776 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 Τετ Απρ 11, 2012 1:13 pm
ioanna85
Πρωταγωνιστής!!
Καλε λιγο ελειψα και γεμισαν 2 σελιδες;
Εβρασα τα ααυγουλακια αλλα εχω απωλειες....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
για πες μήπως ξέρουμε..ioanna85 έγραψε:Καλε λιγο ελειψα και γεμισαν 2 σελιδες;
σπασμένα δλδ ;ioanna85 έγραψε:τι να πω;1 στα 2 ειναι οφ!!!!
ναι είναι και αυτά τα κορίτσια αλλά δεν θυμάμαι να σου πω , η best νομίζω πως είναι όμως...mariabel έγραψε:Λεμονάκι, έριξα μια πολύ γρήγορη ματιά στο #1 και είδα και κάποια κορίτσια, που ποτέ δεν τα γνώρισα... Η κατσαριδούλα, η dest... Όλες αυτές πέρασαν από το θέμα, έστι δεν είναι;
Πάντως είναι ενθαρρυντικό νομίζω. Πολλά κορίτσια έμειναν έγκυος! Η Ευαγγελίτσα είχε μείνει και αυτή πριν εξαφανιστεί;
ioanna85 έγραψε:Λεμονακι και στο σιγανο και με 1 κιλο αλατι και σε μικρη κατσαρολα για να μην πηγαινουν περα δωθε!Ε ρε σαλατα του σεφ που θα φαμε το Πασχα! Θελω να βαλω στο μπαλκονι σε ζαρτινιερες μαιντανο, ανιθο, ισως σελινο, ριγανη, μεντα, ακομα και αγγουρακια και φραουλες σκεφτομαι αλλα δεν ξερω ποια μπορω να βαλω μαζι και ποια θελουν ηλιο και ποια σκια!Μωρε θα το κανω το μπαλκονι....
Μαρια ο γιος σου ειναι ολοϊδιος εσυ!Οσο μεγαλωνει ιδιος Μαρια!
eirini7 έγραψε:τι κάνετε κοριτσούδια;;καλέ πότε προλάβατε και γράψατε τόσα;;
έτοιμες για την αυριανή μάχη;;
μαράκι να χαίρεσαι τον μικρούλη σου!
ευάκι καλορίζικο!καλοτάξιδο!
εμένα σήμερα μου ήρθε η ασφάλεια 250 ευρώ
για το αγγουράκι σε γλάστρα δύσκολο μου ακούγετε όλα τα άλλα θα βγουν σίγουρα, η φράουλα θέλει ήλιο και να μην ακουμπούν τα φρούτα στο χώρα για να μην σαπίζουν αν προλαβαίνουν μαϊντανό σέλινο και άνιθο μόνα τους !! ίσως μπερδευτεί ο σπόρος με το πότισμα και θα σου βγουν ανακατεμένα και μετά άντε να τα ξεχωρίζεις κάθε φορά για να κόβεις..ioanna85 έγραψε:Λεμονακι και στο σιγανο και με 1 κιλο αλατι και σε μικρη κατσαρολα για να μην πηγαινουν περα δωθε!Ε ρε σαλατα του σεφ που θα φαμε το Πασχα! Θελω να βαλω στο μπαλκονι σε ζαρτινιερες μαιντανο, ανιθο, ισως σελινο, ριγανη, μεντα, ακομα και αγγουρακια και φραουλες σκεφτομαι αλλα δεν ξερω ποια μπορω να βαλω μαζι και ποια θελουν ηλιο και ποια σκια!Μωρε θα το κανω το μπαλκονι....
Μαρια ο γιος σου ειναι ολοϊδιος εσυ!Οσο μεγαλωνει ιδιος Μαρια!
ioanna85 έγραψε:
Ευη και Βασιλικη αφου μου εσπασαν καμποσα θα κανω αναγκαστικα σαλατα του σεφ!
ευχαριστώ πολύmariabel έγραψε:
Λεμονάκι, εγώ πιστεύω ότι θα μείνεις έγκυος. Είμαι σίγουρη ότι όταν αποφασίσεις να κάνεις εξωσωματική, θα γίνει το θαύμα. Δεν έχεις προσπαθήσει ξανά, έτσι δεν είναι; Θα πετύχει όταν το αποφασίσεις, γιατί όλες εδώ θα σου στείλουμε την αγάπη μας και τις καλύτερες ευχές μας!! Μάνα θα γίνεις οπωσδήποτε!
Λεμονάκι έγραψε:
ευχαριστώ πολύ
πρώτη φορά και όταν γίνει θα χρειαστώ σίγουρα την υποστήριξη σας !!!!
γεια σου Ειρήνη !!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης