Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
598 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 598 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 41]

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αυτό είναι το φόρεμα μου. Δεν φαίνεται καλά το χρώμα αλλά είναι μπλε ηλεκτρίκ.

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Θα το φορέσω με ασημένια ζώνη και ασημί παπούτσια.

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
totula έγραψε:17 Ιουνίου. Τα βαφτιστικα τα έχει ήδη πάρει η αδερφή μου. Θέμα δεν έχουμε είναι όλα σε άσπρο γαλάζιο και παίζουμε πολύ με το αρχικό του μικρου

τι καλητερο θεμα απο το ιδιο το ονομα!! Wink μετα καλα μας και τσιτα μαλλι και μακιγιαζ θα ριξουμε την ψηφο Razz

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
supermama έγραψε:
totula έγραψε:17 Ιουνίου. Τα βαφτιστικα τα έχει ήδη πάρει η αδερφή μου. Θέμα δεν έχουμε είναι όλα σε άσπρο γαλάζιο και παίζουμε πολύ με το αρχικό του μικρου

τι καλητερο θεμα απο το ιδιο το ονομα!! Wink μετα καλα μας και τσιτα μαλλι και μακιγιαζ θα ριξουμε την ψηφο Razz

Δίκιο έχεις Αθηνά.Και εμείς που θα βαφτίσουμε τον Αύγουστο (σας το είπα?προχθες μας πρότειναν ένα ζευγάρι & δεχτήκαμε φυσικά και εγώ έχω καταχαρεί γιατί δεν έχω βαφτιστήρι!) λέω τα βαφτιστικά να τα κάνω με το όνομα κυρίως..

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ε ναι! σιγουρα θα υπαρχει καποιο σχεδιο αλλα θα κυριαρχει το ονομα. εγω γιαυτο εγραψα στο κουτι ολοκληρο το ονομα ωστε να το συνδιασω με τη μπομπο και το γραμμα Wink

εγω εχω βαφτισει στα 9 μου! δεν το χαρηκα. και γω το θελω πολυ.

labrouko

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Εμείς έχουμε 2 βαφτιστήρια και ...μην ακούω για κρίση! όλα γίνονται αρκεί οι κουμπάροι να είναι δικοί μας άνθρωποι και να έχουμε οικειότητα Very Happy .
Όλοι περνάμε δύσκολα αλλά το να γίνεις νονός είναι πολύ όμορφο και δε χρειάζεται και πολλά!
Νατάσα πολύ ωραίο το φόρεμα και σε ζηλεύω... εγώ ποτέ δεν τα κατάφερα να νιώσω άνετα με στράπλες φόρεμα Crying or Very sad

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
labrouko έγραψε:Εμείς έχουμε 2 βαφτιστήρια και ...μην ακούω για κρίση! όλα γίνονται αρκεί οι κουμπάροι να είναι δικοί μας άνθρωποι και να έχουμε οικειότητα Very Happy .
Όλοι περνάμε δύσκολα αλλά το να γίνεις νονός είναι πολύ όμορφο και δε χρειάζεται και πολλά!
Νατάσα πολύ ωραίο το φόρεμα και σε ζηλεύω... εγώ ποτέ δεν τα κατάφερα να νιώσω άνετα με στράπλες φόρεμα Crying or Very sad

Θα συμφωνήσω τόσο πολύ!Εμάς τα παιδία που μας πρότιναν να βαφτίσουμε δεν είναι τόσο κοντινοί μας. Τους ξέρω κάπου 4-5 χρόνια,είναι συνάδελφοι με τον άνδρα μου ο μπαμπάς του παιδιού αλλά γενικώς δεν είχαμε ποτέ πάρα πολλές επαφές.Αλλά δεχτήκαμε με χαρά γιατί υπάρχει πιο όμορφο πράγμα στον κόσμο από το να βαφτίσεις ένα παιδάκι?Νιώθω πραγματικά σαν να έχω 2 παιδιά τώρα και όχι ένα!!!

Ούτε εγώ με το στράπλες ένιωθα ποτέ άνετα αλλά όπως έχω γίνει σαν αγελάδα έπρεπε να βρω κάτι ριχτό..

totula

totula
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
πολυ ωραιο το φορεμα σου και με το καλο νονα!!! το κουτι θα ειναι ζωγραφιστο καρουζελ και απο πανω θα εχει το ονομα του και στην λαμπαδα θα κρεμεται το αρχικο του.
και εγω θα ηθελα να γινω καποια στιγμη νονα αλλα λογω των θρησκευτικων μας αντιληψεων δεν το θεωρω και πολυ εφικτο.

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!!τοτούλα γιατί το λες αυτό? Rolling Eyes Rolling Eyes

Χρόνια πολλά στο χαμομηλάκι μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #3! - Σελίδα 10 315810   Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #3! - Σελίδα 10 315810   Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #3! - Σελίδα 10 315810   Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #3! - Σελίδα 10 315810   Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #3! - Σελίδα 10 315810   Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #3! - Σελίδα 10 727892   Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #3! - Σελίδα 10 727892   Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #3! - Σελίδα 10 727892   Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #3! - Σελίδα 10 727892   Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #3! - Σελίδα 10 727892   Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #3! - Σελίδα 10 727892

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευχαριστω πολυ πολυ για τις ευχες!   Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #3! - Σελίδα 10 328109   Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #3! - Σελίδα 10 328109   Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #3! - Σελίδα 10 328109   Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #3! - Σελίδα 10 328109   Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #3! - Σελίδα 10 328109 Χτες βρηκαμε ανθρωπο να μας βοηθησει με τον καναπε στο δωματιο της μικρης μου και πλεον χωρεσαμε το κρεβατι οποτε κοιμηθηκε για πρωτη φορα στο δωματιο της.

Ευτυχως ολα πηγαν τελεια,μην σας πω και καλυτερα απο πριν γιατι την ξυπναγε το ροχαλητο του μπαμπα μας!Το συνδρομο στερησης το επαθα εγω αλλα ξερω οτι πρεπει να γινει και αν δεν ηταν ο παλιοκαναπες θα ειχε γινει νωριτερα!ευτυχως ολα καλα!

totula

totula
Καλημερα. Οποιο ζευαγρι ποτε μας το ζητησει θα πρεπει να ειναι σαν εμας με το θεμα θρησκεια. Απλα δεν πιστευουμε

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
totula έγραψε:Καλημερα. Οποιο ζευαγρι ποτε μας το ζητησει θα πρεπει να ειναι σαν εμας με το θεμα θρησκεια. Απλα δεν πιστευουμε

μπερδευτηκα λιγο τωρα. τι εννοςι δεν πιστευετε? γενικα ηακατι σιγκεκριμενο? τη βαφτιση? εννοω την κανετε τυπικα???

μη θεωρηθει οτι σνομπαρω ε! Very Happy ισα ισα μαρεσει να μαθαινω διαφορετικες αποψεις.

totula

totula
Δεν πάμε εκκλησία και είναι ένα θέμα που δεν μας αφορά ειδικά που είναι ακόμα μικρα τα παιδια

chryssa!!!

chryssa!!!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?????ΕΓΩ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΠΕΣΩ ΣΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ!!!!Ο ΛΟΓΟΣ?????ΟΠΩΣ ΣΑΝ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΞΕΚΙΝΟΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ!ΠΗΓΑΜΕ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ- ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ-ΠΙΑΤΑΚΙ-ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ!!ΗΡΘΕ ΕΚΕΙΝΗ Η ΩΡΑ ΤΟΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΜΕ!ΤΙΣ 3 ΠΡΩΤΕΣ ΚΟΥΤΑΚΙΕΣ ΤΙΣ ΕΦΑΓΕ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΜΗΣ ΣΤΗΝ 4η ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΟΚΚΙΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΕΜΕΤΟ!!!!!ΣΟΚ!!!!!ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΗΣΤΗΚΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ!ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΡΓΙΚΟΣ ΣΤΟ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ ΓΑΛΑ, ΠΑΡΟΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!!!ΠΑΩ ΝΑ ΣΚΑΣΩ!ΚΡΕΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ!!!!!!ΤΩΡΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!!!!ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΗΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΥΛΑ ΟΛΟ ΓΚΡΙΝΙΑ ΕΙΝΑΙ....

totula

totula
Α μωρέ το κακόμοιρο. Τουλάχιστον ξέρεις από τώρα τι να αποφευγεις

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
chryssa!!! έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?????ΕΓΩ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΠΕΣΩ ΣΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ!!!!Ο ΛΟΓΟΣ?????ΟΠΩΣ ΣΑΝ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΞΕΚΙΝΟΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ!ΠΗΓΑΜΕ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ- ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ-ΠΙΑΤΑΚΙ-ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ!!ΗΡΘΕ ΕΚΕΙΝΗ Η ΩΡΑ ΤΟΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΜΕ!ΤΙΣ 3 ΠΡΩΤΕΣ ΚΟΥΤΑΚΙΕΣ ΤΙΣ ΕΦΑΓΕ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΜΗΣ ΣΤΗΝ 4η ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΟΚΚΙΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΕΜΕΤΟ!!!!!ΣΟΚ!!!!!ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΗΣΤΗΚΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ!ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΡΓΙΚΟΣ ΣΤΟ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ ΓΑΛΑ, ΠΑΡΟΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!!!ΠΑΩ ΝΑ ΣΚΑΣΩ!ΚΡΕΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ!!!!!!ΤΩΡΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!!!!ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΗΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΥΛΑ ΟΛΟ ΓΚΡΙΝΙΑ ΕΙΝΑΙ....

Ωχ μωρέ περαστικά σας!Ταλαιπωρήθηκε το μικράκι!τουλάχιστον το εντοπίσατε,κάτι είναι και αυτό!!

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

chryssa!!! το επαθε απο τα ιχνη γαλακτος στην κρεμα? η του την εφτιαξες με γαλα? τρομαρα που πηρες ε...

labrouko

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
αχ βρε Χρύσα τρομάρα που θα πήρατε! Crying or Very sad Και μέχρι τώρα δεν είχε δείξει ότι είναι αλλεργικός??? Γιατί και η μικρή μου είναι αλλα το καταλάβαμε από νωρίς γιατί την ενοχλούσαν και όλα αυτά που έτρωγα κι εγώ που περιείχαν αγελαδινό γάλα. Τον θηλάζεις τον μικρό, σωστά? Πάντως λένε πως οι αλλεργίες αυτές εξαφανίζονται στον 1ο άντε 2ο χρόνο!
Κι εμείς τρώμε τώρα φρούτα και μεσημεριανό και τον άλλο μήνα που θα αρχίσουμε το απογευματινό, δεν έχω ιδέα τι θα μας δώσει! Γιατί ούτε γιαούρτι μπορεί να φάει ούτε κρέμα! Sad

mamax

mamax
Νατασα τελιο το φορεμα!!!
βρηκες τιποτα στο μαγαζι που θα πηγενες για παιδικα?
εγω πηγα στο ιδιο καταστημα στην θεσσαλονικη και επιτελους βρηκα κατι να μου αρεσει.
η στεφανια δεν εβαλε φωτο μην νομιζεις οτι το ξεχασα   Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #3! - Σελίδα 10 451948

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα! τι κανετε?
mamax απο που τελικα βρηκες??

elbar

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
labrouko έγραψε:αχ βρε Χρύσα τρομάρα που θα πήρατε! Crying or Very sad Και μέχρι τώρα δεν είχε δείξει ότι είναι αλλεργικός??? Γιατί και η μικρή μου είναι αλλα το καταλάβαμε από νωρίς γιατί την ενοχλούσαν και όλα αυτά που έτρωγα κι εγώ που περιείχαν αγελαδινό γάλα. Τον θηλάζεις τον μικρό, σωστά? Πάντως λένε πως οι αλλεργίες αυτές εξαφανίζονται στον 1ο άντε 2ο χρόνο!
Κι εμείς τρώμε τώρα φρούτα και μεσημεριανό και τον άλλο μήνα που θα αρχίσουμε το απογευματινό, δεν έχω ιδέα τι θα μας δώσει! Γιατί ούτε γιαούρτι μπορεί να φάει ούτε κρέμα! Sad

Labrouko, πως καταλαβες οτι εχει αλλεργια στο αγελαδινο οταν θηλαζες? Σε ρωταω γτ μας το ειχε παει σαν σεναριο κ μας η παιδιατρος(αν κ δεν ειχαμε ιιδιατερες ενδειξεις, αλλα εκοψα λιγες μερες τα γαλακτομικα, αλλα ολο την παταγα κ ετρωγα καπου που ηταν κρυμμενο το γαλα κ σταματησα) Πες μου την εμπειρια σου...

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamax έγραψε:Νατασα τελιο το φορεμα!!!
βρηκες τιποτα στο μαγαζι που θα πηγενες για παιδικα?
εγω πηγα στο ιδιο καταστημα στην θεσσαλονικη και επιτελους βρηκα κατι να μου αρεσει.
η στεφανια δεν εβαλε φωτο μην νομιζεις οτι το ξεχασα   Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #3! - Σελίδα 10 451948

Τώρα τον ταίζω και ετοιμάζομαι να πάω!Θα σας πωSmile

mamax

mamax
απο τα dpam βρηκα απο την περσινη κολεκσιον ενα τελαιυτεο κοματι πολυ πολυ ιδιαιτερο!!!!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τελικά στα dpam δεν βρήκα νούμερα και πήρα από kitten λευκό λινό παντελονάκι & πουκάμισο κοντομάνικο λινό και παπουτσάκια λευκά μοκασινάκια!   Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #3! - Σελίδα 10 215994   Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #3! - Σελίδα 10 215994   Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #3! - Σελίδα 10 215994

mamax

mamax
αμα θελεις βαλε να δουμε κ εγω ασπρο λινο παντελονι!!! μοκασινια τι αγκαλιας 'η κανονικο παπουτσι?
γιατι ψαχνω αγκαλιας μοκασινια κ δεν βρησκω!!! αν ειναι αγκαλιας πεςμου που να βρω?

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamax έγραψε:αμα θελεις βαλε να δουμε κ εγω ασπρο λινο παντελονι!!! μοκασινια τι αγκαλιας 'η κανονικο παπουτσι?
γιατι ψαχνω αγκαλιας μοκασινια κ δεν βρησκω!!! αν ειναι αγκαλιας πεςμου που να βρω?

Αγκαλιάς πρέπει να είναι. Τα βρήκα στα kitten δεν ξέρω αν έχει Θεσ/κη τέτοιο μαγαζί.πάντως Αθήνα είναι αλυσίδα.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις