851 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 Δευ Μάης 14, 2012 1:47 am
grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:grammatiki έγραψε:Sot2010 έγραψε:grammatiki έγραψε:
το φαγητο το δινεις κανονικα δηλαδη;και πως το κ αταφερες το μεν να το τρωει αλεσμενο και το αλλο κανονικα;
όχι, κι εγώ αλεσμένα του δίνω ακόμα. Μόνο όσπρια τρώει κανονικά, πατάτες και μακαρόνια. Το κρέας το θέλει αλεσμένο....
και οταν τρωει κανονικα τρωει ποσοτητα;ή το ψειριζει σαν την δικια μου;
Καλημέρα κουκλίτσες και καλή βδομάδα....
Αχ τιτίκα πονεμένη ιστορία άνοιξες... λοιπόν δεν νομίζω ότι σε αυτα τα πράγματα υπάρχει σωστό και λάθος, η δική μου αλήθεια βρίσκεται κάπου στην μέση... αρχικά μπορείς μεν να μην τα αλέθεις αλλά δεν χρειάζεται να φτάσεις στα μεγαλα κομμάτια, εμείς είμαστε στην φάση του πατίματος με το πιρούνι, που δεν είναι ο΄τε κομματάκια αλλα ούτε εκείνο το νιανια του μπλέντερ... τα κομματάκια πατάτας, καρότου, και τα οσπρια, ρύζι, αρακά κ.α δεν τα πατάω όπως και το κριθαράκι και το κουςκους και το αστράκι, αλλά τα άλλα τα πατάω, έτσι και μασάει και τρώει λίγο περισσότερο, αλλά το σπανακόρυζο που είναι και το αγαπημένο του ακόμα το αλέθω, επίσης πλέον φασόλακια δεν του δίνω, λόγω των σκοινιών ίσως αργότερα, αλλά τα φρούτα και εγώ τα αλέθω, δεν ξέρω αν κάνει ή όχι, αλλά επειδή βάζω και λίγο μπισκοτόκρεμα μέσα και τρελένεται δεν θέλω να του χαλάσω την απόλαυση, ε και πως να το κάνουμε βρε Αλικάκι μου, το παιδάκι σου αποτελεί εξαίρεση, σχεδόςν κανένα παιδάκι σε αυτή την ηλικία δεν τρώει πάνω απο δυο φρουτάκια σε κομματακια, μπράβο σας!
Επίσης τιτίκα η δασκάλα μας εμας μας είπε ότι θα του αλέθει τα φρούτα μέχρι τα δύο μετά δεν θα το κάνει... αν του χρόνου πάτε σε παιδικό, μπορεί να μην το κάνουν και εκείνοι, αλλα που ξέρεις τότε το μυρσινάκι ίσως ζηλέψει από τα άλλα παιδάκια και τα τρώει και αυτή, στο παιδικό όλα τα παιδάκια αλλιώς λειτουργούν!!!
καλημερα γεωργια μου για αυτο αγχωνομαι για τον παιδικο του χρονου.αν δεν της μαθω εγω εκει αποκλειεται να μπουν στη διαδικασια να της το μαθουν.την παρασκευη ηταν με ενα κοριτσακι μαζι και επαιζαν το οποιο ηταν 3.5 χρονων και ετρωγε κρητικη γραβιερα με ψωμι.σε πληροφορω απο τη ζηλια της και μονο η δικια μου εφαγε μισο κιλο τυρι και ψωμι μπουκωνοταν αηδιαζε αλλα εκει το προσπαθουσε και το καταφερε τελικα.