1 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #48 Παρ Ιουν 22, 2012 1:23 am
Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
ολόψυχα οι καρδιές μας και οι κοιλίτσες μας να γεμίσουν απο χαρά !!!
καλορίζικο !!
καλορίζικο !!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 20 ... 40
αντα μου κοντευω δεν λες τιποτα!σε καμια 10αρια μερες γενναω!Ada έγραψε:KRISTI 1 έγραψε:κοριτσακια μου ηθελα να σας ευχηθω να εχετε συντομα σπορακια στην κοιλιτσα σας!!να ειναι γουρλιδικο το 48!παω να κανω ντουζακι γιατι σταααααζω!ατιμες ορμονες!φιλακια!
Ευχαριστούμε πολύ Κρίστι κ συ καλή λευτεριά κ με το μωράκι σου αγκαλιά !
Σε ποιο μήνα είσαι? Κοντεύεις?
Λεμονάκι
Λεμονάκι έγραψε:κορίτσια σας ευχαριστώ για τις ευχές και ανταπαδίδω με όλη μου την αγάπη !!
KRISTI με το καλό !!!
με έναν πόνο που λένε !!
Μελίτα θα έργραφα ακριβώς τα ίδια και εγώ με την Αντα.
έκανα τις δουλείτσες μου και τώρα θα τηγανίσω μελιτζάνες και πιπεριές απο τον κήπο μας, θα κάνω και ένα τζατζικάκι... κοπιάστε !!
έβαλα και τουρσί χι χι χι !!
Λεμονάκι έγραψε:Ελλη σου στέλνω φιλάκια πολλά πολλά πολλά !!! αχ μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι !! 2 τώρα άλλα 2 μετά και θα είμαι κομπλέ !!
και εσύ πεταλούδα μου με το καλό και η ευτυχία σας να ολοκληρωθεί με ένα υγιέστατο μωρό και όσα ακόμα θέλεις !!!
σου απάντησα στο 47...
και αν είναι 2.. ;thequeen86 έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:Ελλη σου στέλνω φιλάκια πολλά πολλά πολλά !!! αχ μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι !! 2 τώρα άλλα 2 μετά και θα είμαι κομπλέ !!
και εσύ πεταλούδα μου με το καλό και η ευτυχία σας να ολοκληρωθεί με ένα υγιέστατο μωρό και όσα ακόμα θέλεις !!!
σου απάντησα στο 47...
κ εγω στον σωτο ελεγα 2 μια κ εξω κ τωρα ευχομαι να ειναι ενα κ μοναδικουλη
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #48
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης