401 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο 2!!!!! Κυρ Απρ 22, 2012 9:14 am
sofouli
Πρωταγωνιστής!!
δε μπορω να καταλαβω γιατι ορισμενοι απαγορευουνε τα αναψυκτικα και αλλοι τα επιτρεπουνε?εμενα τπτ δε μου εκοψε...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Fotitsa έγραψε:Koritsia-otan tro milo kano emito.Anapsektika giatros exi apogorepsi.Ti allo mpori na kono?
sofouli έγραψε:δε μπορω να καταλαβω γιατι ορισμενοι απαγορευουνε τα αναψυκτικα και αλλοι τα επιτρεπουνε?εμενα τπτ δε μου εκοψε...
Kristinaki έγραψε:sofouli έγραψε:δε μπορω να καταλαβω γιατι ορισμενοι απαγορευουνε τα αναψυκτικα και αλλοι τα επιτρεπουνε?εμενα τπτ δε μου εκοψε...
ουτε μενα μου κοψε κατι.. αναψυκτικα ισως κολα που εχει καφεινη μεσα να απαγορευονται οι πολλες;
Ιοκαστη ουτε εγω εχω ορεξη για δουλειες τπτ ομως! μεγαλο ζορι αμα αναγκαζομαι να τις κανω.
μπραβο στισ εργατικες μας εγγυουλες - Νικη
καλα απο ορεξη για δουλεια---μηδεν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δε κανω τπτ αλλα ο αντρουλης με βοηθαει μωρε...τωρα ειμαστε σε αδειουλα οποτε τα βρισκω ολα ετοιμα!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Kristinaki έγραψε:κοριτσια εντωμεταξυ εχω γεμισει ακμη και δε ξερω τι να κανω.. και ακουσα οτι απαγορευονται οι κρεμες; ουτε τοπικα μπορουμε να βαλουμε; εχω παρει κατι απο το φαρμακειο παλια που βαζεισ λιγο τοπικα καιειναι πολυ καλο.. ξερει καμια απο σας;
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
vgog65 έγραψε:Καλημέραααααααααα στα κορίτσιαααα
Γύρισε ο άντρας μου από τους αγώνες(8ος βγήκε μια χαρά...δεν είμαστε και για ριψοκίνδυνα πράγματα τώρα)(αγώνες ταχύτητας με μηχανές street τρέχει)και καταχάρηκα που τον είδα 3 μέρες είχα παρέα την αδερφή μου και την ανηψιά μου και τους γονείς μου μένουμε κοντά....αλλά μου έλειψε η αλήθεια είναι!!!! Άρχισε να κάνει ζέστη ή μου φαίνεται???Άντε επιτέλους...με το παλιόκαιρο....!!!
desT έγραψε:Καλημέρα κορίτσια και χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουν ή έχουν κάποιον που γιορτάζει!
Κριστινάκι, η υπογραφή σου βγαίνει σε κάθε σου μήνυμα. Για να βγαίνει χωρίς να την βάζεις σε κάθε μήνυμα θα πας στο προφίλ σου (όχι στο άβαταρ) εκεί που λέει υπογραφή και θα προσθέσεις εκεί τον κωδικό της υπογραφής σου και θα την διαμορφώσεις όπως θες. Έτσι δε θα χρειάζεται να τη βάζεις σε κάθε σου απάντηση. Θα μπαίνει αυτόματα. Ό, τι απορία έχεις πες μου.
Αναψυκτικά εγώ πάντως πίνω που και που. Περιττές θερμίδες είναι και σκέφτομαι γι' αυτό το λόγο να τα κόψω εντελώς. Έχω βάλει ήδη 7 κιλά.
Το δικό μου δέρμα ακριβώς το αντίθετο. Δεν ξέρω αν φταίει η κρέμα που χρησιμοποιώ τελευταία ή οι ορμόνες της εγκυμοσύνης πάντως λάμπει. Ίσως να είναι και επειδή τσίτωσε από το πάχος χα, χα, χα...
vgog65 έγραψε:Καλημερούδια Χριστινάκι Μαριάνθη Δεσποινάκι....
Κ εγώ έχω πάρει κιλάκια κάμποσα....
από βδομάδα θα πάω στη γιατρό να με ζυγίσει να δούμε πως πάω ...στην 15η εβδομάδα είχα πάρει 4,5 κιλά...
μια χαρά.... μου είπε..!!!θα δούμε τώρα πόσο...!!!
Επίσης με τη συχνοούρια έχω τρελό θέμα και εγώ...!!! Α δεν σας είπα πηγα ΗΝΜ και πήρα ένα φόρεμα και ένα ζακετάκι για τις βαφτίσεις που έχω πολύ φθηνά και πολύ ωραία..και τα πήρα και ψιλομεγαλούτσικα διότι η μία βάφτιση είναι6 Μαϊου και η άλλη 2 Ιουνίου....επίσης πήγα και για Beaute...!έλειπε ο άντρας μου και άλώνιζα στα νυχάδικα...έκανα μανικιούρ μόνιμο κρατάει 3 εβδομάδες αλλά με το άσβεστιο που παίρνω με βλέπω το νύχι να έχει γίνει δρακουλιάρικο μεγαλώνει γρήγορα....!!!
Kristinaki έγραψε:χαχαχα οπως το ειπες βικυ μ, καμια σχεση! χαιρομαι που δεν ειμαι μονη επειδη ακριβως ολο αυτο ακουα οτι ελαμπε ξερωγω το προσωπο τους οταν ηταν εγγυες.
εκτες με επιασε το παραπονο και το κλαμα που δεν εβρισκα τπτ να μου κανει να φορεσω. ισως ευκαιρια για καποια ψωνια δλδ αλλα αναρωτιεμαι. ειναι φυσιολογικο οτι εχω βαλει βαρος παντου; και ποδια και λεκανη; το εχετε παθει και σεις; διερωτουμαι...
μονο κοιλιτσα δεν εχω ακομη ξεπεταξει, ολα τα αλλα δοξασοι
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης