Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
754 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 754 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 41]

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δε μπορω να καταλαβω γιατι ορισμενοι απαγορευουνε τα αναψυκτικα και αλλοι τα επιτρεπουνε?εμενα τπτ δε μου εκοψε...

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια μου γεια σας!! Ακουω για δουλειέσ κ φρικαρω... Δε κανω τιποτα απολυτωσ.... Ενα φαι που κ που οταν εχω ορεξη! Απο οκτωβρη πρεπει να στρωθω!!Εγω την παρασκευη εχω ραντεβου για το αλφα τεστ! ΑνυπομονωSmile

Μαρουλο παρε κ δευτερο αν δε σου περασει μετα απο 6 ωρες ομως!!

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Fotitsa έγραψε:Koritsia-otan tro milo kano emito.Anapsektika giatros exi apogorepsi.Ti allo mpori na kono?

Πιες καμια σοδα η ανθρακουχο νερο και στυψε λιγο λεμονακι μεσα! Δεν κανουν κακο αυτα.. Κοκα κολες σπραιτ και τετοια αποφευγω εγω οχι μονο τωρα βεβαια .. Παντα.. Ολο συντηρητικα ειναι κ δε προσφερουν τιποτα

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:δε μπορω να καταλαβω γιατι ορισμενοι απαγορευουνε τα αναψυκτικα και αλλοι τα επιτρεπουνε?εμενα τπτ δε μου εκοψε...

ουτε μενα μου κοψε κατι.. αναψυκτικα ισως κολα που εχει καφεινη μεσα να απαγορευονται οι πολλες;
Ιοκαστη ουτε εγω εχω ορεξη για δουλειες τπτ ομως! μεγαλο ζορι αμα αναγκαζομαι να τις κανω.
μπραβο στισ εργατικες μας εγγυουλες - Νικη Very Happy

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kristinaki έγραψε:
sofouli έγραψε:δε μπορω να καταλαβω γιατι ορισμενοι απαγορευουνε τα αναψυκτικα και αλλοι τα επιτρεπουνε?εμενα τπτ δε μου εκοψε...

ουτε μενα μου κοψε κατι.. αναψυκτικα ισως κολα που εχει καφεινη μεσα να απαγορευονται οι πολλες;
Ιοκαστη ουτε εγω εχω ορεξη για δουλειες τπτ ομως! μεγαλο ζορι αμα αναγκαζομαι να τις κανω.
μπραβο στισ εργατικες μας εγγυουλες - Νικη Very Happy

καλα απο ορεξη για δουλεια---μηδεν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δε κανω τπτ αλλα ο αντρουλης με βοηθαει μωρε...τωρα ειμαστε σε αδειουλα οποτε τα βρισκω ολα ετοιμα!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

καλα απο ορεξη για δουλεια---μηδεν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δε κανω τπτ αλλα ο αντρουλης με βοηθαει μωρε...τωρα ειμαστε σε αδειουλα οποτε τα βρισκω ολα ετοιμα!

τυχερηηηη εισαι!! μια χαρα.

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια εντωμεταξυ εχω γεμισει ακμη και δε ξερω τι να κανω.. και ακουσα οτι απαγορευονται οι κρεμες; ουτε τοπικα μπορουμε να βαλουμε; εχω παρει κατι απο το φαρμακειο παλια που βαζεισ λιγο τοπικα καιειναι πολυ καλο.. ξερει καμια απο σας;

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kristinaki έγραψε:κοριτσια εντωμεταξυ εχω γεμισει ακμη και δε ξερω τι να κανω.. και ακουσα οτι απαγορευονται οι κρεμες; ουτε τοπικα μπορουμε να βαλουμε; εχω παρει κατι απο το φαρμακειο παλια που βαζεισ λιγο τοπικα καιειναι πολυ καλο.. ξερει καμια απο σας;

Και εγω εχω βγαλει λιγα στην πλατη...Και βεβαια μπορεις να βαλεις κρεμα!! Τιs κορτιζονουχες αλοιφες δε κανει να
βαλεις μονο..

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Και εγω εχω βγαλει λιγα στην πλατη...Και βεβαια μπορεις να βαλεις κρεμα!! Τιs κορτιζονουχες αλοιφες δε κανει να
βαλεις μονο..[/quote]

ιοκαστη μου νασαι καλα. Very Happy

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέραααααααααα στα κορίτσιαααα Very Happy
Γύρισε ο άντρας μου από τους αγώνες(8ος βγήκε μια χαρά...δεν είμαστε και για ριψοκίνδυνα πράγματα τώρα)(αγώνες ταχύτητας με μηχανές street τρέχει)και καταχάρηκα που τον είδα 3 μέρες είχα παρέα την αδερφή μου και την ανηψιά μου και τους γονείς μου μένουμε κοντά....αλλά μου έλειψε η αλήθεια είναι!!!! Very Happy Άρχισε να κάνει ζέστη ή μου φαίνεται???Άντε επιτέλους...με το παλιόκαιρο....!!! Wink

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vgog65 έγραψε:Καλημέραααααααααα στα κορίτσιαααα Very Happy
Γύρισε ο άντρας μου από τους αγώνες(8ος βγήκε μια χαρά...δεν είμαστε και για ριψοκίνδυνα πράγματα τώρα)(αγώνες ταχύτητας με μηχανές street τρέχει)και καταχάρηκα που τον είδα 3 μέρες είχα παρέα την αδερφή μου και την ανηψιά μου και τους γονείς μου μένουμε κοντά....αλλά μου έλειψε η αλήθεια είναι!!!! Very Happy Άρχισε να κάνει ζέστη ή μου φαίνεται???Άντε επιτέλους...με το παλιόκαιρο....!!! Wink

Καλημερουδια Βικακι. καλως τον δεκτηκες τον αντρουλι σου και συγχαρητηρια!! Δυσκολο αυτο που κανει αλλα ενδιαφερον. Very Happy ναι αλλαξε ο καιρος και εδω καπως αν και τα βραδια κανει κρυο ακομη...

marianthi_m

marianthi_m
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Kαλημερα σε όλες!! Very Happy

Τέλεια μέρα σήμερα!! sunny sunny sunny

Πως κοιμηθήκατε? Εγώ ξυπνάω ανα 3ωρο για τουαλέτα και μετά ξανακοιμάμαι δύσκολα! Προπόνηση για τα μεταμεσονύκτια ξυπνήματα!!!

http://www.creativebeez.gr

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κορίτσια και χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουν ή έχουν κάποιον που γιορτάζει!
Κριστινάκι, η υπογραφή σου βγαίνει σε κάθε σου μήνυμα. Για να βγαίνει χωρίς να την βάζεις σε κάθε μήνυμα θα πας στο προφίλ σου (όχι στο άβαταρ) εκεί που λέει υπογραφή και θα προσθέσεις εκεί τον κωδικό της υπογραφής σου και θα την διαμορφώσεις όπως θες. Έτσι δε θα χρειάζεται να τη βάζεις σε κάθε σου απάντηση. Θα μπαίνει αυτόματα. Ό, τι απορία έχεις πες μου. Very Happy
Αναψυκτικά εγώ πάντως πίνω που και που. Περιττές θερμίδες είναι και σκέφτομαι γι' αυτό το λόγο να τα κόψω εντελώς. Έχω βάλει ήδη 7 κιλά.
Το δικό μου δέρμα ακριβώς το αντίθετο. Δεν ξέρω αν φταίει η κρέμα που χρησιμοποιώ τελευταία ή οι ορμόνες της εγκυμοσύνης πάντως λάμπει. Ίσως να είναι και επειδή τσίτωσε από το πάχος χα, χα, χα...

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="marianthi_m"]Kαλημερα σε όλες!! Very Happy

Τέλεια μέρα σήμερα!! sunny sunny sunny

Πως κοιμηθήκατε? Εγώ ξυπνάω ανα 3ωρο για τουαλέτα και μετά ξανακοιμάμαι δύσκολα! Προπόνηση για τα μεταμεσονύκτια ξυπνήματα!!!

Καλημερα Μαριανθηηη!! παρομοιως. και ασε που δε κοιμαμαι και ευκολα. αμα ξυπνησω μετα με τιποτα δε με ξαναπερνει ο υπνος

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
desT έγραψε:Καλημέρα κορίτσια και χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουν ή έχουν κάποιον που γιορτάζει!
Κριστινάκι, η υπογραφή σου βγαίνει σε κάθε σου μήνυμα. Για να βγαίνει χωρίς να την βάζεις σε κάθε μήνυμα θα πας στο προφίλ σου (όχι στο άβαταρ) εκεί που λέει υπογραφή και θα προσθέσεις εκεί τον κωδικό της υπογραφής σου και θα την διαμορφώσεις όπως θες. Έτσι δε θα χρειάζεται να τη βάζεις σε κάθε σου απάντηση. Θα μπαίνει αυτόματα. Ό, τι απορία έχεις πες μου. Very Happy
Αναψυκτικά εγώ πάντως πίνω που και που. Περιττές θερμίδες είναι και σκέφτομαι γι' αυτό το λόγο να τα κόψω εντελώς. Έχω βάλει ήδη 7 κιλά.
Το δικό μου δέρμα ακριβώς το αντίθετο. Δεν ξέρω αν φταίει η κρέμα που χρησιμοποιώ τελευταία ή οι ορμόνες της εγκυμοσύνης πάντως λάμπει. Ίσως να είναι και επειδή τσίτωσε από το πάχος χα, χα, χα...

αχχχ σε ευχαριστω παρα πολυ. ειχα ξαναρωτησει αλλα ισως δεν καταλαβα καλα. θα το κανω τωρα! αντι αναψυκτικα δοκιμασε να πινεις χυμους και φρεσκους ακομα καλυτερα! ειναι και πολυ πιο ωφελιμοι Very Happy

marianthi_m

marianthi_m
ευχαριστούμε Δέσποινα! Και εγώ όλο από την αρχή έβαζα τα tickerakia!!

Respect

http://www.creativebeez.gr

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερούδια Χριστινάκι Μαριάνθη Δεσποινάκι.... Very Happy
Κ εγώ έχω πάρει κιλάκια Very Happy κάμποσα....
από βδομάδα θα πάω στη γιατρό να με ζυγίσει να δούμε πως πάω ...στην 15η εβδομάδα είχα πάρει 4,5 κιλά... Wink
μια χαρά.... Very Happy μου είπε..!!!θα δούμε τώρα πόσο...!!!
Επίσης με τη συχνοούρια έχω τρελό θέμα και εγώ...!!! Α δεν σας είπα πηγα ΗΝΜ και πήρα ένα φόρεμα και ένα ζακετάκι για τις βαφτίσεις που έχω πολύ φθηνά και πολύ ωραία..και τα πήρα και ψιλομεγαλούτσικα διότι η μία βάφτιση είναι6 Μαϊου και η άλλη 2 Ιουνίου....επίσης πήγα και για Beaute...!έλειπε ο άντρας μου και άλώνιζα στα νυχάδικα...έκανα μανικιούρ μόνιμο κρατάει 3 εβδομάδες αλλά με το άσβεστιο που παίρνω με βλέπω το νύχι να έχει γίνει δρακουλιάρικο μεγαλώνει γρήγορα....!!! Very Happy

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vgog65 έγραψε:Καλημερούδια Χριστινάκι Μαριάνθη Δεσποινάκι.... Very Happy
Κ εγώ έχω πάρει κιλάκια Very Happy κάμποσα....
από βδομάδα θα πάω στη γιατρό να με ζυγίσει να δούμε πως πάω ...στην 15η εβδομάδα είχα πάρει 4,5 κιλά... Wink
μια χαρά.... Very Happy μου είπε..!!!θα δούμε τώρα πόσο...!!!
Επίσης με τη συχνοούρια έχω τρελό θέμα και εγώ...!!! Α δεν σας είπα πηγα ΗΝΜ και πήρα ένα φόρεμα και ένα ζακετάκι για τις βαφτίσεις που έχω πολύ φθηνά και πολύ ωραία..και τα πήρα και ψιλομεγαλούτσικα διότι η μία βάφτιση είναι6 Μαϊου και η άλλη 2 Ιουνίου....επίσης πήγα και για Beaute...!έλειπε ο άντρας μου και άλώνιζα στα νυχάδικα...έκανα μανικιούρ μόνιμο κρατάει 3 εβδομάδες αλλά με το άσβεστιο που παίρνω με βλέπω το νύχι να έχει γίνει δρακουλιάρικο μεγαλώνει γρήγορα....!!! Very Happy

πολυ καλα εκανες. και γω φτιαχνω τα νυχια μ οτι και να γινει. τα κανω τζελ παντα, δε ξερω μου αλλαζει τη διαθεση ρε παιδι μου! αα ειδες που βρηκες ωραια φορεματακια και ανησυχουσες τι να βαλεις. μονο μη κανεις το ιδιο που εκανα εγω και το μετανιωσα οικτρα. μη βαλεις τακουνια!!! Very Happy Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο 2!!!!! - Σελίδα 17 215994

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω εχω θεμα με την ακμη στο προσωπο. ενω ποτε δεν ειχα βγαλει τωρα γεμισα και αλλοι μ λενε επιτρεπονται οι κρεμες αλλα οχι Crying or Very sad

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Όχι βρε μπαλάρινα θα βάλω...δεν μπορώ εχει μεγαλώσει και η κοιλιά και ζορίζομαι για τακούνι...!!!Άμα φτιάχνεσαι και περιποιήσαι τον εαυτό σου αισθάνεσαι καλύτερα...δεν το συζητώ...gel βάζει η αδερφή μου!!
Καλά και εγώ έχω βγάλει σπυράκια στο πρόσωπο ακμής..αλλες έχουν λαμπερότατο πρόσωπο έγκυες(δεν λένε και καλά φώτισε το πρόσωπο που έμεινες έγκυος??ε με έμενα καμία σχέση)και εγώ έχω πήξει στο σπυράκι...αλλά δεν βάζω τίποτα φοβάμαι όταν γεννήσω θα το αντιμετωπίσω...και αυτό...!!!

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια καλημερα!!! Χρονια πολλα στισ εορταζουσεσ!!!.Εγω ειμαι στο ποδι απο τις 7.30.. Πηγα να κανω τις επαναληπτικες εξετασεις ( μαζι κ τοξοπλασμα) κ εχω αγχος το τελευταιο μηνα το ειχα ριξει στα σουβλακια!!! Μεσημερι δουλειά μετα απο 15 μέρες κ βαριέμαιιιι

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχα οπως το ειπες βικυ μ, καμια σχεση! χαιρομαι που δεν ειμαι μονη επειδη ακριβως ολο αυτο ακουα οτι ελαμπε ξερωγω το προσωπο τους οταν ηταν εγγυες.
εκτες με επιασε το παραπονο και το κλαμα που δεν εβρισκα τπτ να μου κανει να φορεσω. ισως ευκαιρια για καποια ψωνια δλδ αλλα αναρωτιεμαι. ειναι φυσιολογικο οτι εχω βαλει βαρος παντου; και ποδια και λεκανη; το εχετε παθει και σεις; διερωτουμαι...
μονο κοιλιτσα δεν εχω ακομη ξεπεταξει, ολα τα αλλα δοξασοι Smile

Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο 2!!!!! - Σελίδα 17 215994

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kristinaki έγραψε:χαχαχα οπως το ειπες βικυ μ, καμια σχεση! χαιρομαι που δεν ειμαι μονη επειδη ακριβως ολο αυτο ακουα οτι ελαμπε ξερωγω το προσωπο τους οταν ηταν εγγυες.
εκτες με επιασε το παραπονο και το κλαμα που δεν εβρισκα τπτ να μου κανει να φορεσω. ισως ευκαιρια για καποια ψωνια δλδ αλλα αναρωτιεμαι. ειναι φυσιολογικο οτι εχω βαλει βαρος παντου; και ποδια και λεκανη; το εχετε παθει και σεις; διερωτουμαι...
μονο κοιλιτσα δεν εχω ακομη ξεπεταξει, ολα τα αλλα δοξασοι Smile

Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο 2!!!!! - Σελίδα 17 215994

Γιατι να μην ειναι φυσιολογικο; Η καθε μια απο μας παχαινει διαφορετικα!! Τα παντελονια ούτε μένα μου κανουν! Εγω γενικα ειμαι πολυ αδυνατη και πεταει η κοιλιτσα μονο αλλα κανει μπαμ!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχαχαχχαχα!!!Έλα ρε Χριστινάκι....και εγώ έτσι είμαι και μπούτια και στήθος και η λεκάνη έχει ανοίξει που είμανε αλφάδιιιιιιιιι πανθεμά με...και κοιλούμπα!!!!!!! Very Happy
Είναι φυσιολογικό η κοιλία μπορεί να μην φαίνεται...αλλά φαίνεται στο υπόλοιπο κορμί σου οτι είσαι έγκυος Very Happy Πήγαινε παιδί μου για ψώνια να ξεσκάσεις...να ανέβει και η ψυχολογία που χαλάει η ζαχαρένια σου...(εντωμεταξί ξέρεις βλέπω καμία καλίγραμμη και αδύνατη στο δρόμο και με πιάνει μια φρίκη η αλήθεια είναι αλλά τι να κάνουμε κυρία μου μάνα θα γίνω όχι μοντέλο...!!!) Very Happy

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ιοκάστη άσε με με τα σουβλάκια διότι εγώ τρώω ότι βλάκεια υπάρχει σε junk food δυστιχώς...και πρίν έτσι έτρωγα και τώρα έτσι τρώω.. Very Happy κρίμα με τη μόνη διαφορά οτι πριν δεν έπαιρνα γραμμάριο και τώρα παίρνω και το νερό που πίνω που λέει ο λόγος!!! Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις