1 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 Σαβ Απρ 02, 2011 10:26 am
maraki85
Πανταχού παρούσα!
Ειπα να ανοιξω αυτο το θεματακι για να τα λεμε καλυτερα απο δω!!!Για να δω ποσες εγκυουλες ειμαστε?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 20 ... 40
maraki85 έγραψε:Tι ωραια αρχιζουμε και μαζευόμαστε πολλες μελλοντικες μανουλες!!!
aylin πηγες ακουσες καρδουλα?
Carrie ειμαστε πολυ κοντα στις ημερες!!Εγω πηγα την Παρασκευη και ειδα τον σακο και τωρα θα ξαναπαω στην 12η εδομαδα για αυχενικη.
veniou με το καλο να ακουσεις την καρδουλα.
maraki85 έγραψε:aylin με το καλο να ακουσεις την καρδουλα.τελεια εμπειρια!!!
Να ρωτησω οι γιατροι σας ξεκινησαν χαπακια?εγω παιρνω φολλυκο οξυκαι σιδηρο.
ααα και κατι αλλο που θα γεννησετε με το καλο?εγω Ιασω!!
maraki85 έγραψε:Aυτα τα πονακια περιοδου απότι θυμαμαι απο το 1ο τα ειχα ολο το 1ο τριμηνο της εγκυμοσυνης!!!
Για το Ρεα δεν εχω ακουσει κατι αρνητικο για να σου πω την αληθεια,αλλα οπως και να χει το πιο συμαντικο ειναι να εμπιστευεσαι τον γιατρο σου και απου παει και αυτος ακολουθεις και εσυ!!
baby έγραψε:κοριτσια γεια σας γεια σας............εγω το εκανα το πρωτο υπεριχο ολα καλα ακουσα και την καρδουλα του και ειδα και το φασολακι μου....... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] τωρα μου ειπε να ξαναπαω 15 του μηνα....τοτε θα ειμαι 8 εβδομαδων θα δω κατι διαφορετικο ξερει καμια να μου πει????? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] αααααααα και κατι αΛΛΟ ΤΑ βραδυα γιατι με πιανει αυπνια και ολη την μερα κοιμαμαι??????? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
baby έγραψε:το υπεριχο που εκανα στις 31-03 ηταν 6w0d και ακουσα την καρδουλα του και ειδα και το φασολακι μου..... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] φαινοταν στον υπεριχο που εκανες τιποτα να παλεται?????τι υπεριχο σου εκανε εμενα κολπικο γιαυτο την ακουσα.......περιμενω νεα σου
baby έγραψε:κοριτσια βοηθηστε με ποναει πολυ η κοιλια μου αλλα δεν μπορω να παω τουαλετα.... τι να κανω εχω να παω 5 μερες τρωω φρουτα ολα τα καλα αλλα τιποτα.....
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης