Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
259 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 259 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 40]

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κΑλημερα γεωργια μου,
ναι δουλεια ...μεχρις τις 15,00 τουλαχιστον ,μετα πιτακι και βολτουλα .Ελπιζω δλδς.

Να πουμε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΕΥΑΚΙ ΜΑς .

ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 34 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 34 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 34 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 34 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 34 12978 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 34 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 34 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 34 12978 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 34 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 34 12978 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 34 130627

τουρτιτσα

τουρτιτσα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΕΥΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 34 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 34 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 34 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 34 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 34 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 34 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 34 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 34 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 34 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 34 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 34 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 34 130627
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 34 783141 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 34 783141 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 34 783141 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 34 783141 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 34 783141 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 34 783141 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 34 783141
να τα εκατοστισεις.

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κοριτσάκια μου και ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ! Σε όλες τις μανούλες του κόσμου, υγεία, ευτυχία και υπομόνη για τα χρόνια που έρχονται!!!

Μπήκα στα γρηγορα να σας ευχηθώ, σήμερα εγώ δουλειά! Crying or Very sad Αλλα ο μικρός πήγε σε μια φίλη στο Πανόραμα και έχει ξεσαλώσει, με τον κήπο τους και το ανσανσερ μέσα στο σπίτι, τώρα που τηλ, μόλις πήρε την πιπίλα και το πετσετάκι του και πήγαινε προς τον καναπέ!

Καλέ εμείς ταρακουνηθήκαμε πολύ το βράδυ! Στις 2 έκανε σεισμό... εγω πετάχτηκα πάνω και ο άντρας μου με έβγαζε τρελή... "Πέσε να ξεραθείς, αγάπη μου, σιγά μην ήρθε και η συντέλεια..". Μόλις άκουσα στο ράδιο ότι ήταν 4,1 ρίχτερ με κέντρο τον θερμαικό νότια τις Καλαμαριάς... τον πήρα και τον ξέχεσα που πάει να με βγάλει τρέλη...

Αυτά... προς το παρόν θα τα πούμε...φιλιά!!

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χρονια πολλα σε ολες μας...γλυκες μανουλες!!!!
εμεις ειμαστε σε γενικες γραμμες καλα,ο μουργακος τσιμπισε ενα ψιλοκρυωματακι(εχει λιγες μυξουλες σημερα,ελπιζω να μην παρουσιασει κατι αλλο)...παω να διαβασω τι εχετε γραψει..οσα μπορω δλδ γιατι παλι βλεπω ενα σωρο σελιδες

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αλικακι θετικη σκεψη για το μπαμπακα σου,μακαρι να ειναι κατι περαστικο...
επισης πολυ καλα τα νεα για το σπορακι σου,μπραβο ευχομαι να ειναι παντα υγιεστατο
βιβη μου ο Διονυσακης σου κανει τρελλα χουνερια νομιζω...βρε σε εκπαιδευει απο τωρα,σε σκληραγωγει...οσο για το πιτινι(που το λεει ο γιος μου...πατινι δλδ) σκεφτομαι κι εγω να του παρω,εχει ενα παιδακι εδω στη γειτονια και του αρεσει παρα πολυ
mangio εδω δεν εβρεψε,αλλα ολη μερα χθες πολυ μαυριλα
οσο για τις εξετασεις αιματος,ο δικος μου ξεσηκωσε ολο το κεντρο υγειας οταν τις καναμε και οταν παμε στην παιδιατρο κλαιει με το που αρχιζει να τον εξεταζει,αφου την επομενη φορα σκεφτομαι να της αγορασω ενα κουτακι ντεπον γιατι απο τις φωνες του σιγουρα θα την πιανει πονοκεφαλος τη γυναικα
εχουμε μπει κι εμεις στη διαδικασια να κοψουμε την πανα ...αλλα δεν μπορω να πω οτι τα παμε πολυ καλα...αλλα πιστευω οτι δεν βοηθαει οτι λειπουμε πολλες ωρες απο το σπιτι οποτε και του φοραω παμπερς

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε;πως το γιορτασατε χτες;σημερα και για ολη τη βδομαδα η μικρη μου θα ειναι με τον μπαμπα της σπιτι .για να δουμε πως θα παει.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα,κοριτσάκια μου!!!Καλημέρα,Τιτίκα μου!!!
Χρόνια πολλά Εύα!!!Να τα χιλιάσεις και ό,τι επιθυμείς κουκλίτσα μου!!Να χαίρεσαι την οικογένειά σου!!!
Εμείς λείπαμε την μισή Παρασχευή και το ΣΚ και περάσαμε τέλεια!!!Το ζουζουνάκι μου έπαιξε,έτρεξε,λασπώθηκε(χχαχαχα) και εμείς οι μεγάλοι όμως πολύ το ευχαριστηθήκσμε!!!!
Τι ωραία στην εξοχούλα....
Τιτίκα,home alone η μικρή με τον μπαμπά???Μια χαρά,ωραία θα περάσουνε βρε!!!
Χρόνια μας πολλά για χτες,για την γιορτή της μαμάς.Να είμαστε όοοολες οι μανούλες γερές και ευτυχισμένες για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τον "αγώνα" που δίνουμε!!!! Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ρε κοριτσια να σας ρωτησω γιατι παω να σκασω.απο το σαββατο προσπαθω να της κοψω το αλεσμενο φαγητο.η κυρια ομως τρωει 3-4 πιρουνιες και μετα λεει οχι αλλο.το σαββατο της το αλεσα το υπολοιπο χτες την αφησα νηστικη με τις 3-4 πιρουνιες.τα δικα σας παιδακια πως τα μαθατε;ετρωγαν απο την αρχη κανονικα;

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πάρτην με το μαλακό,Τιτίκα μου και βλέπεις...
Εμένα το έκοψε από μόνος του και άρχισε να τρώει κανονικά.Δηλαδή,όσο τρώει και τώρα,ένα πιάτο φαγητό,τόσο έτρωγε και τις πρώτες μέρες.
Απλά μην την πιέσεις και κατά την γνώμη μου,εφόσον τρώει λιγάκι μην πισογυρίσεις.Αν δεις ότι για πολλές μέρες δεν τρώει σχεδόν τίποτα τότε βλέπεις τι θα κάνεις...

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Πάρτην με το μαλακό,Τιτίκα μου και βλέπεις...
Εμένα το έκοψε από μόνος του και άρχισε να τρώει κανονικά.Δηλαδή,όσο τρώει και τώρα,ένα πιάτο φαγητό,τόσο έτρωγε και τις πρώτες μέρες.
Απλά μην την πιέσεις και κατά την γνώμη μου,εφόσον τρώει λιγάκι μην πισογυρίσεις.Αν δεις ότι για πολλές μέρες δεν τρώει σχεδόν τίποτα τότε βλέπεις τι θα κάνεις...

δε ξερω τι να κανω πλεον με αυτο το παιδι.δεν πειναει αυτο το στομαχι;μια χαρα μασαει απλα δε θελει μαλλον δε ξερω.το θεμα εινια οτι να κοψω και το φρουτο το αλεσμενο;γιατι οι περισσοτερες μαμαδες ετσι μου ειπαν.αλλα δε ξερω αν θα τρωει τιποτα μετα τελικα.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ε,ναι!!Αν είναι να τα κόψεις να τα κόψεις όλα τα αλεσμένα.Και τα φρούτα.
Και θα πεινάσει και θα φάει,τι θα κάνει???
Απλά πιστεύω ότι είναι κατάλληλη ηλικία να κοπούν τα αλεσμένα,γιατί όσο το καθυστερεί μία μαμά,τόσο περισσότερο μετά το παιδί βαριέται να μασήσει.Αυτό το έχω ακούσει από πολλές μαμάδες!!
Δεν ξέρω,την γνώμη μου λέω,έτσι????

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Ε,ναι!!Αν είναι να τα κόψεις να τα κόψεις όλα τα αλεσμένα.Και τα φρούτα.
Και θα πεινάσει και θα φάει,τι θα κάνει???
Απλά πιστεύω ότι είναι κατάλληλη ηλικία να κοπούν τα αλεσμένα,γιατί όσο το καθυστερεί μία μαμά,τόσο περισσότερο μετά το παιδί βαριέται να μασήσει.Αυτό το έχω ακούσει από πολλές μαμάδες!!
Δεν ξέρω,την γνώμη μου λέω,έτσι????

εσυ μια χαρα τα λες το θεμα ειναι οτι εγω δουλευω και δεν εχω πολυ χρονο να το κανω.θα πρεπει να πεισω την αγαπημενη μου πεθερα να το κανει η οποια ισχυριζεται οτι το παιδι δεν εχει πολλα δοντια για να μασησει ακομη.

Sot2010

Sot2010
grammatiki έγραψε:
δε ξερω τι να κανω πλεον με αυτο το παιδι.δεν πειναει αυτο το στομαχι;μια χαρα μασαει απλα δε θελει μαλλον δε ξερω.το θεμα εινια οτι να κοψω και το φρουτο το αλεσμενο;γιατι οι περισσοτερες μαμαδες ετσι μου ειπαν.αλλα δε ξερω αν θα τρωει τιποτα μετα τελικα.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κοριτσάκια μου!!!
Τιτικάκι ΟΧΙ!!!Μην κόψεις το άλεσμα των φρούτων! Δεν υπάρχει περίπτωση να φάει 4 φρούτα αν δεν είναι αλεσμένα!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Τιτικάκι ΟΧΙ!!!Μην κόψεις το άλεσμα των φρούτων! Δεν υπάρχει περίπτωση να φάει 4 φρούτα αν δεν είναι αλεσμένα!!!

το ξερω σωτηρια μου αυτο φοβαμαι.επισης φοβαμαι οτι αυτη αν δεν φαει ακτινιδιο κακα δεν εχει.και σιγα μη φαει το ακτινιδιο κανονικα.δε ξερω ρε κοριτσια πραγματικα παω να σκασω με το θεμα αυτο.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Καλημέρα,Σωτηρία μου!!!Και τι έγινε καλέ????Τα παιδάκια μας,δεν είναι πλέον μωρά.......
Υποτίθεται ότι τρώνε από όοοοολες τις τροφές και παίρνουν όλες τις βιταμίνες που χρειάζεται ο οργανισμός!!!!
Υπάρχουν,επίσης, πινακάκια που δείχνουν ανάλογα με την ηλικία πόσες ποσότητες φρούτων πρέπει να φάνε!!!!
Και στην ηλικία των δικών μας δεν δείχνει τόσα πολλά φρούτα.
Υπερβολική ποσότητα φρούτων σημαίνει και υπερβολική ποσότητα ζάχαρης.....

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Καλημέρα,Σωτηρία μου!!!Και τι έγινε καλέ????Τα παιδάκια μας,δεν είναι πλέον μωρά.......
Υποτίθεται ότι τρώνε από όοοοολες τις τροφές και παίρνουν όλες τις βιταμίνες που χρειάζεται ο οργανισμός!!!!
Υπάρχουν,επίσης, πινακάκια που δείχνουν ανάλογα με την ηλικία πόσες ποσότητες φρούτων πρέπει να φάνε!!!!
Και στην ηλικία των δικών μας δεν δείχνει τόσα πολλά φρούτα.
Υπερβολική ποσότητα φρούτων σημαίνει και υπερβολική ποσότητα ζάχαρης.....

τι ποσοτητα φρουτων πρεπει να τρωνε δηλαδη αλικακι μου;δωσε μου ενα δειγμα να καταλαβω και εγω η δυστυχη μανα.μπας και καταφερω τιπτοα με αυτο το παιδι

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

το ξερω σωτηρια μου αυτο φοβαμαι.επισης φοβαμαι οτι αυτη αν δεν φαει ακτινιδιο κακα δεν εχει.και σιγα μη φαει το ακτινιδιο κανονικα.δε ξερω ρε κοριτσια πραγματικα παω να σκασω με το θεμα αυτο.

Μην ανησυχείς βρε κοριτσάκι!!!!Πρέπει κάποια στιγμή να γίνει,έτσι δεν είναι???
Και όσον αφορά την δυσκοιλιότητα υπάρχουν τόσα πολλά φρούτα αυτήν την εποχή,ενεργητικά,που δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνει κακάκια το κοριτσάκι σου!!! Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι φρουτο ρε συ υπαρχει που ειναι ενεργητικο;

Sot2010

Sot2010
grammatiki έγραψε:[

Πάντως εμένα ακόμα και η παιδίατρος που επιμένει να κόψουμε τα αλεσμένα μου είπε οτι τα φρούτα δεν χρειάζεται γιατί δεν μπορεί αλλιώς να φάει τόση ποσότητα.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:[

Πάντως εμένα ακόμα και η παιδίατρος που επιμένει να κόψουμε τα αλεσμένα μου είπε οτι τα φρούτα δεν χρειάζεται γιατί δεν μπορεί αλλιώς να φάει τόση ποσότητα.

το φαγητο το δινεις κανονικα δηλαδη;και πως το κ αταφερες το μεν να το τρωει αλεσμενο και το αλλο κανονικα;

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σου βαζω αυτό να δεις Τιτίκα μου,αλλά δεν είναι αυτό το αρθρο που είχα διαβάσει εγώ.Απλά επειδή βιαζομαι δες αυτό και θα σου βάλω κι άλλα το μεσημέρι,αν προλάβω,αλλιώς αύριο.Μην αγχώνεσαι,πάντως!!!

http://www.dietstories.gr/arthra/diatrofi_paidia.html

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:τι φρουτο ρε συ υπαρχει που ειναι ενεργητικο;

Το πεπόνι!!!Και θα βρεις και τον συνδιασμό φρούτων που ταιριάζει στην μικρή σου!!!Να συνεχίσεις να της δίνεις και το ακτινίδιο,και να της το βάζεις στο κουταλάκι μαζί με κάτι άλλο για να την ξεγελάς.
Όλα γίνονται!!!!
Σωτηρία μου,σόρυ αλλά δεν συμφωνώ μαζί σου Very Happy
Ο δικός μου τρώει ένα μπολ από 2-3 φρούτα και 3 πορτοκάλια χυμό!!
Πόσες ακόμα βιταμίνες να πάρει?????
Τρώει λαχανικά,τρώει κρέας και παίρνει μπόλικες φυτικές ίνες.
Πρέπει να σας χαιρετήσω,δυστηχώς!!!Πολλά φιλάκια!!!!!!

Sot2010

Sot2010
grammatiki έγραψε:
το φαγητο το δινεις κανονικα δηλαδη;και πως το κ αταφερες το μεν να το τρωει αλεσμενο και το αλλο κανονικα;

όχι, κι εγώ αλεσμένα του δίνω ακόμα. Μόνο όσπρια τρώει κανονικά, πατάτες και μακαρόνια. Το κρέας το θέλει αλεσμένο....

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

όχι, κι εγώ αλεσμένα του δίνω ακόμα. Μόνο όσπρια τρώει κανονικά, πατάτες και μακαρόνια. Το κρέας το θέλει αλεσμένο....

και οταν τρωει κανονικα τρωει ποσοτητα;ή το ψειριζει σαν την δικια μου;

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
grammatiki έγραψε:
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

και οταν τρωει κανονικα τρωει ποσοτητα;ή το ψειριζει σαν την δικια μου;

Καλημέρα κουκλίτσες και καλή βδομάδα....
Αχ τιτίκα πονεμένη ιστορία άνοιξες... λοιπόν δεν νομίζω ότι σε αυτα τα πράγματα υπάρχει σωστό και λάθος, η δική μου αλήθεια βρίσκεται κάπου στην μέση... αρχικά μπορείς μεν να μην τα αλέθεις αλλά δεν χρειάζεται να φτάσεις στα μεγαλα κομμάτια, εμείς είμαστε στην φάση του πατίματος με το πιρούνι, που δεν είναι ο΄τε κομματάκια αλλα ούτε εκείνο το νιανια του μπλέντερ... τα κομματάκια πατάτας, καρότου, και τα οσπρια, ρύζι, αρακά κ.α δεν τα πατάω όπως και το κριθαράκι και το κουςκους και το αστράκι, αλλά τα άλλα τα πατάω, έτσι και μασάει και τρώει λίγο περισσότερο, αλλά το σπανακόρυζο που είναι και το αγαπημένο του ακόμα το αλέθω, επίσης πλέον φασόλακια δεν του δίνω, λόγω των σκοινιών ίσως αργότερα, αλλά τα φρούτα και εγώ τα αλέθω, δεν ξέρω αν κάνει ή όχι, αλλά επειδή βάζω και λίγο μπισκοτόκρεμα μέσα και τρελένεται δεν θέλω να του χαλάσω την απόλαυση, ε και πως να το κάνουμε βρε Αλικάκι μου, το παιδάκι σου αποτελεί εξαίρεση, σχεδόςν κανένα παιδάκι σε αυτή την ηλικία δεν τρώει πάνω απο δυο φρουτάκια σε κομματακια, μπράβο σας!
Επίσης τιτίκα η δασκάλα μας εμας μας είπε ότι θα του αλέθει τα φρούτα μέχρι τα δύο μετά δεν θα το κάνει... αν του χρόνου πάτε σε παιδικό, μπορεί να μην το κάνουν και εκείνοι, αλλα που ξέρεις τότε το μυρσινάκι ίσως ζηλέψει από τα άλλα παιδάκια και τα τρώει και αυτή, στο παιδικό όλα τα παιδάκια αλλιώς λειτουργούν!!! Wink

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις