Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
649 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 649 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 40]

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια!!! Χάθηκα και από εδώ και να με συγχωράτε...!
Ναι, έγραψα πρώτα στο φέης τα νέα μου που δεν ήταν και τα καλύτερα, και λυπάμαι πολύ που σας στενοχώρησα. Sad Προσπαθώ όμως να είμαι αισιόδοξη και αποφεύγω να σκέφτομαι τα χειρότερα. Επίσης, προσπαθώ να αποφύγω να διαβάζω αυτά που γράφουν στο ίντερνετ για την πάθησή του, παρόλο που όσα έχουν γράψει ταιριάζουν απόλυτα με αυτά που έχει. Τεσπα, να μη σας κουράζω άλλο με αυτό το θέμα, απλά είναι σοβαρό και γι' αυτό θεώρησα καλό να σας το πω να ξέρετε τι μου συνέβη...

Με αφορμή το θέμα του μπαμπά, όπως πάλι έγραψα, στείλαμε έκτακτα τη μικρή παιδικό. Δεν είχαμε άλλη επιλογή, αφού η μανούλα μου είναι συνεχώς στο πλάι του πατέρα μου και τα πεθερικά δεν κάνουν τον κόπο να ανέβουν Αθήνα έστω και για λίγο... Οπότε χτες ήταν η 1η της μέρα στον παιδικό και πήγε πολύ καλά! Μάλιστα, μπορεί να μην έφαγε τη φρουτόκρεμα (ούτε και σήμερα απ' ότι μου είπαν, αλλά πολύ λογικό γιατί είχε πιει γάλα 40' πριν και δεν πεινούσε) αλλά έφαγε ψαρόσουπα την οποία δεν έτρωγε καθόλου στο σπίτι τελευταία. Ελπίζω -βλέποντας τα άλλα παιδάκια εκεί- να αρχίσει να τρώει καλύτερα γιατί τελευταία έχουμε θέμα με τη διατροφή της. Και νομίζω ότι έχει κολλήσει εκεί γύρω στα 11 κιλά (και πιο κάτω ίσως!). Να δούμε και σήμερα πώς θα πάει ο παιδικός. Αν συνεχίσουμε έτσι, θα μπορώ από Δευτέρα-Τρίτη να πάω στη δουλειά μου πάλι, έστω και καθυστερημένα. Ας ελπίσουμε να μην έχουμε θέματα!

Το τελευταίο, που σας έγραψα και πάλι στο φέης πριν λίγο, είναι ότι την Κυριακή που μας πέρασε η μικρή χτύπησε στο τραπεζάκι και φαίνεται πως έκοψε το χαλινό του άνω χείλους (αυτό το σχοινάκι που βρίσκεται μεταξύ του άνω χείλους εσωτερικά και των ούλων πάνω από τα 2 μπροστινά δόντια). Εκείνη την ώρα είχε πολύ αίμα (χάρη στις παλιές περιγραφές σας κατάφερα να είμαι πολύ ψύχραιμη, σας ευχαριστώ γι' αυτό!) αλλά επειδή σταμάτησε μετά από 2' θεωρήσαμε ότι ήταν κάποια απλή πληγή. Τώρα όμως φαίνεται σαν να κρέμεται αυτή η βλακεία μπροστά από τα 2 δόντια της, κυρίως φαίνεται όταν γελάει και όχι πάντα. Αλλά βρε κορίτσια θα την πάω σε ειδικό γιατρό να τη δει, δεν μπορώ, θα σκάσω αν μείνει έτσι να κρέμεται!!! Mad

Σε ο,τι αφορά στο σποράκι μου, όλα καλά, αφού κάναμε και την αυχενική και έδειξε 1/12600. Τέλεια πιθανότητα (μπροστά στην 1/296 που είχε η Δανάη!), οπότε δεν θα κάνουμε αμνιοπαρακέντηση φυσικά. Αλλά ελπίζω να γίναν σωστά όλες οι μετρήσεις... Τελευταίες μέρες νομίζω πως το νιώθω λιγάκι... Embarassed Αν και νωρίς μου φαίνεται!

Στα δικά σας!
Τιτίκα μου διάβασα ότι τελικά θα πάρετε γυαλάκια! Δεν πειράζει κούκλα μου, θα βοηθήσουν τη μικρή. Είναι μικρό το πρόβλημα μπροστά σε άλλα (γκρινιάζω κι εγώ για το χαλινό η χαζή, φαντάσου!) και τεσπα αν δεν της φύγει μεγαλώνοντας μπορεί να το διορθώσει και με λέιζερ νομίζω! Ελπίζω μονάχα να δεχτεί χωρίς πρόβλημα τα γυαλάκια, κάτι που πιστεύω πως θα γίνει, αφού θα βλέπει καλύτερα!

Βιβίκο μου τι έπαθες βρε συ!!!! Shocked Shocked Shocked Πωπω ρε συ αυτό πρέπει να πόνεσε! Και να πονάει ακόμα... Ξέρω από τον άντρα μου που έπαθε θλάση στα πλευρά παλιότερα από το kick-boxing και πονούσε για καναδυο μήνες νομίζω... Αλλά μετά περνάει μόνο του τουλάχιστον... Περαστικά σου και να προσέχεις το ταλιμπανάκι σου που μετατράπηκε σε μαμαδοφονιά! Laughing
Και μιας και είπες για πτώση, παραλίγο να πέσω κι εγώ με τη μικρή στην αγκαλιά κιόλας! Είχε ρίξει νερό στο σαλόνι το μικρόβιο και εγώ φορούσα σαγιονάρα... Πατίναρα... Σου λέω τα είδα όλα! Shocked

Σωτηρία μου είδα μαθαίνετε την κούνια σας, καλή αρχή!!!

Αλικάκι μου θα κάνετε εξετάσεις; Μπρρρ, δεν έχουμε κάνει ακόμα, η παιδίατρος είπε στα 2 θα της κάνουμε. Παρόλο που στα εμβόλια κλαίει πολύ λίγο, με το αίμα φοβάμαι λιγάκι! Ελπίζω να πάνε όλα καλά!!!

Μάνγκιο μου βροχές εκεί κάτω, εεε; Περνάτε καλά με το μικρό;

Τι άλλα βρε κορίτσια, τα ξέχασα! Embarassed
αλικακι μου περαστικα καμαρι μου να ειναι ολα και σε σκεφτομαστε ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 33 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 33 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 33 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 33 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 33 417472

Sot2010

Sot2010
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Αλικάκι μου γλυκό περαστικά στις δύο απο τις αγάπες της ζωής σου!!! Να σκέφτεστε θετικά και να μη σας παίρνει απο κάτω, όσο μπορείτε! Δεν είμαι στο fb και δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη με τον μπαμπά σου αλλά εύχομαι να είναι κάτι περαστικό!

Χάρηκα με το αποτέλεσμα της αυχενικής!!! Όλα καλά θα πάνε κουκλίτσα μου!

Όσο για τη μικρούλα σου που δεν τρώει, να ξέρεις οτι τα παιδάκια για να φάνε απο κάποιον άλλο πρέπει να τον εμπιστευτούν πρώτα! Κι ο δικός μου τα ίδια έκανε στην αρχή στον παιδικό.
Και τώρα ακόμα, οταν πηγαίνουμε στο φούρνο και του δώσουν οι κοπέλες κουλουράκι δεν το παίρνει.Πρέπει να του το δώσω εγώ!
Το ίδιο πρόβλημα βέβαια έχουμε και στην εκκλησία όταν πάω να τον κοινωνήσω. Δεν ανοίγει το στόμα του με τίποτα. Αφού μου 'ρχεται να πω στον παπά " Να το πάρω εγώ το κουταλάκι;"....Φτου φτου φτου, ντροπή μου!!! Razz Razz Razz

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σας ευχαριστώ και πάλι κουκλίτσες μου!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 33 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 33 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 33 417472
Σωτηρία μου στον πατέρα μου βρήκαν ότι έχει μυέλωμα, η μαμά μου μου το παρουσίασε σαν ασθένεια του αίματος (είμαι και έγκυος, για να μη με στενοχωρήσει) αλλά εγώ ψάχνοντας και διαβάζοντας βρίσκω ότι είναι κακοήθη ογκίδια στο μυελό των οστών, κοινώς καρκίνος του μυελού των οστών. Εξάλλου οι περιγραφές των συμπτωμάτων ταιριάζουν απόλυτα με του πατέρα μου. Ελπίζω πάντα για το καλύτερο και φυσικά στενοχωριέμαι που τον βλέπω τόσο υποτονικό και να πονάει. Τεσπα, να μη σας κουράζω, ούτε και να σας ρίχνω με το θέμα αυτό. Ήταν λίγο ξαφνικό αλλά θα βρούμε δύναμη όλοι μας να το αντιμετωπίσουμε όσο αυτό είναι δυνατό...

Στο θέμα του παιδικού, εγώ λέω ακριβώς το αντίθετο. Σε εμάς στο σπίτι δεν τρώει σχεδόν καθόλου τελευταία (αντίθετα μας ζητάει όλο ψωμί και μπισκοτάκια η δεσποινίς!) αλλά εκεί έφαγε και χτες και σήμερα (μου έδειξαν το πιάτο γιατί μόλις είχε φάει όταν πήγα να την πάρω). Νομίζω ότι εκεί βλέπει και τα άλλα παιδάκια και τρώει καλύτερα. Και επίσης, δυστυχώς δεν έχει πρόβλημα να φάει από κάποιον άλλο έξω. Μόνο τη φρουτόκρεμα δεν έφαγε, αλλά λογικό γιατί δεν πεινούσε πολύ. Επίσης μόλις είχε φτάσει και ακόμα δεν ένιωθε άνετα. Ίσως αργότερα άμα συνηθίσει να την τρώει και αυτή. Αλλά δε με ανησυχεί γιατί της δίνω εγώ φρούτα και το απόγευμα. Ας τρώει το μεσημεριανό της τουλάχιστον! Smile

Χαχαχαχ, γέλασα με τη Θεία Κοινωνία! Εμείς την Τετάρτη πήγαμε στην εκκλησία να ανάψουμε ένα κεράκι, ένα κεράκι τρόπος του λέγειν γιατί η μικρή έκανε τα γλυκά μάτια στο νεοκόρο (μάλιστα τον εντυπωσίασε γιατί πήγε και φίλησε μόνη της μια τεράστια εικόνα που έφτανε χωρίς βοήθεια Very Happy ) και της έδινε συνεχώς κεράκια να τα ανάψουμε. Πώς δεν τους τα τελειώσαμε, χιχιχι!

Αυτά, κορίτσια μου πάω να ξαπλώσω γιατί αν και δε δουλεύω αυτή τη βδομάδα, η κούραση έχει βαρέσει κόκκινο... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 33 688264

TGIF, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε, χιχιχι! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 33 417472

Sot2010

Sot2010
Καλή ξεκούραση και καλό Σαββατοκύριακο κουκλίτσα μου!

Α, καλά! Αμα γνωριστούν ο Διονυσάκος με τη Δανάη, θα τα φτιάξουνε!!! Χαχαχαχαχα!!!

Φιλιά πολλά! Όλα θα πάνε καλά!

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κούκλιτσες... γραφω και εγώ τώρα που βρήκα λίγο χρόνο γιατι δεν εγγυώμαι ότι θα ξαναβρώ... πλέον πέφτω πτώμα το βράδυ... χτες βγήκα από την κουζίνα στις 12.30... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 33 534787 ήθελα και πρασσοκοτόπιτα τρομάρα μου.. δεν μου πέτυχε και η σφολιάτα και τελικά έγινε ρολό η πίτα... Αλλά τουλάχιστον βγήκε μούρλια, μασαμπουκόσαμε άπό ένα κομμάτι με τον άντρα μου... τα γουρούνια, μ αρέσει που χτες εκτύπωνα διάιτες να χάσω αυτά τα 5 κίλά που ονειρεύομαι επιτέλους!!! Αλλά τι να κάνω που μου έσπασε την μύτη... σήμερα θα ασχοληθώ με τα ρούχα... Έτσι παλια τις Παρασκευές τέτοια ώρα διάλεγα κλαμπ τώρα διαλέγω δωμάτιο για καθάρισμα.... ω! ρε γλέντια! Μήπως να βάλω και Κοκκίνου να το κάψω, με καμιά μπιρίτσα... εκει ανάμεσα στα βουνά από ρούχα..??? ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 33 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 33 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 33 328109

Στα δικά σας...

Αλικάκι τρεμάνα μου, δεν έχω λόγια, υπόμονη κούκλα μου και κουράγιο... να σκέφτεσαι θετικά... ο Θεούλης να δωσει δύναμη στον μπαμπάκα σου... και εσύ να προσέχεις το σποράκι και την Δανάη σου που από ότι ακούω καλόπερνάει στο παιδικό... όσο για το πετσάκι στα χειλια της, δεν χάνεις τίποτα να κάνεις ένα τηλ στον γιατρό...!!! Σε σκεφτόμαστε πάντα με αγάπη!!!

Αννα τι ακούω? ξεβρακωτη η μικρή?? Άρα μάζεψες χαλιά να φανταστώ? Τα λέει κιόλας ή πάει στο γιο γιο από μόνη της? Και εγώ του έχω ένα γιογιο πλαστικό και ξέρει ότι εκεί κάνουμε κακά, γιατι όποτε κάθεται αρχήσει και βογκάει- σφίγγεται και με κοιτάει... πολλές φορές τα κάνει κιόλας, στην πάνα του βέβαια, αλλά το ότι κατάλαβε την χρησιμότητα του αντικειμένου νομίζω είναι μεγάλη πρόοδος, επίσης τον τελευταίο καιρό που και που ακουμπάει την τσουτσου του ενώ περπατάει και την κρατάει πάνω από τα ρούχα... ο άντρας μου λέει ότι κατουράει εκείνη την ώρα... σε κανένα 20ημερο που θα σηκώσω τα χαλιά λέω να τον ξεβρακώσω και ότι γίνει... βέβαια στο παιδικό και στον ύπνο θα του φοράω πάνα αλλά το απόγευμα που θα τον πέρνω θα τον έχω με το σλιπάκι... άντε να δούμε πως θα το πάρουν και τα σκυλιά... γιατι για αυτα απαγορεύται το κατούρημα κατ'οικον... !!!

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Α! και τωρα που το διάβασα Βιβήκο!

mamavivo έγραψε:Καλημερα κοριτσακια μου.

τι μου κανετε?
χαλια καιρος σημερα ,ειδα ειμαι μπουκωμενη ,με σπασμενο πλευρο αχαχχαχχαχααχχαχχαχα

βρε κοριτσια μπηκα λιγο χτες face και βλεπω 1)οτι ειστε εκει και μιλατε...ντροπη σας Sad Sad και 2)ειδα τι εγραψε η εγγυουλα αλικη και πολυ στεναχωρηθηκα γαμωτο.ελπιζω ολα να πανε καλα για τον μπαμπα της .

εμεις χτες δεν πηγαμε βολτα,καναμε δουλειες στο σπιτι (εγω δλδ)ο διονυσης απο πισω μια σε μενα ,μια στον μπαμπα,κρεμασαμε επιτελους και κουρτινα στο γραφειο -ξενωνα μετα απο τοσους μηνες,τα καταφεραμε.

πως περασε η ωρα ουτε που το καταλαβα .
σημερα ξυπνησα απο θορυβο και βρηκα τον Διονυση μεσα στο μπανι,ευτυχως αγουροξυπνημενο να κοιταει τριγυρω.ΜΕΓΑ ΛΑΘΟς ΤΟΥ ΣΥΖΥΞ.αφησε ανοιχτη την πορτα και εφυγε για δουλεια ,και ειχα τα απορρυπαντικα εκει.
Shocked Shocked Shocked Τον πηρα τηλ και τον ξεχεσα. Shocked Τον πηρα αγκαλια και παλι νανι .εφυγα και κοιμοτανε,ειχε και δροσια ..ελιωνεεεεε
Very Happy

οσες γνωριζετε απο λογιστικα εχετε καταλαβει τι σκατα θα πληρωσουμε? φετος?

1ο) Εγώ πλέον του κλειδώνω και την πόρτα, ενώ του έχω καγκελάκι ΙΚΕΑ... μετά από την συζήτηση που είχτε με την ΕΥΑ της προάλλες, γιατι εμένα και λόγω ζέστης και λόγω σκυλιών οι μπαλκονόπορτες όλες είναι ανοιχτές, πλην του μωρού που είναι ανοιχτή με κλειστώ πατζούρι... δεν αντέχω στην σκέψη να βγει και να μπορέσει κανένα βράδυ να σαλτάρει το κάγκελο της κούνιας και της πόρτας και να αλλωνίσει... affraid Αν και το θεωρώ απίθανο στον ύπνο του να τα κάνει όλα αυτά... επειδή όμως με τις πιθανότητες δεν παίζουμε... έλαβα τα μέτρα μου!!! και όσο για την ζέστη από το να τον έχω στο ρεύμα, το σ/κ θα καθαρισω τον ανεμιστήρα και θα τον έχω έτοιμο μηπως χρειαστεί!

2) Οι φορολογικές ξεκίνησαν για όλους, δινόνται μόνο μέσω διαδικτύου για όσους έχουν εισόδημα οικογενειακό πάνω από 12.000 και για τους επιχειρηματίες (π.χ. ταξι) άνευ ορίου εισοδήματος. Σε σχέση με πέρισυ οι εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία π.χ. ΟΑΕΕ έχουν απαλλαγή 10% και όχι 100%, αποδείξεις μπορείς να βάλεις όχι όσες θέλεις αλλά μόο το 25% του εισοδήματος, και αυτό όχι πάντα γιατι αν καλύπτεις το όριο με τα τεκμήρια, (που από φέτος ισχύουν και για τις μισθωμένες κατοικίες), μπορεί να μην βάλεις και καθόλου..
Σου στέλνω συνδεσμο με αφορολόγητα, τεκμήρια, και φόρους αλληλεγύης κ.α. αν δεν στο βγάλει ή έχεις απορίες πες μου...
Πάντως αν θέλεις την προσωπική μου εκτίμηση δύσκολα θα υπάρξη εκκεθαριστικό φέτος που να πληρώνει κάτω των 300ευρώ και πόσο μάλλον να έχει επιστροφή... No No No

http://www.pomida.gr/foroi/klimakes.html

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:Α! και τωρα που το διάβασα Βιβήκο!

τι μου κανετε?
χαλια καιρος σημερα ,ειδα ειμαι μπουκωμενη ,με σπασμενο πλευρο αχαχχαχχαχααχχαχχαχα

βρε κοριτσια μπηκα λιγο χτες face και βλεπω 1)οτι ειστε εκει και μιλατε...ντροπη σας Sad Sad και 2)ειδα τι εγραψε η εγγυουλα αλικη και πολυ στεναχωρηθηκα γαμωτο.ελπιζω ολα να πανε καλα για τον μπαμπα της .

εμεις χτες δεν πηγαμε βολτα,καναμε δουλειες στο σπιτι (εγω δλδ)ο διονυσης απο πισω μια σε μενα ,μια στον μπαμπα,κρεμασαμε επιτελους και κουρτινα στο γραφειο -ξενωνα μετα απο τοσους μηνες,τα καταφεραμε.

σημερα ξυπνησα απο θορυβο και βρηκα τον Διονυση μεσα στο μπανι,ευτυχως αγουροξυπνημενο να κοιταει τριγυρω.ΜΕΓΑ ΛΑΘΟς ΤΟΥ ΣΥΖΥΞ.αφησε ανοιχτη την πορτα και εφυγε για δουλεια ,και ειχα τα απορρυπαντικα εκει.
Shocked Shocked Shocked Τον πηρα τηλ και τον ξεχεσα. Shocked Τον πηρα αγκαλια και παλι νανι .εφυγα και κοιμοτανε,ειχε και δροσια ..ελιωνεεεεε
Very Happy

1ο) Εγώ πλέον του κλειδώνω και την πόρτα, ενώ του έχω καγκελάκι ΙΚΕΑ... μετά από την συζήτηση που είχτε με την ΕΥΑ της προάλλες, γιατι εμένα και λόγω ζέστης και λόγω σκυλιών οι μπαλκονόπορτες όλες είναι ανοιχτές, πλην του μωρού που είναι ανοιχτή με κλειστώ πατζούρι... δεν αντέχω στην σκέψη να βγει και να μπορέσει κανένα βράδυ να σαλτάρει το κάγκελο της κούνιας και της πόρτας και να αλλωνίσει... affraid Αν και το θεωρώ απίθανο στον ύπνο του να τα κάνει όλα αυτά... επειδή όμως με τις πιθανότητες δεν παίζουμε... έλαβα τα μέτρα μου!!! και όσο για την ζέστη από το να τον έχω στο ρεύμα, το σ/κ θα καθαρισω τον ανεμιστήρα και θα τον έχω έτοιμο μηπως χρειαστεί!

2) Οι φορολογικές ξεκίνησαν για όλους, δινόνται μόνο μέσω διαδικτύου για όσους έχουν εισόδημα οικογενειακό πάνω από 12.000 και για τους επιχειρηματίες (π.χ. ταξι) άνευ ορίου εισοδήματος. Σε σχέση με πέρισυ οι εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία π.χ. ΟΑΕΕ έχουν απαλλαγή 10% και όχι 100%, αποδείξεις μπορείς να βάλεις όχι όσες θέλεις αλλά μόο το 25% του εισοδήματος, και αυτό όχι πάντα γιατι αν καλύπτεις το όριο με τα τεκμήρια, (που από φέτος ισχύουν και για τις μισθωμένες κατοικίες), μπορεί να μην βάλεις και καθόλου..
Σου στέλνω συνδεσμο με αφορολόγητα, τεκμήρια, και φόρους αλληλεγύης κ.α. αν δεν στο βγάλει ή έχεις απορίες πες μου...
Πάντως αν θέλεις την προσωπική μου εκτίμηση δύσκολα θα υπάρξη εκκεθαριστικό φέτος που να πληρώνει κάτω των 300ευρώ και πόσο μάλλον να έχει επιστροφή... No No No

α τοσο καλα .αχ ρε γεωργια μας εκανες την καρδια περιβολι.να μου πεις τι μας φταις και εσυ;καλα κανεις και μας ενημερωνεις για να ειμαστε προετοιμασμενοι

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
γεωργία02/07/10 έγραψε:Α! και τωρα που το διάβασα Βιβήκο!

τι μου κανετε?

Very Happy

α τοσο καλα .αχ ρε γεωργια μας εκανες την καρδια περιβολι.να μου πεις τι μας φταις και εσυ;καλα κανεις και μας ενημερωνεις για να ειμαστε προετοιμασμενοι
και εγω αυτο καταλαβα ....και περαστικα μας.

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δυστυχώς έχουν σκοπό να μας ξεζουμίσουν, άφηστε που δεν βλέπω να πέρνουν μέσα στο έτος όσοι έχουν επιστροφή...θα περιμένουν να στείλουν και ετακ και φόροαλληλεγγύης να γίνει συμπψηφισμός και ΑΑΑΑΝΝΝ έχεις να πέρνεις θα σου πουν πότε να πας, αν είναι κάτω από 1500 ευρώ αν είναι πάνω θα σου ζητήσουν να πας τν φορολογική σου για έλεγχο καιιιιι μεετααα θα τα πάρεις αν είναι όλα σωστά.... Αρα γεια σας!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πατινι να παρεις go go του Γαβριηλ.

Οποτε μπορω θα ανεβασω βιντεακια να δειτε.Σημερα θα παμε παρκο παλι για νεες περιπετειες .ελπιζω μονο να μην βρεξει.

Αυριο δουλευω την τυχη μου μεσα Sad

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας μανούλες!!Τι κανετε??Με το καλο να ξαναγιορτασουμε την Κυριακη!!Ξερω ειναι νωρις ακομα, αλλα ολη η μερα σημερα στο σχολειο αφορουσε στις μαμαδες και ειπα να το ξεκινησω ετσι!
Βρε τρελομανουλα,περαστικα να ειναι ολα αυτα που συμβαινουν στον μπαμπα σου!Θετικη σκεψη χρειαζεται να εχει και εκεινος και ολοι σας, η καλη ψυχολογια ειναι το παν!Προσπαθηστε να ειστε κοντα του χωρις να δειχνετε οτι τον λυπαστε και να του δινετε κουραγιο, μπορει να το ξεπερασει!Εμας οταν μας συνεβη αυτο δεν ξεραμε, δεν ειχαμε δυναμη μαλλον και το τελος ηταν δυσαρεστο.Ευχομαι τα καλυτερα Wink !
Αχ γιατι λετε για παιδιατρο εκει που τον ειχα ξεχασει??Εμεις πηγαμε τελευταια φορα Φεβρουαριο κ τωρα παλι τον Ιουνιο.Κλαιει ασταματητα αποτηνωρα πο θα δει τηνπορτα μεχρι την ωρα που βγαινει εξω!!Και μιλαω για εξεταση, δε σχολιαζω τα εμβολια Twisted Evil !!
Ανα, μπραβο σας για την προσπαθεια!!!Μηπως να το παρω τωρα και γω αποφαση??Ζηλεψα λιγουλακι Razz !!
Βιβή, τα πλευρα??Οσο για τους αντρες, ε συγγνωμη βρε κοριτσια αλλα ...ακατοικητο ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 33 679259 !!Για τους περισσοτερους μιλαω!!!Μην τους πεις να κανουν ΔΥΟ πραγματα ταυτοχρονα!!Ηρθε το τελος του κοσμου!!"Μα δε γινεται και να τον αλλαζω και να μην του βγαζω το παντελονι",¨μα δε γινεται και να τον κοιταζω και να βαλω το βραστηρα να κανω γαλα", "μα δε γινεται και να τον βλεπω και να μιλαω στο τηλεφωνο" ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 33 534787 !!Δεν μπορουν λεμε!!Αρα??Εμεις που μπορουμε και να πηγαινουμε τουαλετα με το παιδι και να κανουμε μπανιο με το παιδι και να βαφομαστε με το παιδι και...και.... και....ειμαστε SUPERWOMEN!!!Κια υστερα λενε γιατι τους κανουμε συνεχεια παρατηρησεις Shocked !!
Οριστε,ξεχασα τι ηθελα να γραψω τωρα!!
Σωτηρουλα, με το καλο να συνεχισετε ετσι!!Εσενα βρε πότε θα σε δουμε Razz ??Μονο εσυ εχεις μεινει να δουμε προσωπο κ μωρο Laughing !!
Λεω να παω κεντρο να παρω δωρακια, για τη μαμα και την πεθερα!!Και επειδη εμενα δεν θα μου κανει κανεις δωρο, θα παρω και για μενα! Φιλακια πολλά, καλο σ/καν δεν τα πουμε!!!

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamavivo έγραψε:πατινι να παρεις go go του Γαβριηλ.

Οποτε μπορω θα ανεβασω βιντεακια να δειτε.Σημερα θα παμε παρκο παλι για νεες περιπετειες .ελπιζω μονο να μην βρεξει.

Προς το παρών εγω έχω γίνει πατινι... χιχιχιχι, πάλι καλά πάρε κουράγιο εγώ θα ερθω να ανοίξω γραφειο Κυριακή, και το χειρότερο, δεν μου το επέβαλε κανείς το κάνω αυτοβούλως!!!

Α! ξέχασα να σας πω σήμερα που πήγα τον μιρκό παιδικό μου είπαν ότι το άλλο Σάββατο οργανώνουν με λεωφορείο εκδρομή και για τους γονείς στο Λευκοχώρι έξω από την θεσ/νικη, είχα σκοπό να πάω χωριο να βοηθήσω την μαμα μου με το εκεί γραφείο, αλλά λίγο που χαζεψα στο internet είναι πολυ ωραιο κτημα εκεί με άλογα, ρε γαμώτο θελω πολύ να πάω... δεν ξέρω τι να κάνω? θα ρωτήσω τωρα που θα πάω για τιμές, και θα μιλήσω και με τον συζυξ αν είναι φθηνα το σκέφτομαι.. να χαρεί και ο μικρούλης, θα γνωρίσω και γονείς και παιδάκια, άσε που θα είναι και αυτές από τον σταθμό και όλο και κανα καφέ θα πιουμε αν τα απασχολούν... λέμε τώρα!!! εσείς τι λέτε να κάνω... την δουλειά μου μέσα γαμώ???

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:

Προς το παρών εγω έχω γίνει πατινι... χιχιχιχι, πάλι καλά πάρε κουράγιο εγώ θα ερθω να ανοίξω γραφειο Κυριακή, και το χειρότερο, δεν μου το επέβαλε κανείς το κάνω αυτοβούλως!!!

Α! ξέχασα να σας πω σήμερα που πήγα τον μιρκό παιδικό μου είπαν ότι το άλλο Σάββατο οργανώνουν με λεωφορείο εκδρομή και για τους γονείς στο Λευκοχώρι έξω από την θεσ/νικη, είχα σκοπό να πάω χωριο να βοηθήσω την μαμα μου με το εκεί γραφείο, αλλά λίγο που χαζεψα στο internet είναι πολυ ωραιο κτημα εκεί με άλογα, ρε γαμώτο θελω πολύ να πάω... δεν ξέρω τι να κάνω? θα ρωτήσω τωρα που θα πάω για τιμές, και θα μιλήσω και με τον συζυξ αν είναι φθηνα το σκέφτομαι.. να χαρεί και ο μικρούλης, θα γνωρίσω και γονείς και παιδάκια, άσε που θα είναι και αυτές από τον σταθμό και όλο και κανα καφέ θα πιουμε αν τα απασχολούν... λέμε τώρα!!! εσείς τι λέτε να κάνω... την δουλειά μου μέσα γαμώ???

να πας φυσικα το συζητας;

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
γεωργία02/07/10 έγραψε:

να πας φυσικα το συζητας;

να πας το συζητας..και αλογα?
θα ξετρελαθει ο Γαβριηλ.
θΑ τα βαλουν καιγια ιππασια?
στανταρ
σου λεω παγενεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

τουρτιτσα

τουρτιτσα
mangio έγραψε:Γεια σας μανούλες!!Τι κανετε??Με το καλο να ξαναγιορτασουμε την Κυριακη!!Ξερω ειναι νωρις ακομα, αλλα ολη η μερα σημερα στο σχολειο αφορουσε στις μαμαδες και ειπα να το ξεκινησω ετσι!
Βρε τρελομανουλα,περαστικα να ειναι ολα αυτα που συμβαινουν στον μπαμπα σου!Θετικη σκεψη χρειαζεται να εχει και εκεινος και ολοι σας, η καλη ψυχολογια ειναι το παν!Προσπαθηστε να ειστε κοντα του χωρις να δειχνετε οτι τον λυπαστε και να του δινετε κουραγιο, μπορει να το ξεπερασει!Εμας οταν μας συνεβη αυτο δεν ξεραμε, δεν ειχαμε δυναμη μαλλον και το τελος ηταν δυσαρεστο.Ευχομαι τα καλυτερα Wink !
Αχ γιατι λετε για παιδιατρο εκει που τον ειχα ξεχασει??Εμεις πηγαμε τελευταια φορα Φεβρουαριο κ τωρα παλι τον Ιουνιο.Κλαιει ασταματητα αποτηνωρα πο θα δει τηνπορτα μεχρι την ωρα που βγαινει εξω!!Και μιλαω για εξεταση, δε σχολιαζω τα εμβολια Twisted Evil !!
Ανα, μπραβο σας για την προσπαθεια!!!Μηπως να το παρω τωρα και γω αποφαση??Ζηλεψα λιγουλακι Razz !!
Βιβή, τα πλευρα??Οσο για τους αντρες, ε συγγνωμη βρε κοριτσια αλλα ...ακατοικητο ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 33 679259 !!Για τους περισσοτερους μιλαω!!!Μην τους πεις να κανουν ΔΥΟ πραγματα ταυτοχρονα!!Ηρθε το τελος του κοσμου!!"Μα δε γινεται και να τον αλλαζω και να μην του βγαζω το παντελονι",¨μα δε γινεται και να τον κοιταζω και να βαλω το βραστηρα να κανω γαλα", "μα δε γινεται και να τον βλεπω και να μιλαω στο τηλεφωνο" ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 33 534787 !!Δεν μπορουν λεμε!!Αρα??Εμεις που μπορουμε και να πηγαινουμε τουαλετα με το παιδι και να κανουμε μπανιο με το παιδι και να βαφομαστε με το παιδι και...και.... και....ειμαστε SUPERWOMEN!!!Κια υστερα λενε γιατι τους κανουμε συνεχεια παρατηρησεις Shocked !!
Οριστε,ξεχασα τι ηθελα να γραψω τωρα!!
Σωτηρουλα, με το καλο να συνεχισετε ετσι!!Εσενα βρε πότε θα σε δουμε Razz ??Μονο εσυ εχεις μεινει να δουμε προσωπο κ μωρο Laughing !!
Λεω να παω κεντρο να παρω δωρακια, για τη μαμα και την πεθερα!!Και επειδη εμενα δεν θα μου κανει κανεις δωρο, θα παρω και για μενα! Φιλακια πολλά, καλο σ/καν δεν τα πουμε!!!
εδω δεν μπορουν να τρωνε και να σκεφτονται κατι εσυ λες να κανουν και δυο πραγματα ταυτοχρονα cyclops cyclops cyclops cyclops cyclops cyclops cyclops cyclops cyclops cyclops cyclops cyclops

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
το σκέφτομαι ρε τιτίκα μου, αυτη την εποχή έχω πάρα πολύ δουλειά και είναι ο μόνος καιρός που μπορούμε να βγάλουμε κανένα φράγκο, δεν ξέρω και εγώ τι χρωστάμε, εδω για εξετάσεις θέλω να τον πάω και δεν περισευουν από πουθενά, τελικα μάλλον σε νοσοκομείο θα καταλήξουμε για δαύτες και τα φοβάμαι τόσο... αφου έξω οι γιατροί θέλουν 30 ευρώ το λιγότερο επίσκεψη... δεν ξέρω γαμώτο, και είχα βάλει δεκα ραντεβού εκείνη την μέρα, απο την μία θέλω να χαρεί αλλά από την άλλη την επόμενη βδομάδα έχω να πληρώσω ρεύμα, δόση για Ι.Χ., ΟΑΕΕ και να πάω σούπερ... πραγματικά νιώθω σκατά, γιατι αν πάω κάτι θα μείνει απλήρωτο... αλλα αν δεν πάω.... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 33 534787 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 33 534787 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 33 534787

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:το σκέφτομαι ρε τιτίκα μου, αυτη την εποχή έχω πάρα πολύ δουλειά και είναι ο μόνος καιρός που μπορούμε να βγάλουμε κανένα φράγκο, δεν ξέρω και εγώ τι χρωστάμε, εδω για εξετάσεις θέλω να τον πάω και δεν περισευουν από πουθενά, τελικα μάλλον σε νοσοκομείο θα καταλήξουμε για δαύτες και τα φοβάμαι τόσο... αφου έξω οι γιατροί θέλουν 30 ευρώ το λιγότερο επίσκεψη... δεν ξέρω γαμώτο, και είχα βάλει δεκα ραντεβού εκείνη την μέρα, απο την μία θέλω να χαρεί αλλά από την άλλη την επόμενη βδομάδα έχω να πληρώσω ρεύμα, δόση για Ι.Χ., ΟΑΕΕ και να πάω σούπερ... πραγματικά νιώθω σκατά, γιατι αν πάω κάτι θα μείνει απλήρωτο... αλλα αν δεν πάω.... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 33 534787 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 33 534787 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 33 534787

αστο τοτε κοριτσακι μου θα εχεις και αλλες ευκαιριες για αναλογες εκδρομες.

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
grammatiki έγραψε:
γεωργία02/07/10 έγραψε:το σκέφτομαι ρε τιτίκα μου, αυτη την εποχή έχω πάρα πολύ δουλειά και είναι ο μόνος καιρός που μπορούμε να βγάλουμε κανένα φράγκο, δεν ξέρω και εγώ τι χρωστάμε, εδω για εξετάσεις θέλω να τον πάω και δεν περισευουν από πουθενά, τελικα μάλλον σε νοσοκομείο θα καταλήξουμε για δαύτες και τα φοβάμαι τόσο... αφου έξω οι γιατροί θέλουν 30 ευρώ το λιγότερο επίσκεψη... δεν ξέρω γαμώτο, και είχα βάλει δεκα ραντεβού εκείνη την μέρα, απο την μία θέλω να χαρεί αλλά από την άλλη την επόμενη βδομάδα έχω να πληρώσω ρεύμα, δόση για Ι.Χ., ΟΑΕΕ και να πάω σούπερ... πραγματικά νιώθω σκατά, γιατι αν πάω κάτι θα μείνει απλήρωτο... αλλα αν δεν πάω.... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 33 534787 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 33 534787 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 33 534787

ευχαριστώ τιτίκα μου για την κατανόηση ,αλλα δεν το βάζω κάτω πιο πολύ για τον μικρό... θα ξεκολωθώ μέσα στην βδομάδα και αν τα καταφέρω θα πάω, παντως θα ρωτήσω αν γίνεται να μην συνοδεύουν γονείς να στείλω την ξαδέρφη αν μπορεί, ξέρω δεν θα είναι το ίδιο αλλά ο μικρός τουλάχιστον δεν θα το χάσει...

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

ευχαριστώ τιτίκα μου για την κατανόηση ,αλλα δεν το βάζω κάτω πιο πολύ για τον μικρό... θα ξεκολωθώ μέσα στην βδομάδα και αν τα καταφέρω θα πάω, παντως θα ρωτήσω αν γίνεται να μην συνοδεύουν γονείς να στείλω την ξαδέρφη αν μπορεί, ξέρω δεν θα είναι το ίδιο αλλά ο μικρός τουλάχιστον δεν θα το χάσει...

ναι μπορεις να κανεις και αυτο.καποια λυση θα βρεις μωρε

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
γεωργία02/07/10 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

συμφωνω
Very Happy Very Happy

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
γεωργία02/07/10 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

συμφωνω
Very Happy Very Happy

ΜΑΚΑΡΙ!!! Κοριτσάκια πάω να πάρω τον παίδαρο μου, και να τον χαρώ σήμερα και αύριο όσο μπορώ... καλο σ/κ σε όλες...
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 33 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 33 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #7 - Σελίδα 33 417472

τουρτιτσα

τουρτιτσα
πηγαμε παιδιατρο σημερα,ειχαμε εμβολιο.ειχε και η μεγαλη,επιασε πρωτα την μεγαλη ο γιατρος γιατι το ειχαμε το εμβολιο,το κοριτσι μου κιχ δεν εκανε,
της μικρης θα πηγαινε να το παρει ο αντρας μου.
οταν ηρθε η σειρα της ειρηνης,την ξεντυνω,ερχεται γιατρος να την ακροαστει.ευτυχως δεν αρχισε να κλαιει απο την αρχη.καθοταν κοιτουσε γυρω γγυρω,τον γιατρο,σε καποια φαση πηγε να του χαμογελασει,αλλα δεν το εκανε τελικα.ερχεται η ωρα της ζυγαριας,στην οποια φοβαται πολυ να κατσει,μαλλον νομιζει οτι θα πεσει.και με αρπαζει απο τον λαιμο και να μην με αφηνει.να προσπαθει ο γιατρος να την βαλει να κατσει κα να μου λεει αστην,μα δεν την κραταω αυτη με γραπωσε του λεω.με τα χιλια ζορια την βαλαμε να κατσει,την λυπηθηκα μωρε.και απο εκεινη την ωρα μεχρι να τελειωσουμε δεν σταματησε.ευτυχως τελειωσαμε με τα εμβολια,στα 4 τωρα παλι.
μετα πηγαμε φαγαμε και το παγωτακι μας,κερασμα για την μεγαλη που ηταν καλο κοριτσι στον γιατρο.

τουρτιτσα

τουρτιτσα
ξεχασα να πω οτι απο το πρωι την προετοιμασα,θα παμε στον γιατρο να μας κανει πιμ(ετσι λεει το τσιμπημα)
οχι λεει αυτη.
ε,πως μονη σου θα μεινεις της λεω θα ρθεις να παμε μαζι.
οχι παω εφη(θα πηγανε πανω σε ενα κοριτσακι που παιζουν)τα κανονισε ολα αρκει να παει στον γιατρο.πανεξυπνα τα ατιμα.μας πουλανε και μας αγοραζουν στο λεπτο.
και αφου γυρισαμε πηγαμε πανω στην εφη να παιξουνε και τα μεγαλα(ολα δλδ,η ειρηνη ειναι η πιο μικρη)ειχαν παραμυθια στα χερια τους και διαβαζαν τις εικονες.παει η δικια μου στο δωματιο,παιρνει ενα βιβλιο και αρχιζει και αυτη να διαβαζει,ελεγε,ελεγε,ενας θεος ξερει τι.ειχε ομως πολυ πλακα.η μαμα της εφης εμεινε.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τουρτιτσα έγραψε:ξεχασα να πω οτι απο το πρωι την προετοιμασα,θα παμε στον γιατρο να μας κανει πιμ(ετσι λεει το τσιμπημα)
οχι λεει αυτη.
ε,πως μονη σου θα μεινεις της λεω θα ρθεις να παμε μαζι.
οχι παω εφη(θα πηγανε πανω σε ενα κοριτσακι που παιζουν)τα κανονισε ολα αρκει να παει στον γιατρο.πανεξυπνα τα ατιμα.μας πουλανε και μας αγοραζουν στο λεπτο.
και αφου γυρισαμε πηγαμε πανω στην εφη να παιξουνε και τα μεγαλα(ολα δλδ,η ειρηνη ειναι η πιο μικρη)ειχαν παραμυθια στα χερια τους και διαβαζαν τις εικονες.παει η δικια μου στο δωματιο,παιρνει ενα βιβλιο και αρχιζει και αυτη να διαβαζει,ελεγε,ελεγε,ενας θεος ξερει τι.ειχε ομως πολυ πλακα.η μαμα της εφης εμεινε.
axaxaxxaxaxxaxxaxaxxaxaxaxxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxxaxaxaxxaxaaxaxxaxaxaxaxaxaxax ρε η μικρη ειναι ατομοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοαχααχχαχαχα

καλημερα κοριτσια απο την εργασια Sad Sad Sad

τουρτιτσα

τουρτιτσα
καλημερα.λοιπουν ολες?
βιβηκο δουλεια?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις