Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
666 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 666 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 40]

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Βιβήκα μου τι πάθατε μωρέ....?
Ελπίζω όλα να είναι καλύτερα τώρα... αφου δεν κάνει εμετούς και έχει διάθεση για παιχνίδι... είσθε εντάξει... και μην σε νοιάζει το φαγητό... καλά είναι αυτά που τρώει... αλλά να του δίνει πολλά υγρά, γιατί οι διάροιες προκαλούν αφυδάτωση... όσο για το αιματάκι ελπίζω να είναι παροδικό... και θα είστε γρήγορα καλά!!!

Τιτίκα και το δικό σας αυτάκι εύχομαι να είναι τέλεια... και μην στεναχωριέσαι για την μικρή σου... καταλαβαίνω τον εκνευρισμό σου... αλλά μάλλον είναι που έχει μωρέ όλη την προσοχή πάνως της... και λογικό είναι με τόσες αρρώστιες που πέρασε το καλό μου... κάνε υπομονή... δεν είναι κακό παιδάκι... θέλει απλά διαφορετικούς χειρισμούς και πολύ χρόνο και σταθερότητα... είμαι σίγουρη οτι ξέρεις τι πρέπει να κάνεις... οπλίσου με κουράγιο και κάντο.. (και δεν εννοοώ ξύλο εεε???), απλά πρέπει να σταματήσουν για λίγο τα χατήρια, και να αρχίζει να κερδίζει σιγά σιγά τα προνόμια της... Wink

Εμείς μόλις συκωθεί ο σύζυξ θα πάμε με τον μπαμπά μου στην κορυφή του Χολωμόντα... Πήρε κάτι χωράφια ο μπαμπάς μου πριν λίγα χρόνια και έχει κάνει έναν μπαξέ με θέα όλη την πεδιάδα... θα πάμε εκεί με το αυτοκίνητο και μετά με τα πόδια μέσα από το δάσος για την κορυφή... έχει μονοπάτια πεζοπορίας... θα είναι τέλεια... ο μικρός θα ενθουσιαστεί... ελπίζω να μην έχουμε παρατράγουδα... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 19 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 19 328109

Ευχομαι όλες να πιάσετε τον μάη με κάποιον τρόπο... θα τα πούμε το βραδάκι...!!!!
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 19 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 19 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 19 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 19 417472

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα και καλο μηναααααααα!!!
ευχομαι σημερα ολες να περασετε τελεια και να πιασετε το μαη...
φιλακια καλα να περασετε...

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κορίτσια!!! Τι μου κάνετε; Εγώ κάπως καλύτερα και από πλευράς ίωσης (επιτέλους!) και από συμπτώματα, αν και συνεχίζουν (αλλά δεν τα νιώθω όοοοολη την ώρα). Η μικρή ζωηρή-ζωηρή ξεσάλωσε αυτές τις μέρες και πάλι. Χτες το απόγευμα πήγαμε βόλτα στο πάρκο και χαζέψαμε τα παπάκια και τα ψαράκια. Την κυνηγούσα να μην πέσει μέσα στη λίμνη (ήμασταν στο πάρκο Αντώνης Τρίτσης στο Ίλιον). Μετά την πήγα στην παιδική χαρά όπου και ξεσάλωσε. Έτρεχε κυριολεκτικά όλη την ώρα και ανέβαινε και έκανε μόνη της τσουλήθρα. Μόνο όταν ανέβαινε υπήρχε κάποιος από πίσω της για να είμαστε σίγουρη ότι δεν θα πέσει πίσω. Κατά τ' άλλα τον έχει πάρει τον αέρα της τσουλήθρας. Αλλά έκανε και "μπούμπα μπέλα" και τραμπάλα και παίξαμε και με τη μπάλα μας, χαμός. Αφού για να την πάρουμε να φύγουμε μας άκουσε όλη η παιδική χαρά (τσίριζε "μπούμπα μπέλα") αλλά ευτυχώς μόλις ξεκίνησε το αυτοκίνητο ηρέμησε και την πήγαμε και στους γονείς μου, οπότε πάλι ξεσάλωσε... Αυτά... Από λεξούλες συνεχώς μας λέει καινούριες και χαζεύουμε! Embarassed

Βιβήκο μου τι πάθατε βρε συ; Ελπίζω να είναι καλύτερα τώρα ο μικρός!!! Περαστικά σας!!!

Τιτίκα μου και μένα έτσι είναι πλέον η μικρή και δεν υπακούει καθόλου όμως. Μας έχει εκνευρίσει πολλές φορές όμως! Αλλά μάλλον είναι η φάση της ηλικίας, οπότε δε νομίζω ότι την έχετε κακομάθει...

Τουρτίτσα μου ζήλεψες τη Βιβή, εεε; Κι εμένα μου έχουν λείψει αυτά, αλλά στην κατάστασή μου πάλι προτιμώ να κοιμηθώ!!! Χιχιχι, ελπίζω να περάσατε τέλεια!!!

Γεωργία μου μπράβο σας, βολτάρετε τα μάλα!!! Ο μικρός θα το καταευχαριστήθηκε!

Οι υπόλοιπες πώς τα περάσατε; Αλικάκι, Σωτηρία, Στεφανία, Mangio, Λενάκι και λοιπές μανούλες;

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα,κοπελιές!!!!
Αχ,είμαι τόσο κουρασμένη...ωραίες οι εξορμήσεις αλλά... Very Happy
Την Κυριακή πήγαμε στο εξοχικό των θείων του άντρα μου και περάσαμε τέλεια!!!Πήγαμε και στην θάλασσα,όχι για μπανιο,και κάναμε μπλούμ όοοοολα τα βότσαλα που υπήρχαν στο νεγιό!!!!!Έπιασε κι ο άντρας μου ένα ψαράκι και το βάλαμε στο κουβαδάκι και το βλέπαμε.Κάναμε και μια φίλη,την Ειρηνούλα και της κόψαμε και μαργαρίτα να της προσφέρουμε!!!!!
Τις υπόλοιπες μέρες βολτούλες και καφεδάκι..τρόπος του λέγειν,χαχα!!!!
Εσείς πώς περάσατε????

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα,Αλίκη μου!!!Μπράβο,που αναρρώνεις σιγά σιγά!!!Είδες??Όλα καλά θα πάνε!!!!
Τιτίκα μου,πώς είναι η μικρούλα σου???
Βιβήκα,περαστικά στον παίδαρο.Κρίμα,ταλαιπωρηθήκατε...
Γεωργία,πόσο σε ζηλεύω!!!Βουνά,καταρράκτες διαβάζω...τέλεια,ε??
Τουρτίτσα,ξεσαλώσαμε????ε????
Μωρέ μπράβο!!!!!!
Τι άλλα??Δεν θυμάμαι....οι άλλες κοπελίτες τι κάνετε????

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Καλημέρα,κοπελιές!!!!
Αχ,είμαι τόσο κουρασμένη...ωραίες οι εξορμήσεις αλλά... Very Happy
Την Κυριακή πήγαμε στο εξοχικό των θείων του άντρα μου και περάσαμε τέλεια!!!Πήγαμε και στην θάλασσα,όχι για μπανιο,και κάναμε μπλούμ όοοοολα τα βότσαλα που υπήρχαν στο νεγιό!!!!!Έπιασε κι ο άντρας μου ένα ψαράκι και το βάλαμε στο κουβαδάκι και το βλέπαμε.Κάναμε και μια φίλη,την Ειρηνούλα και της κόψαμε και μαργαρίτα να της προσφέρουμε!!!!!
Τις υπόλοιπες μέρες βολτούλες και καφεδάκι..τρόπος του λέγειν,χαχα!!!!
Εσείς πώς περάσατε????
Καλημέρα Αλικάκι μου! Μπράβο που τα περάσατε τέλεια, αλλά και πώς να μην τα περνούσατε τέλεια με αυτά που διαβάζω!
Εεεεπ, υπάρχει άλλη; Ζηλεύουμε, χαχαχαχ!

Εμείς μείναμε Αθήνα τελικά (σας είχα πει παλιότερα ότι υπήρχε περίπτωση να πηγαίναμε Σαντορίνη για ένα γάμο, αλλά λόγω της ίωσης αλλά και της κούρασης -και οικονομικών φυσικά- αποφασίσαμε να μην πάμε τελικά) αλλά ξεκουράστηκα κάπως και αυτό το χρειαζόμουν... Εξάλλου τις κάναμε κι εμείς εδώ τις βόλτες μας! Την Κυριακή κάναμε βόλτα στον Άλιμο παραλία και... σκάσαμε από τη ζέστη! Μόνο που δεν μαυρίσαμε (τη μικρή την είχα κατάλληλα εξοπλισμένη φυσικά!).

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Καλημέρα,Αλίκη μου!!!Μπράβο,που αναρρώνεις σιγά σιγά!!!Είδες??Όλα καλά θα πάνε!!!!
Τιτίκα μου,πώς είναι η μικρούλα σου???
Βιβήκα,περαστικά στον παίδαρο.Κρίμα,ταλαιπωρηθήκατε...
Γεωργία,πόσο σε ζηλεύω!!!Βουνά,καταρράκτες διαβάζω...τέλεια,ε??
Τουρτίτσα,ξεσαλώσαμε????ε????
Μωρέ μπράβο!!!!!!
Τι άλλα??Δεν θυμάμαι....οι άλλες κοπελίτες τι κάνετε????

Αλικάκι μου σ' ευχαριστώ, μακάρι να περνάνε όντως σιγά-σιγά (και φυσικά να μη σημαίνει κάτι κακό αυτό!) Το σποράκι φαίνεται πως μεγαλώνει και τη Δευτέρα έχουμε την αυχενική, οπότε θα μάθετε και νέα (αυτό απευθύνεται και στην Τιτίκα που με ρώτησε αλλά είχα φύγει και δεν πρόλαβα να της απαντήσω!)...

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αλίκη μου,μια χαρά διαβάζω ότι τα περάσατε κι εσείς κι ας μην πήγατε κάπου!!!!Και για τον γάμο δεν πειράζει!!Υπάρχει ιερός σκοπός!!!!
Εεεε,όχι κι άλλη...ένα φλερτ ήταν μόνο,για να αποκτήσουμε εμπειρίες,χαχαχαχαχ!!!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α!!Και κάτι ακόμα Αλίκη μου...αμάν πια!!!Όλο ανησυχείς...τι ανησυχείς βρε κουτο???Μια χαρά είναι το σποράκι!!!!Άντε άλλαξε γραμμή γιατί όπως ξέρεις αυτά τα νιώθουν όλα....άντε μη σε δείρω!!!!!! Very Happy

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Αλίκη μου,μια χαρά διαβάζω ότι τα περάσατε κι εσείς κι ας μην πήγατε κάπου!!!!Και για τον γάμο δεν πειράζει!!Υπάρχει ιερός σκοπός!!!!
Εεεε,όχι κι άλλη...ένα φλερτ ήταν μόνο,για να αποκτήσουμε εμπειρίες,χαχαχαχαχ!!!!!!

Χαχαχαχαχαχαχαχαχ!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Α!!Και κάτι ακόμα Αλίκη μου...αμάν πια!!!Όλο ανησυχείς...τι ανησυχείς βρε κουτο???Μια χαρά είναι το σποράκι!!!!Άντε άλλαξε γραμμή γιατί όπως ξέρεις αυτά τα νιώθουν όλα....άντε μη σε δείρω!!!!!! Very Happy

Χαχα, ναι έχεις δίκιο (αν και δεν είμαι αγχωμένη κανονικά, απλά έχω ανησυχίες) αλλά η μικρή δε με έχει αφήσει σε χλωρό κλαρί και δεν ξεκουράζομαι όσο πρέπει. Ελπίζω όλα αυτά να μην επηρεάσουν...

Αχ, πρέπει να σ' αφήσω, ξύπνησε!!!! Φιλάκια!!!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φιλάκια,κοριτσάκι!!!Να μου την φιλήσεις την μικρή!!!Και την κοιλίτσα σου,ε???
Bye!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!!! Τι μου κάνετε; Εγώ κάπως καλύτερα και από πλευράς ίωσης (επιτέλους!) και από συμπτώματα, αν και συνεχίζουν (αλλά δεν τα νιώθω όοοοολη την ώρα). Η μικρή ζωηρή-ζωηρή ξεσάλωσε αυτές τις μέρες και πάλι. Χτες το απόγευμα πήγαμε βόλτα στο πάρκο και χαζέψαμε τα παπάκια και τα ψαράκια. Την κυνηγούσα να μην πέσει μέσα στη λίμνη (ήμασταν στο πάρκο Αντώνης Τρίτσης στο Ίλιον). Μετά την πήγα στην παιδική χαρά όπου και ξεσάλωσε. Έτρεχε κυριολεκτικά όλη την ώρα και ανέβαινε και έκανε μόνη της τσουλήθρα. Μόνο όταν ανέβαινε υπήρχε κάποιος από πίσω της για να είμαστε σίγουρη ότι δεν θα πέσει πίσω. Κατά τ' άλλα τον έχει πάρει τον αέρα της τσουλήθρας. Αλλά έκανε και "μπούμπα μπέλα" και τραμπάλα και παίξαμε και με τη μπάλα μας, χαμός. Αφού για να την πάρουμε να φύγουμε μας άκουσε όλη η παιδική χαρά (τσίριζε "μπούμπα μπέλα") αλλά ευτυχώς μόλις ξεκίνησε το αυτοκίνητο ηρέμησε και την πήγαμε και στους γονείς μου, οπότε πάλι ξεσάλωσε... Αυτά... Από λεξούλες συνεχώς μας λέει καινούριες και χαζεύουμε! Embarassed

Βιβήκο μου τι πάθατε βρε συ; Ελπίζω να είναι καλύτερα τώρα ο μικρός!!! Περαστικά σας!!!

Τιτίκα μου και μένα έτσι είναι πλέον η μικρή και δεν υπακούει καθόλου όμως. Μας έχει εκνευρίσει πολλές φορές όμως! Αλλά μάλλον είναι η φάση της ηλικίας, οπότε δε νομίζω ότι την έχετε κακομάθει...

Τουρτίτσα μου ζήλεψες τη Βιβή, εεε; Κι εμένα μου έχουν λείψει αυτά, αλλά στην κατάστασή μου πάλι προτιμώ να κοιμηθώ!!! Χιχιχι, ελπίζω να περάσατε τέλεια!!!

Γεωργία μου μπράβο σας, βολτάρετε τα μάλα!!! Ο μικρός θα το καταευχαριστήθηκε!

Οι υπόλοιπες πώς τα περάσατε; Αλικάκι, Σωτηρία, Στεφανία, Mangio, Λενάκι και λοιπές μανούλες;

χαχαχαχα καλημερα.και εγω εκει την ειχα παει χτες αλλα το πρωι.εμεις την πηγαμε με το καροτσι γιατι εχει τρελη πεζοπορια εκει μεσα οποτε απλα τα εβλεπε και φωναζε παπακια μπανιο.

Sot2010

Sot2010
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα και καλό μήνα κοριτσάκια μου!!! Τι κάνετε; Όλες καλά διαβάζω και χαίρομαι!!!

Βιβίκα μου τι κάνει ο Διονυσάκης;;;;;

Εμείς πήγαμε χθες έξω για φαγητό, σ'ένα μαγαζί που είχε πολύ άπλα για τα παιδιά, γκαζόν, κούνιες, παιχνίδια, γήπεδο ποδοσφαίρου....τέλεια!
Η βλακεία που έκανα ήταν οτι ενώ έβαλα στο γιοκάκι μου αντηλιακό στο προσωπάκι του, δεν του έβαλα στα χεράκια και "άρπαξαν" μπορώ να πω... Embarassed Embarassed Embarassed
Ευτυχώς, δεν πονούσε. Του έβαλα αλοιφούλα οταν γυρίσαμε, αλλά το πήρα το μάθημα μου......

Γεωργίτσα μου, Χολωμόντα,ε; Έχω ακούσει οτι είναι πολύ ωραία, αλλά όσο απίστευτο κι αν ακούγεται....δεν έχω πάει!!! Μέσα στο καλοκαίρι θα βρεθούμε οπωσδήποτε εμείς!!!

Τιτικάκι, τι έγινε με τη μικρούλα σου; Βοήθησε η αντιβίωση ή τελικά σου είπαν οτι ήταν ιογενής λοίμωξη;

Κι εγώ του κάνω θεραπεία του δικού μου εδώ και 2,5 μήνες αλλά τώρα λέω να τα σταματήσω και να του δίνω μόνο singulair. Θα μιλήσω βέβαια και με τον ωριλά για να έρθει να τον δει. Καλοκαίριασε πια! Φτάνει με τα κωλοφάρμακα.....
Και για όσες απορήσετε για το διάστημα των 2,5 μηνών.......είναι για την περίπτωση που είναι αλλεργικός. Επειδή ακόμα δεν μπορούμε να το ξέρουμε με σιγουριά....

Αυτά! Σας φιλώ όλες!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:Καλημέρα και καλό μήνα κοριτσάκια μου!!! Τι κάνετε; Όλες καλά διαβάζω και χαίρομαι!!!

Βιβίκα μου τι κάνει ο Διονυσάκης;;;;;

Εμείς πήγαμε χθες έξω για φαγητό, σ'ένα μαγαζί που είχε πολύ άπλα για τα παιδιά, γκαζόν, κούνιες, παιχνίδια, γήπεδο ποδοσφαίρου....τέλεια!
Η βλακεία που έκανα ήταν οτι ενώ έβαλα στο γιοκάκι μου αντηλιακό στο προσωπάκι του, δεν του έβαλα στα χεράκια και "άρπαξαν" μπορώ να πω... Embarassed Embarassed Embarassed
Ευτυχώς, δεν πονούσε. Του έβαλα αλοιφούλα οταν γυρίσαμε, αλλά το πήρα το μάθημα μου......

Γεωργίτσα μου, Χολωμόντα,ε; Έχω ακούσει οτι είναι πολύ ωραία, αλλά όσο απίστευτο κι αν ακούγεται....δεν έχω πάει!!! Μέσα στο καλοκαίρι θα βρεθούμε οπωσδήποτε εμείς!!!

Τιτικάκι, τι έγινε με τη μικρούλα σου; Βοήθησε η αντιβίωση ή τελικά σου είπαν οτι ήταν ιογενής λοίμωξη;

Κι εγώ του κάνω θεραπεία του δικού μου εδώ και 2,5 μήνες αλλά τώρα λέω να τα σταματήσω και να του δίνω μόνο singulair. Θα μιλήσω βέβαια και με τον ωριλά για να έρθει να τον δει. Καλοκαίριασε πια! Φτάνει με τα κωλοφάρμακα.....
Και για όσες απορήσετε για το διάστημα των 2,5 μηνών.......είναι για την περίπτωση που είναι αλλεργικός. Επειδή ακόμα δεν μπορούμε να το ξέρουμε με σιγουριά....

Αυτά! Σας φιλώ όλες!

καλημερα κοριτσακι μου.αρπαξε ε;εμενα αρπαζει και με αντιηλιακο ακομη τοσο ασπρη ειναι.η μικρη εχει λιγο κοκκινο αυτακι ακομη οποτε συνεχιζουμε αλλες 2 μερες προληπτικα αντιβιωση.τα singulair και εμεις τα συνεχιζουμε μεχρι ιουνιο.

Sot2010

Sot2010
grammatiki έγραψε:

καλημερα κοριτσακι μου.αρπαξε ε;εμενα αρπαζει και με αντιηλιακο ακομη τοσο ασπρη ειναι.η μικρη εχει λιγο κοκκινο αυτακι ακομη οποτε συνεχιζουμε αλλες 2 μερες προληπτικα αντιβιωση.τα singulair και εμεις τα συνεχιζουμε μεχρι ιουνιο.

Πόσες μέρες παίρνει αντιβίωση ρε Τιτίκα μου;

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Πόσες μέρες παίρνει αντιβίωση ρε Τιτίκα μου;

επαιρνε την αγκουμεντιν δεν ειχε τελικα αποτελεσμα και της γυρισε σε ζιναντολ.μη γελασεις για τις ονομασιες δεν ειμαι σιγουρη .οποτε γυρω στις 10 μερες σημερα ειναι η τελευταια της ημερα.

Sot2010

Sot2010
grammatiki έγραψε:

επαιρνε την αγκουμεντιν δεν ειχε τελικα αποτελεσμα και της γυρισε σε ζιναντολ.μη γελασεις για τις ονομασιες δεν ειμαι σιγουρη .οποτε γυρω στις 10 μερες σημερα ειναι η τελευταια της ημερα.

Κι εμείς τρεις φορές που πήραμε αντιβίωση, augmentin πήραμε για 8 μέρες....δυστυχώς όμως αν δεν περάσει, σημαίνει οτι τελικά δεν ήταν μικροβιακή αλλά ιογενής λοίμωξη, που στην ουσία δεν χρειαζόταν αντιβίωση και τσάμπα επιβαρύνουμε τα παιδάκια μας. Πυρετό είχε κάνει;

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Κι εμείς τρεις φορές που πήραμε αντιβίωση, augmentin πήραμε για 8 μέρες....δυστυχώς όμως αν δεν περάσει, σημαίνει οτι τελικά δεν ήταν μικροβιακή αλλά ιογενής λοίμωξη, που στην ουσία δεν χρειαζόταν αντιβίωση και τσάμπα επιβαρύνουμε τα παιδάκια μας. Πυρετό είχε κάνει;

ναι ειχε κανει κανα 2 μερες.τι να σου πω σημασια εχει να τελειωσει το κωλοαυτο να ηρεμησουμε

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσακια μου καλημερα ,

Βλεπω οτι ολες περασατε τελειαααααααααα..βρε Γεωργια μπουζουκιααααααααααααα??αχαχαχχα .παλι καλα που εχεις και την μικρη να σου φερνει καφεδακι.
Τιτικα μου ,ολα καλα?
το παιδι?

κοριτσια τι πηξιμο τρελο ειναι αυτο?
εγω να σας πω ακομα ειμαστε καπως.
παρολα αυτα ο μικρος εσπασε ενα φαχ,μια κατσαρολα κατα τα αλλα μια χαρα

παω να διαβασω οτι προλαβωωωωωω

Sot2010

Sot2010
grammatiki έγραψε:[
ναι ειχε κανει κανα 2 μερες.τι να σου πω σημασια εχει να τελειωσει το κωλοαυτο να ηρεμησουμε

Εννοείται! Αυτό μόνο έχει σημασία! Σήμερα θα την ξαναπάς; Οφθαλμίατρο πότε θα ξαναπάτε;

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:

Εννοείται! Αυτό μόνο έχει σημασία! Σήμερα θα την ξαναπάς; Οφθαλμίατρο πότε θα ξαναπάτε;

την παρασκευη θα παμε.θα την παω παρασκευη για εμβολιο

Sot2010

Sot2010
grammatiki έγραψε:
Sot2010 έγραψε:

Α! Η Παρασκευή είναι η μέρα των γιατρών,ε; Καλά αποτελέσματα να έχετε κοριτσάρα μου!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:
Sot2010 έγραψε:

Α! Η Παρασκευή είναι η μέρα των γιατρών,ε; Καλά αποτελέσματα να έχετε κοριτσάρα μου!

ναι αν και δε ξερω αν ειναι καλη ιδεα να ειναι μετα απο εμβολιο στον οφθαλμιατρο.

Sot2010

Sot2010
grammatiki έγραψε:

ναι αν και δε ξερω αν ειναι καλη ιδεα να ειναι μετα απο εμβολιο στον οφθαλμιατρο.

Αφού είπες οτι η παιδοφθαλμίτρος που θα πάτε τώρα "το 'χει" με τα παιδιά, μη μασάς καθόλου!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις