Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
428 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 428 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 39]

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευούλι έγραψε:Είπα να πάω λίγο κόντρα στον πελαργό και τον έβγαλα από το άβαταρ! Very Happy
Μαρία μου να σου ζήσει ο μικρούλης!Σκέτος κούκλος είναι!Φτου φτου!Να τον χαίρεσαι!!!
αυτη εισαι εσυ???????????γτ αν εισαι εισαι απλα ΤΕΛΕΙΑ...τι υπεροχο νυφικο

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:κορίτσια πόσο στοιχίζουν οι βέρες περίπου ;
τις παίρνεις και φεύγεις ή σου δείχνουν δείγματα να διαλέξεις και τις παίρνεις μετά ; και σε πόσο καιρό ;

πας εκει θα σου αραδιασει ενα σωρο και θα διαλεξεις αυτη που σου αρεσει...νομιζω εμεις τις πηραμε 150€ τη μια αν δεν κανω λαθος!!!

τις πηραμε μετα απο μερικες μερες γιατι ηθελαν ανοιγμα!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την γκρινιαρα στις Τρι Απρ 10, 2012 4:39 am, 1 φορά

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τις παίρνεις και φεύγεις ή σου δείχνουν δείγματα να διαλέξεις και τις παίρνεις μετά ; και σε πόσο καιρό ;

οι δικές μας είναι οι κλασικές οι χρυσές..είχαν γύρω στα 300 ευρώ αν θυμάμαι..αλλά είδαμε και με 1000 και με 3000 affraid affraid
μας έδειξαν άπειρα σχέδια,μας μέτρησαν και
σε μια εβδομάδα τις είχαμε

γκρινιάρα είχε πρηστεί το χέρι της και δεν έβγαινε γιαυτό την έκοψαν.και πήρε καινούργια μετά..

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κι εγώ γύρω στα 500 τις είχα πάρει.Εξαρτάται από το σχέδιο και τη μάρκα εννοείται!Τώρα βέβαια επειδή έχει ανέβει το χρυσό δεν ξέρω πόσο μπορεί να έχουν πάει...

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
art86 έγραψε:
Ευούλι έγραψε:Είπα να πάω λίγο κόντρα στον πελαργό και τον έβγαλα από το άβαταρ! Very Happy
Μαρία μου να σου ζήσει ο μικρούλης!Σκέτος κούκλος είναι!Φτου φτου!Να τον χαίρεσαι!!!
με πρόλαβες Very Happy

πάρα πολύ όμορφο και πολύ καλή φωτογράφιση επίσης !!
δείξε μας κι άλλες !! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 13 654316

σε πόσες μέρες τις πήρες αρτ τις βέρες σου ;

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
art86 έγραψε:

Σε ευχαριστώ κουκλα μου!Μην ξεχνάς βέβαια ότι οι φωτογράφοι κάνουν θαύματα! Wink

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
art86 έγραψε:
γκρινιαρα έγραψε:
art86 έγραψε:
γκρινιαρα έγραψε:
art86 έγραψε:
dimitrav έγραψε:
Λεμονάκι έγραψε:
γκρινιαρα έγραψε:μακαρι να ετυχε...τι να πω...δεν μπορω να σταματησω να κλαιω...100 φορες του ειπα...φορα τη στο λαιμο σου ή ασ'την σπιτι...

στο ορυχειο εψαξε αλλα δεν βρηκε τπτ ουτε μεσα στο γαντι....θα καταληξει με τον λιγνιτη σε κανα εργοστασιο της δεη...

σκεφτομαι να παμε να παρουμε αλλη και να μας τις ξαναδιαβασει ο παπας...αν το δεχτει....Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 13 M033

Άδικα κάθεσαι και κλαις τώρα, και ο παπάς σίγουρα θα το δεχτεί !!
άντε ηρέμησε, δεν θέλω να κλαις !!

σκέψου οτι ένα μικρό κομμάτι τις δεή σας ανήκει τώρα.. Razz
μην στεναχωριέσαι αρτεμακι μου,ο παππας σιγουρα δεν θα εχει προβλημα!! καλα λεμονακι πολυ καλο το τελευταίο εσκασα στο γελιο (σκέψου οτι ένα μικρό κομμάτι τις δεή σας ανήκει τώρα.. Razz )χαχαχαχα
κοριτσακι ο αντρας της γκρινιαρουλας την εχασε οχι ο δικος μου.........ο δικος μου ετσι και αλλιως χριστουγεννα κ πασχα την φοραει

την καλυτερη δουλεια κανει ο γειτονας!!!!

ασχετο αλλα στη φωτο που εχεις απο πανω σου εναν καρε τι σημαινει???εθιμο ποντιακο ειναι και δεν το ξερω???
ναι....σπαει ο μπαμπας της νυφης τη κουλουρα πανω απο το κεφαλι της και δινει στον κοσμο απο ενα κοματι...κουλουρα ειναι κατι σαν τσουρεκι

ααα!!!!το καλοκαιρι πηγα σε εναν γαμο και στο τραπεζι (στον παντελιδη αν ξερεις) εκει που χορευε η νυφη εσπασε το τσουρεκι και μας εδωσε απο μια μπουκια...απιθανη γευση και εθιμο!!!!
τον παντελιδη δεν ξερω....ειχα παει και εγω να ρωτησω....ωραια αιθουσα αλλα τιμη τζηζζζζζζζζζζζζ

κι εγω που πηγα δεν μ ου εκανε και φοβερη εντυπωση να σου πω την αληθεια...παρολο που εχει πεσει πολυ διαφημιση....ασε εδω πανω οι τιμες ειναι υπεροχες...εμας κατω ειναι τζιζζζζζζζζζζζζζζζ...να φανταστεις στο τραπεζι μας η μεριδα κοστιζε 35€ αλλα επειδη ηταν φιλος του μπαμπα μου μας την αφησε 33€......ομως ολοι οι κοζανιτες που ηρθαν εχασαν τ'αυγα και τα πασχαλια και με το φαι και γενικα με τον χωρο...οποτε δεν τα κλαιω να σου πω την αληθεια....ισα ισα ακομα το συζητουν και μ'αρεσει...

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:
art86 έγραψε:
με πρόλαβες Very Happy

πάρα πολύ όμορφο και πολύ καλή φωτογράφιση επίσης !!
δείξε μας κι άλλες !! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 13 654316

σε πόσες μέρες τις πήρες αρτ τις βέρες σου ;
μετα απο καμια βδομαδα αν θυμαμαι καλ...γτ εχει και4 χρονια...τις πηρα οταν αρραβωνιαστηκα

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σας ευχαριστώ για την ενημέρωση Very Happy

δλδ να πάω για βέρες και τον Ιούλιο ας πούμε ; ο γάμος είναι Αύγουστο..

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
art86 έγραψε:

διαλεγεις το σχεδιο και τισ κανει στα μετρασ σου...εγω τις ειχα παρει 360 ευρω......ο αδερφος μου τισ ειχε παρει 800 κατι....ειναι αναλογα

λες και εμενα 150€ να εκανε μονο η μια και να μην το καταλαβα??????????????

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κι εσένα σ' ευχαριστώ Λεμονάκι! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 13 417472 Θα προσπαθήσω να βάλω κι άλλες...

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γκρινιαρα έγραψε:
art86 έγραψε:
γκρινιαρα έγραψε:
art86 έγραψε:
γκρινιαρα έγραψε:
art86 έγραψε:
dimitrav έγραψε:
Λεμονάκι έγραψε:
γκρινιαρα έγραψε:μακαρι να ετυχε...τι να πω...δεν μπορω να σταματησω να κλαιω...100 φορες του ειπα...φορα τη στο λαιμο σου ή ασ'την σπιτι...

στο ορυχειο εψαξε αλλα δεν βρηκε τπτ ουτε μεσα στο γαντι....θα καταληξει με τον λιγνιτη σε κανα εργοστασιο της δεη...

σκεφτομαι να παμε να παρουμε αλλη και να μας τις ξαναδιαβασει ο παπας...αν το δεχτει....Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 13 M033

Άδικα κάθεσαι και κλαις τώρα, και ο παπάς σίγουρα θα το δεχτεί !!
άντε ηρέμησε, δεν θέλω να κλαις !!

σκέψου οτι ένα μικρό κομμάτι τις δεή σας ανήκει τώρα.. Razz
μην στεναχωριέσαι αρτεμακι μου,ο παππας σιγουρα δεν θα εχει προβλημα!! καλα λεμονακι πολυ καλο το τελευταίο εσκασα στο γελιο (σκέψου οτι ένα μικρό κομμάτι τις δεή σας ανήκει τώρα.. Razz )χαχαχαχα
κοριτσακι ο αντρας της γκρινιαρουλας την εχασε οχι ο δικος μου.........ο δικος μου ετσι και αλλιως χριστουγεννα κ πασχα την φοραει

την καλυτερη δουλεια κανει ο γειτονας!!!!

ασχετο αλλα στη φωτο που εχεις απο πανω σου εναν καρε τι σημαινει???εθιμο ποντιακο ειναι και δεν το ξερω???
ναι....σπαει ο μπαμπας της νυφης τη κουλουρα πανω απο το κεφαλι της και δινει στον κοσμο απο ενα κοματι...κουλουρα ειναι κατι σαν τσουρεκι

ααα!!!!το καλοκαιρι πηγα σε εναν γαμο και στο τραπεζι (στον παντελιδη αν ξερεις) εκει που χορευε η νυφη εσπασε το τσουρεκι και μας εδωσε απο μια μπουκια...απιθανη γευση και εθιμο!!!!
τον παντελιδη δεν ξερω....ειχα παει και εγω να ρωτησω....ωραια αιθουσα αλλα τιμη τζηζζζζζζζζζζζζ

κι εγω που πηγα δεν μ ου εκανε και φοβερη εντυπωση να σου πω την αληθεια...παρολο που εχει πεσει πολυ διαφημιση....ασε εδω πανω οι τιμες ειναι υπεροχες...εμας κατω ειναι τζιζζζζζζζζζζζζζζζ...να φανταστεις στο τραπεζι μας η μεριδα κοστιζε 35€ αλλα επειδη ηταν φιλος του μπαμπα μου μας την αφησε 33€......ομως ολοι οι κοζανιτες που ηρθαν εχασαν τ'αυγα και τα πασχαλια και με το φαι και γενικα με τον χωρο...οποτε δεν τα κλαιω να σου πω την αληθεια....ισα ισα ακομα το συζητουν και μ'αρεσει...
αυτο εχει σημασια να το ευχαριστηθουν κ εσυ και οι καλεσμενοι....

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:σας ευχαριστώ για την ενημέρωση Very Happy

ναι βρε μια χαρά είναι..έχεις σκεφτεί σχέδιο;χρυσό;πλατίνα;;

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευούλι έγραψε:
art86 έγραψε:

Σε ευχαριστώ κουκλα μου!Μην ξεχνάς βέβαια ότι οι φωτογράφοι κάνουν θαύματα! Wink
αν δεν υπαρχει το μοντελο τι να σου κανουν οι φωταγραφοι???????? Wink Wink Wink Wink Wink

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευούλι έγραψε:Κι εσένα σ' ευχαριστώ Λεμονάκι! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 13 417472 Θα προσπαθήσω να βάλω κι άλλες...

εισαι πανεμορφη!!!!!!!!!!!!

mariabel

mariabel
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κάτι πήρε το μάτι μου... Η demmy τελικά είναι έγκυος; Πώς το έμαθε τελικά; Έκανε τεστ ή χοριακή;
Έλλη, σου ήρθε τελικά η ακατανόμαστη; Sad
Στεφανία, καλωσήρθες!! Εγώ έχω ένα γιο, που αύριο χρονίζει. Είχα μείνει έγκυος ξανά πριν 2 μήνες, αλλά η κύηση ήταν παλίνδρομη και το έχασα. Τώρα θα ξανακάνουμε προσπάθεις μετά απο 2 μήνες...
Άρτεμη και Εύη, έχετε γενέθλια; Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 13 130627 Εύχομαι αυτό το χρόνο να γίνετε διπλές!! Smile
Λεμονάκι, ευχαριστώ, που μου παινεύεις το γιο!! Very Happy Οι δικές μας βέρες έκαναν γύρω στα 200 Ευρώ και δεν τις πήραμε αμέσως, γιατί θέλαμε να χαραχτούν μέσα τα ονόματά μας.
Ειρήνη, ευχαριστώ!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 13 417472

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini7 έγραψε:
Λεμονάκι έγραψε:σας ευχαριστώ για την ενημέρωση Very Happy

ναι βρε μια χαρά είναι..έχεις σκεφτεί σχέδιο;χρυσό;πλατίνα;;
εμενα μαρεσουν οι διχρωμες αμα θεσ την γνωμη μου.εμενα ειναι λευκοχρυσες και εχει ανυπεστατη ριγα χρυση

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γκρινιαρα έγραψε:εγω που πηγα δεν μ ου εκανε και φοβερη εντυπωση να σου πω την αληθεια...παρολο που εχει πεσει πολυ διαφημιση....ασε εδω πανω οι τιμες ειναι υπεροχες...εμας κατω ειναι τζιζζζζζζζζζζζζζζζ...να φανταστεις στο τραπεζι μας η μεριδα κοστιζε 35€ αλλα επειδη ηταν φιλος του μπαμπα μου μας την αφησε 33€......ομως ολοι οι κοζανιτες που ηρθαν εχασαν τ'αυγα και τα πασχαλια και με το φαι και γενικα με τον χωρο...οποτε δεν τα κλαιω να σου πω την αληθεια....ισα ισα ακομα το συζητουν και μ'αρεσει...
ΠΌΣΟ ;;; affraid affraid

εμείς που πήγαμε στο καλύτερο κέτερινγκ εδώ μας είπε μενού με 12 με 15 και 17 ευρώ.. χωρίς το φπα εκεί πάμε 2,5 ευρώ πάνω περίπου..
και το γλυκό μέσα σε γυάλινο ποτήρι με 1 ευρώ... Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 13 654316

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:
γκρινιαρα έγραψε:εγω που πηγα δεν μ ου εκανε και φοβερη εντυπωση να σου πω την αληθεια...παρολο που εχει πεσει πολυ διαφημιση....ασε εδω πανω οι τιμες ειναι υπεροχες...εμας κατω ειναι τζιζζζζζζζζζζζζζζζ...να φανταστεις στο τραπεζι μας η μεριδα κοστιζε 35€ αλλα επειδη ηταν φιλος του μπαμπα μου μας την αφησε 33€......ομως ολοι οι κοζανιτες που ηρθαν εχασαν τ'αυγα και τα πασχαλια και με το φαι και γενικα με τον χωρο...οποτε δεν τα κλαιω να σου πω την αληθεια....ισα ισα ακομα το συζητουν και μ'αρεσει...
ΠΌΣΟ ;;; affraid affraid

εμείς που πήγαμε στο καλύτερο κέτερινγκ εδώ μας είπε μενού με 12 με 15 και 17 ευρώ.. χωρίς το φπα εκεί πάμε 2,5 ευρώ πάνω περίπου..
και το γλυκό μέσα σε γυάλινο ποτήρι με 1 ευρώ... Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 13 654316
θεσσαλονικη και αθηνα εχω ακουσει κατι 40 50 αστα να πανε..........εμεις 15 ευρω τη μεριδα ειχαμε πληρωσει

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:
ΠΌΣΟ ;;; affraid affraid

εμεις ειχαμε μπουφε στην αρχη με καναπεδακια και ποτα για να χαλαρωσουν οι καλεσμενοι οσο εμεις βγαζαμε φωτο...μετα στο τραπεζι ειχαμε γουρνοπουλα και αρνια στη σουβλα συν ολα τα υπολοιπα...και στο τελος εναν τεραστιο μπουφε με 10 ειδων τουρτες, 7 διαφορετικες γευσεις παγωτου και φρουτα εποχης (παντρευτηκα σεπτεμβρη)...μεσα στην τιμη ηταν και τα ποτα και ο ντι τζει και η γαμηλια τουρτα!!!

mariabel

mariabel
Καλά, δε σας προλαβαίνω!!!
Ευούλι, τι ωραία φωτογραφία αυτή, που είδα!! Δεν ξέρω αν έχασα κάποια, αλλά βλέπεω αυτή με το νυφικό και είναι ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!

Δε μου είπατε;;;; Η demmy είναι έγκυος; Έκανε τεστ, χοριακή; Έχουμε κανένα άλλο ευχάριστο;

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
art86 έγραψε:
Λεμονάκι έγραψε:
ΠΌΣΟ ;;; affraid affraid

θεσσαλονικη και αθηνα εχω ακουσει κατι 40 50 αστα να πανε..........εμεις 15 ευρω τη μεριδα ειχαμε πληρωσει

εδω εχετε πιο καλες τιμες...εμεις εκει πληρωνουμε τη θεα στη θαλσσσα,τις πισινες,τους καταρρακτες κλπ...κλπ...

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariabel έγραψε:Καλά, δε σας προλαβαίνω!!!
Ευούλι, τι ωραία φωτογραφία αυτή, που είδα!! Δεν ξέρω αν έχασα κάποια, αλλά βλέπεω αυτή με το νυφικό και είναι ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!

Δε μου είπατε;;;; Η demmy είναι έγκυος; Έκανε τεστ, χοριακή; Έχουμε κανένα άλλο ευχάριστο;

γεια σου γλυκια μου...ναι ειναι σημερα το πρωι εκανε τεστ και βγηκε θετικοτατο ειπε!!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονακι εμεις θελαμε απο αυτες που ειναι δυο χρωματα(λευκοχρυσο και κιτρινο) και διαλεξα τις οικονομικες απο μια σειρα με ακριβες βερες, και μας βγηκαν 350 η μια! τις πηραμε δυο βδομάδες μετα! οποτε και Ιουλιο να πας μια χαρα θα προλαβεις! Αρκει να ξερεις τι θες γιατι θα σου δειξουν τοσα που θα μπερδευτεις αν δν εχεις ηδη κατι στο μυαλο σου!

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα σας Very Happy

Αρχικά τα χρόνια μου πολλά στην Εύη κ στην Άρτεμις κ εύχομαι να στε γερές, αγαπημένες με τους άνδρες σας κ σύντομα η οικογένειά σας να αποκτήσει κ νέα μέλη ! Very Happy Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 13 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 13 130627 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 13 130627 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 13 860530 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 13 860530

Χρόνια πολλά κ στον Αντωνάκη της Μαρίας που πρέπει να χασα τη μέρα αλλά είδα τη φωτό με την τούρτα! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 13 130627 να ναι γερός κ τυχερός!!!

Ευούλι πολύ ωραία η φωτό σου!!! Η νύφη στη θάλασσα! Δε φοβήθηκες μη σου βραχεί το νυφικό? Razz

Λεμονάκι κ εμείς σε καμιά βδομάδα τις πήραμε γιατί η δικιά μου ήθελε στένεμα! Razz

Έλλη μπράβο στην πεθερά σου!!Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 13 M059 εξαρχής αυτό έπρεπε να γίνει κ το κέντρο να ναι δικό σας !

Γκρινιάρα ο παππούς μου έχασε τη βέρα του το 1821 Razz (λέμε τώρα) κ είναι ακόμα παντρεμένος κ ευτυχισμένος με τη γιαγιά μου στα 90 του!! Cool Οπότε μη στεναχωριέσαι , δες το σαν ανανέωση! Cool

Λιάνα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 13 35468 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 13 35468 με το καλό να περάσει η φάση της ανακατωσούρας σου να τα λέμε, ε?

Στεφανία, Ειρήνη κ όποια άλλη είναι εντός κ δεν είδα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 13 417472

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις