Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
633 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 633 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 40]

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι μου να χαιρεσαι τον μπαμπα κα σου Very Happy
αλικη μου περαστικα και ολα καλα θα πανε με το φασολακι σου. Very Happy η μικρη ταλιμπανιζει βλεπω ταμαλα Very Happy Very Happy
τιτικα μου καλη αναρρωσηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Very Happy Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:καλημερα κοριτσακια μουυυυυυυυυυυυ

χροναι πολλα στην γεωργια μας και στην γεωργια μας.
ΝΑ ΣΑς ΧΑΙΡΟΝΤΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 6 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 6 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 6 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 6 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 6 215994

Γυρισε το παιδι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

αγνωριστοοοοοο.
ψηλωσε αποτομα και πολυ,αδυνατισε ,μακρυνε το μαλλι (ιδιος ο μπαμπας καραιδιος)μαυρισε λιγοοοοοοο και λεξουλες πολλες που λεει και ποσα καταλαβαινειιιιιι??
με φιλαγε στο στομαααααα συνεχειααααααααααααααααα
Very Happy
ειμαι πολυ ευτυχισμενη......

p.s τσακωθηκα με την πεθερα......ειμαι πολυ ευτυχισμενηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη αχαχχαχαχαχαχαχ η καριολιτσαααααααααααα
καλως τα δεχτηκες .τι σου εκανε η πεθερουλα;

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ωχ,βρε Αλικάκι..περαστικά!!
Μην ανυσηχείς για το σποράκι..όλα καλά θα είναι!!!
Πολλά φιλάκια στην μικρή σου ,που από ότι φαίνεται ξεψάρωσε κι αυτή,χιχιχιχ!!!
Είδες που ανησυχούσες????Είναι δυνατόν???Όλα θα μιλήσουν!!!Στο χέρι τους είναι????
Περαστικά ,ξανά!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 6 417472
Πολλά φιλιά σε όλες!!!Έφυγααααα!!!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:αλικακι μου να χαιρεσαι τον μπαμπα κα σου Very Happy
αλικη μου περαστικα και ολα καλα θα πανε με το φασολακι σου. Very Happy η μικρη ταλιμπανιζει βλεπω ταμαλα Very Happy Very Happy
τιτικα μου καλη αναρρωσηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Very Happy Very Happy

Σ' ευχαριστώ Βιβήκα μου, ζήλεψε τον δικό σου και είπε να με βασανίσει λίγο παραπάνω γιατί δε μου φτάνουν όσα έχω! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 6 688264
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 6 417472

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αλίκη μου και Βιβή μου,ευχαριστώ για τον ντάντι!!!!!!Πολλά φιλιά!!!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Ωχ,βρε Αλικάκι..περαστικά!!
Μην ανυσηχείς για το σποράκι..όλα καλά θα είναι!!!
Πολλά φιλάκια στην μικρή σου ,που από ότι φαίνεται ξεψάρωσε κι αυτή,χιχιχιχ!!!
Είδες που ανησυχούσες????Είναι δυνατόν???Όλα θα μιλήσουν!!!Στο χέρι τους είναι????
Περαστικά ,ξανά!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 6 417472
Πολλά φιλιά σε όλες!!!Έφυγααααα!!!!!
Σ' ευχαριστώ αλικάκι μου!!!! Κι εσύ να μου φιλήσεις το γλυκό γαμπρούλη!!!!!!

Ναι μωρέ, το ξέρουμε ότι θα μιλήσουν, αλλά είναι που ανυπομονούμε γι' αυτό, χιχιχι!
Καλή συνέχεια, κι εγώ φεύγω για δουλίτσα (ω ναι, παρόλα αυτά θα πάω... Mad )
Να έχετε μια όμορφη μέρα και εβδομάδα!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 6 417472

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:

ΝΑ ΣΑς ΧΑΙΡΟΝΤΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 6 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 6 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 6 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 6 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 6 215994

αγνωριστοοοοοο.
ψηλωσε αποτομα και πολυ,αδυνατισε ,μακρυνε το μαλλι (ιδιος ο μπαμπας καραιδιος)μαυρισε λιγοοοοοοο και λεξουλες πολλες που λεει και ποσα καταλαβαινειιιιιι??
Very Happy

p.s τσακωθηκα με την πεθερα......ειμαι πολυ ευτυχισμενηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη αχαχχαχαχαχαχαχ η καριολιτσαααααααααααα
δεν ξερω αν σας εχω μιλησει γιαυτον τον "θεσπεσιο"ανθρωπο την ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ.
μια κουτοπονηρη,καρατσιγγουνακαι βλαχα γυναικα.
Γενικως δεν μου πολυκολλαει γιατι την κανονιζω ταμαλα,εστω και με ενα βλεμμα.Δεν περνανε μαγκιες σε μενα ,πως να το κανουμε?δεν συγκρατουμε ρε παιδι μου.αλλα παντα με το ΓΑΝΤΙ Ε?
σημερα λοιπον πρωι πρωι αρχισε να πινει καφε και να μασουλαει δυνατα τα κουλουρια μαζι με την μανα μου.γυρναω και λεω "κοριτσια λιγο πιο σιγα το μασημα"απλα και ομορφα.
και γυρναει ρε κοριτσια με υφος και αρχιζει"ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕς ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙς ,ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ,ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ,ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ,ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ"γυρναω και της λεω "σε παρακαλω κοφτο τωρα ,το ειπες εκατο φορες ,θελω να ειμαι ηρεμη σημερα σε λιγο θα παω για δουλεια οκ?"ΚΑΙ της κοπηκε η μιλια γιατι το ειπα και εντονα.
και ετοιμαστηκε να φυγει και ουτε γεια δεν ειπε
αχαχχαχα τι καλα .Αι σιχτιρ.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:

αγνωριστοοοοοο.
Very Happy

Γενικως δεν μου πολυκολλαει γιατι την κανονιζω ταμαλα,εστω και με ενα βλεμμα.Δεν περνανε μαγκιες σε μενα ,πως να το κανουμε?δεν συγκρατουμε ρε παιδι μου.αλλα παντα με το ΓΑΝΤΙ Ε?
σημερα λοιπον πρωι πρωι αρχισε να πινει καφε και να μασουλαει δυνατα τα κουλουρια μαζι με την μανα μου.γυρναω και λεω "κοριτσια λιγο πιο σιγα το μασημα"απλα και ομορφα.
και γυρναει ρε κοριτσια με υφος και αρχιζει"ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕς ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙς ,ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ,ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ,ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ,ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ"γυρναω και της λεω "σε παρακαλω κοφτο τωρα ,το ειπες εκατο φορες ,θελω να ειμαι ηρεμη σημερα σε λιγο θα παω για δουλεια οκ?"ΚΑΙ της κοπηκε η μιλια γιατι το ειπα και εντονα.

χαχαχαχαχα δεν παιζεσαι.την εχεις σπιτι την πεθερουλα;

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:

αγνωριστοοοοοο.
Very Happy

ηρθε χτες το βραδυ με τον γιο μου και τον αντρα μου γιατι καποιος επρεπε να ειναι με το παιδι πισω (αυτος ηταν ο ορος για να κατσουν περισσοτερο)και φευγει σημερα 15,00 το μεσημερι.
Και μαλλον τα πηρε κρανιο που αναγκαστηκε να ανεβει γιατι εγω δεν μπορουσα να κατεβω παλι Shocked Shocked

θα γυρισω και θα εχει φυγειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

αλλα μολις με παρει για να τους κανω καμια δουλεια ,θα της πω "δεν επιτρεπετε σε μενα στον γιο σας"αχαχαχχααχαχχα .

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:

αγνωριστοοοοοο.
Very Happy

ηρθε χτες το βραδυ με τον γιο μου και τον αντρα μου γιατι καποιος επρεπε να ειναι με το παιδι πισω (αυτος ηταν ο ορος για να κατσουν περισσοτερο)και φευγει σημερα 15,00 το μεσημερι.
Και μαλλον τα πηρε κρανιο που αναγκαστηκε να ανεβει γιατι εγω δεν μπορουσα να κατεβω παλι Shocked Shocked

θα γυρισω και θα εχει φυγειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

αλλα μολις με παρει για να τους κανω καμια δουλεια ,θα της πω "δεν επιτρεπετε σε μενα στον γιο σας"αχαχαχχααχαχχα .

χαχαχαχαχα α ρε ατιμες πεθερες

Sot2010

Sot2010
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα και καλή εβδομάδα να 'χουμε κοριτσάρες μου!!! Τι κάνετε;;;;
Εμείς μια χαρούλα! Περάσαμε πολύ ωραία το Σ/Κ!!! Σάββατο βράδυ πήγα θέατρο με τον αντρούλη και αφήσαμε το γιόκα μας στη μανούλα μου! Super πέρασε κι αυτός!!!
Χθες είχαμε βάφτιση! Ωραία περάσαμε κι εκεί!

Γεωργίτσες μας, Χρόνια σας Πολλά με υγεία και ότι άλλο επιθυμείτε!!!
Αλικάκι να χαίρεσαι τον μπαμπάκα!

Τιτικάκι μου χαίρομαι που είστε καλύτερα! Άλλο κακό να μη σας βρει!!!

Βιβίκοοοοοοοο....χαχαχαχαχαχαχαχα....πόσο σε καταλαβαίνω..........
Τρελλαίνομαι κι εγώ όταν ακούω να μασάνε κουλούρια ή αγγούρια....χαχαχαχαχαχαχα....η πεθερούλα θα κάνει καιρό να ξαναμασήσει μπροστά σου.....θα τα βουτάει μέσα στον καφέ να παπαρώσουν και μετά θα τα τρώει!!!Αχαχαχαχαχαχα!
Καλημέραααααααααααααααααααα!!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα ρε πηρε τον συζυξ και εκλαιγε η ηθοποιαρα .οτι της κακομιλησα και ουτε καλημερα δεν ειπα

αχχαχαχαχ εβαλα τα γελιαααααααααααα
και του λεω ασε μας ρε σπυρακο ημαρτον!και αλλα πολλα του εσουρα και ηρεμησε ταμαλα.
η δε παθερα θα μας ξανακουσει .....πότε????αι σιχτιρ
σιχαμενηηηηηηηηηηηηηηηηηη αχαχχαχαχχαχχχαχαχαχχααχχαχαχαχαχαχαχχαχα

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσαρες....
αλικακι να χαιρεσαι τον μπαμπακα σου
καλα βιβη εδωσες ρεστα λεμε...κι εγω δεν σηκωνω πολλα πολλα απο την πεθερα,οτι και να πει της εχω την απαντηση ετοιμη...(δεν ξερω βεβαια αν κανει μετα παραπονα του συζυξ) αλλα δεν με νοιαζει
τιτικα μπραβο στο κοριτσακι σου που ειναι καλυτερα...
εμεις χθες καναμε μπαρμπεκιου...ωραια περασαμε,αλλα εκτος αυτα που ψησαμε εφτιαξα και ενα σωρο φαγητα,και μεινανε αρκετα και ευτυχως δεν εχω μαγειρεμα για σημερα

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια χελοου!!!Τι κανετε??
Χρονια πολλά στις 2 Γεωργιες μας,να χαιρονται το ονομά τους!!Και συ Αλικάκι το μπαμπα σου(χα!!Ωστε κοιμοσουνα ε??)!!Και εγω τον άντρα μου βεβαιως βεβαιως Razz !!!
Καλά, εκανα πολλά γελια με τη Σωτηρια και τα κουλουρακια!!Θα τα βουταει η πεθερα στον καφε πολλη ωρα για να παπαρώσουν Laughing !!
Βιβή, καλώς δεχτηκες το αντρακι σου!!!Στοπ τα ξεπορτισματα τωρα ε Very Happy ??Καλα ειπες στην πεθερα κοφτο??Δεν παιζεσαι!!Μεταξυ μας, πλάκα θα ειχε Razz !!
Τρελοαλικακι περαστικα σου και με το καλο να δεις σημερα το σπορακι σου, περιμενουμε νεα!!Μπραβο στην μικρη σου για την προοδό της!!
Τιτικα, καλυτερα η κορουλα ε??Μπραβο!!
Αννα, σιδερωνες μεχρι τις 5??Πωπω Shocked !!
Κια γω ξανα στη δουλεια σημερα, ο μικρος πρεπει να ξαναμπει σε προγραμμα, λεμε τωρα!Σημερα που γυρισα απο τη δουλεια, ολο με αγκαλιαζε και με φιλουσε, με ειχε συνηθισει τοσες μερες και το πρωι εκλαιγε που εφυγα Crying or Very sad !
Κοριτσακια σας αφηνω, εχω ετοιμασια για το βραδυ!Οικογενειακα, ξερετε, ζητημα να ειμαστε 12-15 ατομα, ειναι και εργασιμη σημερα Sleep !!
Φιλάκια σε ολες και χρονια πολλά ξανα στις κουκλες μας!!

τουρτιτσα

τουρτιτσα
κοριτσια σας ευχαριστω πολυ ολες.
τα υπολοιπα αυριο.

stefania

stefania
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Kοριτσια γεια σας και απο εμενα.Εμενα λεει καμια 20αρια λεξεις και οχι 50-100 λεξεις που λενε οι ειδικοι αλλα θα περιμενω λιγο γιατι επειδη μολις απελυθη και λεω να την αναλαβω εντατικα.Τωρα για το γαλα να διαλεγετε κατι που μπορειτε να βρειτε παντου οπου και να ειστε μου ελεγε ο παιδιατρος.Φαντασου να ξεμεινεις απο ADVANCE σε κανενα νησι?

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσάρες μου αρχικά να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για τις ευχές σας... ο Θεός να σας τα δώσει διπλά σε εσάς και τις οικογένειες σας...

Στα δικά μας, ο βήχας του μικρού συνεχίστηκε όλο το σ/κ, μειομένο όλη την μέρα και με τρελά πάρτυ τα ξημερώματα, Παρασκευή και Σάββατο ήμουν άυπνη, με μάσκες και ορούς την βγάλαμε.. ευτυχώς είχα τον αντρούλη μου και έκανε τις μεσημεριανές βάρδιες για να αναπληρώνω και εγώ λίγο Wink χτες το απόγευμα μου κύπνησε με πολύ κλάμα και τρελό βήχα και όσο έβηχε τόσο έκλαιγε Crying or Very sad , έβαζε και τα χεράκια μέσα στο στόμα με παράπονο (πονούσε ο λαιμός του), πήρα τηλ τον γιατρό... πύκνωσα τις μάσκες και τους ορούς και έστρωσε, ευτύχως έλεγα δεν ανέβασε πυρετό, μέχρι τις 11.00 που μου φάνηκε ζεστός... 37,9!!! έδωσα αντιπυρετικό και έπεσε, μετά όλο το το βράδυ πάλιδεν κοιμήθηκα, αλλά το μωράκι κοιμήθηκε σαν πουλάκι... πότε πότε έριχνε ένα βηχαλάκι αλλά ζήτημα να ήταν 5 φορές όλο το βράδυ. Είχα μιλήσει με τον άντρα μου και δεν πήγε δουλειά σήμερα... για να πάω εγώ, γιατι παιδικό αν και ξύπνησε στις 10.30 σήμερα μέσα στην τρελή χαρά χωρίς συνάχι μόνο με λίγο βήχα, δεν ήθελα να τον στείλω... μέχρι τώρα δεν έχει αλλάξει κάτι...τώρα για το βράδυ επιφυλάσσομαι... εντωμεταξύ συναχόθηκα και εγώ... όχι που θα την γλίτωνα... και πάλι με βλέπω να ξενυχτάω σήμερα... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 6 654655

Στα δικά σας... Τιτίκα μου... η μικρή είναι καλύτερα... μπράβο πολύ χαίρομαι περαστικά σας και πάλι

Αλικάκι να χαίρεσαι τον μπαμπά σου και, εσύ Τουρτίτσα ότι επιθυμείς να είσαι γερή εσύ και η οικογένεια σου...

Βιβή μου... υπομονή πεθερόπληκτη είμαι εγώ και καταλαναίνω... τα φιλιά μου στον Διονυσάκη σου... τον φοστήρα!!!

Τρελομάνα μου κουράγιο κούκλα μου, και περαστικά... μην αγχόνεσαι όλα καλά θα πάνε και το σποράκι σου τώρα θα έχει και κεφαλάκι!!! άντε πάνε να το δεις να πάρεις τα πάνω σου...

Κορίτσια μου mangio hapiness είδα συζήτηση περί κιλών, μην αγχώνεστε για τα κιλά.. κάπου είχα διαβάσει ότι τα μωράκια που γεννιούνται ένα ή δύο μήνες πριν υπολογίζονται στην καμπύλη ανάπτυξης σαν μικρότερα τις ηλικίας τους... οπότε μια χάρα είναι τα παιδάκια σας... φτου φτου, δεν έχετε και πρόβληματα με τα ρουχαλάκια κάθε 3 και λίγο... εγώ που γέννησα κανονικά 3330 που δεν το λες και μεγάλο μωρό... τώρα έχω τον σούπερ τεράστιο 15.980 kg... και με μισή μέση τον σηκώνω και προχτές πήγα πάλι για ρούχα και φανελάκια στο jumbo 4 φορά από τον Σεπτέμβρη... ξεκινήσαμε παιδικό και δεν είχα να τον στείλω δυο αλλαξιές περίσευμα... Δεν του παίρνω και πολλά ρούχα γιατι κάθε τόσο θέλει καινούρια... τουλάχιστον έχω παρατηρήσει ότι τουλάχιστον στο ύψος δεν έχει πάρει άλλο, ευτυχώς γιατι για τους 92 πόντους δεν βρίσκω πια μωρουδιακά, για 4ετών παίρνω, άσε τα παππούτσια... tragic έπαψα να αγοράζο παντοφλάκια και έχω πλεον μονο 2 ζυεγάρια σπορτεξ, ένα που το πήρα τον Μάρτιο και του είναι ίσα ίσα 26 και ένα που μας έφεραν δώρο το Πάσχα 27,5 και του πέφτει λίγο μεγάλο...

Αυτά πάλι την πάρλα έπιασα και σταματημό δεν έχω...
Α! Σωτηρούλα μου πιο είδατε στο θέατρο... έχω γενέθλια την Παρασκεύη και λέω να πάμε θέατρο με τον σύζυξ... πές κριτικές!!!

Καληνύχτα σε όλες... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 6 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 6 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 6 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 6 417472

Sot2010

Sot2010
Καλημέρα κοριτσάρες μου! Τι κάνετε; Εμείς είμαστε μια χαρούλα!

Γεωργίτσα μου πήγαμε στο "Κολοσσαίον" στην επιθεώρηση με τον Ψάλτη. Καλά ήτανε! Ο Ευρυπιώτης όλα τα λεφτά! Πολύ γέλιο!!!Και τώρα αν ψάξεις λίγο σε site προσφορών έχει τα 2 εισιτήρια 15€.
Τώρα, δεν ξέρω τι θέλετε να δείτε εσείς. Πάντως για πολλές παραστάσεις έχει προσφορές στα εισιτήρια. Ψάξ'το λίγο!

Φιλάκια σε όλες!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα,κοπελιές!!!!
Τι μου κάνετε????
Αχ,αυτό το παιδί μου...μία μέρα να θέλω να κοιμηθώ λίγο παραπάνω...εεεε,αυτήν την μέρα,θα με ξυπνήσει!!!Τυχαίο????
Πάω να διαβάσω τα νέα σας και επανέρχομαι....

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σωτηρούλα,Ευτυχία,Mangio και Γεωργία,σας ευχαριστώ για τον μπαμπά μου!!
Mangio,κι εσύ να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!!!!Ελπίζω να περάσατε τέλεια,χτες!!!!
Σωτηρία,κι εσύ σουρτούκεψες το ΣΚ???Και άφησες το παιδάκι σου άσπλαχνη μάνα?????Φτού σου,σαν δεν ντρέπεσαι!!!!! Very Happy

stefania έγραψε:Kοριτσια γεια σας και απο εμενα.Εμενα λεει καμια 20αρια λεξεις και οχι 50-100 λεξεις που λενε οι ειδικοι αλλα θα περιμενω λιγο γιατι επειδη μολις απελυθη και λεω να την αναλαβω εντατικα.Τωρα για το γαλα να διαλεγετε κατι που μπορειτε να βρειτε παντου οπου και να ειστε μου ελεγε ο παιδιατρος.Φαντασου να ξεμεινεις απο ADVANCE σε κανενα νησι?

Καλώς ήρθες στην παρέα μας!!!!Κορούλα,ε????Να την χαίρεστε!!!
Μ'αρέσει που την έχεις πάρει χαλαρά την απόλυσή σου!!!!Μπράβο σου!!!!! Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε;θεοφανια καλως ηρθες στην παρεα μας στις υπολοιπες κοπελες πολλα φιλια\
στεφανια μαλλον σορρυ ειναι πρωι ακομη και δεν εχει ανοιξει και το ματι

Έχει επεξεργασθεί από τον/την grammatiki στις Δευ Απρ 23, 2012 10:38 pm, 1 φορά

Sot2010

Sot2010
[quote="αλικακι"]
Σωτηρία,κι εσύ σουρτούκεψες το ΣΚ???Και άφησες το παιδάκι σου άσπλαχνη μάνα?????Φτού σου,σαν δεν ντρέπεσαι!!!!! Very Happy

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 6 667478 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 6 667478 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 6 667478 Ήταν η δεύτερη φορά που το έκανα στους 20 μήνες! Ήμουν λίγο αγχωμένη γιατί αυτή την φορά τον πήγα στη μαμά μου ενώ την προηγούμενη τον είχα βάλει για ύπνο και μετά βγήκαμε! Τελικά, όλα πήγαν super και μάλλον θα το ξανακάνουμε σύντομα!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσια απο μια ταλαιπωρημενη μανα. Very Happy Very Happy τον υπνο τον ξεχασαμε?τι να πω.αγωνας χτες για να κοιμηθει.απο τις 9,00 τελικα κοιμηθηκε 10,30 με χιλια ζορια και αφου τον μαλωσα,γιατι ηθελε να πινει νερο και να τα ριχνει πανω του,κλασικα,μετα ηθελε να παιξει,μετα ζηταγε τον μπαμπα του,μετα ξαναμανα να παιξει ,να ανοιξω τα φωτα,να κλεισω τα φωτα,.Ξαναξυπνησε 02,00 και παλι μανα τα ιδια,και ξαναξυπνησε 07,30 .
ξεσυνηθισα και τα επαιξα. Sad Sad
πηγαμε και παιδικη χτες.ηθελε να βουτηξει ολα τα παιχνιδια απο τα παιδακια.να τους παρει και τα καροτσια,μπαλες,κουδουνιστρες,νερο ολααααααα.Τον μαζεψα μετα απο μια ωρα υπομονη και πηγαμε σπιτι για μπανιο.
απο τις 19,00 βγηκε 8 παρα .του ειχα βαλει και κουβαδακια μεσα και ποτιστηρια και εκατσε και επαιξε.
σημερα σηκωθηκε με γκρινια.εκατσε και στο γιο γιο να κανει τσισα αλλα νιετε Sad .ηθελε στην πανα ΠΑΛΙ.
δεν εχω πιει καφε,δεν εχω κανει τσιγαρο.απαππαπαπαπαπαππα Very Happy Very Happy με εφαγε με την γλωσοφαγια της η ακατανομαστη η καργιολιτσααααααααααααααααααααα Very Happy Very Happy

γεωργια μου παλι ο γαβριλακος χαλια?και εσυ?περαστικααααααααααα Very Happy Very Happy

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τιτίκα και Σωτηρία,καλημέρα!!!
Πρωί,πρωί με τα ονόματα,ε,Τιτίκα???χαχαχα!!!

Σωτηρούλα,οκ!!!Άν είναι έτσι σε συγχωρω,αλλά να μην ξαναγίνει!!!
Δεν κάναμε παιδί για να το παρατάμε από δω κι από κει.... Very Happy Very Happy Very Happy

Εντωμεταξύ,εμένα δεν έχει συνηθίσει να τον κοιμίζει η γιαγια,και προχθές που πήγα κομμωτήριο( Very Happy ),και άργησα να γυρίσω ,μπήκα σπίτι και τον είδα στην αγκαλιά της μαμάς μου,να προσπαθεί να τον κοιμήσει έτσι!!!
Πήγε η καημένη να τον βάλει στην κούνια και σπάραζε...
Με αυτό κάτι πρέπει να κάνω γιατί μπορεί κάτι να τύχει και να πρέπει να λείψω...άνθρωποι είμαστε.
Αλλά από την άλλη πιστεύω ότι αν εβλεπε κρεβάτι κανονικό θα όρμαγε!!
Έχει αρχίσει και το ζητάει!!!Οιμέεεεεε!!!!!Και θέλω να το καθυστερήσω όσο γίνεται...

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="γεωργία02/07/10"].............Στα δικά μας, ο βήχας του μικρού συνεχίστηκε όλο το σ/κ, μειομένο όλη την μέρα και με τρελά πάρτυ τα ξημερώματα, εντωμεταξύ συναχόθηκα και εγώ... όχι που θα την γλίτωνα... και πάλι με βλέπω να ξενυχτάω σήμερα... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 6 654655

Πω,πω τι περάσατε βρε Ζορζέτ μου....Περαστικά σας!Εύχομαι να είστε καλύτερα σήμερα ,κι εσύ κι ο μικρός ταρζανάκος!
Θηριάκι το παιδάκι σου,ε????
Από ύψος κι από βάρος,φτού σας!!!
Να είναι πάντα καλά το ζουζουνακι σου!!!Πολλά φιλιά!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις