Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
653 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 653 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mommy12585 έγραψε:Καλημέρα κορίτσια μου, τι κάνετε? ερώτηση..έχετε βάλει προστατευτικά κάγκελα μπαλκονιού ή σκοπεύετε να βάλετε?? Έχω βρει μια εταιρεία την προτεξ, αλλά δε βρίσκω και κάποια άλλη στο google να έχω και εναλλακτική..υπάρχει κάποια άλλη που ξέρετε??
προστατευτικα ψαχναμε εμεις εχτες ,στο πρακτικερ.

θα βαλουμε καλαμια ψιλη και συρμα απο μεσα .
πολυ πιο οικονομικο μου φαινετε.

mommy12585

mommy12585
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
mamavivo έγραψε:
mommy12585 έγραψε:Καλημέρα κορίτσια μου, τι κάνετε? ερώτηση..έχετε βάλει προστατευτικά κάγκελα μπαλκονιού ή σκοπεύετε να βάλετε?? Έχω βρει μια εταιρεία την προτεξ, αλλά δε βρίσκω και κάποια άλλη στο google να έχω και εναλλακτική..υπάρχει κάποια άλλη που ξέρετε??

το σκέφτηκα και εγω για την καλαμιά αλλά δε θα μπορώ να απλώσω ρούχα μετά καθόλου έξω..αυτοί είχαν προσφορά το μέτρο 16 ευρώ στο προστατευτικό των 40 εκ. ύψους, δε θέλω να καλύψω και όλο το μπαλκόνι γιατί είναι πολύ μακρύ απλά θα βάλω μια προστατευτική πορτούλα σαν μία που έχω βάλει στη κουζίνα να μη μπαίνει μέσα η μικρή και το κάγκελο θα είναι μέχρι εκεί...νομίζω ότι οικονομικά θα βγει και έτσι σχετικά..και για 10 μέτρα που λεει ο λόγος να θέλω να καλύψω θα βγεί γύρω στα 150 ευρώ..απλα ήθελα να δω αν υπάρχει και καμιά άλλη εταιρεία γμτ, μη δω τπτ άλλο μετά και το μετανιώσω..

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mommy12585 έγραψε:
mamavivo έγραψε:

το σκέφτηκα και εγω για την καλαμιά αλλά δε θα μπορώ να απλώσω ρούχα μετά καθόλου έξω..αυτοί είχαν προσφορά το μέτρο 16 ευρώ στο προστατευτικό των 40 εκ. ύψους, δε θέλω να καλύψω και όλο το μπαλκόνι γιατί είναι πολύ μακρύ απλά θα βάλω μια προστατευτική πορτούλα σαν μία που έχω βάλει στη κουζίνα να μη μπαίνει μέσα η μικρή και το κάγκελο θα είναι μέχρι εκεί...νομίζω ότι οικονομικά θα βγει και έτσι σχετικά..και για 10 μέτρα που λεει ο λόγος να θέλω να καλύψω θα βγεί γύρω στα 150 ευρώ..απλα ήθελα να δω αν υπάρχει και καμιά άλλη εταιρεία γμτ, μη δω τπτ άλλο μετά και το μετανιώσω..
ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ και θα βρεις
στο leroy merlin να πας να δεις
πολλα λεφτα ρε συ

Sot2010

Sot2010
mamavivo έγραψε:

Τόσο χαμηλά κάγκελα έχετε ρε κορίτσια; Εγώ μόνο πλέγμα έχω βάλει απο πέρυσι και νομίζω οτι είμαστε οκ προς το παρόν.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
mamavivo έγραψε:

Τόσο χαμηλά κάγκελα έχετε ρε κορίτσια; Εγώ μόνο πλέγμα έχω βάλει απο πέρυσι και νομίζω οτι είμαστε οκ προς το παρόν.
εγω θα βαλω και καλαμια γιατι πεταει κατω πραγματα και ειναι ανοικτο παρκινγκ .

Sot2010

Sot2010
mamavivo έγραψε:
εγω θα βαλω και καλαμια γιατι πεταει κατω πραγματα και ειναι ανοικτο παρκινγκ .

Σωστά.....Εσείς εκεί στας Αθήνας περνάτε και πολύ χρόνο στα μπαλκόνια....εμείς εδώ είμαστε πιο αραιά.....έχουμε κι αυλές!!! Χιχιχιχι!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
mamavivo έγραψε:

εγω παλι ελεγα να βαλω πλεγμα αλλα απο την αλλη σκεφτομαι ειδικα για φετος να μη βαλω ιτποτα.ουτε σκαρφαλωνει ουτε κανει βλακειες.απλα το μονο που φοβαμαι ειναι να μην πεταει κατω πραγματα.αλλα αν της πεις οχι κακο δεν το κανει .

Sot2010

Sot2010
grammatiki έγραψε:
εγω παλι ελεγα να βαλω πλεγμα αλλα απο την αλλη σκεφτομαι ειδικα για φετος να μη βαλω ιτποτα.ουτε σκαρφαλωνει ουτε κανει βλακειες.απλα το μονο που φοβαμαι ειναι να μην πεταει κατω πραγματα.αλλα αν της πεις οχι κακο δεν το κανει .

Να βεβαιωθείς μόνο οτι δεν χωράει να μπει το κεφαλάκι της πουθενά. Εγώ πέρυσι το έβαλα γιατί απο την κάτω μεριά, δηλαδή μεταξύ περβαζιού??? και κάγκελου έχει μεγάλο κενό και χωρούσε να περάσει.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Να βεβαιωθείς μόνο οτι δεν χωράει να μπει το κεφαλάκι της πουθενά. Εγώ πέρυσι το έβαλα γιατί απο την κάτω μεριά, δηλαδή μεταξύ περβαζιού??? και κάγκελου έχει μεγάλο κενό και χωρούσε να περάσει.

οχι δεν χωραει απο καπου να περασει το κεφαλι ασε που η δικια μυ ειναι τοσο φοβιτσιαρα που δεν κανει τετοια.ασε που ποτε δεν ειναι εξω στο μπαλκονι χωρις επιτηρηση.

Sot2010

Sot2010
grammatiki έγραψε:
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

οχι δεν χωραει απο καπου να περασει το κεφαλι ασε που η δικια μυ ειναι τοσο φοβιτσιαρα που δεν κανει τετοια.ασε που ποτε δεν ειναι εξω στο μπαλκονι χωρις επιτηρηση.

Καλά αυτό ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!

mommy12585

mommy12585
Είναι λεφτά αλλά εγω τη φοβάμαι τη δικιά μου...φοβάμαι μην ανέβει σε καμιά καρέκλα βασικά...το πλέγμα το πλαστικό είναι εμπιστοσύνης? έχω τρελή φοβία η αλήθεια είναι με το συγκεκριμένο θέμα γιατί πέρισυ ένα παιδάκι 8 χρονών εδώ στη γειτονιά βγήκε στο μπαλκόνι που είδε τη μάνα του που γύριζε από το σχολείο που είχε πάει το αδερφάκι του και ανέβηκε στη καρέκλα και έπεσε από τον 7ο..μεγάλη φρίκη μιλάμε..οχυρό θα το κάνω αν χρειαστεί...και μετά από λίγο καιρό εν τω μεταξύ όλοι γύρω γύρω στη γειτονιά τα γεμίσανε με προστατευτικά τα μπαλκονια..

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mommy12585 έγραψε:Είναι λεφτά αλλά εγω τη φοβάμαι τη δικιά μου...φοβάμαι μην ανέβει σε καμιά καρέκλα βασικά...το πλέγμα το πλαστικό είναι εμπιστοσύνης? έχω τρελή φοβία η αλήθεια είναι με το συγκεκριμένο θέμα γιατί πέρισυ ένα παιδάκι 8 χρονών εδώ στη γειτονιά βγήκε στο μπαλκόνι που είδε τη μάνα του που γύριζε από το σχολείο που είχε πάει το αδερφάκι του και ανέβηκε στη καρέκλα και έπεσε από τον 7ο..μεγάλη φρίκη μιλάμε..οχυρό θα το κάνω αν χρειαστεί...και μετά από λίγο καιρό εν τω μεταξύ όλοι γύρω γύρω στη γειτονιά τα γεμίσανε με προστατευτικά τα μπαλκονια..

αυτο το παιδι δεν το επεβλεπε κανεις;παναγια μου τετοια ακουω και φρικαρω και ξενερωνω κιολας

mommy12585

mommy12585
grammatiki έγραψε:
mommy12585 έγραψε:Είναι λεφτά αλλά εγω τη φοβάμαι τη δικιά μου...φοβάμαι μην ανέβει σε καμιά καρέκλα βασικά...το πλέγμα το πλαστικό είναι εμπιστοσύνης? έχω τρελή φοβία η αλήθεια είναι με το συγκεκριμένο θέμα γιατί πέρισυ ένα παιδάκι 8 χρονών εδώ στη γειτονιά βγήκε στο μπαλκόνι που είδε τη μάνα του που γύριζε από το σχολείο που είχε πάει το αδερφάκι του και ανέβηκε στη καρέκλα και έπεσε από τον 7ο..μεγάλη φρίκη μιλάμε..οχυρό θα το κάνω αν χρειαστεί...και μετά από λίγο καιρό εν τω μεταξύ όλοι γύρω γύρω στη γειτονιά τα γεμίσανε με προστατευτικά τα μπαλκονια..

αυτο το παιδι δεν το επεβλεπε κανεις;παναγια μου τετοια ακουω και φρικαρω και ξενερωνω κιολας

Ήταν άρρωστο και δεν πήγε σχολείο εκείνη τη μέρα, και κοιμόταν όταν έφυγε η μανα του να πάει το άλλο στο σχολείο, κανένα τέταρτο έλειψε η γυναίκα..και γυρίζοντας το είδε το μπαλκόνι, μεγάλο παιδάκι κιόλας, ζαλισμένο από τον ύπνο ήταν ποιος ξέρει τι παίχτηκε, τη λυπήθηκα τη γυναίκα μιλάμε...είναι μη σπάσει ο διάολος το ποδάρι του, αν και ούτε γω ακόμη και μεγάλη θα την άφηνα μόνη της σπίτι. Εμάς μας άφηναν οι γονείς μου, δεν είχαν αίσθηση του κινδύνου τότε τίποτα..καμιά φορά λέω η γενιά μας κατα τύχη ζει με την ελάχιστη προσοχή που έδιναν και τότε σε τέτοια θέματα πάντως..

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mommy12585 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Ήταν άρρωστο και δεν πήγε σχολείο εκείνη τη μέρα, και κοιμόταν όταν έφυγε η μανα του να πάει το άλλο στο σχολείο, κανένα τέταρτο έλειψε η γυναίκα..και γυρίζοντας το είδε το μπαλκόνι, μεγάλο παιδάκι κιόλας, ζαλισμένο από τον ύπνο ήταν ποιος ξέρει τι παίχτηκε, τη λυπήθηκα τη γυναίκα μιλάμε...είναι μη σπάσει ο διάολος το ποδάρι του, αν και ούτε γω ακόμη και μεγάλη θα την άφηνα μόνη της σπίτι. Εμάς μας άφηναν οι γονείς μου, δεν είχαν αίσθηση του κινδύνου τότε τίποτα..καμιά φορά λέω η γενιά μας κατα τύχη ζει με την ελάχιστη προσοχή που έδιναν και τότε σε τέτοια θέματα πάντως..

ενταξει τωρα δεν αφηνεις παιδι μονο του μην τρελαθουμε τωρα.ηταν βεβαια η κακια στιγμη αλλα δεν αφηνεις

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πω πω φρικη λεμεεεεεεεεε.

και μας μας αφηνε η μαμα μας μονα και δουλευε αλλα ποτε δεν ου ηρθε η ορεξη να φουνταρω ή να κοιταξω εξω.ειχα και φοβο βεβαια .

Πω πω ΤΟ παιδι τι εγινε τελικα?

mommy12585

mommy12585
grammatiki έγραψε:
mommy12585 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

ενταξει τωρα δεν αφηνεις παιδι μονο του μην τρελαθουμε τωρα.ηταν βεβαια η κακια στιγμη αλλα δεν αφηνεις

αχ τι να πω..εγώ πάντως έχω θορυβηθεί πολύ και θα κάνω ότι περισσότερο για να είναι ασφαλής..όπως έκανα και το εσωτερικό του σπιτιού. με τα παιδιά είναι όλα να τα περιμένεις...

mommy12585

mommy12585
mamavivo έγραψε:πω πω φρικη λεμεεεεεεεεε.

και μας μας αφηνε η μαμα μας μονα και δουλευε αλλα ποτε δεν ου ηρθε η ορεξη να φουνταρω ή να κοιταξω εξω.ειχα και φοβο βεβαια .

Τι να γίνει το παιδί Βιβή μου, από τον 7ο έφυγε.. Crying or Very sad

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mommy12585 έγραψε:
mamavivo έγραψε:πω πω φρικη λεμεεεεεεεεε.

Τι να γίνει το παιδί Βιβή μου, από τον 7ο έφυγε.. Crying or Very sad
α αααααααααα ετσι οπως το ειπες μου φανηκε οτι σωθηκε

Sot2010

Sot2010
Κρίμα και για το παιδάκι αλλά και για τη μάνα που κάθε μέρα πεθαίνει απο τις τύψεις.....Τρομερό.....

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσια, τικανετε??Ελπιζω απο σημερα να μπαινω καθε μερα, σας εχω χασει, δεν ήμουν και πολύ καλά ψυχολογικά, πολλα νευρα(αδιαθετησα εν τελει, αλλα τα νευρα εμειναν) και ακομα και τώρα ενας πονοκεφαλος που με εχει τρελανει Twisted Evil !
Διαβασα μονο3 σελιδες Embarassed , δεν εχω αντοχη για αλλες!!
Και οσο πλησιαζουμε τα 2 χρονια που λετε, η ανυπακοή μεγαλώνει!Εδω και 10 μερες ο μικρος μου ειναι απάλευτος, δεν ακουει κανεναν, δεν φοβαται κανεναν, κλαιει πολύ μεχρι να περασει το δικο του, δεν τον αφηνω και εχει αρχισει να δερνει!!Πολλα νευρα, ειχε που ειχε, τωρα την κατσαμε τη βαρκα!
Εσας τα ζουζουνια σας??
Τρελομαμα, καλυτερα??Δε σε ειδα σε αυτες τις 3 σελιδες χιχι!!
Βιβή, πατινι Rolling Eyes ????Υπομονη!
Τιτικα, με τα γυαλακια ενταξει διαβασα ε??Ωραια!!
Σωτηρουλα, δεν θα το δοκιμασουμε αυτο που λες για το ασανσερ σιγουρα!!Αφηστε που εχω κλειστει 2 φορες, η πρωτη δεν ηταν για καρδιακους κ απο τοτε κουβαλαω το μικρο παντα στις σκαλες!
Αλικακι Razz !!
Γεωργια, καλη αρχη με τις δηλωσεις!!
Μομμυ, εισαι καλυτερα τωρα??
Χαπι,αντε να βγουν ολα τα δοντια να ησυχασετε!
Ανα,Ζουζουνιτσα(πώς παει η δουλεια?), τι κανετε??
Νομιζω οτι πρεπει να πιω αλλο ενα ντεπον, να προλαβω να μπω κ λιγο φεις να σας δω κ εκει!!Φιλακια σε ολες!!
Και ας ελπισουμε σε ενα καλυτερο μελλον, αν και μαλλον θα ξαναγινουν εκλογες Mad !

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Α ξεχασα!!Και μεις τωρα θελουμε να βαλουμε πλεγμα στο μπαλκονιμ, και μενα βαζει καρεκλες κ ανεβαινει, αλλα του φωναζω κ προς στιγμην το ξεχναει/Στο σικο μας χωραει το κεφαλι να μπει σε καποια σημεια αναμεσα στα καγκελα.Το μπαλκονι υπηρχε οταν ηρθα στο σπιτι,αλλα σιγουρα δεν θα διαλεγα ενα τετοιο αν μπορουσα!
Αλλο αγχος κι αυτο!!Αρχισατε τα σορτσακια ή ακομα??Φυλαξατε τα μακρυμανικα των μωρων??δεν πιστευω να κανει παλι καμια μπορα καμια ωρα!!

τουρτιτσα

τουρτιτσα
mommy12585 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

και για ενα λεπτο δεν αφηνεις μονο του παιδι στο σπιτι.εγω τον χειμωνα που πηγαινε την μεγαλη στο σχολειο και η μικρη καοιμοταν και να ξυπνουσε δεν μπορουσε ουτε απο την κουνια να βγει ουτε παραθυρο να ανοιξει και παντα εβρισκα καποιον να την κραταει.το κακο δεν θελει και πολυ να γινει.
τωρα για ττην προστασια που λετε,εγω εβαλα πριν 3 βδομαδες πλεγμα και εβαλα και πασαλακια για να το κανω πιο ψηλο.εγινε στο 1μιση μετρο περιπου.το κακο με τους εργολαβους που κανουν τα σπιτια ειναι οτι τα μπαλκονια τα κανουν μισα μισα.μισο χτιστο και μισο καγκελο.ειναι οτι χειροτερο.τα δικα μας ειναι και οριζοντια και ειναι σαν σκαλα για το παιδι.σε ενα σημειο δεν εβαλα γιατι θελω να απλωνω,αλλα θα το κλεισω με πορτουλα.σημερα ειμασταν μαζι εξω και η μιρκη παει να βαλει το ποδι και λεει "βο"(ανεβω),οχι λεω εγω ποτε,οχι βο αυτη μεχρι που εβαλε φωνη ο μπαμπας απο μεσα και εφυγε.
και οπως λεει η δασκαλα μας.."ο θεος να τα φυλαει γιατι εμεις δεν μπορουμε συνεχεια."
και εννοειτε οτι στο μπαλκονι δεν εχω ουτε τραπεζι ουτε καρεκλα,τιποτα.

τουρτιτσα

τουρτιτσα
σημερα το πρωι που καθομασταν στο μπαλκονι η ειρηνη κουνουσε το καροτσακι της με τις κουκλες της μεσα και τραγουδουσε..
μπελα,πεθε πεπελα,εθα ελα,νε.μπουμ.
καλα αν το ακουσετε και τραγουδιστο θα παθετε πλακα.
(καταλαβατε φανταζομαι πιο ειναι το τραγουδακι.)

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τουρτιτσα έγραψε:σημερα το πρωι που καθομασταν στο μπαλκονι η ειρηνη κουνουσε το καροτσακι της με τις κουκλες της μεσα και τραγουδουσε..

εμενα πες με ξανθια αλλα δεν καταλαβα Embarassed

τουρτιτσα

τουρτιτσα
grammatiki έγραψε:
τουρτιτσα έγραψε:σημερα το πρωι που καθομασταν στο μπαλκονι η ειρηνη κουνουσε το καροτσακι της με τις κουκλες της μεσα και τραγουδουσε..

εμενα πες με ξανθια αλλα δεν καταλαβα Embarassed
το κουνια μπελα καλε.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις