ πως και δεν βγηκες καμμια βολτουλα σημερα???

καλά είμαι!πίνω καφεδάκι στο μπαλκόνι!τι τέλεια μέρα!!
Τι ωραία!!!!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:
αγαπη έγραψε:γεια σου ευακη μου τη κανεις??? εσυ πως και δεν βγηκες καμμια βολτουλα σημερα???

καλά είμαι!πίνω καφεδάκι στο μπαλκόνι!τι τέλεια μέρα!!

αχ και εγω πινω καφεδακι παρεα με τον αντρουλη σταματησε το βαψημο ωρα για χαλαρωση και τη καλυτερο απο μια ταινια εχω ολο το σπιτι ανοιχτο βλεπω και τον εκτορακο μου να αλλονιζει στον κηπο

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΓΑΠΗ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 28 417472

ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΔΕΚΤΗΚΕΣ Κ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΖΟΥΖΟΥΝΙ...ΕΙΔΕΣ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΛΟ Κ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΒΡΙΣΚΕΙ ΝΑ ΞΕΤΡΥΠΩΝΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ Very Happy Very Happy

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
matinaki83 έγραψε:ΑΓΑΠΗ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 28 417472

ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΔΕΚΤΗΚΕΣ Κ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΖΟΥΖΟΥΝΙ...ΕΙΔΕΣ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΛΟ Κ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΒΡΙΣΚΕΙ ΝΑ ΞΕΤΡΥΠΩΝΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ Very Happy Very Happy

ετσι ακριβως συμφωνω Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 28 M015

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κορίτσια σόρρυ που αργώ αλλά παράλληλα συμμαζεύω γιατί περιμένω τους κουμπάρους μας!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:κορίτσια σόρρυ που αργώ αλλά παράλληλα συμμαζεύω γιατί περιμένω τους κουμπάρους μας!

κανε δουλεια σου βρε εμεις δεν παρεξηγουμε Laughing εμενα μαλλον θα ερθει το απογευματακι η μαμα με τον αδερφουλη μου να τους δω και εκεινους

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας και πάλι
Κι εμείς περιμένουμε δυο φίλους και θα ψήσουμε έξω σουβλάκια
Νομίζω ότι η Αλέκα κάνει δειλά δειλά την εμφάνισή της για εμένα, στην 25η μέρα, ο κύκλος μου πρέπει να εχει γίνει μαντάρα!!! Θα σας ενημερώσω και αργότερα μέσα στη μερα

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:Γεια σας και πάλι
Νομίζω ότι η Αλέκα κάνει δειλά δειλά την εμφάνισή της για εμένα, στην 25η μέρα, ο κύκλος μου πρέπει να εχει γίνει μαντάρα!!! Θα σας ενημερώσω και αργότερα μέσα στη μερα

χαφτουνακι μια απο τα ιδια εχτες ποναγα αρκετα κατω χαμηλα στην κοιλια και την μεση μου για 20 λεπτα περιπου και οταν πηγα στο μπανιο ειδα λιγο ροζ υγρα στο χαρτι σημερα ποναω λιγο και εχω λιγο αιμα και λιγο καφε δεν κατεβηκε ακομα η κοκκινη

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:

χαφτουνακι μια απο τα ιδια εχτες ποναγα αρκετα κατω χαμηλα στην κοιλια και την μεση μου για 20 λεπτα περιπου και οταν πηγα στο μπανιο ειδα λιγο ροζ υγρα στο χαρτι σημερα ποναω λιγο και εχω λιγο αιμα και λιγο καφε δεν κατεβηκε ακομα η κοκκινη
Εμένα Μαρινακι με έπιασε το κεφάλι μου εχθές,για εμένα αυτο είναι σημάδι αλεκας, σήμερα είχα μια καφε σταγονίτσα στο εσωρουχο! Αυτο που σκέφτομαι είναι πως να υπολογιζω γόνιμες με τέτοιο μπάχαλο!
Για αυτο το λόγο το ρίχνω στις Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 28 215994 μέρα πάρα μέρα και ελπίζουμε Wink

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:
αγαπη έγραψε:

Εμένα Μαρινακι με έπιασε το κεφάλι μου εχθές,για εμένα αυτο είναι σημάδι αλεκας, σήμερα είχα μια καφε σταγονίτσα στο εσωρουχο! Αυτο που σκέφτομαι είναι πως να υπολογιζω γόνιμες με τέτοιο μπάχαλο!
Για αυτο το λόγο το ρίχνω στις Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 28 215994 μέρα πάρα μέρα και ελπίζουμε Wink

καταλαβα εγω περιμενα κανονικα αυριο αλλα χτες εκανε την κλασσικη εμφανιση με πονους αλλα ακομα περιμενω να κατεβει μεσα στην μερα θα σας ενημερωσω και εγω μεχρι το βραδυ θα εχει κατεβει καλα κανεις μερα παρα μερα αυτο ειναι το ιδανικο

xristina_29

xristina_29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
γεια σας κοριτσια μου..εχω χασει πολλα νεα σας...ελπιζω να ειστε καλα παντως..μπηκα να σας πω μια καλησπερα...κ να σας στειλω πολλα φιλια.... Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 28 334590 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 28 334590 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 28 334590

goldangel1990

goldangel1990
χριστινάκι μου φιλακια και σε εσενα!!!τι κανεις?

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xristina_29 έγραψε:γεια σας κοριτσια μου..εχω χασει πολλα νεα σας...ελπιζω να ειστε καλα παντως..μπηκα να σας πω μια καλησπερα...κ να σας στειλω πολλα φιλια.... Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 28 334590 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 28 334590 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 28 334590

χριστινακι μου τη κανεις κοπελα μου??? καλα να περνας φιλακια Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 28 417472

xristina_29

xristina_29
μια χαρα κουκλιτσα!!!μολις γυρισα απο καφεδακι..ειχα παρει κ την μικρη μου την σκυλιτσα..ειχε εναν ηλιοοο..το ευχαριστηθηκα..η καλυτερη εποχη ειναι τωρα..ουτε κρυο ουτε ζεστη..συνεχεια εξω θελω να ειμαι!δεν με χωραει το σπιτι..εσυ ολα καλα???τα νεα σου...

xristina_29

xristina_29
αγαπη έγραψε:
xristina_29 έγραψε:γεια σας κοριτσια μου..εχω χασει πολλα νεα σας...ελπιζω να ειστε καλα παντως..μπηκα να σας πω μια καλησπερα...κ να σας στειλω πολλα φιλια.... Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 28 334590 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 28 334590 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 28 334590

χριστινακι μου τη κανεις κοπελα μου??? καλα να περνας φιλακια Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 28 417472

καλα ειμαι ομορφη μου..εσυ???εχω χασει πολλα νεα σας..με τον εκτορα τι εγινε τελικα?εσυ ολα καλα?ο αντρουλης σου βρηκε τιποτα απο δουλεια?

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xristina_29 έγραψε:
αγαπη έγραψε:

καλα ειμαι ομορφη μου..εσυ???εχω χασει πολλα νεα σας..με τον εκτορα τι εγινε τελικα?εσυ ολα καλα?ο αντρουλης σου βρηκε τιποτα απο δουλεια?

καλα ειμαι χριστινακι μου δυστηχως ο αντρουλης μου δεν εχει βρει ακομα δουλεια ειμαστε ακομα στο ψαξιμο και με τον εκτορα ολα καλα στον κηπο ειναι τον εβγαλε βολτα το πρωι ο αντρας μου μια χαρα τα παμε οι τρεις μας

goldangel1990

goldangel1990
με την αγαπη ολα καλα με τον εκτορακο της..

και εγω καλα ειμαι,ακομα 7 μερες θα μαθω αν τα καταφερα αυτο τον μηνα,γιατι παρολη την νηστεια υπηρξε μια επαφη στις γονιμες Embarassed!!ο θεος να με συγχωρεσει!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
goldangel1990 έγραψε:με την αγαπη ολα καλα με τον εκτορακο της..

και εγω καλα ειμαι,ακομα 7 μερες θα μαθω αν τα καταφερα αυτο τον μηνα,γιατι παρολη την νηστεια υπηρξε μια επαφη στις γονιμες Embarassed!!ο θεος να με συγχωρεσει!

εβελινακι μου κανε υπομονη 7 μερουλες μεινανε βρε

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου Χριστινακι
Γεια σου Εβελυν

xristina_29

xristina_29
χαιρομαι πολυ για τον εκτορακο που εχει βρει την αγαπη κ την φροντιδα που του αξιζει...Αγαπη υπομονη...ειναι δυσκολοι οι καιροι αλλα κανεις δεν χανεται..θα επιβιωσουμε...οι παλιοι εχουν αντεξει πολυ χειροτερα...θα τα καταφερουμε..

μακαρι γλυκεια μου angel να τα καταφερατε...εγω περιμενω την ακατανομαστη μεχρι την μεγαλη δευτερα αλλιως θα παρω χαπια να μου ερθει κ να μπει ξανα σε μια σειρα ο κυκλος μου μετα απο την περιπετεια της αποβολης...περιμενω κ τα αποτελεσματα του τεστ παπανικολαου κ να δω οτι ολα ειναι καλα...

xristina_29

xristina_29
xaftounaki έγραψε:Γεια σου Χριστινακι
Γεια σου Εβελυν

γεια σου κουκλα μου!!!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ κοριτσια μου βαριεμε πααααρα πολυυυυ Mad

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ήρθα πάλι κι εγω!! μέρα καθαριότητας σήμερα αφού την Τεταρτη που τα κάνω συνήθως είχαμε στο μαγαζι γενικη!
καναμε και κατι εξωτερικές δουλειές το πρωι και κομπλε!!τωρα θα βάλω ενα πλυντήριο και λέω να αράξω να διαβάσω λίγο απο το βιβλιάκι μου γιατί στις 7 δουλεύω παλι!!

Ματίνα γέλασα με το σχέδιο απαγωγής... αχ Ζακυνθος ήταν οι πρώτες και οι μόνες διακοπές που πήγαμε τα 2 μας με τον άντρα μου!!τελεια περασαμε!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 28 669659 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 28 669659 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 28 669659

αγαπη ειναι τρέλα τα σκυλάκια!! Εγω από όταν πήρα τον Τσάρλι ευαισθητοποιήθηκα τόσο στο θέμα των ζώων που δν τον περίμενα!!!!

Χριστινάκι έτσι ...βολτουλα καφεδάκι και ξεκούραση αφου εχεις και άδεια είναι ότι καλύτερο!! νόμιζα ότι θεωρήθηκε περίοδος αυτό που είχες τότε.. όχι? πρέπει να έρθει και κανονικά? γιατί θυμάμαι στα άλλα κορίτσια μετρούσαν σαν περίοδο το αιμα της αποβολής! scratch scratch αλλα ο γιατρός σου φυσικά ξέρει καλύτερα!

Εβελιν που ξέρεις.. μπορεί να ήταν η τυχερή Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 28 215994 χιχι

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
που εισαι βρε ελλουκο μου νομιζα οτι ειμουν μονο εγω και κουκος τη κανεις???

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις