Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
388 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 388 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 6]

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
joannoua3 έγραψε:
maria_82 έγραψε:41 κιλα ειναι πολυ λιγα. τι υψος έχεις? εχω ακομη δε ποναω καθολου αλλα αγορασα κατι μπλουζες xl μεγεθος και γελάω. ενω τα παντελονια εγκυμοσλυνης μου ειναι small.

hahahahahhaha eimai poli kontoulla...
eimai 1,49 Very Happy

και εσυ μινιατουρα εισαι αλλα παραμενεις καλα στα κιλα σου.εγω ειμαι 1,57 και ειμαι 67.πηρα μπολικη κορτιζονη για 12 χρονια απο λαθος ενος πανεξυπνου γιατρου και τωρα δε χανονται ευκολα!

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maria_82 έγραψε:mia xara eisai!!! sas afino pao gia doyleia.filia polla!!!

Sto kalo maria m... Very Happy

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:
joannoua3 έγραψε:
maria_82 έγραψε:41 κιλα ειναι πολυ λιγα. τι υψος έχεις? εχω ακομη δε ποναω καθολου αλλα αγορασα κατι μπλουζες xl μεγεθος και γελάω. ενω τα παντελονια εγκυμοσλυνης μου ειναι small.

eimai 1,49 Very Happy

και εσυ μινιατουρα εισαι αλλα παραμενεις καλα στα κιλα σου.εγω ειμαι 1,57 και ειμαι 67.πηρα μπολικη κορτιζονη για 12 χρονια απο λαθος ενος πανεξυπνου γιατρου και τωρα δε χανονται ευκολα!

Gt epernes kortizoni Sofouli m???

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
joannoua3 έγραψε:
sofouli έγραψε:
joannoua3 έγραψε:

eimai 1,49 Very Happy

ειχα εντονο βηχα στη τριτη λυκειου και επειδη δε μπορεσανε να βρουνε τι ειναι ειπανε ασθμα σε προχωρημενο βαθμο.πηρα κορτιζονουχα και συνεχεια πηγαινα νοσοκομειο και για ενεσιμες.τα χρονια περασανε,ο βηχας εφυγε,πηραμε μεταθεση με τους γονεις μου για θεσσαλονικη και ειπα να βρω αλλον πνευμονολογο.η σπιρομετρηση τελεια.ξανακανω σε αλλο γιατρο μηπως και εκανε λαθος αυτος...σπιρομετρηση τελεια...και γυρναει και μου λεει: ποιος σου ειπε οτι εχεις ασθμα?απλα σε πιανει απο το αγχος που εχεις....πειραζει???????????????? Twisted Evil που 12 χρονια τα επαιρνα τσαμπα???????και πριν μεινω εγκυος εκανα παλι εξεταση λες μπας και ητανε λαθος...τπτ απολυτως.ολα καλα!καμια φορα μου κοβεται η ανασα,το ανεφερε στη πνευμονολογο και λεει οτι ειναι καθαρα αγχος!

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:
joannoua3 έγραψε:
sofouli έγραψε:
joannoua3 έγραψε:

eimai 1,49 Very Happy

ειχα εντονο βηχα στη τριτη λυκειου και επειδη δε μπορεσανε να βρουνε τι ειναι ειπανε ασθμα σε προχωρημενο βαθμο.πηρα κορτιζονουχα και συνεχεια πηγαινα νοσοκομειο και για ενεσιμες.τα χρονια περασανε,ο βηχας εφυγε,πηραμε μεταθεση με τους γονεις μου για θεσσαλονικη και ειπα να βρω αλλον πνευμονολογο.η σπιρομετρηση τελεια.ξανακανω σε αλλο γιατρο μηπως και εκανε λαθος αυτος...σπιρομετρηση τελεια...και γυρναει και μου λεει: ποιος σου ειπε οτι εχεις ασθμα?απλα σε πιανει απο το αγχος που εχεις....πειραζει???????????????? Twisted Evil που 12 χρονια τα επαιρνα τσαμπα???????και πριν μεινω εγκυος εκανα παλι εξεταση λες μπας και ητανε λαθος...τπτ απολυτως.ολα καλα!καμια φορα μου κοβεται η ανασα,το ανεφερε στη πνευμονολογο και λεει οτι ειναι καθαρα αγχος!

Xristos k panagia m...
S ekane megalo kako dld autos o giatros...
Vre ton garo...

????????

Επισκέπτης
και ποσα βαλαμε μετα τη γεννα και ακομα να τα χασουμε.............

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
joannoua3 έγραψε:
sofouli έγραψε:
joannoua3 έγραψε:
sofouli έγραψε:
joannoua3 έγραψε:

eimai 1,49 Very Happy

Xristos k panagia m...
S ekane megalo kako dld autos o giatros...
Vre ton garo...

η ουσια ειναι οτι περασε.για το γαμο εχασα 13 κιλα μεσα σε 6 μηνες.και γι'αυτο προσεχω.ημουνα 49 κιλα και να δω πως θα τα φτασω παλι!

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Thelisei na yparxei agapi m....
k ola ta katafernoume...

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
maria_82 έγραψε:Σε ευχαριστώ!!!απλά συνεχίζεις την προηγούμενη σου διατροφή ή προσέχεις ακόμη περισσότερο? Απλά τρώω γιατί φοβάμαι μη λείψουν θρεπτικά στοιχεία από το μωρό...

Στο μωρακι σου δεν προκειται να λειψει τιποτα, στην ουσια χρειαζεσε 500 θερμιδες επιπλεον την ημερα και αυτες με ενα τοστ της αναπληρωνεις..οτι ειναι να παρει απο θρεπτικα θα τα παρει απο σενα..
Και τα λεω αυτα εγω που εβαλα 23 κιλα στην εγκυμοσυνη μου..απο 52 με υψος 1,70 πηγα στα 75 παρακαλω..τωρα ενα μηνα μετα εχω χασει 9 κιλα αλλα η ζυγαρια εχει κολησει..
Ειναι δυσκολο να προσεχεις, εγω πεινουσα πολυυυ αλλα τωρα το μετανιωνω που δεν προσεχα!αν ειχα βαλει 10-12 κιλα τωρα θα ημουν σουπερ..

ria28

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΙΜΑΙ 7 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ 12 ΜΕ 13 ΚΙΛΑ!!ΕΝΩ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΤΑ 10!!!!ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ!!

vanap

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Την άλλη εβδομάδα μπαίνω στον 7ο και έχω πάρει 6-7 κιλά!!!! Με κόβω να τα ξεπερνάω τα 15 έως το τέλος!!!

supermom

supermom
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
8 κιλά κ είμαι στον 6ο...
Τίποτα, τίποτα δεν με σταματά...

Αχ....

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εχω παρει 8,5 κιλα και ειμαι στον πεμπτο!!!!!!
Αλλα μαλλον δε φαινεται και τοσο πολυ..μονο η ζυγαρια τελικα παραπονιεται και εγω...

https://facebook.com/nantia.naturally

markella01

markella01
Ειμαι στον 7ο και έχω βάλει 7,5 κιλά.. Δε νιώθω να έχω βαρύνει πολύ,το ότι πονάει η μέση το θεωρώ φυσιολογικό μια και έχω σπονδυλολυση. Ελπίζω να μη βάλω πολλά ακόμα.

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Είμαι στον 5ο μήνα και μέχρι στιγμής 1,5-2 κιλά περίπου.

41ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΒΑΛΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΛΟΓΩ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ?? - Σελίδα 2 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Παρ Απρ 06, 2012 7:51 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω αν προσθεσετε ολα τα κιλα μαζι που ειπατε ολες οι κοπελες θα βγαλετε ποσα πηρα!36.... Crying or Very sad .θα μου πειτε προς τι η λυπημενη φατσουλα??αφου τρωωωωωω!!!

markella01

markella01
Πλάκα μου κάνεις? Πήρες 36 κιλά? Δεν το πιστεύω, κάποιο λάθος έχει γίνει!

43ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΒΑΛΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΛΟΓΩ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ?? - Σελίδα 2 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Παρ Απρ 06, 2012 8:33 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οχι μαρκελακι μου δεν εχει γινει κανενα λαθος.τοσα πηρα η αθεοφοβη τρομαρα μου!αλλα βεβαια ετσι ειναι οταν τρωω σχεδον 1 κιλο παγωτο την μερα χωρια τα υπολοιπα!

kaatrin

kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πηρα λιγο λιγοτερο απο 10κιλα.δηλαδη τα πηγα καλα, αλλα νομιζω με βοηθησε η γυμναστικη που εκανα ολα τα προηγουμενα χρονια (στην εγκυμοσυνη λογω συσπασεων ημουν ξαπλα).τωρα με τον θηλασμο δε μπορω να χασω με τιποτα αλλα ευτυχως δεν παιρνω κιολας.μου εχουν μεινει 2 κιλα απο την εγκυμοσυνη κ η πολυυυυ αγυμνασια...οταν προσπαθησα να χασω εχασα πολυ ευκολα 1 1/2κιλο αλλα μειωθηκε το γαλα κ καταλαβα οτι ειναι αδυνατον.τωρα ειμαι σε φαση αποθηλασμου κ νομιζω θα φυγουν ευκολα

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω μεχρι τωρα πηρα 11 κιλα οποτε μην παραπονιεμαι
κριστι επαθα σοκ Shocked

46ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΒΑΛΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΛΟΓΩ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ?? - Σελίδα 2 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Παρ Απρ 06, 2012 10:04 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπεμπα2012 έγραψε:εγω μεχρι τωρα πηρα 11 κιλα οποτε μην παραπονιεμαι
κριστι επαθα σοκ Shocked
ασε...

markella01

markella01
KRISTI 1 έγραψε:οχι μαρκελακι μου δεν εχει γινει κανενα λαθος.τοσα πηρα η αθεοφοβη τρομαρα μου!αλλα βεβαια ετσι ειναι οταν τρωω σχεδον 1 κιλο παγωτο την μερα χωρια τα υπολοιπα!

Χα χα αμάν βρε κοριτσάρα μου χαμπάρι δεν πήραμε... τι να κάνουμε τώρα, τα πήρες τελείωσε, όταν με το καλό γεννήσουμε θα τα χάσουμε ,άλλη πιο εύκολα, άλλη πιο δύσκολα, μη σκας,εσύ είσαι και πανύψηλη από ότι θυμάμαι σίγουρα δε θα σου φαίνονται και πολύ...

48ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΒΑΛΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΛΟΓΩ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ?? - Σελίδα 2 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Παρ Απρ 06, 2012 11:11 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι αυτο ειναι αληθεια οτι δεν μου φαινονται.ευτυχως..

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω είχα πάρει πάνω απο 22 κιλά.... Shocked

τατιανα

τατιανα
tatijana έγραψε:Εγω είχα πάρει πάνω απο 22 κιλά.... Shocked

Και πως τα εχασες βρε συνονοματη??

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 6]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις