226 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 Τρι Απρ 17, 2012 5:53 am
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
ΠΑΩ ΝΑ ΣΤΡΩΣΩ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΡΧΕΤΕ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ.ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
evi27 έγραψε:μισή ώρα είπα....μιάμιση κοιμήθηκα...το ευχαριστήθηκα όμως.. είναι καμιά εδώ?
boubou έγραψε:evi27 έγραψε:μισή ώρα είπα....μιάμιση κοιμήθηκα...το ευχαριστήθηκα όμως.. είναι καμιά εδώ?
αμα κοιμόσουν μόνο μισή ώρα και έλεγες ότι το ευχαριστήθηκες θα ανησυχούσα
kleio123 έγραψε:κι εγώ παρούσα εύη ! η αλήθεια είναι πως μισή ώρα ύπνου , δεν έχει καθόλου ψυχή !!! απο δύωρο και πάνω αρχίζει να έχει ενδιαφέρον...
κοριτσάκια μου , να σας κάνω και μια ερώτηση ? έχετε παρατηρήσει ποτέ , αν τις μέρες της ωορρηξίας , βγάζετε σπυράκια ? εγώ το παθαίνω τότε και πριν την περίοδο ...
evi27 έγραψε:kleio123 έγραψε:κι εγώ παρούσα εύη ! η αλήθεια είναι πως μισή ώρα ύπνου , δεν έχει καθόλου ψυχή !!! απο δύωρο και πάνω αρχίζει να έχει ενδιαφέρον...
κοριτσάκια μου , να σας κάνω και μια ερώτηση ? έχετε παρατηρήσει ποτέ , αν τις μέρες της ωορρηξίας , βγάζετε σπυράκια ? εγώ το παθαίνω τότε και πριν την περίοδο ...
όντως κι αυτός ο βροχερός καιρός είναι ότι πρέπει για ύπνο...μπα δεν το έχω προσέξει στην ωορρηξ. καμιά φορά στην αλέκα κι όχι πάντα..
kleio123 έγραψε:
τη μπόρα την πρόλαβες , ή κοιμόσουν ? χαμός έγινε !
δεν το συζητάμε , εντελώς μούχλα ο καιρός ! λες να έχουμε τόση διαφορά τούμπα θέρμη ? εδώ για κάνα τέταρτο , πλάκωσε στις βροντές , αστραπές , και τρελλή βροχή , σαν τάλιρα οι σταγόνες !evi27 έγραψε:kleio123 έγραψε:
τη μπόρα την πρόλαβες , ή κοιμόσουν ? χαμός έγινε !
όχι εδώ δεν έκανε μπόρα...ήσυχα πράγματα...μια βρέχει,μια ψιχαλίζει,μια σταματάει....θα μουχλιάσουμε..
kleio123 έγραψε:
δεν το συζητάμε , εντελώς μούχλα ο καιρός ! λες να έχουμε τόση διαφορά τούμπα θέρμη ? εδώ για κάνα τέταρτο , πλάκωσε στις βροντές , αστραπές , και τρελλή βροχή , σαν τάλιρα οι σταγόνες !
evi27 έγραψε:kleio123 έγραψε:
δεν το συζητάμε , εντελώς μούχλα ο καιρός ! λες να έχουμε τόση διαφορά τούμπα θέρμη ? εδώ για κάνα τέταρτο , πλάκωσε στις βροντές , αστραπές , και τρελλή βροχή , σαν τάλιρα οι σταγόνες !
μπορεί να έχει διαφορά κι από γειτονιά σε γειτονιά!!έτσι είναι οι ανοιξιάτικες μπόρες!πότε θα καλοκαιριάσει επιτέλους οεο??
sofouli έγραψε:evi27 έγραψε:kleio123 έγραψε:
μπορεί να έχει διαφορά κι από γειτονιά σε γειτονιά!!έτσι είναι οι ανοιξιάτικες μπόρες!πότε θα καλοκαιριάσει επιτέλους οεο??
α βλεπω θερμη????????ποια ειναι απο'κει?θερμη μενω και εγω!
Λεμονάκι έγραψε:να μαι και γω, ξεκουράστηκα αλλά το μυαλό μου είναι και πάλι στον Θανάση.....
σκύλος ο Θανάσης που τώρα είναι στον ουρανό. ουφφ....
και εδώ απο το πρωί μουντός και βρέχει σταματάει, βρέχει σταματάει....
αμάν ποια.
evi27 έγραψε:sofouli έγραψε:evi27 έγραψε:kleio123 έγραψε:
α βλεπω θερμη????????ποια ειναι απο'κει?θερμη μενω και εγω!
εγώ καλέ!εννοείς είναι οι γονείς σου?ή έμενες πριν ανέβεις πάνω?
γκρινιαρα έγραψε:Καλησπέρα κοριτσακια μου και Χριστός Ανέστη!!!
Τι κάνετε;εγώ είμαι Αθηνα στον αδερφό μου θα μείνω μέχρι την παρασκευή.
Κι Εδώ ο καιρός το παει για βροχή μου φαίνεται...
Μου έχετε λείψει αλλα θα κάνω υπομονή μέχρι την Κυριακή που θα επιστρέψω Σπιτακι μου.
Τα φιλια μου σε όλες σας...
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης