Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
601 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 601 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mommy12585 έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mommy12585 έγραψε:Γεια σας κορίτσια μου! Συγνώμη που δε μπαίνω! Θα επανορθώσω όμως... Embarassed Embarassed Embarassed

Όπως είπα και στη Βιβή δε προλαβαίνω τον τελευταίο καιρό να πολυ ασχοληθώ με το πισι γιατί τρέχω με τις δουλειές συνέχεια και τα απογεύματα βγαίνουμε βολτίτσες συνήθως..κατα τα άλλα απλά προσπαθώ να είμαι καλά και να δείχνω μια χαρά για την κόρη μου..γιατί από μέσα μου νιώθω θλίψη και απελπισία και δεν έχω διάθεση γενικότερα για πολλά πράγματα πλέον...

γιατι ρε κοριτσακι εισαι ετσι;εχει γινει κατι;

Δεν έγινε κάτι συγκεκριμένο, μην ανησυχείς τιτίκα μου, γενικότερα η παρούσα κατάσταση με τα οικονομικά με τις δουλειές κλπ, με έχει επηρρεάσει πολύ μπορώ πω, σκέφτομαι τι θα γίνει στο μέλλον, τι κόσμο θα βρει το παιδί μου, έτσι με αυτά που γίνονται...το ότι σε λίγο καιρό φοβάμαι ότι δε θα μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας...όσο να ναι, αυτά είναι αρκετά για να απελπίζεται κάποιος. Δεν θέλω να κλαίγομαι απλά σας ανοίγω την καρδιά μου...

μην τα σκεφτεσαι ολα αυτα κακο σου κανουν

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mommy12585 έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mommy12585 έγραψε:Γεια σας κορίτσια μου! Συγνώμη που δε μπαίνω! Θα επανορθώσω όμως... Embarassed Embarassed Embarassed

Όπως είπα και στη Βιβή δε προλαβαίνω τον τελευταίο καιρό να πολυ ασχοληθώ με το πισι γιατί τρέχω με τις δουλειές συνέχεια και τα απογεύματα βγαίνουμε βολτίτσες συνήθως..κατα τα άλλα απλά προσπαθώ να είμαι καλά και να δείχνω μια χαρά για την κόρη μου..γιατί από μέσα μου νιώθω θλίψη και απελπισία και δεν έχω διάθεση γενικότερα για πολλά πράγματα πλέον...

Δεν έγινε κάτι συγκεκριμένο, μην ανησυχείς τιτίκα μου, γενικότερα η παρούσα κατάσταση με τα οικονομικά με τις δουλειές κλπ, με έχει επηρρεάσει πολύ μπορώ πω, σκέφτομαι τι θα γίνει στο μέλλον, τι κόσμο θα βρει το παιδί μου, έτσι με αυτά που γίνονται...το ότι σε λίγο καιρό φοβάμαι ότι δε θα μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας...όσο να ναι, αυτά είναι αρκετά για να απελπίζεται κάποιος. Δεν θέλω να κλαίγομαι απλά σας ανοίγω την καρδιά μου...
ολα καλα θα πανε ευα μου να σκεφτεσαι θετικα .
ολοι μας το παιρναμε αυτο λιγο ή πολυ αλλα μην απελπιζεσε.
ολα καλα θα πανε.. Very Happy Very Happy

mommy12585

mommy12585
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
mamavivo έγραψε:
mommy12585 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

ολα καλα θα πανε ευα μου να σκεφτεσαι θετικα .
ολοι μας το παιρναμε αυτο λιγο ή πολυ αλλα μην απελπιζεσε.
ολα καλα θα πανε.. Very Happy Very Happy

Μακάρι να αλλάξουν τα πράγματα βασικά προς το καλύτερο γιατί αλλιώς μας βλέπω όλους να μεταναστεύουμε όπως πριν από 50 χρόνια! Το μόνο θετικό που είδα είναι ότι άλλαξε αναγκαστικά βέβαια ο τρόπος σκέψης του Έλληνα, και φάνηκε στο πως ψηφίσαμε....κάτι είναι και αυτό..μακάρι να δούμε αποτελέσματα και να μην είναι καμια φούσκα όλο αυτο.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μακαρι δε λες τιποτα

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσάκια μου συγνώμη που χάθηκα αλλά ξεκίνησε η εποχή φορολογικών δηλώσεων και όπως καταλαβαίνετε... τρεχω και δεν φθάνω... σας διαβάζω συνέχεια αλλά δεν προλαβαίνω να απαντήσω στην δουλειά και στο σπίτι μόλις κοιμήσω το μικρό πλακώνομαι στις δουλειές και μετά πέφτω πτώμα...

Αρχικά να σας πω ότι από την ορθοστασία μπροστά στην κάλπη την Κυριακή... ακόμα πονάνε τα πόδια μου, έχω που έχω πρόβλημα είμαι όλη μέρα ή καθισμένη λόγω δουλειάς ή όρθια μπροστά σε μια κατσαρόλα, σε ένα νεροχύτη ή σίδερο... και όχι ότι δεν με τρέχει ο μικρός, αλλά τώρα λόγω φόρτου εργασίας τον έχουν αναλάβει άλλοι (πεθερικά, παιδικός, μπαμπάς) και έτσι έγω μόλις εμφάνισα στα 27 χτες και τις πρώτες νευραλγίες στο αριστερό μπούτι... Sad

Χρειάζομαι άσκηση καλή και ένα νευρολόγο καλό γιατι δεν με βλέπω καλά!! ΑΛΛΆ δυστυχώς με τον ΕΟΠΥ χρειάζεται λεφτά η επίσκεψη που δεν υπάρχουν, εδώ οφθαλμίατρο θέλω να πάω και δεν μπορώ.. που έχω γκαβωθεί 10-12 ώρες μπροστά στην οθόνη..

Αnyway κατα τα άλλα καλα... έχουμε πάλι βηχα, αλλά τίποτα άλλο του βάζω ορο και του κάνω μάσκα. Με τους γιατρούς πρέπει να το ψάξω και εγώ γιατι δεν του έχω κάνει κανένα τσεκαπ, ούτε για αυτιά, ματια, γενική αιματος κλπ. Σωτηρία στείλε στοιχεία οφθαλμιατρου να τον έχω υπόψιν!

Βιβίκα περαστικά την είχα περάσει και εγώ την ίωση πριν κανένα μήνα... κουράγιο γενικά η διάροια σταματάει γρήγορα αλλά το στομάχι κάνενα κανένα 10ήμερο να συνέλθει από ανηγούλες και αέρια...

Πατίνι ε? δεν είναι επικίνδυνο? τρέχουν που τρέχουν και δεν τα προλαβαίνεις με τις ρόδες ποιος τα πιάνει? Του φοράς επιγονατίδες και κράνος ή το τσουλάει και έτσι? Τι λες να του πάρω??? Rolling Eyes

Τιτίκα αφού η μικρή δεν έχει πρόβλημα με τα γυαλλάκια της και είναι και τόσο ωραία... άντε όλα καλά να πάνε όπως τα θέλεις χωρίς ταλαιπωρία και ενχειρίσεις. Σε μας πάλι ο "κακός" είναι ο μπαμπάς, μόλις μιλήσει στέκεται προσοχή ο μικρός ενώ σε μένα στα τέτοια του... είτε αγριέψω είτε όχι.. μόνο αν του πάρω κάτι με ακούει π.χ. το αγαπημένο παιχνίδι... πολλές φορές από αγανάκτηση του λέω: "Αν δεν μ'ακους θα φωνάξω τον μπαμπά", και ενώ στην αρχη φοβόμουν μην τον κάνω να φανεί μπαμπούλας, αντιθέτως αν φοβηθεί από οτιδήποτε σε αυτόν τρέχει... νιώθει μαζί του περισσότερο ασφάλεια!!!

Τι έγινε με τα Αλικάκια μας.. ελπίζω όλα καλά!!!

Ευάκι μου κουραγιο, εγώ για να μην τρελαθώ από τα χρέη κάθε βράδυ που κοιμάμαι σκέφτομαι ότι είμαστε ΟΛΟΙ καλά.. και πέρνω κουράγιο... όσο για αυτόν το τόπο που ζούμε... εύχομαι να έρθουν καλύτερες μέρες... γιατι πόσο ποιο κάτω έχει πια?????

Α! μπορεί να είναι ασχετο αλλά ακουσα και μια κορυφαία ατάκα σήμερα... "Φοβάμαι μόνο τα χειρότερα... γιατι το να φοβάμαι τα καλύτερα είναι απλά χάσιμο χρόνου..."

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 29 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 29 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 29 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 29 417472

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
grammatiki έγραψε:
happiness έγραψε:γεια σας κοριτσαρες,εβαλα τον μικρο να κοιμηθει και μεχρι να τον παρει ο υπνος ειπα να κανω ενα break και να πω ενα γεια...
εγω του εκανα εξετασεις του μικρου οταν ητανε 13 μηνων περιπου...τωρα δεν ξερω ποτε θα μας ξαναπει να κανουμε,επισης θελω να τον παω οφθαλμιατρο,αλλα λεω να παμε μετα που θα κλεισει τα 2...
και οδοντιατρο μολις βγαλει τα δοντακια...
και τωρα που ειπα δοντακια,κοριτσια το ουλο του σε ενα σημειο ειναι μελανιασμενο πολυ...εντομεταξυ βγαλαμε και το 8ο και τωρα σκαει το 9ο...δεν το πιστευω το παιδι μου συντομα θα εχει πολλα δοντακια...

δε θελω να σε αγχωσω αλλα αυτο το μελανιασμενο που λες μηπως μυριζει και καπως σαν χαλασμενο αιμα;για τσεκαρε το.ή απλα καπου χτυπησε;
ειναι πισω στον τραπεζιτη που ελπιζω να βγει συντομα,δεν νομιζω να χτυπησε εκει και δεν με αφηνει να κοιταξω κιολας και αυτο το ειδα τυχαια καποια στιγμη που γελαγε

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κι εγω τα σκεφτομαι βρε κοριτσια ολα αυτα αλλα απο την αλλη λεω ας εχουμε ην υγεια μας και θα την βγαλουμε...δεν μπορει...θα τα καταφερουμε

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κοπελιές!!!!Τι μου κάνετε???Εμείς καλά.Πήγαμε για εμβόλιο την Δευτέρα και μας έγραψε ο γιατρός εξετασούλες.Είδα ότι το συζητάγατε κιόλας κάποια μέρα..Όταν πήγα όμως το απόγευμα να μου τις γράψει ηλεκτρονικά η γραμματέας, κόλλησε το σύστημα,οπότε πρέπει να ξαναπάω σήμερα-αύριο να μου τις γράψει για να τις κάνουμε την επομένη.
Πήραμε και παπουτσάκια!!!Βρήκα ένα στοκατζίδικο και του πήρα all star με 29 ευρώ από 45,50.Και του πήρα,επίσης,και παντοφλάκια από crocodillino,με 20 ευρώ και έχουν και φωτάκια που αναβοσβήνουν με το περπάτημα!!!!
Σωτηρούλα,είδα ότι μου έγραψες για οφθαλμίατρο..Αν και ο μικρός έχει βελτιωθεί αρκετά,θα έλεγα και δεν πολυπέφτει τώρα,θα το σκεφτώ να τον πάω κάποια στιγμή.
Πώς είναι το ζουζουνάκι σου από το χτύπημα???Υποθέτω ότι τώρα θα του έχει φύγει και το καρουμπαλάκι,ε???Περαστικά σας!!
Βιβικουλίνι μου,εσείς τι κάνετε???Σας πέρασε??Είσαι καλύτερα εσύ??Ο μικρούλης σου????Άκουσα κάτι και για πατίνι..Πολύ τολμηρούς σας βρίσκω,χεχεχε!!!!!!
Τιτίκα μου!!!!Πήρατε γυαλάκια διάβασα!!Με γεια σας και καλοφόρετα!!!!
Τι άλλα???Δεν θυμάμαι... Rolling Eyes

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αααα,επίσης,ρώτησα τον παιδίατρο για μαξιλάρι και μου είπε ότι μπορώ να του πάρω.Τώρα κοιμάται με μαξιλαράκι ,αυτό το διακοσμητικό το μπεμπέ,που μας δώσανε με την κούνια.Οπότε θα πάω σήμερα να του πάρω κανονικό,ορθοπεδικό.Εσείς τους έχετε μαξιλαράκι????

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Αααα,επίσης,ρώτησα τον παιδίατρο για μαξιλάρι και μου είπε ότι μπορώ να του πάρω.Τώρα κοιμάται με μαξιλαράκι ,αυτό το διακοσμητικό το μπεμπέ,που μας δώσανε με την κούνια.Οπότε θα πάω σήμερα να του πάρω κανονικό,ορθοπεδικό.Εσείς τους έχετε μαξιλαράκι????

καλημερα κοριτσακι τι κανεις;και εμεις απο κροκοδιλινο πηραμε.γυαλακια δεν εχουμε παρει ακομη περιμενουμε να μας τα γραψει ο οδφθαλμιατρος.μαξιλαρι κανονικο της εχω εδω και παρα πολυκαιρο απο τον χειμωνα βασικα.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
αλικακι έγραψε:Αααα,επίσης,ρώτησα τον παιδίατρο για μαξιλάρι και μου είπε ότι μπορώ να του πάρω.Τώρα κοιμάται με μαξιλαράκι ,αυτό το διακοσμητικό το μπεμπέ,που μας δώσανε με την κούνια.Οπότε θα πάω σήμερα να του πάρω κανονικό,ορθοπεδικό.Εσείς τους έχετε μαξιλαράκι????

καλημερα κοριτσακι τι κανεις;και εμεις απο κροκοδιλινο πηραμε.γυαλακια δεν εχουμε παρει ακομη περιμενουμε να μας τα γραψει ο οδφθαλμιατρος.μαξιλαρι κανονικο της εχω εδω και παρα πολυκαιρο απο τον χειμωνα βασικα.

Καλώς το Τιτικάκι!!!Καλημέρα!!!!Καλά είμαι!!!Αααα,δεν πήρατε ακόμα..μπερδεύτηκα.
Από τον χειμώνα έχετε μαξιλαράκι,ε??Εγώ σήμερα θα πάω..άσε...μου ζητάει κρεβάτι!!!!!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια,
εμεις κοιμομαστε με μαξιλαρι απο εμος χρονου,δεν παει πουθενα χωρις το μαξιλαρι του αχαχχαχχαχαχχα
Οσο για το πατινι,φοραει ,κρανος,επιγοναβιτιδες και παει παντα με την βοηθεια του μπαμοα βεβαια ,αλλα το παει καλα .
και ναι ειναι για τολμηρους ...αν παρεις του Γαβριηλ ολη μερα με αυτο θα ειναι .Αλλα θελει προσοχη πολυ.
Εμεις τωρα που θα καλοκαιριασει λιγο πιο πολυ θα τον παμε σε κατι νεροτσουληθρες νομιζω ελευσινα μου ειπε ο αντρας μου εχει κατι στρεμματα εκει τινγκα στα παιχνιδια.Θα δειξει.

Χτες ηταν χαλαρα ,ηταν ο μπαμπα ςστο σπιτι κα ανελαβα οποτε εγω εκανα λιγες δουλειες και μετα ψιλοαραξα .Εστειλα τον συζυξ να τον κανει μπανιο και καποια στιγμη ακουω μαμα μαμα μαμα ,παω μεσα και τι να δω ,ο συζυξ μεσα στην μπανιερα με τον Διονυση,Φορουσε μαγιο και εκανε μπανιο και ο Διονυσης τον ξεβγαζε αχαχαχχαχαχ.Καλα δεν μιλαμε για λιμνη νερου παντου .μιση ωρα πανικος εκει μεσα.
αλλα το ευχαριστηθηκαν πολυ . Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
grammatiki έγραψε:

καλημερα κοριτσακι τι κανεις;και εμεις απο κροκοδιλινο πηραμε.γυαλακια δεν εχουμε παρει ακομη περιμενουμε να μας τα γραψει ο οδφθαλμιατρος.μαξιλαρι κανονι
κο της εχω εδω και παρα πολυκαιρο απο τον χειμωνα βασικα.

Καλώς το Τιτικάκι!!!Καλημέρα!!!!Καλά είμαι!!!Αααα,δεν πήρατε ακόμα..μπερδεύτηκα.
Από τον χειμώνα έχετε μαξιλαράκι,ε??Εγώ σήμερα θα πάω..άσε...μου ζητάει κρεβάτι!!!!!!!

καιρος για ανεξαρτησια λοιπον ...welcome to the club

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα,Βιβήκα!!!θα το αφήσουμε λίγο καιρό ακόμα το κρεβάτι,για να μην έχουμε νυχτερινές επισκέψεις,χιχι!!!
Στην Ελευσίνα λες αυτό το μεγάλο,στα δεξιά όπως πάμε??Δεν θυμάμαι όνομα αλλά είναι καλό!!!

Sot2010

Sot2010
Καλώς το Αλικάκι μας, που είχε δικαιολογημένη απουσία!!!
Ναι Αλικάκι μου, μια χαρά είναι τώρα ο ζουζουνάκος μου! Το καρουμπαλάκι έφυγε και μας έμεινε μόνο η μελανιά! Καλά χθες, έβλεπα τα ποδαράκια του και είναι μες στη μελανιά. Δε σταματάει πουθενά αυτό το παιδάκι μου!!!

Χθες τι έκανα η έξυπνη;;;Πήγαμε στο super market και δεν τον έβαλα μέσα στο καρότσι αλλά τον άφησα να πάρει ένα μικρό και να το σπρώχνει αυτός! Η χαρά του απερίγραπτη και το τρέξιμο μου επίσης! Μάζευε απο τα ράφια οτι να 'ναι και τα έβαζε μέσα. Μόλις το γέμισε πήρε άλλο. Όταν κατάφερα να τον πάω στο ταμείο και να πληρώσουμε, μπήκαμε στο ασανσέρ για να κατεβούμε στο υπόγειο να πάρουμε το αυτοκίνητο. Έλα όμως που ξέχασα να πατήσω το -1 στο ασανσέρ και η πόρτα ξανάνοιξε. Ο μάγκας την έκανε πάλι τρέχοντας κι εγώ φορτωμένη με 4 βαριές σακούλες να τον κυνηγάω................

Μην το κάνετε φίλες μου......!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Καλημέρα,Βιβήκα!!!θα το αφήσουμε λίγο καιρό ακόμα το κρεβάτι,για να μην έχουμε νυχτερινές επισκέψεις,χιχι!!!
Στην Ελευσίνα λες αυτό το μεγάλο,στα δεξιά όπως πάμε??Δεν θυμάμαι όνομα αλλά είναι καλό!!!
δεν ξερω ο αντρας μου ,μου το ειπε ,πηγε χτες μια κουρσα εκει και χαζεψε.
θελει σωνει και ντε να παει το παιδι νεροτσουληθρες ρε συ.
δεν ειναι μικρο?
με λεει χαζη,τρελη και υστερικη ο βλαμμενος Very Happy
δλδ μετα τι θα κανει ο Διονυσης?πτωση με αλεξιπτωτο ???ελεος . Very Happy

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:Καλώς το Αλικάκι μας, που είχε δικαιολογημένη απουσία!!!
Ναι Αλικάκι μου, μια χαρά είναι τώρα ο ζουζουνάκος μου! Το καρουμπαλάκι έφυγε και μας έμεινε μόνο η μελανιά! Καλά χθες, έβλεπα τα ποδαράκια του και είναι μες στη μελανιά. Δε σταματάει πουθενά αυτό το παιδάκι μου!!!

Χθες τι έκανα η έξυπνη;;;Πήγαμε στο super market και δεν τον έβαλα μέσα στο καρότσι αλλά τον άφησα να πάρει ένα μικρό και να το σπρώχνει αυτός! Η χαρά του απερίγραπτη και το τρέξιμο μου επίσης! Μάζευε απο τα ράφια οτι να 'ναι και τα έβαζε μέσα. Μόλις το γέμισε πήρε άλλο. Όταν κατάφερα να τον πάω στο ταμείο και να πληρώσουμε, μπήκαμε στο ασανσέρ για να κατεβούμε στο υπόγειο να πάρουμε το αυτοκίνητο. Έλα όμως που ξέχασα να πατήσω το -1 στο ασανσέρ και η πόρτα ξανάνοιξε. Ο μάγκας την έκανε πάλι τρέχοντας κι εγώ φορτωμένη με 4 βαριές σακούλες να τον κυνηγάω................

Μην το κάνετε φίλες μου......!!!
αχαχχαχαχα παρτα Doc axaxxaxaxxaxaxaxxa
αυτα ειναι γλεντιαααααααααααααααααααααα Very Happy Very Happy
πηγα πρακτικερ χτες για λιγο και εχουν καροτσια ενσωματωμενα με αυτοκινητακια για τα παιδια.ολα τα παιδακια ετσι κυκλοφορουσαν...γαμώωωωωωωωωω Very Happy Very Happy Very Happy

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα,Σωτηρούλα!!!Χαίρομαι που είναι καλά ο λεβεντάκος σου!!!
Κοπελιά.... το σκέφτηκες καλά αυτό που έκανες????χαχαχα!!!!!!

Βιβήκα μου,φαντάζομαι ότι θα έχετε τα σχετικά...μπρατσάκια κλπ.Και δεν θα τον αφήσει να πέσει από καμιά τεράστια νεροτσουλήθρα...εε?????Θα έχει και μικρές πισινούλες..
Δεν έχω πάει αλλά είναι φοβερά.Έτσι έχω ακούσει.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φοβερά αυτά τα αυτοκινητάκια που λες Βιβήκα!!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έφυγα κοριτσάκια μου!!!Ξύπνησε ο μπόμπιρας!!!!Φιλάκιαααααα!!!!!!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Έφυγα κοριτσάκια μου!!!Ξύπνησε ο μπόμπιρας!!!!Φιλάκιαααααα!!!!!!!!
τωρα ξυπναει ?εμενα γιατι ξυπναει 6,30 το πρωι?κλαψ κλαψ .
κοιμαται ομως 9-9,30 το πολυ.
χτες 9,10 τελός .

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
αλικακι έγραψε:Καλημέρα,Βιβήκα!!!θα το αφήσουμε λίγο καιρό ακόμα το κρεβάτι,για να μην έχουμε νυχτερινές επισκέψεις,χιχι!!!
δεν ειναι μικρο?

λες για τις νεροτσουληθρες στον σκαραμαγκα;δεν τις συνιστω γιατι ολο αλλοδαπους βλεπω και πηγαινουν εκει .εχω ενα θεμα σιχαμαρας εγω με τις πισινες γενικοτερα

το κοπα κοπανα φανταζομαι λες ε;

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
δεν ειναι μικρο?

λες για τις νεροτσουληθρες στον σκαραμαγκα;δεν τις συνιστω γιατι ολο αλλοδαπους βλεπω και πηγαινουν εκει .εχω ενα θεμα σιχαμαρας εγω με τις πισινες γενικοτερα

ναι αυτο μου ειπε.
μαλακια ε?
δεν θα παμε
θα βρω αλλου
θα του πω να κοιταξει αλλου

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
δεν ειναι μικρο?

ναι αυτο μου ειπε.
μαλακια ε?
δεν θα παμε
θα βρω αλλου
θα του πω να κοιταξει αλλου

πανε πολλοι τα παιδια τους απο τη δουλεια αλλα εγω οποτε εχω περασει απεξω βλεπω φουλ αλλοδαπους και περνανε.δε ξερω βεβαια αν υπαρχει και πουθενα αλλου μερος με νεροτσουληθρες.

mommy12585

mommy12585
Καλημέρα κορίτσια μου, τι κάνετε? ερώτηση..έχετε βάλει προστατευτικά κάγκελα μπαλκονιού ή σκοπεύετε να βάλετε?? Έχω βρει μια εταιρεία την προτεξ, αλλά δε βρίσκω και κάποια άλλη στο google να έχω και εναλλακτική..υπάρχει κάποια άλλη που ξέρετε??

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις