Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
627 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 627 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερούδια!!!!!Τι μου κάνετε???Εμείς καλα!Σκέφτομαι,που από βδομάδα θα παμε να κάνει ο μικρός τις εξετασούλες του και ανατριχιάζω!!!Εσάς ρε κορίτσια κλάιγανε πολύ τα μικράκια σας???

Τουρτίτσα μου,ξέχασα να σου πω χρόνια πολλά για την Ειρηνούλα σου και έχω τύψεις.Έστω και καθυστερημένα σου εύχομαι Χρόνια Πολλά και καλά!!!Να είναι πάντα γερή,δυνατή και ευτυχισμένη!!!!Να την χαίρεστε!!!!

Τώρα πάω να σας διαβάσω.... Very Happy

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
αλικακι έγραψε:Έφυγα κοριτσάκια μου!!!Ξύπνησε ο μπόμπιρας!!!!Φιλάκιαααααα!!!!!!!!
τωρα ξυπναει ?εμενα γιατι ξυπναει 6,30 το πρωι?κλαψ κλαψ .
κοιμαται ομως 9-9,30 το πολυ.
χτες 9,10 τελός .

Βιβήκα μου,κι εγώ 10 η ώρα τον βάζω για νάνι.Αλλά εμένα είναι υπναράς!Χθες,για παράδειγμα ξύπνησε στις 10 το πρωί και το μεσημέρι τον έβαλα στις 3 και ξύπνησε στις 6!!!
Είναι στο παιδί,εννοείται...Κουράγιο,μάνα!!!!

mommy12585 έγραψε:Καλημέρα κορίτσια μου, τι κάνετε? ερώτηση..έχετε βάλει προστατευτικά κάγκελα μπαλκονιού ή σκοπεύετε να βάλετε?? Έχω βρει μια εταιρεία την προτεξ, αλλά δε βρίσκω και κάποια άλλη στο google να έχω και εναλλακτική..υπάρχει κάποια άλλη που ξέρετε??

Εμείς έχουμε βάλει καλαμιά και απ έξω πλέγμα αυτό που κυκλοφορεί στο εμπόριο...Βασικά έχει πετάξει κάνα δυο φορές μικροαντικείμενα και ο άντρας μου απορούσε ποιόν είδε και το έκανε....Και όπως λέει και η Τιτίκα ποτέ έξω χωρίς επιτήρηση!!!
Ο δικός μου,μετά από πολλά σταματάει στην γραμμή που χωρίζει το έξω με το μέσα και αν δεν του πω "ναι" δεν βγαίνει.

mommy12585 έγραψε:Είναι λεφτά αλλά εγω τη φοβάμαι τη δικιά μου...φοβάμαι μην ανέβει σε καμιά καρέκλα βασικά...το πλέγμα το πλαστικό είναι εμπιστοσύνης? έχω τρελή φοβία η αλήθεια είναι με το συγκεκριμένο θέμα γιατί πέρισυ ένα παιδάκι 8 χρονών εδώ στη γειτονιά βγήκε στο μπαλκόνι που είδε τη μάνα του που γύριζε από το σχολείο που είχε πάει το αδερφάκι του και ανέβηκε στη καρέκλα και έπεσε από τον 7ο..μεγάλη φρίκη μιλάμε..οχυρό θα το κάνω αν χρειαστεί...και μετά από λίγο καιρό εν τω μεταξύ όλοι γύρω γύρω στη γειτονιά τα γεμίσανε με προστατευτικά τα μπαλκονια..

Στην γειτονιά σου έγινε αυτό ,Εύα???Το θυμάμαι που το είχα δει στις ειδήσεις...Κρίμα ρε γμτ....κρίμα.
Τώρα πώς είναι η μαμά??Το έχει (ας το πούμε)ξεπεράσει???Κουτή ερώτηση,το ξέρω,αλλά κατάλαβες πώς το λέω...

mangio έγραψε:Γεια σας κοριτσια, τικανετε??Ελπιζω απο σημερα να μπαινω καθε μερα, σας εχω χασει, δεν ήμουν και πολύ καλά ψυχολογικά, πολλα νευρα(αδιαθετησα εν τελει, αλλα τα νευρα εμειναν) και ακομα και τώρα ενας πονοκεφαλος που με εχει τρελανει Twisted Evil !
Διαβασα μονο3 σελιδες Embarassed , δεν εχω αντοχη για αλλες!!
Και οσο πλησιαζουμε τα 2 χρονια που λετε, η ανυπακοή μεγαλώνει!Εδω και 10 μερες ο μικρος μου ειναι απάλευτος, δεν ακουει κανεναν, δεν φοβαται κανεναν, κλαιει πολύ μεχρι να περασει το δικο του, δεν τον αφηνω και εχει αρχισει να δερνει!!Πολλα νευρα, ειχε που ειχε, τωρα την κατσαμε τη βαρκα!
Εσας τα ζουζουνια σας??

Γι αυτό έχεις νεύρα!!!Γιατί δεν μας επισκέπετεσαι τακτικά!!!!Κανόνισε την πορεία σου!!!!!!!!
Όσο για τα νεύρα,ναι,και ο δικός μου έχει πολλά και ώρες ώρες κάνει ένα κλάμμα που δεν αντέχεται.Αλλά το δικό του δεν του περνάει με τίποτα οπότε μετά από λίγο του λέω κάτι άλλο και ξεχνάει τον πόνο του,χαχαχ!!!!Είπαμε...υποοοοοομοοοοοονήηηηηηηηηη!!!

Αλικακι Razz !!

Τώρα αυτό..πώς να το εκλάβω????Λοιπόν,να για να μάθεις... Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

Sot2010

Sot2010
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αλικακι έγραψε:Καλημερούδια!!!!!Τι μου κάνετε???Εμείς καλα!Σκέφτομαι,που από βδομάδα θα παμε να κάνει ο μικρός τις εξετασούλες του και ανατριχιάζω!!!Εσάς ρε κορίτσια κλάιγανε πολύ τα μικράκια σας???

Καλημέρα Αλικάκι μου!!!
Στο ψυχουλάκι μου έχουν πάρει αίμα 3 φορές, και τις δύο, που είμασταν κανονικά στο νοσοκομείο με εισαγωγή, δεν με άφησαν να είμαι μέσα. Πέθαινα απο έξω που τον άκουγα να σπαράζει....
Όποτε χρειαστεί να ξαναδώσει, ορκίζομαι οτι δεν θα τον ξαναφήσω! Αν μου πουν δε γίνεται , δεν θα δώσει αίμα! Έτσι απλά!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πω,πω βρε Σωτηρούλα μου!Κρίμα,μωρέ το ζουζουνάκι σου....
Πονάει η ψυχή μου και μόνο που το σκέφτομαι.....
Αυτός είναι και ο λόγος που δεν πήγα στον χρόνο επάνω να τις κάνω.Αλλά τώρα πρέπει να πάμε,δεν γίνεται αλλιώς.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
KAΛΗΜΕΡα κοριτσακια μου,
μολις ηρθα δουλεια ειχα παει για ακτινογραφιες στα πλευρα.

ΤΣΑΚΙΣΤΗΚΑ ΕΧΤΕς.
εριχνε παντου νερα ο Διονυσης στο πλακακι και παρτην κατω την Βιβη.
Θλαση στο πλευρο.σε κανα δυο βδομαδες θα ειμαι λεει καλυτερα .
Ο γιος μου θελει να με ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 31 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 31 328109

Τι αλλα εσεις με τα ησυχα αγγελακια σας?
να σας στειλω τον Διονυσακη?
θα ανεβασω το βραδυ video sto face ,"ο διονυσης το πατινι και τα σκυλακια" Very Happy Very Happy Very Happy

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έλα ρε συ Βιβήκο.....τι είναι αυτά που διαβάζω?????Περαστικά σου.Καμιά άδεια δεν παίζει???????
Βρε τον Διονυσάκο.....
Περιμένουμε funny video!!!!!!!!
Βάλτο στο youtube,χαχαχαχαχα!!!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:KAΛΗΜΕΡα κοριτσακια μου,

ΤΣΑΚΙΣΤΗΚΑ ΕΧΤΕς.
Ο γιος μου θελει να με ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 31 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 31 328109

θα ανεβασω το βραδυ video sto face ,"ο διονυσης το πατινι και τα σκυλακια" Very Happy Very Happy Very Happy

καλημερα πλακα κανεις ρε.πωπω σε σκοτωσε ο μπομπιρας ε;

Sot2010

Sot2010
Βιβίκο, εγώ θέλω το βιντεάκι που τραβούσε ο γείτονας με την "πτώση" της Βιβής!!! Χαχχαχαχαχα.....
Περαστικά σου ρε ομορφιά!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:

ΤΣΑΚΙΣΤΗΚΑ ΕΧΤΕς.

πλακα στα πλακακια εκανα.το πως επεσα δεν λεγετε.
ο διονυσης ερχοτανε απο πισω μου και εμεινε ακινητος ΠΑΓΩΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

καλα χτες 2 ωρες στο παρκο το τι δεν εκανε.
σκασαμε μυτη με το πατινι ,πολυ πλακα και ολοι φωναζανε ΔΙΟΝΥΣΗ ΕΛΑ ΕΔΩΩΩΩΩΩΩ και αυτος χαιρεταγε τα πληθη!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy βρηκε και μια κοπελα,μεγαλοκοπελα και να δειτε κορτε που της εκανε...λιποθυμησαμε ολοι απο τα γελια λεμε....ειναι ερωτιαρης παιδι μου...

και ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΜΑΜΑΣ Very Happy Very Happy Very Happy

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 31 417472
Sot2010 έγραψε:Βιβίκο, εγώ θέλω το βιντεάκι που τραβούσε ο γείτονας με την "πτώση" της Βιβής!!! Χαχχαχαχαχα.....
Περαστικά σου ρε ομορφιά!!!
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 31 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 31 417472

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:

ΤΣΑΚΙΣΤΗΚΑ ΕΧΤΕς.

πλακα στα πλακακια εκανα.το πως επεσα δεν λεγετε.
ο διονυσης ερχοτανε απο πισω μου και εμεινε ακινητος ΠΑΓΩΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

καλα χτες 2 ωρες στο παρκο το τι δεν εκανε.
σκασαμε μυτη με το πατινι ,πολυ πλακα και ολοι φωναζανε ΔΙΟΝΥΣΗ ΕΛΑ ΕΔΩΩΩΩΩΩΩ και αυτος χαιρεταγε τα πληθη!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy βρηκε και μια κοπελα,μεγαλοκοπελα και να δειτε κορτε που της εκανε...λιποθυμησαμε ολοι απο τα γελια λεμε....ειναι ερωτιαρης παιδι μου...

και ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΜΑΜΑΣ Very Happy Very Happy Very Happy

χαχαχαχαχαχαχ ρε τον καζανοβα

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γειά σου ρε Διονυσάκο μορφονιέ!!!!!
χαχαχαχ!!!!!
Να μας "ανεβάσεις" οπως και δήποτε βιντεάκι με πατίνι!!!!! Very Happy

τουρτιτσα

τουρτιτσα
καλημερα.τι κανετε?εμεις καλα.η δικια μου καθεται και παιζει και η μαμα σερφαρει. Very Happy
ρε βιβη περαστικα.μη του μπαινεις πολυ του παιδιου μη σε πεταξει απο το μπαλκονι την επομενη φορα.απο τωρα αρχισε,φαντασου τι θα τραβας οταν μεγαλωσει.
το βιντεακι το περιμενουμε με αγωνια.
ΥΓ.πολυ γκομενιαρης ο μικρος,θυληκια γατα δεν εχει αφησει.
παω να συνεχισω τα διαβασμα.

τουρτιτσα

τουρτιτσα
αλικακι έγραψε:Καλημερούδια!!!!!Τι μου κάνετε???Εμείς καλα!Σκέφτομαι,που από βδομάδα θα παμε να κάνει ο μικρός τις εξετασούλες του και ανατριχιάζω!!!Εσάς ρε κορίτσια κλάιγανε πολύ τα μικράκια σας???

Τουρτίτσα μου,ξέχασα να σου πω χρόνια πολλά για την Ειρηνούλα σου και έχω τύψεις.Έστω και καθυστερημένα σου εύχομαι Χρόνια Πολλά και καλά!!!Να είναι πάντα γερή,δυνατή και ευτυχισμένη!!!!Να την χαίρεστε!!!!

ευχαριστω πολυ αλικακι και να μην εχεις τυψεις.δεν θα σε τιμωρησω αυτη την φορα.αν ξαναγινει ομως θα υποστεις τις συνεπειες. Laughing
οταν ειχα κανει εξετασεις αιματος στην μεγαλη δεν εβγαλε κιχ το χρυσο μου.στην μικρη δεν εκανα ακομα,αλλα φανταζομαι θα μας ακουσει οοοοοοολα η θρακη.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσάκια μου,έφυγα!!!! Very Happy
Καλή συνέχεια!!!!!!!Ματςςςςςςςςςς!!!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τουρτιτσα έγραψε:

ευχαριστω πολυ αλικακι και να μην εχεις τυψεις.δεν θα σε τιμωρησω αυτη την φορα.αν ξαναγινει ομως θα υποστεις τις συνεπειες. Laughing
οταν ειχα κανει εξετασεις αιματος στην μεγαλη δεν εβγαλε κιχ το χρυσο μου.στην μικρη δεν εκανα ακομα,αλλα φανταζομαι θα μας ακουσει οοοοοοολα η θρακη.

Μεγαλόψυχη.....χαχαχαχα!!!!
Αχ,κι εμάς όλος ο νομός Αττικής θα μας ακούσει.......
Πώς το σκέφτομαι....

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω παντως κοριτσια ειμαι αισιοδοξη αν δεν κλαινε τα παιδακια σας στο εμβολιο γιατι να κλαψουν στην εξεταση αιματος;

τουρτιτσα

τουρτιτσα
τιτικα μου στο εμβολιο μας ακουει ολη η αλεξανδρουπολη.στην εξεταση αιματος να μην ακουσει ολη η θρακη.10 ατομα θα πρεπει να την κρατανε.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τουρτιτσα έγραψε:τιτικα μου στο εμβολιο μας ακουει ολη η αλεξανδρουπολη.στην εξεταση αιματος να μην ακουσει ολη η θρακη.10 ατομα θα πρεπει να την κρατανε.

α ναι βεβαια τοτε εχεις δικιο.

Sot2010

Sot2010
Επίσης, το εμβόλιο διαρκεί ένα δευτερόλεπτο ενώ η λήψη αίματος θέλει λίγο παραπάνω χρόνο!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:Επίσης, το εμβόλιο διαρκεί ένα δευτερόλεπτο ενώ η λήψη αίματος θέλει λίγο παραπάνω χρόνο!

για εμενα αυτο που φανταζομαι οτι θα ειναι δυσκολο ειναι η ληψη ουρων οχι η εξεταση αιματος.θελει 3 δευτερολεπτα ρε συ σωτηρια δεν ειναι τεραστια η διαφορα.δε θα τους βαλον πεταλουδα να παρουν μπολικο αιμα

Sot2010

Sot2010
grammatiki έγραψε:
Sot2010 έγραψε:Επίσης, το εμβόλιο διαρκεί ένα δευτερόλεπτο ενώ η λήψη αίματος θέλει λίγο παραπάνω χρόνο!

για εμενα αυτο που φανταζομαι οτι θα ειναι δυσκολο ειναι η ληψη ουρων οχι η εξεταση αιματος.θελει 3 δευτερολεπτα ρε συ σωτηρια δεν ειναι τεραστια η διαφορα.δε θα τους βαλον πεταλουδα να παρουν μπολικο αιμα

Ναι πουλάκι μου! Τριπλάσιος χρόνος δηλαδή σε σχέση με το εμβόλιο....Anyway, μη σας ανησυχεί! Εγώ την τρίτη φορά, που τον είχα στην αγκαλίτσα μου ήταν μια χαρά! Έκλαψε φυσικά αλλά όχι εκείνο το σπαρακτικό που έκανε οταν δεν ήμουν εκεί.....Καλά για ούρα δεν τα καταφέραμε....

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Ναι πουλάκι μου! Τριπλάσιος χρόνος δηλαδή σε σχέση με το εμβόλιο....Anyway, μη σας ανησυχεί! Εγώ την τρίτη φορά, που τον είχα στην αγκαλίτσα μου ήταν μια χαρά! Έκλαψε φυσικά αλλά όχι εκείνο το σπαρακτικό που έκανε οταν δεν ήμουν εκεί.....Καλά για ούρα δεν τα καταφέραμε....

αυτο σκεφτομαι συνεχεια εγω τα ουρα δε βλεπω να τα καταφερνουμε

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμεις σαν αγορακια βαλαμε ουρητηρα λεγετε?
βαλαμε παμπερς και κοιταγαμε ,οταν τα εκανε τα μαζεψαν ,αυτοηταν απλο.
η αιματος ηταν απαπαπαπαπαππαπ.πολυ πακετο.δεν καθοτανε με τιποτα.
5 τον κραταγανε .και ουρλιαχτααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα Sad

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:εμεις σαν αγορακια βαλαμε ουρητηρα λεγετε?
βαλαμε παμπερς και κοιταγαμε ,οταν τα εκανε τα μαζεψαν ,αυτοηταν απλο.
η αιματος ηταν απαπαπαπαπαππαπ.πολυ πακετο.δεν καθοτανε με τιποτα.
5 τον κραταγανε .και ουρλιαχτααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα Sad

αρα εχετε τα υπερ σας εσεις οι αντρες.καποια στιγμη αφου τελειωσουμε με τα γυαλια πρεπει να την παω και εγω.που τα πατε τα παιδια σας;βοιοιατρικη;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις