151 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 Δευ Απρ 23, 2012 11:00 pm
Sot2010
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
[quote="mamavivo"]
απο τις 19,00 βγηκε 8 παρα .του ειχα βαλει και κουβαδακια μεσα και ποτιστηρια και εκατσε και επαιξε.
Τρία τέταρτα μέσα στο μπάνιο;;;;; Καλά μαρή, τα κουλουράκια είπαμε να παπαρώσουμε......
σημερα σηκωθηκε με γκρινια.εκατσε και στο γιο γιο να κανει τσισα αλλα νιετε .ηθελε στην πανα ΠΑΛΙ.
δεν εχω πιει καφε,δεν εχω κανει τσιγαρο.απαππαπαπαπαπαππα με εφαγε με την γλωσοφαγια της η ακατανομαστη η καργιολιτσααααααααααααααααααααα
Μην το γελάς καθόλου!
[quote="αλικακι"]Τιτίκα και Σωτηρία,καλημέρα!!!
Πρωί,πρωί με τα ονόματα,ε,Τιτίκα???χαχαχα!!!
Σωτηρούλα,οκ!!!Άν είναι έτσι σε συγχωρω,αλλά να μην ξαναγίνει!!!
Δεν κάναμε παιδί για να το παρατάμε από δω κι από κει....
Τρείς ώρες τον άφησα βρε κακιασμένη φιλενάδα!!! Σταμάτα πια!!! Απαπαπαπαπα!!! Και θα γίνεις μια πεθεράαααααααααααααααα........
απο τις 19,00 βγηκε 8 παρα .του ειχα βαλει και κουβαδακια μεσα και ποτιστηρια και εκατσε και επαιξε.
Τρία τέταρτα μέσα στο μπάνιο;;;;; Καλά μαρή, τα κουλουράκια είπαμε να παπαρώσουμε......
σημερα σηκωθηκε με γκρινια.εκατσε και στο γιο γιο να κανει τσισα αλλα νιετε .ηθελε στην πανα ΠΑΛΙ.
δεν εχω πιει καφε,δεν εχω κανει τσιγαρο.απαππαπαπαπαπαππα με εφαγε με την γλωσοφαγια της η ακατανομαστη η καργιολιτσααααααααααααααααααααα
Μην το γελάς καθόλου!
[quote="αλικακι"]Τιτίκα και Σωτηρία,καλημέρα!!!
Πρωί,πρωί με τα ονόματα,ε,Τιτίκα???χαχαχα!!!
Σωτηρούλα,οκ!!!Άν είναι έτσι σε συγχωρω,αλλά να μην ξαναγίνει!!!
Δεν κάναμε παιδί για να το παρατάμε από δω κι από κει....
Τρείς ώρες τον άφησα βρε κακιασμένη φιλενάδα!!! Σταμάτα πια!!! Απαπαπαπαπα!!! Και θα γίνεις μια πεθεράαααααααααααααααα........