Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
633 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 633 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:πολυ σιγη στην ομαδα ,που ειστε ...κολοβαρειτε καπου?κοιμαστε?τιναζετε χαλια?ξαραχνιαζετε?που ειστε οεο?

γιατι καλε αλλαξες γραμματοσειρα και χρωμα;

ειπα να κανω μια αλλαγη ,να με δειτε αλλιως ε?ε?ε?

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:πολυ σιγη στην ομαδα ,που ειστε ...κολοβαρειτε καπου?κοιμαστε?τιναζετε χαλια?ξαραχνιαζετε?που ειστε οεο?

μεγαλωσε τα λιγο ομως εχουμε και καποια ηλικια

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:

εγω που εχω ματι αετου και ετη μωρου μια χαρα τα βλεπω αχαχαχαχχα

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:

εγω που εχω ματι αετου και ετη μωρου μια χαρα τα βλεπω αχαχαχαχχα

χαχαχαχαχαχαχα τωρ αμαλιστα

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσάκια μου... σήμερα νωρίς ύπνο... ξεπατωθήκαμε με τον σύζυξ να μαζεύουμε και καθαρίζουμε και να στρώνουμε τα καλοκαιρινά χαλιά... δεν μπήκαν καν στην κουζίνα... αύριο θα κάνω μια γρήγορη καρμπονάρα και έξω από την πόρτα... Wink

Πως ζέστανε έτσι ρε παιδιά ο καιρός... εμείς στο ρετιρέ υποφέρουμε... έχει 30 βαθμούς, άρα ο μικρός κοιμάται μόνο με ένα κοντομάνικο φανελάκι και την πιτσάμα από κάτω... εννοείται χωρίς σκεπάσματα και τέτοια... ιδρώνει που ιδρώνει από μόνος του... από αύριο λέω να αρχίσω και το αντικουνουπικό... είδα κάτι ύποπτες κινήσεις στον αέρα σήμερα..

Sbani μου τέλεια αυτά που βρήκες για την αυλή... μάλλον θα κάνω μια αγορά το καλοκαίρι για το εξοχικό... αλλά θα προτιμούσα κάτι σε σπιτάκι... θα το ψάξω αν βρεις και εσύ κάτι φθηνό πες μου εντάξει?

Και το δικό μας κουτεπιε δεν είναι χοντρό... ήταν όταν ήταν πιο μικρός, αλλά ήταν ούτως ή άλλως πιο βαρελάκι τότε... και γενικά φουσκωμένος... τώρα πήραμε μποι και χάσαμε και τις δίπλες μας...!!!

Κορίτσια θέλω να σας ρωτήσω κάτι... εσάς έχουν αρχίσει να κρύβουν πράγματά? Έχουμε αρχίσει να χάνουμε εδώ και μια βδομάδα πράγματα... και καλά στο σπίτι ξέρω τιν καβάτσα του είναι και μικρό, αλλά στο χωρίο που είναι τεράστιο και στον παιδικό τα πράγματα δυσκολεύουν, τις προάλλες μου έκρυψε στο χωριό τα κλειδιά του αυτοκινήτου, έφαγα τον τόπο δεν μπορεσα να τα βρω πουθενά, είμαι με την ρεζέρβα... σήμερα που πήγα να τον πάρω από τον σταθμό είχε κρύψει το ένα παππόυτσι του... με τα παντοφλάκια ήρθαμε... οι κοπέλες όσο και να ψάξανε δεν το βρήκαν... και λίγο που κοίταξα και εγώ... τίποτα! Η δασκάλα του είπε ότι θα μας το εμφανίσει αύριο... δεν με νοιάζει τόσο για το παππούτσι... για τα κλιδιά με νοιάζει (150 ευρω κάνει το αντικλείδι).. αλλά όσο και να τον ρωτάω που έχει τα πράγματα δεν μου απαντάει... (δεν μπορεί κιόλας)... αλλα ούτε έχει και κάποιο ύφος να καταλάβω, παίζει.. με κοροίδευει κλπ απλά κάνει πως δεν με ακούει και συνεχίζει να κάνει αυτό που έκανε. Rolling Eyes

Μήπως είμαι τρελή και υπερβολική... που προβληματίζομαι???

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 23 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 23 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 23 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 23 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 23 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 23 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 23 417472

τουρτιτσα

τουρτιτσα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
γεωργία02/07/10 έγραψε:Κοριτσάκια μου... σήμερα νωρίς ύπνο... ξεπατωθήκαμε με τον σύζυξ να μαζεύουμε και καθαρίζουμε και να στρώνουμε τα καλοκαιρινά χαλιά... δεν μπήκαν καν στην κουζίνα... αύριο θα κάνω μια γρήγορη καρμπονάρα και έξω από την πόρτα... Wink

Πως ζέστανε έτσι ρε παιδιά ο καιρός... εμείς στο ρετιρέ υποφέρουμε... έχει 30 βαθμούς, άρα ο μικρός κοιμάται μόνο με ένα κοντομάνικο φανελάκι και την πιτσάμα από κάτω... εννοείται χωρίς σκεπάσματα και τέτοια... ιδρώνει που ιδρώνει από μόνος του... από αύριο λέω να αρχίσω και το αντικουνουπικό... είδα κάτι ύποπτες κινήσεις στον αέρα σήμερα..

Sbani μου τέλεια αυτά που βρήκες για την αυλή... μάλλον θα κάνω μια αγορά το καλοκαίρι για το εξοχικό... αλλά θα προτιμούσα κάτι σε σπιτάκι... θα το ψάξω αν βρεις και εσύ κάτι φθηνό πες μου εντάξει?

Και το δικό μας κουτεπιε δεν είναι χοντρό... ήταν όταν ήταν πιο μικρός, αλλά ήταν ούτως ή άλλως πιο βαρελάκι τότε... και γενικά φουσκωμένος... τώρα πήραμε μποι και χάσαμε και τις δίπλες μας...!!!

Κορίτσια θέλω να σας ρωτήσω κάτι... εσάς έχουν αρχίσει να κρύβουν πράγματά? Έχουμε αρχίσει να χάνουμε εδώ και μια βδομάδα πράγματα... και καλά στο σπίτι ξέρω τιν καβάτσα του είναι και μικρό, αλλά στο χωρίο που είναι τεράστιο και στον παιδικό τα πράγματα δυσκολεύουν, τις προάλλες μου έκρυψε στο χωριό τα κλειδιά του αυτοκινήτου, έφαγα τον τόπο δεν μπορεσα να τα βρω πουθενά, είμαι με την ρεζέρβα... σήμερα που πήγα να τον πάρω από τον σταθμό είχε κρύψει το ένα παππόυτσι του... με τα παντοφλάκια ήρθαμε... οι κοπέλες όσο και να ψάξανε δεν το βρήκαν... και λίγο που κοίταξα και εγώ... τίποτα! Η δασκάλα του είπε ότι θα μας το εμφανίσει αύριο... δεν με νοιάζει τόσο για το παππούτσι... για τα κλιδιά με νοιάζει (150 ευρω κάνει το αντικλείδι).. αλλά όσο και να τον ρωτάω που έχει τα πράγματα δεν μου απαντάει... (δεν μπορεί κιόλας)... αλλα ούτε έχει και κάποιο ύφος να καταλάβω, παίζει.. με κοροίδευει κλπ απλά κάνει πως δεν με ακούει και συνεχίζει να κάνει αυτό που έκανε. Rolling Eyes

Μήπως είμαι τρελή και υπερβολική... που προβληματίζομαι???

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
γεια σου συνονοματη.πολλα παιδακια κρυβουν πραγματατο σημαντικο ειναι να θυμουνται που τα βαζουν.ο ανεψιος μου εκανε κατι τετοια αλλα ευτυχως ειχε καλη μνημη και τ αβρισκαμε.

τουρτιτσα

τουρτιτσα
αν δεν μπορει να σου πει πες του να σου δειξει,να σε παει εκει που το εβαλε.

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τουρτιτσα έγραψε:αν δεν μπορει να σου πει πες του να σου δειξει,να σε παει εκει που το εβαλε.

Αύτος σίγουρα θυμάται Γεωργία μου, και θα τα βγάλει κάποια στιγμη... σύνηθως έχει ένα μέρος συγκεκριμένο τουλάχιστον στο σπίτι μας... άσε πάντως και με τον καλό τον πήρα και από το χεράκι και του έταξα...τίποτα αν δεν τον πετύχω την ώρ που το κρύβει μετά και να του λέω τι ψάχνω δεν καταλαβαίνει... τον ρωτούσα για τα κλειδιά και για το παππούτσι αλλά αυτός συνέχιζε να μου φέρνει το άλλο παππούτσι ή τα κλειδιά της πόρτας και να μου τα δείχνει επίμονα κάθε φορά που τον ρωτούσα... σαν να μου λεει χαζή είσαι ρε μάνα εδώ είναι... δεν καταλαίβαινε τιν έκφραση ΠΟΥ ΤΟ ΈΚΡΥΨΕΣ? μόνο στο που είναι μου έδειχνε αυτό που κρατουσα... Rolling Eyes

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:
τουρτιτσα έγραψε:αν δεν μπορει να σου πει πες του να σου δειξει,να σε παει εκει που το εβαλε.

Αύτος σίγουρα θυμάται Γεωργία μου, και θα τα βγάλει κάποια στιγμη... σύνηθως έχει ένα μέρος συγκεκριμένο τουλάχιστον στο σπίτι μας... άσε πάντως και με τον καλό τον πήρα και από το χεράκι και του έταξα...τίποτα αν δεν τον πετύχω την ώρ που το κρύβει μετά και να του λέω τι ψάχνω δεν καταλαβαίνει... τον ρωτούσα για τα κλειδιά και για το παππούτσι αλλά αυτός συνέχιζε να μου φέρνει το άλλο παππούτσι ή τα κλειδιά της πόρτας και να μου τα δείχνει επίμονα κάθε φορά που τον ρωτούσα... σαν να μου λεει χαζή είσαι ρε μάνα εδώ είναι... δεν καταλαίβαινε τιν έκφραση ΠΟΥ ΤΟ ΈΚΡΥΨΕΣ? μόνο στο που είναι μου έδειχνε αυτό που κρατουσα... Rolling Eyes

καλημερα κοριτσακια μου.
Εμενα δεν κρυβει πραγματα,απλα τα πεταει στον αερα και αν τυχει να το δω καλως αλλιως ,μετα απο καιρο εμφανιζετε.
Αντικουνουπικο θα αρχισω και εγω γιατι οντως ξεκινησαν τα κουνουπακια.
Την αδελφη μου στην Ροδο κοριτσια την εχουν κανει σουρωτηρι τα κουνουπια,πολυ πραγμα εκει.
Χτες ηταν μια ησυχη θα ελεγα μερα,πηγαμε καμια ωρα βολτα να δουμε τα σκυλακια και να παιξουμε μπαλα στο παρκο ,μακρια απο τα παιδια βεβαια,καναμε μπανιο μετα και μετα μουσικη και υπνο.
Χτες λοιπον το βραδυ εκανε κανονικα κακα,μα τι χαρα που πηρα η μανα Very Happy Very Happy Very Happy και το πρωι απογοητευση....ζουμι παλι.
Γιατι ρε γαμωτο?τι παιζει πια?
περιμενω να βγει και η καλλιεργεια κοπρανων να δω τι γινετε.Επισης χτες εφαγε πολυ καλα μετα απο 10 μερες.Μην φανταστειτε τιποτα extreme,φιδε κοτοπουλακι ,πατατουλα και καροτακι.Γιατι ομως ?μπας και καθαριζει?τι να πω .απορω.
Αστε που ξυπναμε 3 μερες τωρα απο τις 06,30.Μιλαμε εγω κουτουλαω και ο Διονυσης παιζει μπαλα και θελει να του επαναλαμβανω τους ηχους που κανουν τα ζωακια.Δεν συζηταμε να πιω καφε,,,με την τσιμπλα ολα αυτα . Very Happy

Εσεις τι νεα?

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσάκια μου,καλημέρα!!!!!
Τι μου κάνετε????Μερικές κοπελίτσες ούτε μια καλημέρα-καλησπέρα,δεν μας λέν???Γιατί καλέ???Πού είστε????
Σήμερα,θα πάμε να αγοράσουμε παπουτσάκια και παντοφλίτσες από crocodillino,οπότε Τιτίκα μου,θα σε ενημερώσω για παντοφλίτσες.

Sbani,τι ωραία πραγματάκια αγόρασες???Με γειά σας!!Ο μικρός(και αργότερα και η μικρή σου)θα ξετρελλαθούν!!!
Τα παπουτσάκια ωραία είναι,αλλά.. καλά που δεν κάνω αγορές από το ίντερνετ(λόγω ασχετοσύνης)..αλλά αν έκανα ειδικά τα παπουτσάκια θα προτιμιύσα να του τα δοκιμάσω.. Very Happy

Βιβήκα,τι έκανε πάλι το ζουζούνι σου???χαχαχαχ!!!Άκου κολλάρο!!!!!!Καλά τόσο στενό είναι που του σφήνωσε του καημενούλη?????

Τι άλλα???Δεν θυμάμαι...ως συνήθως...

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια μου.γεωργια ειναι ενα προβλημα το να κρυβει πραγματα ειδικα τα κλειδια του αυτοκινητου αλλα και τι να κανεις;βασικα οσο μπορεις μην αφηνεις σημαντικα πραγματα να εχουν προσβαση στον μπομπιρα.
βιβη υπομονη θα περασει η ιωση που θα παει.οσο για το πρωινο ξυπνημα και εμενα η δικια μου 3 μερες τωρα ξυπναει απο τις 7 7.30 και 6.30 μια μερα.εμεις σημερα εχουμε το περιβοητο ραντεβου με την οφθαλμιατρο.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:καλημερα κοριτσακια μου.γεωργια ειναι ενα προβλημα το να κρυβει πραγματα ειδικα τα κλειδια του αυτοκινητου αλλα και τι να κανεις;βασικα οσο μπορεις μην αφηνεις σημαντικα πραγματα να εχουν προσβαση στον μπομπιρα.
βιβη υπομονη θα περασει η ιωση που θα παει.οσο για το πρωινο ξυπνημα και εμενα η δικια μου 3 μερες τωρα ξυπναει απο τις 7 7.30 και 6.30 μια μερα.εμεις σημερα εχουμε το περιβοητο ραντεβου με την οφθαλμιατρο.

ρε μπας και εχει το παιδι κανα επικυνδινο μικροβιο και δεν το γνωριζω?
εχω παθει λαλα λεμε.
καλη επιτυχια σημερα και επιτελους θα δεις τι πραγματικα γινετε .
Ηθικον ακμαιοτατον Very Happy Very Happy Very Happy τα λεω σε σενα μπας και τα ακουσω και εγω Very Happy Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:καλημερα κοριτσακια μου.γεωργια ειναι ενα προβλημα το να κρυβει πραγματα ειδικα τα κλειδια του αυτοκινητου αλλα και τι να κανεις;βασικα οσο μπορεις μην αφηνεις σημαντικα πραγματα να εχουν προσβαση στον μπομπιρα.

εχω παθει λαλα λεμε.
Ηθικον ακμαιοτατον Very Happy Very Happy Very Happy τα λεω σε σενα μπας και τα ακουσω και εγω Very Happy Very Happy

τι μικροβιο να εχει;οχι ρε μη λες βλακειες

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ακόμα με διάρροια ο μικρός,Βιβήκα???
Ταλαιπωρήθηκε το ζουζουνάκι..

Γεωργία,και μένα κρύβει πράματα εδώ και 1-2 μήνες,και μετά δεν θυμάται τίποτα..Και φαίνεται ότι δεν θυμάται και όχι ότι το παίζει.Τι να πω..Αν τον προλάβω με κάτι στο χέρι,καλώς!Αλλιώς άντε τρέχα να βρεις που έκρυψε κάτι!
Στο σπίτι της μαμάς μου πάει και κρύβει τα κοντρόλ.Τις προάλλες το είχε κρύψει μέσα στο πλυντήριο.Ξέρεις πόσες μέρες το ψάχναμε???
Υπομονή....αυτά παίζουν και εμείς ψαχνόμαστε!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλή επιτυχία,Τιτίκα στο ραντεβού σας!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:

εχω παθει λαλα λεμε.

παντως ειναι τοσο ζωηρος που τον κοιταγα χτες που κοιμοτανε...ανοιγει τα ματια του και αρχιζει"μαμα μαμαμ μαμα μαμα μαμαμ μαμα μαμα "και τσουπ ξανακοιμαται.
και σκεφτομαι"τι αγγελουδι,τι χερακια ,τι ποδαρακια"και μετα σκεφτομαι"λες να ξυπνησει και να εχουμε αλλα?παναγια μουυυυυυυυ"

επισης θελει να κυνηγαμε τα περιστερια μεχρι τελικης πτωσης,επισης αν μπορουμε να ανεβουμε και σε δεντρο ακομα καλυτερα .για να τα πιασουμε εννοειται.

ειδατε twilight χτες?
κατι ηθελα να ρωτησω και ολο το ξεχναω ρε παιδακι μου ...θα το θυμηθω και θα επανελθω. Very Happy Very Happy Very Happy

Καλα ρε ακομα κοιμαστε ολες?
περα απο την τιτικα και μενα που πηγαμε για κυνηγι και γυρισαμε? Very Happy Very Happy Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Καλή επιτυχία,Τιτίκα στο ραντεβού σας!

σε ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου.τουλαχιστον αυτη τη φορα παω προετοιμασμενη να ακουσω τα παντα. Very Happy

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Ακόμα με διάρροια ο μικρός,Βιβήκα???

Γεωργία,και μένα κρύβει πράματα εδώ και 1-2 μήνες,και μετά δεν θυμάται τίποτα..Και φαίνεται ότι δεν θυμάται και όχι ότι το παίζει.Τι να πω..Αν τον προλάβω με κάτι στο χέρι,καλώς!Αλλιώς άντε τρέχα να βρεις που έκρυψε κάτι!
Στο σπίτι της μαμάς μου πάει και κρύβει τα κοντρόλ.Τις προάλλες το είχε κρύψει μέσα στο πλυντήριο.Ξέρεις πόσες μέρες το ψάχναμε???
καλημερα γλυκο αλικακι.τι μου κανεις?ο μικρος ταλιμπανακος τι κανει?πολυ χαλαρη σε κοβω .

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:

εχω παθει λαλα λεμε.

παντως ειναι τοσο ζωηρος που τον κοιταγα χτες που κοιμοτανε...ανοιγει τα ματια του και αρχιζει"μαμα μαμαμ μαμα μαμα μαμαμ μαμα μαμα "και τσουπ ξανακοιμαται.
και σκεφτομαι"τι αγγελουδι,τι χερακια ,τι ποδαρακια"και μετα σκεφτομαι"λες να ξυπνησει και να εχουμε αλλα?παναγια μουυυυυυυυ"

επισης θελει να κυνηγαμε τα περιστερια μεχρι τελικης πτωσης,επισης αν μπορουμε να ανεβουμε και σε δεντρο ακομα καλυτερα .για να τα πιασουμε εννοειται.

ειδατε twilight χτες?
κατι ηθελα να ρωτησω και ολο το ξεχναω ρε παιδακι μου ...θα το θυμηθω και θα επανελθω. Very Happy Very Happy Very Happy

περα απο την τιτικα και μενα που πηγαμε για κυνηγι και γυρισαμε? Very Happy Very Happy Very Happy

πηγαμε για κυνηγι πιασαμε διαφορα γυρισαμε και τωρα απολαμβανουμε την ωραια ζεστη.ασχετο στο τελος χτες στο twilight τι εγινε;γιατι ο αντρας μου εχει την κακια συνηθεια να μου πιανει την συζητηση οταν δεν πρεπει.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:

εχω παθει λαλα λεμε.

ειδατε twilight χτες?

πηγαμε για κυνηγι πιασαμε διαφορα γυρισαμε και τωρα απολαμβανουμε την ωραια ζεστη.ασχετο στο τελος χτες στο twilight τι εγινε;γιατι ο αντρας μου εχει την κακια συνηθεια να μου πιανει την συζητηση οταν δεν πρεπει.
η μπελλα και ο εντουαρντ θα ειναι μαζι ,και το βαμπιρ η αλλη ηταν εκει η πως την λενε ,η γκομενα του τζεημς

καλα ρε δεν εχεις δει twilight?
εχεις αλλες δυο συνεχειες.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:

εχω παθει λαλα λεμε.

ειδατε twilight χτες?

η μπελλα και ο εντουαρντ θα ειναι μαζι ,και το βαμπιρ η αλλη ηταν εκει η πως την λενε ,η γκομενα του τζεημς

αυτα τα εργα τα κοροιδευα παντα.και τελικα χτες κολλησα με το παληκαρακι.α να μπραβο καλα ελεγα στον αντρα μου οτι η γκομενα ητανε κει και τους κοιταζε.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:

εχω παθει λαλα λεμε.

ειδατε twilight χτες?

αυτα τα εργα τα κοροιδευα παντα.και τελικα χτες κολλησα με το παληκαρακι.α να μπραβο καλα ελεγα στον αντρα μου οτι η γκομενα ητανε κει και τους κοιταζε.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:

καλημερα γλυκο αλικακι.τι μου κανεις?ο μικρος ταλιμπανακος τι κανει?πολυ χαλαρη σε κοβω .

Χχαχαχαχ!!!!!Ναι,χαλαρή γιατί δεν ήταν το δικό μας το κοντρόλ αλλά της μαμάς μου,χοχοχοχο!!!!!!
Βιβήκα μου,ο μικρός ταλιμπανάκος καλά είναι αλλά νομίζω ότι ξεψάρωσε απότομα!!!!Τι ύσηχο παιδάκι που ήταν κάποτε!!!Τώρα???Άστα να πάνε!!!Καταρχάς,θέλει όλα να τα κάνει μόνος του..να ανεβαίνει όλα τα σκαλοπάτια της πολυκατοικίας μόνος χωρίς καν να είμαι από πίσω affraid
Με τα περιστέρια έχουμε κι εμείς θέμα.Όταν τα δει πρέπει να τα κυνηγήσει οπωσδήποτε,όπου και να είναι,ακόμα και στην μέση του δρόμου!!!!!!!Αλλιώς,τις περισσότερες φορες αν δεν γίνει το δικό του πέφτει κάτω και χτυπιέται!!!!
Όπου και να μαστε!!!!!!
Επίσης,παίρνει το σκοπόξυλο και κοπανάει τα κάγκελα και φωνάζει"ξουτ,ξούτ",για να φύγουν οι δεκαωχτούρες..
Είχε δει την μαμά μου να το κάνει κανά δυο φορές,χιχιχ!!!!
Ταλιμπάν,σου λέωωωωωωωω!!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:

εχω παθει λαλα λεμε.

ειδατε twilight χτες?

εχει και συνεχειααααααααααααααααααααα

εγω ειχα φαει κολλημα με το εργακι,μετα το ξεπερασα.και οσο το βλεπω το διακομωδω.αυτη η μπελλα πια.και η σιωπη της..τα βλεματα..tragik?

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
mamavivo έγραψε:

Χχαχαχαχ!!!!!Ναι,χαλαρή γιατί δεν ήταν το δικό μας το κοντρόλ αλλά της μαμάς μου,χοχοχοχο!!!!!!
Βιβήκα μου,ο μικρός ταλιμπανάκος καλά είναι αλλά νομίζω ότι ξεψάρωσε απότομα!!!!Τι ύσηχο παιδάκι που ήταν κάποτε!!!Τώρα???Άστα να πάνε!!!Καταρχάς,θέλει όλα να τα κάνει μόνος του..να ανεβαίνει όλα τα σκαλοπάτια της πολυκατοικίας μόνος χωρίς καν να είμαι από πίσω affraid
Με τα περιστέρια έχουμε κι εμείς θέμα.Όταν τα δει πρέπει να τα κυνηγήσει οπωσδήποτε,όπου και να είναι,ακόμα και στην μέση του δρόμου!!!!!!!Αλλιώς,τις περισσότερες φορες αν δεν γίνει το δικό του πέφτει κάτω και χτυπιέται!!!!
Όπου και να μαστε!!!!!!
Επίσης,παίρνει το σκοπόξυλο και κοπανάει τα κάγκελα και φωνάζει"ξουτ,ξούτ",για να φύγουν οι δεκαωχτούρες..
Είχε δει την μαμά μου να το κάνει κανά δυο φορές,χιχιχ!!!!
Ταλιμπάν,σου λέωωωωωωωω!!!!

αυτο το πεσιμο κατω ρε παιδι μου ,τι σπαστικο,ο Διονυσης πλεον κοπαναει και το κεφαλι του οπου βρει για αντιδραση.
θα το ανοιξει καμια ωρα.
Παντως δεν ακουει κανει οτι θελει,οποτε το θελει.
εχω βαρεθει να του λεω "οχι παιδι μου σε παρακαλω .""θα σε κρεμασω αναποδα""θα σε δαγκωσω""θα σου φτιαξω μακαροναι με κιμα για να φας"αχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχα
ποτε θα ακουν?
η ακοη τους ειναι τοσο επιλεκτικη ,ημαρτον

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις