801 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 Παρ Μάης 11, 2012 2:02 am
mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι μου περαστικα καμαρι μου να ειναι ολα και σε σκεφτομαστεcrazymommy έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια!!! Χάθηκα και από εδώ και να με συγχωράτε...!
Ναι, έγραψα πρώτα στο φέης τα νέα μου που δεν ήταν και τα καλύτερα, και λυπάμαι πολύ που σας στενοχώρησα. Προσπαθώ όμως να είμαι αισιόδοξη και αποφεύγω να σκέφτομαι τα χειρότερα. Επίσης, προσπαθώ να αποφύγω να διαβάζω αυτά που γράφουν στο ίντερνετ για την πάθησή του, παρόλο που όσα έχουν γράψει ταιριάζουν απόλυτα με αυτά που έχει. Τεσπα, να μη σας κουράζω άλλο με αυτό το θέμα, απλά είναι σοβαρό και γι' αυτό θεώρησα καλό να σας το πω να ξέρετε τι μου συνέβη...
Με αφορμή το θέμα του μπαμπά, όπως πάλι έγραψα, στείλαμε έκτακτα τη μικρή παιδικό. Δεν είχαμε άλλη επιλογή, αφού η μανούλα μου είναι συνεχώς στο πλάι του πατέρα μου και τα πεθερικά δεν κάνουν τον κόπο να ανέβουν Αθήνα έστω και για λίγο... Οπότε χτες ήταν η 1η της μέρα στον παιδικό και πήγε πολύ καλά! Μάλιστα, μπορεί να μην έφαγε τη φρουτόκρεμα (ούτε και σήμερα απ' ότι μου είπαν, αλλά πολύ λογικό γιατί είχε πιει γάλα 40' πριν και δεν πεινούσε) αλλά έφαγε ψαρόσουπα την οποία δεν έτρωγε καθόλου στο σπίτι τελευταία. Ελπίζω -βλέποντας τα άλλα παιδάκια εκεί- να αρχίσει να τρώει καλύτερα γιατί τελευταία έχουμε θέμα με τη διατροφή της. Και νομίζω ότι έχει κολλήσει εκεί γύρω στα 11 κιλά (και πιο κάτω ίσως!). Να δούμε και σήμερα πώς θα πάει ο παιδικός. Αν συνεχίσουμε έτσι, θα μπορώ από Δευτέρα-Τρίτη να πάω στη δουλειά μου πάλι, έστω και καθυστερημένα. Ας ελπίσουμε να μην έχουμε θέματα!
Το τελευταίο, που σας έγραψα και πάλι στο φέης πριν λίγο, είναι ότι την Κυριακή που μας πέρασε η μικρή χτύπησε στο τραπεζάκι και φαίνεται πως έκοψε το χαλινό του άνω χείλους (αυτό το σχοινάκι που βρίσκεται μεταξύ του άνω χείλους εσωτερικά και των ούλων πάνω από τα 2 μπροστινά δόντια). Εκείνη την ώρα είχε πολύ αίμα (χάρη στις παλιές περιγραφές σας κατάφερα να είμαι πολύ ψύχραιμη, σας ευχαριστώ γι' αυτό!) αλλά επειδή σταμάτησε μετά από 2' θεωρήσαμε ότι ήταν κάποια απλή πληγή. Τώρα όμως φαίνεται σαν να κρέμεται αυτή η βλακεία μπροστά από τα 2 δόντια της, κυρίως φαίνεται όταν γελάει και όχι πάντα. Αλλά βρε κορίτσια θα την πάω σε ειδικό γιατρό να τη δει, δεν μπορώ, θα σκάσω αν μείνει έτσι να κρέμεται!!!
Σε ο,τι αφορά στο σποράκι μου, όλα καλά, αφού κάναμε και την αυχενική και έδειξε 1/12600. Τέλεια πιθανότητα (μπροστά στην 1/296 που είχε η Δανάη!), οπότε δεν θα κάνουμε αμνιοπαρακέντηση φυσικά. Αλλά ελπίζω να γίναν σωστά όλες οι μετρήσεις... Τελευταίες μέρες νομίζω πως το νιώθω λιγάκι... Αν και νωρίς μου φαίνεται!
Στα δικά σας!
Τιτίκα μου διάβασα ότι τελικά θα πάρετε γυαλάκια! Δεν πειράζει κούκλα μου, θα βοηθήσουν τη μικρή. Είναι μικρό το πρόβλημα μπροστά σε άλλα (γκρινιάζω κι εγώ για το χαλινό η χαζή, φαντάσου!) και τεσπα αν δεν της φύγει μεγαλώνοντας μπορεί να το διορθώσει και με λέιζερ νομίζω! Ελπίζω μονάχα να δεχτεί χωρίς πρόβλημα τα γυαλάκια, κάτι που πιστεύω πως θα γίνει, αφού θα βλέπει καλύτερα!
Βιβίκο μου τι έπαθες βρε συ!!!! Πωπω ρε συ αυτό πρέπει να πόνεσε! Και να πονάει ακόμα... Ξέρω από τον άντρα μου που έπαθε θλάση στα πλευρά παλιότερα από το kick-boxing και πονούσε για καναδυο μήνες νομίζω... Αλλά μετά περνάει μόνο του τουλάχιστον... Περαστικά σου και να προσέχεις το ταλιμπανάκι σου που μετατράπηκε σε μαμαδοφονιά!
Και μιας και είπες για πτώση, παραλίγο να πέσω κι εγώ με τη μικρή στην αγκαλιά κιόλας! Είχε ρίξει νερό στο σαλόνι το μικρόβιο και εγώ φορούσα σαγιονάρα... Πατίναρα... Σου λέω τα είδα όλα!
Σωτηρία μου είδα μαθαίνετε την κούνια σας, καλή αρχή!!!
Αλικάκι μου θα κάνετε εξετάσεις; Μπρρρ, δεν έχουμε κάνει ακόμα, η παιδίατρος είπε στα 2 θα της κάνουμε. Παρόλο που στα εμβόλια κλαίει πολύ λίγο, με το αίμα φοβάμαι λιγάκι! Ελπίζω να πάνε όλα καλά!!!
Μάνγκιο μου βροχές εκεί κάτω, εεε; Περνάτε καλά με το μικρό;
Τι άλλα βρε κορίτσια, τα ξέχασα!