Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
625 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 625 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:
grammatiki έγραψε:
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:
το φαγητο το δινεις κανονικα δηλαδη;και πως το κ αταφερες το μεν να το τρωει αλεσμενο και το αλλο κανονικα;

όχι, κι εγώ αλεσμένα του δίνω ακόμα. Μόνο όσπρια τρώει κανονικά, πατάτες και μακαρόνια. Το κρέας το θέλει αλεσμένο....

και οταν τρωει κανονικα τρωει ποσοτητα;ή το ψειριζει σαν την δικια μου;

Καλημέρα κουκλίτσες και καλή βδομάδα....
Αχ τιτίκα πονεμένη ιστορία άνοιξες... λοιπόν δεν νομίζω ότι σε αυτα τα πράγματα υπάρχει σωστό και λάθος, η δική μου αλήθεια βρίσκεται κάπου στην μέση... αρχικά μπορείς μεν να μην τα αλέθεις αλλά δεν χρειάζεται να φτάσεις στα μεγαλα κομμάτια, εμείς είμαστε στην φάση του πατίματος με το πιρούνι, που δεν είναι ο΄τε κομματάκια αλλα ούτε εκείνο το νιανια του μπλέντερ... τα κομματάκια πατάτας, καρότου, και τα οσπρια, ρύζι, αρακά κ.α δεν τα πατάω όπως και το κριθαράκι και το κουςκους και το αστράκι, αλλά τα άλλα τα πατάω, έτσι και μασάει και τρώει λίγο περισσότερο, αλλά το σπανακόρυζο που είναι και το αγαπημένο του ακόμα το αλέθω, επίσης πλέον φασόλακια δεν του δίνω, λόγω των σκοινιών ίσως αργότερα, αλλά τα φρούτα και εγώ τα αλέθω, δεν ξέρω αν κάνει ή όχι, αλλά επειδή βάζω και λίγο μπισκοτόκρεμα μέσα και τρελένεται δεν θέλω να του χαλάσω την απόλαυση, ε και πως να το κάνουμε βρε Αλικάκι μου, το παιδάκι σου αποτελεί εξαίρεση, σχεδόςν κανένα παιδάκι σε αυτή την ηλικία δεν τρώει πάνω απο δυο φρουτάκια σε κομματακια, μπράβο σας!
Επίσης τιτίκα η δασκάλα μας εμας μας είπε ότι θα του αλέθει τα φρούτα μέχρι τα δύο μετά δεν θα το κάνει... αν του χρόνου πάτε σε παιδικό, μπορεί να μην το κάνουν και εκείνοι, αλλα που ξέρεις τότε το μυρσινάκι ίσως ζηλέψει από τα άλλα παιδάκια και τα τρώει και αυτή, στο παιδικό όλα τα παιδάκια αλλιώς λειτουργούν!!! Wink

καλημερα γεωργια μου για αυτο αγχωνομαι για τον παιδικο του χρονου.αν δεν της μαθω εγω εκει αποκλειεται να μπουν στη διαδικασια να της το μαθουν.την παρασκευη ηταν με ενα κοριτσακι μαζι και επαιζαν το οποιο ηταν 3.5 χρονων και ετρωγε κρητικη γραβιερα με ψωμι.σε πληροφορω απο τη ζηλια της και μονο η δικια μου εφαγε μισο κιλο τυρι και ψωμι μπουκωνοταν αηδιαζε αλλα εκει το προσπαθουσε και το καταφερε τελικα.

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
grammatiki έγραψε:
γεωργία02/07/10 έγραψε:
grammatiki έγραψε:
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:
το φαγητο το δινεις κανονικα δηλαδη;και πως το κ αταφερες το μεν να το τρωει αλεσμενο και το αλλο κανονικα;

όχι, κι εγώ αλεσμένα του δίνω ακόμα. Μόνο όσπρια τρώει κανονικά, πατάτες και μακαρόνια. Το κρέας το θέλει αλεσμένο....

και οταν τρωει κανονικα τρωει ποσοτητα;ή το ψειριζει σαν την δικια μου;

Καλημέρα κουκλίτσες και καλή βδομάδα....
Αχ τιτίκα πονεμένη ιστορία άνοιξες... λοιπόν δεν νομίζω ότι σε αυτα τα πράγματα υπάρχει σωστό και λάθος, η δική μου αλήθεια βρίσκεται κάπου στην μέση... αρχικά μπορείς μεν να μην τα αλέθεις αλλά δεν χρειάζεται να φτάσεις στα μεγαλα κομμάτια, εμείς είμαστε στην φάση του πατίματος με το πιρούνι, που δεν είναι ο΄τε κομματάκια αλλα ούτε εκείνο το νιανια του μπλέντερ... τα κομματάκια πατάτας, καρότου, και τα οσπρια, ρύζι, αρακά κ.α δεν τα πατάω όπως και το κριθαράκι και το κουςκους και το αστράκι, αλλά τα άλλα τα πατάω, έτσι και μασάει και τρώει λίγο περισσότερο, αλλά το σπανακόρυζο που είναι και το αγαπημένο του ακόμα το αλέθω, επίσης πλέον φασόλακια δεν του δίνω, λόγω των σκοινιών ίσως αργότερα, αλλά τα φρούτα και εγώ τα αλέθω, δεν ξέρω αν κάνει ή όχι, αλλά επειδή βάζω και λίγο μπισκοτόκρεμα μέσα και τρελένεται δεν θέλω να του χαλάσω την απόλαυση, ε και πως να το κάνουμε βρε Αλικάκι μου, το παιδάκι σου αποτελεί εξαίρεση, σχεδόςν κανένα παιδάκι σε αυτή την ηλικία δεν τρώει πάνω απο δυο φρουτάκια σε κομματακια, μπράβο σας!
Επίσης τιτίκα η δασκάλα μας εμας μας είπε ότι θα του αλέθει τα φρούτα μέχρι τα δύο μετά δεν θα το κάνει... αν του χρόνου πάτε σε παιδικό, μπορεί να μην το κάνουν και εκείνοι, αλλα που ξέρεις τότε το μυρσινάκι ίσως ζηλέψει από τα άλλα παιδάκια και τα τρώει και αυτή, στο παιδικό όλα τα παιδάκια αλλιώς λειτουργούν!!! Wink

καλημερα γεωργια μου για αυτο αγχωνομαι για τον παιδικο του χρονου.αν δεν της μαθω εγω εκει αποκλειεται να μπουν στη διαδικασια να της το μαθουν.την παρασκευη ηταν με ενα κοριτσακι μαζι και επαιζαν το οποιο ηταν 3.5 χρονων και ετρωγε κρητικη γραβιερα με ψωμι.σε πληροφορω απο τη ζηλια της και μονο η δικια μου εφαγε μισο κιλο τυρι και ψωμι μπουκωνοταν αηδιαζε αλλα εκει το προσπαθουσε και το καταφερε τελικα.
Αμα θέλεις άρχισε να τα πατάς σιγά σιγά, και να της εξηγείς όπτε σου δίνετε η ευκαιρία μόλις τρώει μια δύο μπουκιές, "πω πω πόσο μεγάλωσε το κορίτσι μου τρώει σαν μεγάλο κοριτσάκι... μπράβο", άρχισε να την βάζεις όποτε μπορείς στο τραπέζι μαζί σας, ή εγώ όταν δεν μου έτρωγε, τον άφηνα και του έλεγα εντάξει αφού δεν θέλεις θα πάω να βάλω να φάω εγώ, και έβαζα σε ένα πιατο φαγητό για μένα, και άρχισα να τρώω μπροστά του και να του λέω πόσο νόστιμο είναι, και ότι και εγώ τρώω κομματάκια, αλλά τις πρώτες 2-3- φορές που ερχόταν και ε΄λεγε μαμ , του έλεγα όχι γιατι εσυ πριν δεν ηθελες να φας, αυτό είναι δικό μου, την τέταρτη φορά, σηκώνομαι και του λέω, πάω να σου φέρω το φαί σου να φάμε μαζί θέλεις? και στο τέλος τρώει, το έχω κάνει 3-4 φορές και τώρα πια δεν χρειάζεται...
Δώστης κουζινικά να παίξει πριν φάτε και πες της να μαγειρέψει ένα νόστιμο φαγητό για να φάτε, και μετά πάρε την κατσαρόλα στην κουζίνα και σκάσε μύτη με το πιάτο της, πες της έλα να δούμε τι μαγείρεψες?

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το εθμα γεωργια μυο ειναι οτι εγω εργαζομαι δεν εχω χρονο να της τα κανω αυτα παρα μονο σαββατοκυριακο.το μπαζο η πεθερα μου πεπει να το παρει αποφαση να ασχοληθεια αλλιως θα γινουμε ρεζιλι στον παιδικο τον σεπτεμβρη

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπεραααααααααααααααααααααααααα Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
grammatiki έγραψε:το εθμα γεωργια μυο ειναι οτι εγω εργαζομαι δεν εχω χρονο να της τα κανω αυτα παρα μονο σαββατοκυριακο.το μπαζο η πεθερα μου πεπει να το παρει αποφαση να ασχοληθεια αλλιως θα γινουμε ρεζιλι στον παιδικο τον σεπτεμβρη

Δεν πειράζει τιτίκα μου και εγώ μόνο το απόγευμα του τα έκανα που τον έβλεπα, μετά τις 6, δηλαδή, με το απογευματινό στην αρχή, αλλά μην αγχώνεσαι οι περισσότερες κοπέλες στους παιδικούς είναι καλά και πίστεψε με δεν θα γίνεις καθόλου ρεζίλι, εγω αυτό που κατάλαβα είναι οτι έχουν δει πολλα τα ματάκια τους, εξάλου το μυρσινάκι είναι αστέρι, ακόμα και αν τρωει όλη της την ζωη αλεσμένα,δεν θαπάψει ποτέ να σε κάνει υπερήφανη μανούλα, άρα... άσε την πεθερά, και πάλεψε το μόνη σου, αν πιάσει το νόημα η μικρή θα το ζητάει μόνη της, γιατι έτσι κάνουν οι μεγάλες κοπέλες!!! Wink

Υ.Γ. καλημερα βιβήηηηηηη

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας κοριτσακια μου,τι κανετε???βλεπω εχετε ανοιξει μεγαλο θεμα..λοιπον εγω αρχισα τα μη αλεσμενα οταν ητανε περιπου 9,5 μηνων...σταματησα να του ακεθω τα λαχανικα και μετα το κρεας...τρωει τυρι γραβιερα απο 7 μηνων και την εκοβε με τα ουλα του...
στα φρουτα ομως τιτικα ενα θα σου πω...ο δικος μου αν δεν του τα αλεσω δεν θα φαει πανω απο 2 τη μερα...με το ζορι συνηθως μιση μπανανα και ενα αχλαδι...απο τα χριστουγεννα ομως ειχε ενα θεμα και δεν ηθελε με τιποτα να φαει φρουτοκρεμα οποτε και του εδινα μεσα στη μερα οτι μπορουσα και φυσικα χυμο πορτοκαλι(1-2 πορτοκαλια τη μερα)...τωρα που εχει αρχισει να την τρωει βλεποντας μικυ θα του φτιαξω 3-4 φορες τη βδομαδα...απλα οχι καθε μερα για να μην βαριεται...
παντως αν κοψεις τα αλεσμενα μην περιμενεις να τρωει τις ιδιες ποσοτητες αλλα πιστευω οτι ειναι καλα να ξεκινησετε πλεον...οσο για τα φρουτα εμας η παιδιατρος μας ειπε αν τρωει 3 μισα φρουτα/μερα ειναι καλα

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τιτικα ξερεις τι αλλο μπορει να κανεις....να τη βαζεις να τρωει μονη της τα διαφορα κομματακια,ετσι ισως βοηθησει να φαει λιγο παραπανω

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
happiness έγραψε:τιτικα ξερεις τι αλλο μπορει να κανεις....να τη βαζεις να τρωει μονη της τα διαφορα κομματακια,ετσι ισως βοηθησει να φαει λιγο παραπανω

ετσι εκανα της εδωσα το πιρουνι το καρφωνε μονη της ετρωγε αλλα στην 4η 5η πιρουνια σταματησε.της ελεγα καντο μαμ αλλα οχι απλα το κρατουσε στο χερι.το περιμενω οτι δε θα τρωει τις ιδιες ποσοτητες αλλα οχι μονο 5-6 πιρουνιες.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΕΙΑ ΣΑς ΚΟΡΙτσακια.
φαγοσυζητηση βλεπω. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ειμαι αρρωστη ,εχω απιστευτη διαρροια και ζαλαδες και αναγουλες.ειμαι πτωμα.και ειμαι σπιτι.

τιτικα δωστης οσο θελει και μετα αλεσετο .
εγωτα φρουτα ακομα αλεσμενα τα δινω για να τα τρωει αλλιως τρωει μιση μπανανα και τα παραταει,βαριετε.

το φαγητο κανονικα.απο χτες θελει να τρωει μονος του και τρωμε μονο 3-4 πιρουνιες μονο.αλλα οκ θα περασει καια υτο .

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑς ΚΟΡΙτσακια.
φαγοσυζητηση βλεπω. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ειμαι αρρωστη ,εχω απιστευτη διαρροια και ζαλαδες και αναγουλες.ειμαι πτωμα.και ειμαι σπιτι.

εγωτα φρουτα ακομα αλεσμενα τα δινω για να τα τρωει αλλιως τρωει μιση μπανανα και τα παραταει,βαριετε.

το φαγητο κανονικα.απο χτες θελει να τρωει μονος του και τρωμε μονο 3-4 πιρουνιες μονο.αλλα οκ θα περασει καια υτο .

αυτο λεω ρε βιβη αμα τοκανω ετσι δε θα μαθει ποτε να τρωει κανονικα γιατι θα σκεφτεται οκ θα μου το αλεσειη μανα μου.δε ξερω πλεον

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:

αυτο λεω ρε βιβη αμα τοκανω ετσι δε θα μαθει ποτε να τρωει κανονικα γιατι θα σκεφτεται οκ θα μου το αλεσειη μανα μου.δε ξερω πλεον
εγω ετσι το εκανα απο την αρχη.μισο μισο και τωρα αμα τυχει το ξανακανω.δεν καταλαβαινω γιατι προβληματιζεσε.σιγα σιγα θα το μαθει και αυτο.και σιγα μην γινεις ρεζιλι στον παιδικο.μην ακουω χαζα.
πηρατε γυαλακια?

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:

εγω ετσι το εκανα απο την αρχη.μισο μισο και τωρα αμα τυχει το ξανακανω.δεν καταλαβαινω γιατι προβληματιζεσε.σιγα σιγα θα το μαθει και αυτο.και σιγα μην γινεις ρεζιλι στον παιδικο.μην ακουω χαζα.
πηρατε γυαλακια?

οι περισσοτερες μαναδες ετσι μου λενε ρε συ.οτι εχει αργησει πολυ η δικια μου και οτι ειναι σχεδον 2 χρονων και τετοια.ε δε θα γινω αμα τρωει ακομη αλεσμενα;γυαλακια πηγαμε το σαββατο σε γνωστο της κουμπαρας μου δ εμου αρεσε τιποτα οποτε αυριο θα παω εκει που ειχα δει αυτα που μου αρεσαν και θα τα παραγγειλω να τελεωνουμε.το κορυφαιο που γινεται με το ικα δεν σας το ειπα.για να παρεις τα 80 ευρω που δικαιουσαι για γυαλια πρεπει να πας στα διοικητικα του ικα με την αποδειξη απο τα οπτικα να την καταθεσεις να δωσεις και εναν τραπεζικο λογαριασμο και 1 1.5 μηνα να σου βαλουν το τεραστιο αυτο ποσο.μα ειναι γελοιοι ομως.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:

πηρατε γυαλακια?

οι περισσοτερες μαναδες ετσι μου λενε ρε συ.οτι εχει αργησει πολυ η δικια μου και οτι ειναι σχεδον 2 χρονων και τετοια.ε δε θα γινω αμα τρωει ακομη αλεσμενα;γυαλακια πηγαμε το σαββατο σε γνωστο της κουμπαρας μου δ εμου αρεσε τιποτα οποτε αυριο θα παω εκει που ειχα δει αυτα που μου αρεσαν και θα τα παραγγειλω να τελεωνουμε.το κορυφαιο που γινεται με το ικα δεν σας το ειπα.για να παρεις τα 80 ευρω που δικαιουσαι για γυαλια πρεπει να πας στα διοικητικα του ικα με την αποδειξη απο τα οπτικα να την καταθεσεις να δωσεις και εναν τραπεζικο λογαριασμο και 1 1.5 μηνα να σου βαλουν το τεραστιο αυτο ποσο.μα ειναι γελοιοι ομως.
ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΤΙΤΙΚΑ ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ.ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ τον δικο του ρυθμο.
αγχωνεσε και γχωνετε και αυτο
καντο οπως θελει σιγα σιγα ,θα το παρει το μηνυμα.βαλε τον αντρα σου τωρα που καθετε να το κανει οσο μπορει .

και μην αγχωνεσε για τετοια.μωρα ειναι.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τον εβαλα σηεμρα γιατι μαζι του δεν ετρωγε με καμια παναγια το φρουτο να τις κοψει αχλαδι σε πολυ λεπτες ροδελες και εφαγε λεει 2 ροδελες.για να δουμε σιγα σιγα θα τα καταφερει;αγχωνομαι γιατι δεν εχω κανεναν να την μαθει οτι κανω εγω το σκ.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:τον εβαλα σηεμρα γιατι μαζι του δεν ετρωγε με καμια παναγια το φρουτο να τις κοψει αχλαδι σε πολυ λεπτες ροδελες και εφαγε λεει 2 ροδελες.για να δουμε σιγα σιγα θα τα καταφερει;αγχωνομαι γιατι δεν εχω κανεναν να την μαθει οτι κανω εγω το σκ.
και μενα η μαμα μου αλεσμενα του δινει τα περισσοτερα γιατι φοβαται μην πνιγει αλλα εγω και ο συζυξ του τα δινουμε κανονικα.Θα τον συνηθισει και θα παρει μπρος.

τουρτιτσα

τουρτιτσα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:

πηρατε γυαλακια?

τιτικα μου αν ειναι ενα παιδακι κακοφαγοτο κανεις οτιδηποτε για να φαει εστω και αυτο που θα φαει.την μεγαλη μου και μετα τα δυο της τα αλεθα(οχι ολα) αρκει να φαει.η ειρηνη που τρωει εδω και 2-3 μηνες τρωει κανονικα.οπως ειπε και η βιβη το καθε παιδακι εχει τον δικο του ρυθμο.θα συμφωνησω ομως μαζι σου στο να της δινεις το μισο κανονικο και το μισο αλεσμενο.και παλι ομω ςειναι στο παιδι,δεν ξερω.αλλα να μην ακους τι λενε οι μαμαδες για τα δικα τους παιδια,ειδικα στο φαγητο.επειδη ειχα και εχω ακομα δλδ κακοφαγοτο παιδι κανεις τα παντα για να φαει.

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια γεια σας!!
Εγραφα τοση ωρα ενα κατεβατο απο τα γνωστα μου και εξαφανιστηκε Twisted Evil !!!Δεν προλαβαινω να το ξαναγραψω, θα ξυπνησει ο μικρος!!
Βιβή, περαστικα κ απο εδω!
Μιακ αι ρωτουσες Τιτικα για τα αλεσμενα,κα ιεγω δινω φρουτκρεμα αλεσμενη, τα υπολοιπα τα τρωει πατημενα απο 13μηνων.Τρωει κ φρουτα ετσι μονος του, αλλα σιγουρα οχι 3-4, αν και δεν τρελαινεται που ειναι αλεσμενη κ κανει νουμερα!Προχτες, ενω ειχε φαει φρουτοκρεμα, εφαγε το απογευμα 1μησι μπανανα, γενικως τσιμπολογαει ολη μερα και ειναι μονο 11μησι κιλα.Εδω καιμια 20αρια μερες δεν πολυτρωει φαγητο, μπορει επειδη τρωει μονος του.Αρα Τιτικα, μονο υπομονη θελει το θεμα και ολα γενικως τα θεματα απο τοτε που γιναμε μανες!!
Την πιπιλα, οσες την κοψατε, πώς τα πηγατε??τωρα τελευταια θελει ο δικος μου να την εχει κα ιας μην κοιμαται κανενα 10λεπτο και μετα ηρεμει κ ειναι περδικι!!Ενα βιαιο κοψιμο δεν θα ηταν δυσκολο για αυτον??Θελω μολις κλεισει τα 2 να ξεκινησω.
Σας αφηνω διοτι ξυπνησε και τον ακουω, πρεπει αυτες τις μερς να βγαλουμε κ καγκελα κουνιας, θα πεσει,αλλο κι αυτο ουφ!!Καλο απογευμα, φιλακια!!!

τουρτιτσα

τουρτιτσα
grammatiki έγραψε:
αλικακι έγραψε:Πάρτην με το μαλακό,Τιτίκα μου και βλέπεις...
Εμένα το έκοψε από μόνος του και άρχισε να τρώει κανονικά.Δηλαδή,όσο τρώει και τώρα,ένα πιάτο φαγητό,τόσο έτρωγε και τις πρώτες μέρες.
Απλά μην την πιέσεις και κατά την γνώμη μου,εφόσον τρώει λιγάκι μην πισογυρίσεις.Αν δεις ότι για πολλές μέρες δεν τρώει σχεδόν τίποτα τότε βλέπεις τι θα κάνεις...

δε ξερω τι να κανω πλεον με αυτο το παιδι.δεν πειναει αυτο το στομαχι;μια χαρα μασαει απλα δε θελει μαλλον δε ξερω.το θεμα εινια οτι να κοψω και το φρουτο το αλεσμενο;γιατι οι περισσοτερες μαμαδες ετσι μου ειπαν.αλλα δε ξερω αν θα τρωει τιποτα μετα τελικα.
λοιπον τιτικα επειδη οπως ειπα εχω τετοιο παιδι,θα σου πω...πως οχι δεν πειναει ποτε αυτο το στομαχι.και εγω ετσι ημουν μικρη,μονο γαλα επινα και μετα εμαθα μια χαρα να μασαω και φενεται κιολας. Laughing Laughing
θα συμφωνησω οτι τα φρουτα να συνεχισεις να τα δινεις αλεσμενα και εγω ετσι εκανα και μαλαστα στην μεγαλη μεχρι και περυσι(3ετων)της εδινα αλεσμενα φρουτα αρκει να τρωει γιατι τα ειχε κοψει.και συμφωνουσε και η παιδιατρος μας.δεν συμφωνω με το αλικακι ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 35 667478 για την ποσοτητα των φρουτων επειδη περιεχουν ζαχαρη.αν ειναι να κοψουμε και τα φρουτα καηκαμε.
δεν τρωει τιποτα μη αλεσμενο?δλδ αστερακια,ρυζακι,κριθαρακι?
ξεκινα να τα πατας με το πηρουνακι και σιγα σιγα θα το κοψεις και αυτο.
και κατι αλλο ηθελα να πω αλλα το ξεχασα scratch
αν το θυμηθω θα το πω.

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια κατι ασχετο, βοηθηστε με και μενα Very Happy !!
Οποιες έχετε πρέσσα , εχετε καθαριστικο της πλάκας???Χαχα, εννοώ καθαριστικο για την πλάκα της πρεσσας, οχι της πλάκας της άλλης Laughing !!Πείτε μου καποιο πλιιιιιιιιιζζζζζζζ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 35 893968 !!! Καληνυχτα...........!!!!!

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
grammatiki έγραψε:
happiness έγραψε:τιτικα ξερεις τι αλλο μπορει να κανεις....να τη βαζεις να τρωει μονη της τα διαφορα κομματακια,ετσι ισως βοηθησει να φαει λιγο παραπανω

ετσι εκανα της εδωσα το πιρουνι το καρφωνε μονη της ετρωγε αλλα στην 4η 5η πιρουνια σταματησε.της ελεγα καντο μαμ αλλα οχι απλα το κρατουσε στο χερι.το περιμενω οτι δε θα τρωει τις ιδιες ποσοτητες αλλα οχι μονο 5-6 πιρουνιες.
κι εμενα τρωει μονος του 3-4 πιρουνιες και μετα του βρισκω κατι και ασχολειται κι εγω τον ταϊζω....οσο φαει βεβαια....εχω παψει να τον πιεζω,αν θελει να φαει οκ,αλλιως του το περνω

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
grammatiki έγραψε:

εγω λεω να μην τα αλεθεις...ξερεις τι αλλο μπορεις να κανεις..καποια γευματα να τα δινεις κομματακια και καποια να τα αλεθεις ωστε να μην μενει νηστικη

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
βιβικα περαστικα κοριτσακι μου...
mangio εγω του εκοψα την πιπιλα οτανητανε 13 μηνων...οταν ητανε 11 μηνων αρχισα να μην του τη δινω μεσα στη μερα καθολου,την ειχα εξαφανισμενη...οταν τελικα την εκοψα,πηρα ενα ψαλιδι και του την εκοψα στην ακρη και του ειπα οτι τη χαλασε...αφου πλεον δεν τον βολευε και σε διαστημα 3 ημερων τον εβαλα και την πεταξε στα σκουπιδια....ευτυχως δεν ειχαμε κλαμματα ...γιατι δεν του την εξαφανισα ξαφνικα,οποτε ητανε νομιζω πιο ομαλο ολο αυτο

Ana

Ana
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
koritsia egw ta alesmena tis ta stamatisa meta pou eklise xrono, siga siga. (tora skeutomai mipos itan noris kai dinamosane ta oula tis kai giauto ponaei toso otan vgenei donti...) to kako einai oti mou stamatise kai tin froutokrema sxedon tautoxrona, kai edw kai enamisi mina mou stamatise otidipote den trogete me to pirouni pou to emathe kai troei moni tis... rizi, kritharaki, makaronaki, akoma kai iaourti ta exei stamatisei enw etroge me trella posotites apo ola auta. elpizw na einai mono mia fasi. grammatiki na ksereis oti voithaei poli na sas dei na trote eseis. antigrafoun ta paidia. emeis trome mazi sto trapezi.

tin pipila emeis leme na tin kopsoume otan tha exoun vgei ola ta dontia giati kapos tin anakoufizei otan ponaei. 1,5 mas emine opote den exoume poli. na doume pos tha to kanw afou tha vlepei to mwro me pipila...

me to kopsimo tis panas pame kala. simera ta ekane mono mia fora pano tis Very Happy enw mia fora pige moni tis kai ta ekane sto gio gio. to kako einai oti meta to adiase sto domatio tis sti moketa panw Mad (den vgazw ta xalia to kalokairi) kanonika ta pame mazi toualeta, twra mipos prospathouse na to paei moni tis??? den kserw, pantos eimai xaroumeni pou ta ekane moni tis. akoma den zitaei alla tin katalavainw otan einai i wra. eimai sinexia apo piso tis. simera 4 wres kratiotane.

mia erwtisi akoma an kserete kai peutw gia upno: mporei na vaftisei to mwro mia kopela tin opoia tin exei vaftisei i pethera mou? uparxei provlima? filakia!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσάκια μου,καλημέρα!!Όπως βλέπετε είμαι πολύ πρωινή σήμερα γιατί έχω πολλές δουλείτσες να κάνω.Οπότε προχωράω γρήγορα στα δικά σας για να φύγω...
Βιβήκα μου,περαστικούλια!!!!!!!

[quote="γεωργία02/07/10"]
ε και πως να το κάνουμε βρε Αλικάκι μου, το παιδάκι σου αποτελεί εξαίρεση, σχεδόςν κανένα παιδάκι σε αυτή την ηλικία δεν τρώει πάνω απο δυο φρουτάκια σε κομματακια, μπράβο σας!

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Τι να κάνουμε και γιατί να το κάνουμε???? Very Happy

Καλημέρα,Γεωργία μου!!!
Λοιπόν,για να κλείσω αυτό το θέμα από την μεριά μου,έχω να σου πω ότι ουδέποτε απευθύνθηκα σε καμία κοπέλα από εσάς για να δούμε τι θα κάνουμε......
Απάντησα στην Τιτίκα η οποία εξέφρασε την ανησυχία της και είδα μία θέληση να κόψει τα αλεσμένα στην μικρή της.Γι αυτό και θεώρησα καλό από την μεριά μου να της δείξω ότι κι εμείς κόψαμε τα αλεσμένα αλλά τρώμε!!Οπότε μπορεί να το καταφέρει και εκείνη στο δικό της παιδάκι!!
Δεν ηπερηφανεύτηκα και δεν ήθελα να μειώσω καμιά σας!!!!!
Ήξερα από άλλες συζητήσεις ότι οι περισσότερες δίνετε αλεσμένα αλλά ουδέποτε μπήκα σφήνα στην ζωή σας και δεν είπα ποτέ σε καμία μαμά τι να κάνει με το δικό της παιδί,παρά μόνο αν ζητηθεί η γνώμη μου..
Συμφωνώ,ότι το κάθε παιδί έχει τον δικό του ρυθμό αλλά αν δεν το προσπαθήσει,εφ'όσον θέλει,δεν θα μάθει ποτέ τι ρυθμό έχει το παιδί της!!
Και επειδή αυτό με την εξαίρεση που είπες μου έκανε κάτι σε σπόντα,δεν καταλαβαίνω γιατί μου απαντάς έτσι....
Επίσης,οι στατιστικές και τα γκάλοπ καθόλου δεν μ'αρέσουν.Ρωτάς ένα αντιπροσοπευτικό δείγμα.Δεν ρωτάς όλα τα εκατομμύρια των μαμάδων να μάθεις τι τα ταίζουν.
Τότε και μόνο τότε θα δεχόμουν την εξαίρεση,αν ρωτάγαμε το σύνολο!!
Εμείς είμαστε όλες κι όλες 5 μαμάδες!!!!!!
Επίσης,όταν λέμε συνιστώμενη ημερήσια ποσότητα εννοούμε ότι αν το παιδάκι πάρει αυτά που πρέπει να πάρει τότε δεν υπάρχει θέμα να δώσουμε επιπλέον και να ανησυχούμε κι από πάνω!!
Το θέμα φρούτα το συγκρίνω με το θέμα γάλα,για παράδειγμα...Αν πρέπει το παιδί να πιεί 2 ποτήρια γάλα για να πάρει το ασβέστιο που του αναλογεί,εγώ γιατί να προβληματίζομαι και να το μπουκώνω να πιεί 4 ποτήρια????
Τέλος πάντων,Τιτίκα μου,άκουσες τις γνώμες μας και τις απόψεις μας και από κει και πέρα είναι στο δικό σου χέρι το τι θα κάνεις με το παιδάκι σου.
Εγώ την γνώμη μου στην είπα εξαρχής...εφόσον το θες δοκίμασέ το και βλέπεις πώς θα πάει.Αν δεις ότι δεν τρώει καθόλου μην την πιέσεις και συνέχιζε να τα αλέθεις.Συμφωνώ με την Τουρτίτσα σε αυτό....αν δεν τρώει ένα παιδί η μαμά θα κάνει τα πάντα για να φάει.

τουρτιτσα έγραψε:
grammatiki έγραψε:
αλικακι έγραψε:Πάρτην με το μαλακό,Τιτίκα μου και βλέπεις...
Εμένα το έκοψε από μόνος του και άρχισε να τρώει κανονικά.Δηλαδή,όσο τρώει και τώρα,ένα πιάτο φαγητό,τόσο έτρωγε και τις πρώτες μέρες.
Απλά μην την πιέσεις και κατά την γνώμη μου,εφόσον τρώει λιγάκι μην πισογυρίσεις.Αν δεις ότι για πολλές μέρες δεν τρώει σχεδόν τίποτα τότε βλέπεις τι θα κάνεις...

δε ξερω τι να κανω πλεον με αυτο το παιδι.δεν πειναει αυτο το στομαχι;μια χαρα μασαει απλα δε θελει μαλλον δε ξερω.το θεμα εινια οτι να κοψω και το φρουτο το αλεσμενο;γιατι οι περισσοτερες μαμαδες ετσι μου ειπαν.αλλα δε ξερω αν θα τρωει τιποτα μετα τελικα.

λοιπον τιτικα επειδη οπως ειπα εχω τετοιο παιδι,θα σου πω...πως οχι δεν πειναει ποτε αυτο το στομαχι.και εγω ετσι ημουν μικρη,μονο γαλα επινα και μετα εμαθα μια χαρα να μασαω και φενεται κιολας. Laughing Laughing
θα συμφωνησω οτι τα φρουτα να συνεχισεις να τα δινεις αλεσμενα και εγω ετσι εκανα και μαλαστα στην μεγαλη μεχρι και περυσι(3ετων)της εδινα αλεσμενα φρουτα αρκει να τρωει γιατι τα ειχε κοψει.και συμφωνουσε και η παιδιατρος μας.δεν συμφωνω με το αλικακι ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 35 667478 για την ποσοτητα των φρουτων επειδη περιεχουν ζαχαρη.αν ειναι να κοψουμε και τα φρουτα καηκαμε.δεν τρωει τιποτα μη αλεσμενο?δλδ αστερακια,ρυζακι,κριθαρακι?
ξεκινα να τα πατας με το πηρουνακι και σιγα σιγα θα το κοψεις και αυτο.
και κατι αλλο ηθελα να πω αλλα το ξεχασα scratch
αν το θυμηθω θα το πω.

Δεν είπα να κόψουμε όλα τα φρούτα αλλά να μην ανησυχούμε αν κόψουμε τις παραπάνω από όσο πρέπει ποσότητες!!!!!! Very Happy

mangio έγραψε:Κοριτσια κατι ασχετο, βοηθηστε με και μενα Very Happy !!
Οποιες έχετε πρέσσα , εχετε καθαριστικο της πλάκας???Χαχα, εννοώ καθαριστικο για την πλάκα της πρεσσας, οχι της πλάκας της άλλης Laughing !!Πείτε μου καποιο πλιιιιιιιιιζζζζζζζ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 35 893968 !!! Καληνυχτα...........!!!!!

Καλημέρα,κοπελιά!!!!Σου είχα ξαναπαντήσει ,νομίζω,αλλά τι περιμένεις???Με το πέρας της ηλικίας έρχονται και τα προβλήματα στην όραση,χοχοχοχο!!!!
Λοιπόν,εγώ είχα πάρει από ένα μαγαζί με ηλεκτρικά είδη και ανταλλακτικά μία γόμα.Αυτοί μου την έδωσαν ,βασικά,γιατί εγώ που να ξέρω???Την έκανε γυαλί ,μιλάμε,την πρέσσα.Να πας να ρωτήσεις αν έχουν κι αν δεν έχουν,ευχαρίστως ,να σου στείλω μία ταχυδρομικώς.Μου λες αν είναι.Πολλά φιλιά!!!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε;αλικακι μου καλο και οξυθυμο Very Happy δε νομιζω οτι στην ειπε η γεωργια ο γραπτος λογος ειναι λιγο περιεργος.και στην τελικη δε θελω να γινω εγω η αφορμη για να τσακωθουμε .ειμαστε μια πολυ ομορφη παρεα μαμαδων και ανταλασσουμε αποψεις.εττσι και εγω πελαγωσα και ζητησα τη γνωμη σας.ακουσα ολες τις αποψεις και θα τα κανω ολα αυτα και θα δουμε πως θα παει.φιλικα στα λεω ολα αυτα ε;μη μου τσιτωσεις παλι τσακμακι μου. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 35 328109

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις