Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
679 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 679 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 40]

Sot2010

Sot2010
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
mamavivo έγραψε:
Sot2010 έγραψε:Σήμερα θα πάμε με το γιόκα μου στο ΙΚΕΑ για να δούμε παιδικό τραπεζάκι με καρεκλάκια για να παίζουμε!
αμα δεις τιποτα καλο πες γιατι ψαχνω και εγω το ιδιο

Τα είδα απο το site τους και θέλω να πάω κι απο κοντά. Θα σου πω αύριο!

Sbani

Sbani
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Sot2010 έγραψε:
mamavivo έγραψε:
Sot2010 έγραψε:Σήμερα θα πάμε με το γιόκα μου στο ΙΚΕΑ για να δούμε παιδικό τραπεζάκι με καρεκλάκια για να παίζουμε!
αμα δεις τιποτα καλο πες γιατι ψαχνω και εγω το ιδιο

Τα είδα απο το site τους και θέλω να πάω κι απο κοντά. Θα σου πω αύριο!

Εγώ του πείρα κάτι καρεκλίτσες λευκές που έχει με 12,00€ και είχαμε από παλιά ένα απλό λευκό τραπεζάκι ικεα και τα έχει κατά ευχαριστηθεί, κάθετε, ζωγραφίζει, παίζει και με το που έρχονται παιδάκια στο σπίτι μας τούς πάει κατευθείαν εκεί να κάτσουνε. Very Happy

Sot2010

Sot2010
Sbani έγραψε:
Εγώ του πείρα κάτι καρεκλίτσες λευκές που έχει με 12,00€ και είχαμε από παλιά ένα απλό λευκό τραπεζάκι ικεα και τα έχει κατά ευχαριστηθεί, κάθετε, ζωγραφίζει, παίζει και με το που έρχονται παιδάκια στο σπίτι μας τούς πάει κατευθείαν εκεί να κάτσουνε. Very Happy

Ελπίζω να αρέσουν και στον δικό μου αν και δεν είναι τύπος που θα ασχοληθεί με κάτι για πολύ ώρα...είναι ταρζανάκι μεγάλο!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και εγω σκεφτομαι για τραπεζακι με καρεκλιτσες αλλα δεν το βλεπω να καθεται εκει για πολυ.μαλλον θα τα αναποδογυριζει . Very Happy

τουρτιτσα

τουρτιτσα
γεια σας κοριτσια.τι κανετε?
σημερα το κοριτσι μου εφαγε μονο του ενα πιατο πατατες φουρνιστες.χλαπ χλαπ τις κατεβαζε.εγω της εδινα σαλατα αλλα και αυτην ηθελε να την βαζω στο πιατο της και να την παρνει μονη της. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Το πρωι αφου ηπιε το γαλα της,την αφησα λιγο στον καναπε και πηγα να βαλω το 2ο πληντυριο πιατων.οταν πηγα για να την ντυσω βλεπω τον καναπε βρεγμενο.
Εγω:ποιος το εκανε αυτο Ειρηνη?
Ειρηνη:νταντα(ραφαηλια,η αδερφη της)
ΕΓ:η νταντα ειναι στο σχολειο.μηπως το εκανε η ειρηνη?
ΕΙΡ:οχι(με ναζι και υφος με προσβαλεις με αυτα που λες).μπαμπαθ.
ΕΓ:ο μπαμπας ειναι στην δουλεια.μηπως λεω το εριξε το νερο ενα κοριτσακι που το λενε ειρηνη?
ΕΙΡ:οχι πα(οχι ειπα) νταντα νε(η ραφαηλια το εκανε)
τι πονηρο πλασμα!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τουρτιτσα έγραψε:γεια σας κοριτσια.τι κανετε?
σημερα το κοριτσι μου εφαγε μονο του ενα πιατο πατατες φουρνιστες.χλαπ χλαπ τις κατεβαζε.εγω της εδινα σαλατα αλλα και αυτην ηθελε να την βαζω στο πιατο της και να την παρνει μονη της. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Το πρωι αφου ηπιε το γαλα της,την αφησα λιγο στον καναπε και πηγα να βαλω το 2ο πληντυριο πιατων.οταν πηγα για να την ντυσω βλεπω τον καναπε βρεγμενο.
ΕΓ:ο μπαμπας ειναι στην δουλεια.μηπως λεω το εριξε το νερο ενα κοριτσακι που το λενε ειρηνη?
τι πονηρο πλασμα!!

χαχαχαχα ελα ρε συ.χαχαχαχα πλακα εχει η κορη σου.σκετες πατατες εφαγε η μικρη;δεν ακολουθεις το κρεας καθε μερα;ή πλεον αλλαξες προγραμμα;

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
τι πονηρο πλασμα!!

χαχαχαχα ελα ρε συ.χαχαχαχα πλακα εχει η κορη σου.σκετες πατατες εφαγε η μικρη;δεν ακολουθεις το κρεας καθε μερα;ή πλεον αλλαξες προγραμμα;
axaxxaxaxxa απαικτη η μικρη ρε συ γεωργια
και πονηρηηηηηηηηηηηηηη απαπαπαππαπα

τουρτιτσα

τουρτιτσα
γεωργία02/07/10 έγραψε:Κοριτσάρες μου αρχικά να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για τις ευχές σας... ο Θεός να σας τα δώσει διπλά σε εσάς και τις οικογένειες σας...

Στα δικά μας, ο βήχας του μικρού συνεχίστηκε όλο το σ/κ, μειομένο όλη την μέρα και με τρελά πάρτυ τα ξημερώματα, Παρασκευή και Σάββατο ήμουν άυπνη, με μάσκες και ορούς την βγάλαμε.. ευτυχώς είχα τον αντρούλη μου και έκανε τις μεσημεριανές βάρδιες για να αναπληρώνω και εγώ λίγο Wink χτες το απόγευμα μου κύπνησε με πολύ κλάμα και τρελό βήχα και όσο έβηχε τόσο έκλαιγε Crying or Very sad , έβαζε και τα χεράκια μέσα στο στόμα με παράπονο (πονούσε ο λαιμός του), πήρα τηλ τον γιατρό... πύκνωσα τις μάσκες και τους ορούς και έστρωσε, ευτύχως έλεγα δεν ανέβασε πυρετό, μέχρι τις 11.00 που μου φάνηκε ζεστός... 37,9!!! έδωσα αντιπυρετικό και έπεσε, μετά όλο το το βράδυ πάλιδεν κοιμήθηκα, αλλά το μωράκι κοιμήθηκε σαν πουλάκι... πότε πότε έριχνε ένα βηχαλάκι αλλά ζήτημα να ήταν 5 φορές όλο το βράδυ. Είχα μιλήσει με τον άντρα μου και δεν πήγε δουλειά σήμερα... για να πάω εγώ, γιατι παιδικό αν και ξύπνησε στις 10.30 σήμερα μέσα στην τρελή χαρά χωρίς συνάχι μόνο με λίγο βήχα, δεν ήθελα να τον στείλω... μέχρι τώρα δεν έχει αλλάξει κάτι...τώρα για το βράδυ επιφυλάσσομαι... εντωμεταξύ συναχόθηκα και εγώ... όχι που θα την γλίτωνα... και πάλι με βλέπω να ξενυχτάω σήμερα... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Στα δικά σας... Τιτίκα μου... η μικρή είναι καλύτερα... μπράβο πολύ χαίρομαι περαστικά σας και πάλι

Αλικάκι να χαίρεσαι τον μπαμπά σου και, εσύ Τουρτίτσα ότι επιθυμείς να είσαι γερή εσύ και η οικογένεια σου...

Βιβή μου... υπομονή πεθερόπληκτη είμαι εγώ και καταλαναίνω... τα φιλιά μου στον Διονυσάκη σου... τον φοστήρα!!!

Τρελομάνα μου κουράγιο κούκλα μου, και περαστικά... μην αγχόνεσαι όλα καλά θα πάνε και το σποράκι σου τώρα θα έχει και κεφαλάκι!!! άντε πάνε να το δεις να πάρεις τα πάνω σου...

Κορίτσια μου mangio hapiness είδα συζήτηση περί κιλών, μην αγχώνεστε για τα κιλά.. κάπου είχα διαβάσει ότι τα μωράκια που γεννιούνται ένα ή δύο μήνες πριν υπολογίζονται στην καμπύλη ανάπτυξης σαν μικρότερα τις ηλικίας τους... οπότε μια χάρα είναι τα παιδάκια σας... φτου φτου, δεν έχετε και πρόβληματα με τα ρουχαλάκια κάθε 3 και λίγο... εγώ που γέννησα κανονικά 3330 που δεν το λες και μεγάλο μωρό... τώρα έχω τον σούπερ τεράστιο 15.980 kg... και με μισή μέση τον σηκώνω και προχτές πήγα πάλι για ρούχα και φανελάκια στο jumbo 4 φορά από τον Σεπτέμβρη... ξεκινήσαμε παιδικό και δεν είχα να τον στείλω δυο αλλαξιές περίσευμα... Δεν του παίρνω και πολλά ρούχα γιατι κάθε τόσο θέλει καινούρια... τουλάχιστον έχω παρατηρήσει ότι τουλάχιστον στο ύψος δεν έχει πάρει άλλο, ευτυχώς γιατι για τους 92 πόντους δεν βρίσκω πια μωρουδιακά, για 4ετών παίρνω, άσε τα παππούτσια... tragic έπαψα να αγοράζο παντοφλάκια και έχω πλεον μονο 2 ζυεγάρια σπορτεξ, ένα που το πήρα τον Μάρτιο και του είναι ίσα ίσα 26 και ένα που μας έφεραν δώρο το Πάσχα 27,5 και του πέφτει λίγο μεγάλο...

Αυτά πάλι την πάρλα έπιασα και σταματημό δεν έχω...
Α! Σωτηρούλα μου πιο είδατε στο θέατρο... έχω γενέθλια την Παρασκεύη και λέω να πάμε θέατρο με τον σύζυξ... πές κριτικές!!!

Καληνύχτα σε όλες... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
καταρχην περαστικα σας.ελπιζω να ειστε καλυτερα.
και 2ον τι αντρακλας ειναι αυτος???ρε συ η κορη μου η μεγαλη που ειναι 4μιση ειναι 17 και κατι.φτου φτου

crazymommy έγραψε:Καλημέρα σας!!!!!! Να χαιρόμαστε το αλικάκι μας που σήμερα έχει γενέθλια!!!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Να σε χαιρόμαστε, να είσαι πάντα ευτυχισμένη!!!!

Στεφανία καλώς μας ήρθες και να χαίρεσαι την κορούλα σου!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Γεωργία μου πραγματικά τι παίδαρος είναι αυτός; Θα δείχνει κανα χρόνο μεγαλύτερος από τη Δανάη, χαλαρά...! Να τον χαίρεσαι κι ας σε παιδεύει... Και περαστικάκια του!

Βιβήκα μου αποφάσισε να σου κάνει νυχτερινά καψόνια πάλι ο μικρός; Εμ, σου λέει ξεσυνήθισες, πάμε πάλι από την αρχή! Razz

Χαχαχα, Σωτηρία μου καλά έκανες και τον άφησες, άσε το αλικάκι να λέει Razz Κι εγώ την αφήνω στους δικούς μου για δουλειές κυρίως αλλά έχει συμβεί και για να βγω, η κακιά μάνα! Embarassed Πιο πολύ θα ανησυχούσα στη θέση σου για τότε που τον αφήσατε να κοιμάται (μόνος τουWink και βγήκατε!

Χτες πήγαμε στο ντοκτ και.. είδαμε το ανθρωπάκι μας!!! Ναι, κορίτσια, ήταν σχεδόν 4 εκατοστά κεφαλουραίο μήκος και είχε χεράκια και ποδαράκια! Και ήταν ζωηρό....! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Ελπίζω να έφταιγε το τοστ που είχα φάει πριν μπω γιατί το χω πει, το 2ο θα είναι ή-συ-χο!!! Α, είδαμε και κάτι να προεξέχει ανάμεσα στα ποδαράκια του (δεν ήταν ο ομφάλιος απ' όσο μας είπε ο ντοκτ), θα είναι είτε τσουτσουνάκι, είτε κλειτορίδα που ακόμα προεξέχει γιατί είναι πολύ νωρίς. Βέβαια ο ντοκτ μας δούλευε "να τος ο γιος", χαχαχα! Σε 2 βδομάδες τώρα η αυχενική (και πώς την φοβάμαι αυτή λόγω κακής εμπειρίας με τη Δανάη... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] )

Κατά τ' άλλα κι ενώ θα έπρεπε να πετάω από τη χαρά μου, πονάνε οι κοιλιακοί μου και θέλω να ξεράσω από τον πολύ βήχα... Mad Ο ντοκτ μου είπε να συνεχίσω με τις γαργάρες και τα ζεστά, άντε μου λέει, άλλες 10 μερούλες και θα σου περάσει. Τι 10 μερούλες καλέ, εγώ θα πεθάνω αν πρέπει να περιμένω άλλες 10 μέρες για να περάσει ο διαολεμένος...! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Οι υπόλοιπες κουκλίτσες καλά είστε; Σας ευχαριστώ που με σκέφτεστε και σας διαβάζω όλες, ασχέτως αν απαντάω μια και καλή για όλες...! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
αλικη μεγαλωνει το σπορακι.τι ωραια!!ολα θα πανε καλα στην αυχενικη μην φοβασαι.και περαστικα και σε σενα .

[quote="αλικακι"]
mamavivo έγραψε:αλικακι μου να τα εκατοστησεις ομορφια μας [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Σε ευχαριστώ,Βιβικουλίνι μου!!!!!Να σαι καλά!!!!!

αλικακι μου μικρο γλυκο ...αγοραρος...ναιιιιιιιιιι..και θελεις να ειναι και ησυχος ?απαπαππαπαπαπ ΧΛΩΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Shocked Shocked
ΑΧ μεγαλωνει το σπορακι μεσα στην συντροφια μας.
υπομονη και θα σου φυγει και ο βηχας.
Very Happy

Αχαχαχχαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!!!!!

[quote="grammatiki"]
αλικακι έγραψε:
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:αλικακι εχεις γενεθλια σημερα;τα ποσα κλεινεις; Very Happy να τα εκατοστησεις κοριτσακι μου και οτι επιθυμεις

Ευχαριστώωωωωω,πολύ Τιτίκα μου!!!!Κι εσύ ό,τι επιθυμείς!!!!!
Τα 35 κλείνω.....

ναι βρε πλακα κανω ξερω τα ποσα κλεινεις.πως θα το γιορτασεις σημερα;

Αααα,πλάκα ε???Καλάααααα.......
Σπιτάκι μας θα μείνουμε,θα παραγγείλουμε και θα κόψουμε τουρτίτσα(όχι την Γεωργία,χαχαχαχα)και μόνο τους γονείς μου έχω καλέσει.
Είναι η πρώτη φορά που δεν θα κάνω τρελλό πάρτυ,χιχιχιχ!!!!
Μόνο τους γονείς μου ήθελα(εκτός από το παιδάκι μου και τον αντρούλη μου,φυσικά) και τώρα που είμαι μαμά κι εγώ,πραγματικά τα γεννέθλια αισθάνομαι,πιο ένονα, ότι είναι μια γιορτή της μαμάς και του παιδιού.Με πιάνετε έτσι????
απολυτα.

grammatiki έγραψε:κοιτα ουτως η αλλως απο σεπτεμβριο θα πηγαινει παιδικο σταθμο παρα πολλες ωρες οποτε λογικα εκει θα μαθει να ξεκολλησει απο επανω μου.το θεμα ειναι εγω πως θα ξεκολλησω
τιτικα η μεγαλη μου η κορη φετος πηγε προνηπια(1η φορα σε σχολειο).4 χρονια δεν την αφησα ποτε παρα μονο για να γεννησω την μικρη 3 μερες και αλλες 3 που πηγαμε με τον συζηγο σε ενα γαμο.η 1η βδομαδα στο σχολειο ειναι για τα παιδακια εβδομαδα προσαρμογης.η δικια μου δεν ειχε απολυτος κανενα προβλημα,της αρεσει πολυ.η εβδομαδα προσαρμογης ηταν για μενα.ημουν στο σπιτι με την μικρη και μου φενοταν αδειο,ειχε πολυ ησυχια(ειναι και λιγο φωνακλου η μεγαλη).μια βδομαδα ημουν χαλια δεν ειχα ορεξη για τιποτα,ηθελα να παω να την παρω.ειμαι σα'ι'κο το ξερω και με φιλες μου που τα λεμε μου λενε οτι δεν κανω καλα.δεν ξερω πιο ειναι το σωστο και πιο το λαθος,πιστευω οτι νιωθει η καθεμια κανει.

mamavivo έγραψε:
Sot2010 έγραψε:
mamavivo έγραψε:εγω δεν μπορω τοση προσκοληση γενικως.δεν αντεχω σαν ανθρωπος βασικα.Θελω να μπορω να παρω και μια ανασα.
Ελπιζω να μεινω εγκυος συντομα ,μπας και σταματησω λιγο να δουλευω και να μεινω με τον Διονυσακη αν και δεν τον βλεπω για παιδικο αν δεν μπει σε δημοσιο
η κουνιαδα της κουμπαρας μου ,μου ζητησε 300 ευρουλακια οποτε προτιμω τον παιδικο καραντι.

Τι λες τώρααααα;;;;Ζήτησε 300 € από την καθε μία για να κρατήσει 4 παιδάκια;;;;
ναι και μου λεει κιολας οτι επειδη ψαχνει εντατικα για δουλεια μονο ετσι θα τα κρατησει.

σημειωση :ψαχνει 2 χρονια.
ας παει να παιδευετε για 300 γιατι για παραπανω χλωμο το κοβω να βρει.
θα ρωτουσα αν ζητησε απο το καθε παιδακι 300 ευρω αλλα διαβασα παρακατω.θα ψαχνει για πολυ ακομα δουλεια.μερικοι ανθρωποι νομιζω οτι δεν ζουν στην ελλαδα.δεν ξερουν τι γινεται?τι να πω.

τουρτιτσα

τουρτιτσα
grammatiki έγραψε:
τι πονηρο πλασμα!!

πηξαμε στο κρεας τελευται ρε τιτικα και ειπα να τις κανω σκετες.αλλα πλεον δεν κανω κρεας σε καθημερινη βαση,μεχρι τους 18μηνες εκανα.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τουρτιτσα έγραψε:
grammatiki έγραψε:
τι πονηρο πλασμα!!

πηξαμε στο κρεας τελευται ρε τιτικα και ειπα να τις κανω σκετες.αλλα πλεον δεν κανω κρεας σε καθημερινη βαση,μεχρι τους 18μηνες εκανα.
σοβαρα?
εγω δεν εδινα καθε μερα

τωρα ξερεις τι κανω.
βραζω κρεας και το ζωμο τον βαζω σε παγοκυψελες και βαζω παντα 2-3 το πολυ στο φαγητο
ειδικα στα λαδερα
πολυ νοστιμο
κυβος σπιτικος Very Happy Very Happy

τουρτιτσα

τουρτιτσα
mamavivo έγραψε:
τουρτιτσα έγραψε:
grammatiki έγραψε:
τι πονηρο πλασμα!!

σοβαρα?
εγω δεν εδινα καθε μερα

τωρα ξερεις τι κανω.
βραζω κρεας και το ζωμο τον βαζω σε παγοκυψελες και βαζω παντα 2-3 το πολυ στο φαγητο
ειδικα στα λαδερα
πολυ νοστιμο
κυβος σπιτικος Very Happy Very Happy
και εγω το κανω αυτο.

τουρτιτσα

τουρτιτσα
λοιπον αν κανω 3ο παιδι το καημενο θα φαει πολυ ξυλο απο την δικια μου.αφου φαγαμε το μεσημερι η ραφαηλια ηθελε λιγο να την παρω αγκαλιτσα.την παιρνω κα μολις παιρνει μυρωδια(που λεει και η ραφη) ερχεται και το ζηλιαρικο.αγκαλια λεει,της λεω ανεβα να σε παρω και εσενα και επειδη δεν την αφησα να παρει ολη την αγκαλια αυτη αρχισε να χτυπαει την ραφη.αντι να ζηλευει η μεγαλη την μικρη γινεται το αντιθετο.της εξηγησα μετα οτι η αγκαλια της μαμας χωραει ολα τα παιδακια,την εβαλα να ζητησει συγνωμη και κατσαμε και οι 3 αγκαλιτσα.

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μανουλες γεια σας Very Happy !!Τι κανετε σημερα??
Τι διαβασα στα γρηγορα??Αλικάκι????Γενεθλια???Να τα εκατοστήσεις κουκλιτσα μας,να χαιρεσαι τους αντρες σου, να σε χαιρονται και εκεινοι και να εισαι παντα τοσο γλυκια και ευτυχισμενη!!Ειδες που ενηλικιώθηκες και συ επιτέλους Razz ??Καιρος ηταν Laughing !!Και για να σοβαρευτω βεβαιως βεβαιως, μην το λες καθολου οτι κλεινεις τα 35!!Δεν θα σε πιστέψουν!! Αφου και γω αρχιζω να εχω αμφιβολιες αν λες αληθειαRolling Eyes Very Happy !!Να περασετε τελεια σημερα!!Τι τουρτα μιαμ μιαμ εχεις Razz ??
Σημερα ελιωσα στον υπνο το μεσημερι, μετα το χτεσινο τραπεζι(και σεισμο μετα Mad )κοιμηθηκα 3 το βράδυ, πού να αντεξω την άλλη μερα??Εχω ακομα να πλυνω 3 ταψια, δεν προλαβα σημερα, πηγα για ψωνια, μονη μου!
Και μια και λετε για εξοδους, ουτε εμεις εχουμε βγει με τον αντρα μου μονοι μας, αφοτου γεννηθηκε ο μικρος.Ειναι ανησυχητικο Rolling Eyes ??Μπορω να τον αφησω της πεθερας μου, αλλα δεν ξερω αν θα κοιμηθει ευκολα και ετσι αν ειναι να μου βγει ξινη η εξοδος, προτιμαω τα πραγματα ετσι!Μπραβο σε οσες το κανετε αυτο, μακαρι να μπορεσω και γω!!
Τρελομαμαααααααααα, ήντα πες μωρε Laughing ???Τσουτσουνι στον οριζοντα??Με το καλό ό,τι και να ειναι, συγχαρητηρια!Περαστικα σου και με το καλο να μην αγχωθεις παλι στην αυχενικη!!
Τιτικα, μη φοβασαι οτι θα αγαπησει τη δασκαλα περισσοτερο βρε Smile !!Και γω τα λατρευω τα παιδια μου στο σχολειο και με αγαπανε κ αυτα και με αγκαλιαζουν συνεχως, αλλα δε σημαινει κατι αυτο!Μου εχει τυχει βεβαια μαμα προσφατα να μου πει οτι η κορη της(η οποια ειναι προσκολλημενη πανω μου οντως)δεν την ακουει και ολο μιλαει για μενα, αλλα εννοειται οτι τα παιδια βαζουν τη μαμα πανω απ όλα!Η συγκεκριμενη μαμα ηταν και εγγυος τοτε και ετσι το εριξα στην ανασφαλεια που της προκαλουσαν και οι ορμονες!
Στεφανια, καλως ηρθες, να χαιρεσαι το μωρο σου!!
Βιβη, 300 ευρω Shocked ??τι να πω?Να ηταν μονος σου ο Διονυσης να το καταλαβω , αλλά με αλλα 3 παιδια??
Οι αλλλες κοπελες τι κανετε??
Γεωργια, περαστικα στο γιοκαρό σου!!
Τουρτιτσα, μιλαει κανονικα η μικρη σου, μπραβο της!!
Σας αφηνω για να πλυνω ταψια, να μαγειρεψω και να μαζεψω κουζινα!Φιλακια και καλο βραδυ, σιγουρα θα ξεχασα τι αλλο ηθελα να γραψω!Α θυμηθηκα!περαστικα και στη Sbani με τους κολικους!

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσάρες μου... εγώ σκατά σαν να μην μου έφταναν όλα τα άλλα ήρθε και η ακατανόμαστη, έχω και από το πολύ μπούκωμα ημικρανία, πονάει και η μέση μου... και είμαι κομμάτια, έβαλα τον μικρό για ύπνο και σούρθηκα ως το κρεβάτι... που παρεπιπτώντως για μια ακόμα φορά το ξεπέρασε αναίμακτα (μόνο λίγο μυξούλες έχει, σήμερα πήγαμε κανονικά παιδικό), αλλά εμάς μας έριξε και τους δύο κάτω... χάλια και ο σύζυξ!!!

Στα δικά σας... Βιβή μου φρίκαρα με τα 300 ευρώ!!! αν είναι γνωστή και κρατάει και άλλα παιδάκια είναι απλά αστρονομικό... Όσο για τον παιδικο να σας ενημερώσω ότι όσο αφορά εμάς τουλάχιστον ο μικρός έχει γίνει πιο πολύ μαμάκιας από τότε που ξεκίνησε γιατι του λείπω πολύ, πλέον κάθε φορά που βγαίνουμε από το αμάξι αρχίζει και κλαίει γιατι νομίζει ότι τον πάω κάπου να τον αφήσω... δεν τα είχαμε αυτά τον Σεπτέμβρη που ήταν πιο μικρός, αλλά οι κοπέλες μου λένε ότι σε 5 λεπτά του φεύγει και αρχίζει να παίζει. Δεν ξέρω πόσο δύσκολος είναι ο αποχωρισμός σε μεγαλύτερα παιδάκια, εξαρτάται και από το παιδί βέβαια... αλλά για την μάνα είναι αλλιώς...

Εμένα Βιβήκα με ξέρεις... μόλις βρω ευκαίρια φορτώνω τον μικρό στην μάνα μου για να κάνω τις δουλείες του σπιτιού και μια στο τόσο αν παίζουν λεφτά και κουράγιο να βγώ με τον άντρα μου, δεν τράβηξα ποτέ φρίκες να τον αφήσω μου φάνηκε εντελώς φυσιολογικό, αλλά την Τουρτίτσα την καταλαβαίνω απόλυτα με την φρίκη της 1ης βδομάδας. Η Σωτηρία ίσως με καταλάβει... οι υπόλοιπες όταν θα έρθει η ώρα να στείλετε τα παιδιά σας θα μπείτε στο νόημα... όσο ανέμακτα και να το παιρνάει το παιδί... η μάνα έχει πάντα το νου της ότι το παιδί της δεν έχει εκεί που πάει την αποκλειστικότητα, δεν είναι ξεχωριστό... δεν έχει όλη την προσοχή πάνω του, αν κάτι συμβεί????? και δεν είναι ούτε μαμά ούτε μπειμπι σίτερ να τσεκάρεις κάθε δεκάλεπτο, δεν μπορείς να πέρνεις στον παιδικό κάθε μέρα και να ρωτάς τι κάνει το παιδί σου, θα σου τα πούνε το απόγευμα όταν το πάρεις, και αν συμβεί κάτι θα σε πάρουν αυτές... αλλά τι είναι αυτό το κάτι???? δεν μπορείς να πάρεις να ρωτήσεις αν έφαγε, αν ενεργήθηκε, αν είναι καλά... ΟΧΙ! Μπαίνεις σε μια άλλη λογική... και εκεί γκεμίζετε ο κόσμος του μοναχοπαιδιού και ο δικός σου.... για να χτιστεί ένας καινούριος κόσμος με κοινωνικές συναναστροφές και εμπειρίες που δεν θα μπορείς να βιώνεις και εσύ... και χάνεις και εσύ την αποκλείστικότητα σου... μπορεί να σου κρατήσει μούτρα, μπορεί να κλάψει, να χτυπηθεί μέχρι και να αρρωστήσει... αλλά δεν θα αργήσει να σου φέρει μονο του την τσάντα ένα Σάββατο πρωι για να πάει σχολείο να παίξει με τους φίλους του, για να το πάρεις από το χέρι και να του εξηγήσεις ότι σήμερα, δεν έχει σχολείο θα κάτσει σπίτι να παίξει με την μαμά και τον μπαμπά... Wink Wink

Για να μην ξεχάσω... Αλικάκι να τα εκατοστήσεις ότι επιθυμείς να είναι γερή και δυνατή και να χαίρεσαι τους άντρες σου...!!!
snabi περαστικά στους κολικούς σου, ούτε να το σκεφτώ δεν θέλω... τι πέρασες... όλα καλά τώρα επλίζω... καλά πάτε για κόρη... τέλεια ένα και ένα!!! να μου πεις την συνταγή και εγώ κορίτσι το θέλω το 2ο... οποσδήποτε, αλλιώς απείλησα τον άντρα μου να κάνουμε παιδιά μέχρι να το καταφέρει... χιχιχιχι (πλάκα κάνω... γερό πάνω από όλα)

Τα φιλιά μου σε όλες, μόλις πήρα παυσίπονο γιατι το κεφάλι πάει για απογείωση... τα λέμε αύριο!!!
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 11 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 11 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 11 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 11 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 11 417472

stefania

stefania
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κοριτσια γεια σας,τα κοιμισα.μαζεψα και τωρα χαλαρωνω.Οταν πρωτοαφησα τον γιο μου για να βγω ειχε φτασει στα 4.Ενω τωρα πια με την μικρη την αφηνω χαλαρα και χωρις τυψεις πιστεψτε με ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 11 536304 .Εστω και καθυστερημενα χρονια πολλα και απο εμενα να τα εκατοστησεις και με υγεια.Εμενα η μικρη μου δεν στεκετε ουτε λεπτο ολη μερα ακινητη οποτε μπαινω μονο βραδυ γιατι αλλιως τα ξηλωνει ολα οταν τα βλεπει ανοιχτα.Η λεξη ΤΑΛΙΜΠΑΝ ειναι φτωχη για να την περιγραψει bom bom bom .

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κοριτάκια μου,
δυσκολη νυχτα εχτες .ο μικρος μου εκανε διαροια μια φορα μονο βεβαια το απογευμα,βγηκαμε εξω ξεσαλωσε κανα διωρο,αλλο ενα μισαωρο μπανιο,φαγακι ελαφρυ και υπνο.
ομως εκλαιγε στον υπνο του συχνα και κατα τις 5 το πρωι απικο.
ανοιξα τα ματια μου και ειχε ηδη ξαπλωσει διπλα μου και φωναζε μαμα μαμα μαμα ,τον κοιταξα,δεν ειχε ουτε πυρετο,ουτε διαρροια,απλα ηθελε να ....μιλησουμε.
ξανακοιμηθηκε καα τις 6 και ,σηκωθηκε κατα τις 8 παλι.
τωρα δοντι ειναι που δεν εχω δει?περναει καμια ιωση?δεν το εχω εξακριβωσει ακομα.θα δειξει καιι σημερα.

γεωργια μου σε καταλαβαινω,εγω απο τωρα ανησυχω για τον παιδικο γιατι τα καταλαβαινω αυτα.
στεφανια μου welcome to taliban zone!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:Καλημέρα κοριτάκια μου,
δυσκολη νυχτα εχτες .ο μικρος μου εκανε διαροια μια φορα μονο βεβαια το απογευμα,βγηκαμε εξω ξεσαλωσε κανα διωρο,αλλο ενα μισαωρο μπανιο,φαγακι ελαφρυ και υπνο.
ανοιξα τα ματια μου και ειχε ηδη ξαπλωσει διπλα μου και φωναζε μαμα μαμα μαμα ,τον κοιταξα,δεν ειχε ουτε πυρετο,ουτε διαρροια,απλα ηθελε να ....μιλησουμε.
τωρα δοντι ειναι που δεν εχω δει?περναει καμια ιωση?δεν το εχω εξακριβωσει ακομα.θα δειξει καιι σημερα.

γεωργια μου σε καταλαβαινω,εγω απο τωρα ανησυχω για τον παιδικο γιατι τα καταλαβαινω αυτα.

καλημερα κοριτσακι μου ρε δεν ειπες οτι τα εχει βγαλει ολα τα δοντια;για ψαξτον.το παιδι καποια ανησυχια εχει και ξυπανει δεν το συζητω.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:

καλημερα κοριτσακι μου ρε δεν ειπες οτι τα εχει βγαλει ολα τα δοντια;για ψαξτον.το παιδι καποια ανησυχια εχει και ξυπανει δεν το συζητω.
και αν εχει μεινει κανεναν και δεν το εχω δει?αυτο αναρωτιεμαι.
εφαγε τωρα το πρωι αλλα κακα ακομα οχι μου λεει η μαμα,αλλα ειναι δροσερουλης ,ζωηρουλης και φαγανος.
θα δειξει.
ειμαι σε ανοικτη επικοινωνια με την μαμα .

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:

εφαγε τωρα το πρωι αλλα κακα ακομα οχι μου λεει η μαμα,αλλα ειναι δροσερουλης ,ζωηρουλης και φαγανος.
θα δειξει.

για ξανακοιτα τα δοντια .γιατι για δοντι το βλεπω εγω.διαροια και ολα τα σχετικα που περιγραφεις

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κορίτσια!!! Τι μου κάνετε; Αλικάκι πώς πέρασες χτες τα γενέθλιά σου;

Εγώ ακόμα χάλια, με πολύ βήχα (χτες παραλίγο να κάνω εμετό από το βήχα και μόνο ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 11 534787 ), οι κοιλιακοί μου πονάνε πλέον και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι... υπομονή! Τουλάχιστον, η μικρή μου παρόλο που της έσκασε δοντάκι κοιμήθηκε ήσυχα (αλλά ξάπλωσε μετά τις 12!)... Και ναι, έχουμε 11 δοντάκια πλέον και μας λείπουν μόνο οι κυνόδοντες και το κάτω πλαϊνό για να τελειώσουμε με τα πρώτα...

Βιβήκα λες κι εσύ να είναι δοντάκι και σε ταλαιπώρησε; Περαστικά του ο,τι κι αν ήταν!...

Γεωργία μου (διάβασα ότι είσαι ακόμα άρρωστη, περαστικά σου και σε σένα!) αυτό που λες με τον παιδικό πόσο το νιώθουμε όλες. Βέβαια εγώ τώρα δεν ξέρω τι θα κάνω με το θέμα του παιδικού, καθώς δεν θέλω η μικρή να μου γεμίσει αρρώστειες το σπίτι όταν θα έχω και ένα μωρό...

Stefania μου και από μένα καλωσόρισες στον κόσμο των ταλιμπάν!... Αν δεν ήσουν μέχρι τώρα δηλαδή είσαι τυχερή, αυτό έχω μόνο να πω!!! Wink

Mangio μου πλάκωσαν δουλίτσες, εεε; Καλά, δεν ξέρουμε ακόμα το φύλο, δλδ δεν μπορούμε να το ξέρουμε ακόμα, οπότε δεν λέω πολλά... Θα περιμένουμε λίγο ακόμα γι' αυτό! Wink

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!!! Τι μου κάνετε; Αλικάκι πώς πέρασες χτες τα γενέθλιά σου;

Εγώ ακόμα χάλια, με πολύ βήχα (χτες παραλίγο να κάνω εμετό από το βήχα και μόνο ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 11 534787 ), οι κοιλιακοί μου πονάνε πλέον και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι... υπομονή! απλα ηθελα να δηλωσω οτι δεν εχω πια κοιλιακους ,καλα ουτε και βηχα..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ ΜΠΟΥΑΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΤουλάχιστον, η μικρή μου παρόλο που της έσκασε δοντάκι κοιμήθηκε ήσυχα (αλλά ξάπλωσε μετά τις 12!)... Και ναι, έχουμε 11 δοντάκια πλέον και μας λείπουν μόνο οι κυνόδοντες και το κάτω πλαϊνό για να τελειώσουμε με τα πρώτα...

Βιβήκα λες κι εσύ να είναι δοντάκι και σε ταλαιπώρησε; Περαστικά του ο,τι κι αν ήταν!...

Γεωργία μου (διάβασα ότι είσαι ακόμα άρρωστη, περαστικά σου και σε σένα!) αυτό που λες με τον παιδικό πόσο το νιώθουμε όλες. Βέβαια εγώ τώρα δεν ξέρω τι θα κάνω με το θέμα του παιδικού, καθώς δεν θέλω η μικρή να μου γεμίσει αρρώστειες το σπίτι όταν θα έχω και ένα μωρό...

Stefania μου και από μένα καλωσόρισες στον κόσμο των ταλιμπάν!... Αν δεν ήσουν μέχρι τώρα δηλαδή είσαι τυχερή, αυτό έχω μόνο να πω!!! Wink

Mangio μου πλάκωσαν δουλίτσες, εεε; Καλά, δεν ξέρουμε ακόμα το φύλο, δλδ δεν μπορούμε να το ξέρουμε ακόμα, οπότε δεν λέω πολλά... Θα περιμένουμε λίγο ακόμα γι' αυτό! Wink

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Επίσης, τουρτίτσα μου, θα σου πω το εξής, λένε ότι τα παιδάκια που ξεκινάνε να λένε από πολύ μικρά αυτά τα αθώα ψεματάκια είναι ιδιαιτέρως έξυπνα... Wink Το μόνο κακό είναι ότι θέλει προσοχή η μικρή γιατί θα σας δείρει όλους! Laughing

Και δεν μπορώ να μη σχολιάσω και να συμφωνήσω ότι τα 300 ευρώπουλα είναι πολλάαααα Βιβήκα μου, απορώ πώς δεν ντράπηκε να στα ζητήσει κιόλας! Εσύ καλά της είπες πάντως και πολύ σωστά ανέφερε κάποια ότι καλύτερα να έχεις πάρε δώσε με μια ξένη ώστε να μην υπάρχουν και παρεξηγήσεις...

Τι άλλα; Rolling Eyes

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:

θα δειξει.

για ξανακοιτα τα δοντια .γιατι για δοντι το βλεπω εγω.διαροια και ολα τα σχετικα που περιγραφεις
ΤΙΤΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙς εσυ γιατρο?
τι ωρα θα πας?

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
crazymommy έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!!! Τι μου κάνετε; Αλικάκι πώς πέρασες χτες τα γενέθλιά σου;

Εγώ ακόμα χάλια, με πολύ βήχα (χτες παραλίγο να κάνω εμετό από το βήχα και μόνο ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 11 534787 ), οι κοιλιακοί μου πονάνε πλέον και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι... υπομονή! απλα ηθελα να δηλωσω οτι δεν εχω πια κοιλιακους ,καλα ουτε και βηχα..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ ΜΠΟΥΑΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΤουλάχιστον, η μικρή μου παρόλο που της έσκασε δοντάκι κοιμήθηκε ήσυχα (αλλά ξάπλωσε μετά τις 12!)... Και ναι, έχουμε 11 δοντάκια πλέον και μας λείπουν μόνο οι κυνόδοντες και το κάτω πλαϊνό για να τελειώσουμε με τα πρώτα...

Χαχαχαχαχαχαχαχ! Εύχομαι μονάχα να μη σε πιάσει αυτός ο βήχας γιατί... θα τους ανακαλύψεις, πού θα πάει! Razz

Επίσης, Σωτηρία μου τι κάνεις, πώς είναι ο γιος;

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:

θα δειξει.

ΤΙΤΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙς εσυ γιατρο?
τι ωρα θα πας?
Σήμερα είναι; Περιμένουμε νέα!!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις